Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Admir_Sa » 04 feb 2010, 18:07

paja_patak je napisao/la:za stolom svabo plan kazne kuje
balkancu dzeki ne daju da psuje
oho mu se ako za ovo reis sazna
zabrana ulaska u dzemat bice mu kazna
:mrgreen:

Kazu Dzeko gostuje u sljedecoj emisiji 60min :D :D :D :D
nema potpisa

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 feb 2010, 18:12

Admir_Sa je napisao/la:
paja_patak je napisao/la:za stolom svabo plan kazne kuje
balkancu dzeki ne daju da psuje
oho mu se ako za ovo reis sazna
zabrana ulaska u dzemat bice mu kazna
:mrgreen:

Kazu Dzeko gostuje u sljedecoj emisiji 60min :D :D :D :D
DA gostuje :D :D ,, kazu otkrili su kad je Dzeko psovao :?: :?: ,,, da on ustvari nema nikakve veze sa Vehabijama sa Maoce :shock: :shock: ,,,sto od prije nije bio slucaj :? ,, imali su dokaze da je on jedan od njih :mrgreen: :mrgreen: ,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 04 feb 2010, 18:21

Ne mogu vjerovat da pojedinci ovdje opravdavaju psovanje na drzavnoj televiziji.

Sta da imate djecu i sjede djeca pred TV, gledaju sa babukom utakmicu.
Na sred utakmice igrac izvadi muskost, a vasa, maloljetna kci to mora gledati.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 04 feb 2010, 18:24

ljubav je napisao/la:Ne mogu vjerovat da pojedinci ovdje opravdavaju psovanje na drzavnoj televiziji.

A ja fakat ne mogu da vjerujem koliko si ti dosadan i uporan........i ne vjerujem da samo pojedinci isto to misle , nego velika vecina.........cak si bolji kad bulaznis o Arsenalu kao najboljoj ekipi na svijetu svih vremena

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 04 feb 2010, 18:29

ljubav je napisao/la:Ne mogu vjerovat da pojedinci ovdje opravdavaju psovanje na drzavnoj televiziji.

jel te to kraljica elizabeta nasavjetovala kojoj se sin princonja kurvao u sesnaest :lol:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 feb 2010, 20:44

A_d_0 je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:serite samo serite sad nevalja ni dzeko? haj sto nevalja ibisevic al ni dzeko nevalja :shock: :shock: . ma ja on je seljak a svi ste vi gradjani. kako bi ste se vi osjecali da zabijete GOLCINU i da vasa odbrana invalidska primi gol u zadnjoj minuti. a onaj spominje hasagica :lol: . DZEKO MAJSTORE SAMO NAPRIJED U VELIKI KLUB I TAMO **** NEKOM MATER SLOBODNO NAJJACI SI!
da yebe nekom mater slobodno??? koji si ti lik, da se ne izrazavam drugacije...
sta ces kad ga nerazumiju. ko da ostali igraci nepsuju samo ih ti ne razumijes u tom je caka.

ne razumiju??? ma gdje ga nece razumjeti bolan, pa znas li covjece koliko naseg naroda zivi u njemackoj... znam ljude koji 20 godina tamo zive a ne znaju progovoriti njemacki jer im uglavnom i ne treba, jer je puno nasih... a svabe ti nase je-be psovke sigurno zna prepoznati, u to nema sumnje... mozda nisu doslovice znali prevesti, ali je u tome i caka, sto je covjek pred kamerom psovao pa ce fino sjesti i prevesti i skontati sta je tacno rekao...

u tome i jest fazon... ko da je bitno sto terry kara bridgeovu zenu, ili sto tiger woods ima ljubavnicu... ima ih na milione drugih ljudi. ali ova dvojica su medijske licnosti, planetarne zvijezde, uzori mnogim mladim ljudima itd. zato je njihovo ponasanje pod lupom...

dzeko je ambasador UNICEF-a, valjda znas koliko je to priznanje, a ujedno i obaveza... tako da... ukoliko dzeko ne moze da se nosi s tim stvarima, onda mu svakako treba oduzeti epitet mirnog i skomnog momka... a to sto danas 90% fudbalera psuju ko kocijasi, to je samo odraz njihove kulture i obrazovanja, a dzeki zelim da se daleko izdigne iznad toga, jer objektivno to i moze...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 feb 2010, 20:51

dzeko je ambasador UNICEF-a, valjda znas koliko je to priznanje, a ujedno i obaveza... tako da... ukoliko dzeko ne moze da se nosi s tim stvarima, onda mu svakako treba oduzeti epitet mirnog i skomnog momka... a to sto danas 90% fudbalera psuju ko kocijasi, to je samo odraz njihove kulture i obrazovanja, a dzeki zelim da se daleko izdigne iznad toga, jer objektivno to i moze...
sta tebi dodje rejs? ja ha sluso tebe ha njeg isti racku !!!

