Za takav podvig morate ligu osvojiti. Do tada se potrudite da makar ne ispadate od slastičara, pekara, i lijenih Crnogoraca. Da ne pričamo o smederevcimapisac je napisao/la: Jedino da opet dodje neka poznata Evropska ekipa
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam cemu cinizam.bagrcavi je napisao/la:Za takav podvig morate ligu osvojiti. Do tada se potrudite da makar ne ispadate od slastičara, pekara, i lijenih Crnogoraca. Da ne pričamo o smederevcimapisac je napisao/la: Jedino da opet dodje neka poznata Evropska ekipa![]()
Kao sto vidis, napisao sam vi ili mi.
Racunam da ipak vi i mi imamo najvise navijaca i da bi mogli pod nekom euforijom, uz poznatu ekipu protiv sebe, opet mogli imati posjetu kao sto su nekad bile.
Sad mi nestvarno izgleda da smo mi mogli skupiti 28 000 ljudi na stadion. Uvjeren sam da zadugo to necemo moci ponoviti.
Evo, vas necu pominjati. A ti sam reci sta bi se trebalo desiti da i vas dodje toliko.
@pisac
Mi nemamo potrebe da punimo Kosevo jer to nije nas stadion, tu igramo jer smo prisiljeni. Ali nama nije tesko bilo nikad napuniti pa ni tudi stadion, pa smo to i uradili. Nasi rezultati su evropi 2x cijenjeniji od vasih jer igramo domace utakmice na gostujecem stadionu. Mogu misliti kakve bi vi rezultate imali da igrate na Kosevu citavu sezonu, a na Grbavici evropu. Pa vas opet raznorazne selandare izbacuju iz kvalifikacija Uefa takmicenja.
Zato vec kad hoces da baratas nekim cinjenicama onda budi i realan i posten. Nemoj lupetati gluposti samo.
Mi nemamo potrebe da punimo Kosevo jer to nije nas stadion, tu igramo jer smo prisiljeni. Ali nama nije tesko bilo nikad napuniti pa ni tudi stadion, pa smo to i uradili. Nasi rezultati su evropi 2x cijenjeniji od vasih jer igramo domace utakmice na gostujecem stadionu. Mogu misliti kakve bi vi rezultate imali da igrate na Kosevu citavu sezonu, a na Grbavici evropu. Pa vas opet raznorazne selandare izbacuju iz kvalifikacija Uefa takmicenja.
Zato vec kad hoces da baratas nekim cinjenicama onda budi i realan i posten. Nemoj lupetati gluposti samo.
Yebo te, pises i dramatizujes kao u najmanju ruku da igrate u drugom gradu.
Ne punite vi tudji stadion, nego dolazite da bodrite svoj klub.
A o uspjesima i neuspjesima vas i nas u Evropi, moglo bi se nadaleko i nasirokoko.
Generalno mi jesmo ispali dva puta od amatera, ali isto tako smo i izbacivali ugledne klubove tipa Genk, Sigma, Trnava, Orbro, Helsinbors, Levski...
Imali smo i par katastroga, Basel, Besiktas kuci (ono u Istanbulu je veliki uspjeh), Sparta....
Ali ipak ste vi imali vise neuspjeha(Litex, Levski, u Izraelu dva puta....), a manje uspjeha (vase uspjehe smatram Lilestrom i Sherif). Jedina cinjenica koja je na vasoj strani je to da niste niti jednom ispali od amatera kao mi sto smo (Zeta i tuljumbe).
A o uspjesima i neuspjesima vas i nas u Evropi, moglo bi se nadaleko i nasirokoko.
Generalno mi jesmo ispali dva puta od amatera, ali isto tako smo i izbacivali ugledne klubove tipa Genk, Sigma, Trnava, Orbro, Helsinbors, Levski...
Imali smo i par katastroga, Basel, Besiktas kuci (ono u Istanbulu je veliki uspjeh), Sparta....
Ali ipak ste vi imali vise neuspjeha(Litex, Levski, u Izraelu dva puta....), a manje uspjeha (vase uspjehe smatram Lilestrom i Sherif). Jedina cinjenica koja je na vasoj strani je to da niste niti jednom ispali od amatera kao mi sto smo (Zeta i tuljumbe).
