Jeste. Meni se Dedić čini kao solidan fudbaler, ništa lošiji od Urdinova. Barem po treningu, a koliko je to relevantno vidjet ćemo. Ka naprijed je odličan, zna ubaciti, brz je pravo, u odbrani najčešće igra protiv Selima i Stane, i nije loš, ali ga često prođu. Uglavnom bolji od Bučana na toj poziciji.Format je napisao/la:fkzeljeznicarba je napisao/la:Dedićev certifikat će brzo stići. Možda i do Trebinja.Format je napisao/la:Kako ce nam Colic doci abd ,jedva cekam da zaigra,nego jeli ovaj Dedic trenira jos sa nama ili ? Jel neko zna,daj da pricamo malo o pravim stvarima,pustimo se gluposti
Jeli provjerena informacija drug ?
U kakvom je stanju,kako izgleda ako si pratio treninge,ocel biti od pomoci ? Znas li nesto oko ovih novaca za Sehu ? Hvala
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
" Hodzic zavrsio osnovnu i srednju skolu, potpisao za Liverpool i postao jedan od najboljih igraca PL BiH. "
Joj kako su samo mali.
Joj kako su samo mali.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
**** vas stolice na sjeveru, rijetko koja stolica na sjeveru je fiksirana, bar dio na kojem dolaze horde. argument vam je glup.
Citam na SC da je Amir nas najbolji reprezentativac u Skotskoj zajedno sa Gojakom i da je impresionirao brojne skaute na tribinama. Lijepo cuti kako god
Neznam za ovaj stoperski par ali Cutahija i Hadziahmetovic su izgleda veliki talenti koji ce nadam se da donesu neku lijepu lovu u klub. Nadam se da ce i Memija imat lijep razvoj.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zbog ove slike trebamo svi razumijeti frustracije koje nam kone svakodnevno prosipaju. Nije im lako stvarno, tako da razumijem dizanje u nebesa ovaj prolazak u kupu na guzove. Najveći uspjeh od 2007. Bravo Sarajevo, divovi!dino lj je napisao/la:
Ja te volim, volim Željo..
Imal amir ugovor? Jel zna neko?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
gio10 je napisao/la:Zbog ove slike trebamo svi razumijeti frustracije koje nam kone svakodnevno prosipaju. Nije im lako stvarno, tako da razumijem dizanje u nebesa ovaj prolazak u kupu na guzove. Najveći uspjeh od 2007. Bravo Sarajevo, divovi!dino lj je napisao/la:
**** me ako je bio ofsajd !
Što se tiče Memije, raja koja je malo bolje upućenija, se čudi kako mu Dino već sada ne daje više prilika u prvih 11. Čini mi se da je mali prizeman, ide maksimalno i ja lično vjerujem da bi uskoro mogao postati naš standardni prvotimac. Hadžiahmetović je dobar, to stoji, ali već je jedanput odbio da potpiše ugovor s nama, tako dasajo10 je napisao/la:Citam na SC da je Amir nas najbolji reprezentativac u Skotskoj zajedno sa Gojakom i da je impresionirao brojne skaute na tribinama. Lijepo cuti kako godNeznam za ovaj stoperski par ali Cutahija i Hadziahmetovic su izgleda veliki talenti koji ce nadam se da donesu neku lijepu lovu u klub. Nadam se da ce i Memija imat lijep razvoj.

