Što se mene tiče, ista meta, isto odstojanje. Dokle god mogu dolazit', dolazit' ću. U polusezoni je patnja bila dok sam radio

tepsija je napisao/la:Nakon druge epizode i slijepcu je jasno šta je tzv. hšk.
Obični nusprodukt jedne propale politike.
Ma,nebitni likovi...ali eto.
da te bolje informišem: bivši predsjednik saveza iljo dominković je usmjerio novce iz UEFA-inog projekta koji su bili namjenjeni Veležu za Orašje. kada su ljudi iz UEFA-e kasnije došli u inspekciju da vide gdje su novci otišli, dobili su informaciju od ljudi iz Veleža da nisu otišli Veležu nego Orašju. kada su za to saznali ostali su šokirani, jer su htjeli pomoći Veležu u rehabilitaciji. to ti je istina.tepsija je napisao/la:I baš zbog toga bi stadion u Sjevernom bio pun pogodak.
Jeste,i vani su stadioni van grada ali imaju uređen saobraćaj,autobus,tramvaj ili U-bahn svakih 2 minute.
Ljudi kisnu,stopiraju,prebacuju se na sve moguće načine da bi gledali razočarenja iz kola u kolo.I to je srž problema.
Ja razumijem ljude koji bi opet pod BB,ali to djeluje nerealno.Situacija je takva kakva jeste,ovo nije onaj Mostar,puno je pobješnjelih pasa...nema tu logike.Ako ništa,za utjehu i ponos nam može biti to da je je stadion pod Bijelim Brijegom živio dok je bilo Veleža,nakon toga je poznat po zlim psima,po koncertima nekakvih etno jaukala,po Partizanu,Bragi,po Peharu...i masu drugih negativnih stvari,BB-završena priča...dika i ponos Veleža.
Gledam stadione po Srbiji,sve bolji od boljeg,Novi Pazar,Voždovac...sve nešto novo i sasvim dobro.
Siguran sam i ubjeđen 100% da se pokrene bilo kakva inicijativa za stadion u Sjevernom,da bi se sve diglo,da bi mi napravili to.Mogli smo napraviti stadion pod BB koji je primao preko 30.000 ljudi,napravili smo i ovaj u Vrapčićima,napravili bi i u Sjevernom.
Evo,nasumično sam odabrao neki video,pogledajte stadion u vukoyebini orašju koji je mislim financirala UEFA,FIFA,šta ja znam.
Samo zaokružiti,jer im fali jedna tribina...da to bude paklena kocka.
[youtube][/youtube]
I oni,selo,klub bez ikakve tradicije da imaju ovakav stadion?
Pa,možemo i mi.
Ali,fakin yebena politika ti neda da dišeš,a kamoli da uzdižeš neki tamo 'bošnjački' Velež.
Velež nikad neće biti Vehlež,niti će Velež ikad imati nacionalni prefiks po uzoru na susjede...nikad!
To što smo proBiH nastrojeni,to nam samo služi za ponos.i uvijek će tako biti.
I svjetliće petokraka,i biće stadion dostojan Veleža.
Budite sigurni u to.
Ovo je brat od Asima sad bio.monsen je napisao/la:Sta je s Skaljicem ? Bio je kod vas, gledam ovu neku emisiju i kaze voditelj bivsi igrac, pa mi nije nista jasno ?
Hvala. Meni su isti..vm22 je napisao/la:Ovo je brat od Asima sad bio.monsen je napisao/la:Sta je s Skaljicem ? Bio je kod vas, gledam ovu neku emisiju i kaze voditelj bivsi igrac, pa mi nije nista jasno ?
A i jesu, samo Asim ima još dužu kosurinu od ovogmonsen je napisao/la:Hvala. Meni su isti..vm22 je napisao/la:Ovo je brat od Asima sad bio.monsen je napisao/la:Sta je s Skaljicem ? Bio je kod vas, gledam ovu neku emisiju i kaze voditelj bivsi igrac, pa mi nije nista jasno ?
Ono je horor bio, mene stid za njega biloGoodison je napisao/la:Iste su to pače, samo što Asim svojom misli a ovaj i ne baš. Majstorski je onda zavalio na Grbavici gol ali nama.
To je bio onaj GOAL projekat. Tako se i stadion zove.AlemC85 je napisao/la:da te bolje informišem: bivši predsjednik saveza iljo dominković je usmjerio novce iz UEFA-inog projekta koji su bili namjenjeni Veležu za Orašje. kada su ljudi iz UEFA-e kasnije došli u inspekciju da vide gdje su novci otišli, dobili su informaciju od ljudi iz Veleža da nisu otišli Veležu nego Orašju. kada su za to saznali ostali su šokirani, jer su htjeli pomoći Veležu u rehabilitaciji. to ti je istina.tepsija je napisao/la:I baš zbog toga bi stadion u Sjevernom bio pun pogodak.
Jeste,i vani su stadioni van grada ali imaju uređen saobraćaj,autobus,tramvaj ili U-bahn svakih 2 minute.
Ljudi kisnu,stopiraju,prebacuju se na sve moguće načine da bi gledali razočarenja iz kola u kolo.I to je srž problema.
Ja razumijem ljude koji bi opet pod BB,ali to djeluje nerealno.Situacija je takva kakva jeste,ovo nije onaj Mostar,puno je pobješnjelih pasa...nema tu logike.Ako ništa,za utjehu i ponos nam može biti to da je je stadion pod Bijelim Brijegom živio dok je bilo Veleža,nakon toga je poznat po zlim psima,po koncertima nekakvih etno jaukala,po Partizanu,Bragi,po Peharu...i masu drugih negativnih stvari,BB-završena priča...dika i ponos Veleža.
Gledam stadione po Srbiji,sve bolji od boljeg,Novi Pazar,Voždovac...sve nešto novo i sasvim dobro.
Siguran sam i ubjeđen 100% da se pokrene bilo kakva inicijativa za stadion u Sjevernom,da bi se sve diglo,da bi mi napravili to.Mogli smo napraviti stadion pod BB koji je primao preko 30.000 ljudi,napravili smo i ovaj u Vrapčićima,napravili bi i u Sjevernom.
Evo,nasumično sam odabrao neki video,pogledajte stadion u vukoyebini orašju koji je mislim financirala UEFA,FIFA,šta ja znam.
Samo zaokružiti,jer im fali jedna tribina...da to bude paklena kocka.
[youtube][/youtube]
I oni,selo,klub bez ikakve tradicije da imaju ovakav stadion?
Pa,možemo i mi.
Ali,fakin yebena politika ti neda da dišeš,a kamoli da uzdižeš neki tamo 'bošnjački' Velež.
Velež nikad neće biti Vehlež,niti će Velež ikad imati nacionalni prefiks po uzoru na susjede...nikad!
To što smo proBiH nastrojeni,to nam samo služi za ponos.i uvijek će tako biti.
I svjetliće petokraka,i biće stadion dostojan Veleža.
Budite sigurni u to.
inače se radilo o cifri od 418.000 dolara ako se nevaram, nek me neko ispravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.