Isto kao da igramo u drugom gradu. Ako si igrao ikad fudbal onda moras znati sta znaci igrati na domacem terenu, gdje poznajes svaki njegov dio, i kako je igrati na drugom terenu gdje odigras jednu utakmicu u toku citave sezone. Veliki hendikep sve ove godine sto ne igramo na svom stadion. Da smo igrali protiv engleza, spanaca na Grbavici mozda smo mogli i pobjediti, neke mozda proci. To je sad nebitno. Govorim samo kako je nama tesko bilo. Ti si se nadovezao na pricu o punjenju stadiona na sta sam ti lijepo odgovorio. Mi pratimo svoj klub bilo na Grbavici ili na Kosevu to si vidio protiv engleza, tako da ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
mislim da nema sad tu neke veze kakav je teren ,veci je problem sto je kosevo preveliko za nase uslove i jos ima atletsku stazu i teze je stvoriti pritisak na goste ,bilino i grbavica su stadioni koji su akusticni i puno lakse je napraviti dobru atmosferu ,evo ovaj jucerasnji derby npr da se igrao na bilinom to bi bio spektakl sve bi bilo puno i gorio bi stadion a ovsako se ovih 10--12 hiljada izgubi i izgleda ko da je 2 hiljade na tribinama .to je vas minus u evropi a naš Bgm i u prvenstvu .
lazes napunila ga je jos samo repka... hahahahah... pusti ih nek se tjesemonsen je napisao/la:Izgleda treba da ti crtam.pisac je napisao/la:Navedi i argumentuj sta je laz? Bez smajlija molim![]()
"Vas stadion" - je napunio krcat Dino Merlim i Zeljeznicar ? Sta ti nije jasno jadan ne bio ?
iz perspektive pitara:
je.bo vase titule kad mi imamo jednu vise u yu ligi
niste vi napunili kosevo nego ljudi dosli da gledaju newcastle
kakva vasa evropa busio vas Maccabi, Hapoel i slicno (a zeta, kusisi i kukesi???)
kakve vase titule sve ste kupili
aaaaa gledaj sudi vam Vukasovic
kako ste dobili Radnika 3-0, valjda cudno jer Sarajevo nije moglo
namjestili ste protiv Borca nije lopta presla liniju
pistili ste Sirokom kup, a oni ce vam dati u ligi
i da ne ulazim dalje u detalje... uglavnom sta god mi napravili tu su pitari da nas prosvijetle i na tome im hvala
hahahahahha
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
ccc pa zar ti nisu pitari rekli da nemamo love i da se raspadamo... Tomic je produzio radi makarona vjerovatno i Kvesic iz istog razloga nezz sto su njih odbili....sajo10 je napisao/la:Momci jeli iko gledo ovog malog Seida Behrama? Jeli stvarno toliki talenat kosto se prica? I otkud nama uopste lova/sredstva da u tom slucaju dovedemo jednog od najveci talenata sto je Velez imo posle rata il' sta vec haha? I imali kakvog hajra od ovi mladji generacija posto od 95/96/97 predpostavljam da ovi sto su trenutno tu i oko A-tima su najbolji? Mislim na generacije 98' i mladje.
Pasane moj nista se ne sikiraj ima se koliko se ima sa tim se trosi na najbolji nacin, ako kad sta zakasni Boze moj al uglavnom svi znaju da ce dobiti sto im pripada... a najveci razlog sto dolaze je sto vide da mogu dobiti priliku u najtrofejnijem klubu... kud ce ti bolje
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ova slika vrlo jasno i precizno objasnjava stanje u gradu Sarajevu,i ko je glavni tu
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 4305_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Ara je blizu i fakultet da zavrsi

P.S. Ara je blizu i fakultet da zavrsi
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
- invincible1921
- Kontakt:
Cinjenica GLAVNA: svijet pamti pobjednike, finalisti i drugoplasirani se brzo zaboravepisac je napisao/la:Cinjenica 1
Sarajevo i kad je godinama lose, uvijek bude medju 2, 3 na kraju.