Lakp moze da odbija potpis ugovora a trenira sa juniorima..svasta kod nas.
Zeljeznicar! 1921 !
Raduje me činjenica da iako ovako „ranjeni“, u dvomeču sa komšijama definitivno se nismo obrukali i dokazali smo sebi da ih se ne trebamo plašiti u predposljednjem kolu prvenstva. Da su nam nosioci igre zdravi (Tomić, Jamak, Zolotić) i da se onako olako (čitaj jeftino) nismo odrekli usluga Adilovića, više sam nego ubijeđen da bi ne samo prošli u kupu, nego bi i u prvenstvu imali u ovom trenutku najmanje 6-7 bodova prednosti. No šta je tu je, sada pokušati u ovih preostalih sedam kola izvuči maksimum iz svakog igrača (svakako im predstoji jako duga pauza pa neka se onda odmaraju). Ići od utakmice do utakmice i do zadnjeg kola ne kalkulisati gdje na kraju možemo završiti. Što se sinošnje utakmice tiče po meni najveći dobitak je stoperski par Kerla-Zeljković i do kraja prvenstva na tim pozicijama više ne treba ekspermentisati. Zeljković se u ovom trenutku pokazao mnogo upotrebljiviji na poziciji štopera nego na poziciji desnog beka. Da je protiv Širokog bio na štoperskoj poziciji mnogo teže bi dolazili u priliku da nam daju gol. Nadam se da Dino neće više kombinovati na ovim pozicijama, a do sljedećeg prvenstva o tom po tom. U zadnje vrijeme često smo znali kritikovati pojedine igrače (i ja također), ali sada im trebamo dati maksimalnu podršku jer je sve još otvoreno, a oni su sinoć pokazali da mogu dati i više nego što to njihova trenutna fizička sprema govori.
Željo mi te Volimo kako god završio!
Željo mi te Volimo kako god završio!
- ficobahtic
- Kontakt:
Sinoc je bilo najvaznije da se igrace vrate psiholoski poslije SB, i mislim da su u tome i uspjeli. Ostaje zal sto nismo dali taj jedan gol, koji bi vjerovatno bio dovoljan za polufinale ali ne treba kriviti nikoga jer zaista su momci ostavili srce na terenu! Ovakva postavka igre sa Arminom u spicu uopste nije losa, zaista se bori k'o lav i pretrci sigurno najvise od svih na terenu, ali mozda mu bas zbog ove cinjenice i fali malo vise svjezine da u zavrsnici mnogo cesce pogadja. Ono sto njemu treba su jaka i brza krila koja ce mu omoguciti dodatni prostor u sesnestercu, a mi smo nekako u tom segmentu bas slabi, jer ni Vernes ni Muamer nisu igraci koji mogu pretrcati igraca i napraviti visak! Ovaj problem sa krilima jos vise dolazi do izrazaja zbog rovitih i nespremnih igraca u vezi koji se ne oslobadjaju lopte na vrijeme i koji jednostavno nemaju snage da nekim trkom i brzim prenosom lopte naprave visak igraca na sredini i samim tim omoguce vise prostora za krilne igrace! Ono sto ohrabruje je fizicka sprema koja se moze se reci popravila i kako prvenstvo bude odmicalo igraci ce biti sve spremniji, jos kad se malo prosiri roster bit ce to sigurno sve bolje i bolje. Uglavnom nek' momci daju sve od sebe na svakoj narednoj utakmici i mislim da cemo na kraju sezone svi mi biti ponosni na njih, bez obzira na konacnu tabelu!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ovu sezonu izgurati nekako do kraja pa sta bude. Nadam se da ce se nesto Sehinih para (ako dodju) ostaviti sa strane, jer nam podhitno treba par novih igraca. Nije problem ova ekipa, ovo po meni super funkcionise. Problem je sto se igraci umaraju a mi na klupi nemamo kvalitetnih zamjena koji bi ih mogli dostojno zamjeniti. Razumijem da je situacija teska, ali brate ako se rijesi situacija sa Sehom uloziti malo u ekipu, dugovi mogu sacekati jer ih sa dobrom ekipom i dobrom igrom mozemo otplatiti veoma brzo.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
**** te samo kod nas kako sezona odmice spremnost bolja haha
Zeljeznicar! 1921 !
- zivinaajkula
- Kontakt:
Format je napisao/la:**** te samo kod nas kako sezona odmice spremnost bolja haha
Igraci ispadnu iz ritma jer se fudbal ne igra 3 mjeseca!To ti je glavni razlog,a jucer gledajuci ono Sarajevo ne znam na cemo temelje toliki optimizam !
A eto im barem kup nek osvoje,iako pored Sirokog i Celika koji im nikako nepase tesko da to mogu!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
-
- Kontakt:
zar ti nisi pitarhabib je napisao/la:Pustite se vise malenih, okrenimo se leotaru i celiku, 6 bodova je imperativ

Sta je sa E.Colicem tužio fk ZeljeNicar ??????
Sta ce tuziti bio povrijedan dvije od tri godine koliko je tu. Isto ko da je na birou bio primo platu, a nije trenirao nikako..
gio10 je napisao/la:Zbog ove slike trebamo svi razumijeti frustracije koje nam kone svakodnevno prosipaju. Nije im lako stvarno, tako da razumijem dizanje u nebesa ovaj prolazak u kupu na guzove. Najveći uspjeh od 2007. Bravo Sarajevo, divovi!dino lj je napisao/la:
Hajmo sad nabrojati sta se sve desilo od 2003. do 2010. kad se Zeljeznicar ni u Evropu nije mogao plasirati

Nikad nije kasno vratiti se u pravu vjeruultrahell24 je napisao/la:zar ti nisi pitarhabib je napisao/la:Pustite se vise malenih, okrenimo se leotaru i celiku, 6 bodova je imperativ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.