Cinjenica 2
Zeljo kad je los, znao je i kao deseti zavrsavati. Evropa mu je misaona imenica godinama bila.
Izgleda da bi ponovno gostovanje Ljube Alicica moglo postati tradicija ljeti na Grbavici, jer Evrope opet zadugo vidjeti necete
=\_1921_/=
KRAJ PRICETarapana1 je napisao/la:Ova slika vrlo jasno i precizno objasnjava stanje u gradu Sarajevu,i ko je glavni tuhttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 4305_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Ara je blizu i fakultet da zavrsi![]()
baš ste k'o djeca, ko je još vidio da se fudbal igra radi titula i trofeja.
ovo pod točkom 4. nije istina jer Posušje postoji i igra u 2. ligi federacije skupiana jug 
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kupujemnaocale,pa ako ima jos neki igras vas da jos uvjek nije prodao neka se javi,platit cu mu vise nego ovom sto je Guccieve prod'o 
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
jedno vrijeme je bilo price da su prestali sa radom koliko se sjecam ha nije bitno na kraju ko sisa prdikanu posusjeKevin je napisao/la:ovo pod točkom 4. nije istina jer Posušje postoji i igra u 2. ligi federacije skupiana jug
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
ma pusti majmunka... mora da je i on nosio majicu "mrzim Zeljeznicar"... sva sreca pa ima arhiva i argumenti, jer u protivnom bi se i obistinilo ono njihovo da su najtrofejniji klub... samo ga na ignore... cast drugim navijacima FK Sarajevo sa kojima mozes normalno pricati...exbabilon je napisao/la:2002-2003 2. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2002/03.pisac je napisao/la:
Hajmo sad nabrojati sta se sve desilo od 2003. do 2010. kad se Zeljeznicar ni u Evropu nije mogao plasirati
2003-2004 2. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2003/04.
2004-2005 2. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2004/05.
2009-2010 1. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2009/10.
Losih sezona je bilo, ali ako cemo koristiti argumente, necemo lagati!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;monsen je napisao/la:Joj majke mi pa vi ste šampioni izmisljanja.pisac je napisao/la:Nisam ni ocekivao da ce "realni" navijaci Zeljeznicara skontati bit toga.TeaM87 je napisao/la:Vi pitari ste stavrno endemska vrsta, treba vas posebno paziti... Sta sve necu proctat ovdje majko moja: "NIje Željo napunio Koševo nego Newcasle", "Nema veze sto je vas bilo 35.000, bilo je i nas 25.000"...
Stvarno mi je nekad zao ovih pitara...
Ako se nesto jednom desi, moze se smtratri cudom. Bilo jednom i vozdra. Znaci nema veze sa realnim stanjem.
Sa druge strane, ako se nesto desilo 10 puta, nije slucajnost.
Sarajevo je desetak puta imalo posjetu 25 000+ na svojim utakmicama. Najviese 30 000 protiv Dinama. Naravno da bi bilo ljepse da je nekad i napunilo stadion. Ali bolje i ovako nego jednom 36 000, drug put 15 000.
I da, Newcastle je tad napunio stadion, ma sta god da vi govorili, a i sami ste svjesni toga.
Pa citava BiH je tad dosla na utakmicu, kao sto bi opet dosla da neka nasa ekipa igra u Evropi sa nekim Premierligasem.
Da nije tako, bar jos na nekoj utakmici bi vas bar 25 000 bilo. A to se od rata na ovamo nije jos desiloVi koliko lazete jedne druge, to vam na kraju bude kao istina.
Krvavi ste...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
E on uglednom smatra Spartak Trnavu, Orebro...pisac je napisao/la:Yebo te, pises i dramatizujes kao u najmanju ruku da igrate u drugom gradu.
To za Malagu lazi ovu djecu koja nisu gledala Mene ne mozes lagati takvim glupostima. Haj mi samo reci, znas li ti u opste koji rezultat protiv Malage je bio?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hrasno15, Pablo11, RoadRunner85, seha77, tiagofaria25 i 57 gostiju.