Okanite se momka opsovao je faul i svima mater u pi*ku :D ja da sam na njegovom mjestu ubio bih nekog .... pa covjek se bori kao lav a idioti nemogu sacuvati rezultat..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

drug

Post Postao/la drug » 04 feb 2010, 20:53

joj ciki moćnastični sta nam radis :roll: pa nema foruma bez tebe... ajd baljezgaj i dalje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 feb 2010, 20:58

Nek on zadrzi epitet dobrog strelca i igraca a tu titulu ambasodora UNICEFA moze da uruci nekome drugome.
fudbal nije humanitarna organizacija ili bonton klub.A pogotovo fair play ili lijepo ponasanje.
Zasto e pa zato sto krovne kuce fudbala podrzavaju bas ono sto je daleko od toga.
Slucaj Henryja i ociglednu kradju su otpostovali,slucaj Togoa i suspenzija te repke i jos puno toga.
Meni ce Dzeko uvijek biti dobar momak dok se odaziva u repku,i daje od sebe maksimum.
Kome ne pase nek uzme u knjizari knjigu ''Bontona i lijepog ponasanja'' ako nista drugo dobro ce mu doci kad kisa zapada moze na glavu staviti da mu pundja ostane suha.
P.S U slucanju vracanja kad je korner ili slobodni za spica to je zlato.Vecina ni to ne radi.
Pa nije mlazni avion pa da fercera i gore i dole.Onda bi mogao i sam igrati da klub ne placa ostale igrace :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 feb 2010, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 feb 2010, 20:59

SemPer_fi je napisao/la:

Okanite se momka opsovao je faul i svima mater u pi*ku :D ja da sam na njegovom mjestu ubio bih nekog .... pa covjek se bori kao lav a idioti nemogu sacuvati rezultat..
dzeko se bori kao lav??? dzeko je klasa od igraca u napadu, ali se rijetko kad vrati na svoju polovicu da pomogne suigracima... (izuzimajuci kornere, slobodnjake itd.)

I hajd ti meni pametnjakovicu objasni ko to njemu daje za pravo da psuje svim saigracima mater, kad je gol primljen iz slobodnjaka, a iskljucivo je za njega odgovoran golman Lenz... ili uopste nisi gledao tekmu pa nemas pojma o cemu pricas...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 feb 2010, 21:01

Pa niti jedna državna televizija ne prenosi direktno ove utakmice koliko znam a pogotovo ne scene iz svlačionice. Znači, nije do Edina nego do televizije koja to objavljuje ;) To se inače zove recenzija a rade je urednici programa.

Šta se sve danas objavljuje na televizijama ovo nije vrijedno spomena.

Nego, bolan, odakle ti kuvet:

Ukupno postova: 1080 (0.37% od svih postova / 15.21 posta/ova dnevno)

A da ne komentiram činjenicu da od ovolikog broja postova, koliko upratih, još niti jedan tupav nisi napisao. Šteta što forum nema neki donji prag dozvoljenih gluposti, tvoj cijeli kvart bi dobio ban :geek:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 feb 2010, 21:03

_dreamer_ je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:

dzeko se bori kao lav??? dzeko je klasa od igraca u napadu, ali se rijetko kad vrati na svoju polovicu da pomogne suigracima... (izuzimajuci kornere, slobodnjake itd.)

I hajd ti meni pametnjakovicu objasni ko to njemu daje za pravo da psuje svim saigracima mater, kad je gol primljen iz slobodnjaka, a iskljucivo je za njega odgovoran golman Lenz... ili uopste nisi gledao tekmu pa nemas pojma o cemu pricas...
da djeko se bori kao lav pa sta bi on trebao igarti zadnjeg veznog po tebi?
a gledao sam tekmu i jesi siguran da je **** saigracima majku? a i zato je opsovao faul al vi koji slabije cujete ste okrenuli da je boga opsovao zatop psttt...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 feb 2010, 21:04

harishp je napisao/la:Nek on zadrzi epitet dobrog strelca i igraca a tu titulu ambasodora UNICEFA moze da uruci nekome drugome.
fudbal nije humanitarna organizacija ili bonton klub.A pogotovo fair play ili lijepo ponasanje.
Zasto e pa zato sto krovne kuce fudbala podrzavaju bas ono sto je daleko od toga.
Slucaj Henryja i ociglednu kradju su otpostovali,slucaj Togoa i suspenzija te repke i jos puno toga.
Meni ce Dzeko uvijek biti dobar momak dok se odaziva u repku,i daje od sebe maksimum.
Kome ne pase nek uzme u knjizari knjigu ''Bontona i lijepog ponasanja'' ako nista drugo dobro ce mu doci kad kisa zapada moze na glavu staviti da mu pundja ostane suha.

de ba, nemoj biti smijesan... Slucaj Henry??? Pa sta su trebali uraditi, radi greske sudije odigrati jos jednu utakmicu??? Pa bilo je daleko vecih sudijskih lakrdija koje su maksimalno suspenzijom sudije sankcionisani... ovaj go rukom nije nista veca povreda nego gol iz offside-a ili slicno... Losa sudijska odluka i tacka. Treba sad Henry-ja vjesati sto je uradio ono sto bi svaki fudbaler uradio da pomogne svome timu...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 feb 2010, 21:06

Nije se on prijavio na konkurs za ambasadora Unicefa nego su oni njega izabrali. Ako im ne odgovara neka ga promjene, ko kad će to njemu nešto naškoditi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 feb 2010, 21:07

Bas tako nista isto kao i sa Dzekom.Opsovao pa sta DUPLO NISTA.
Jedino kod nas je svasta i deset stranica sto je Dzeko omrvio ponesto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 feb 2010, 21:09

Ljudi Dzeko pr'no ! Hajmo sad debatu organizovat na tu temu :twisted:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 feb 2010, 21:10

seha je napisao/la:Ljudi Dzeko pr'no ! Hajmo sad debatu organizovat na tu temu :twisted:
Jel mu bila mehka stolica :mrgreen: Ako jeste suspenzija.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 feb 2010, 21:19

seha je napisao/la:Ljudi Dzeko pr'no ! Hajmo sad debatu organizovat na tu temu :twisted:
ljubav,, kakvu kaznu sad predlazes :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 04 feb 2010, 21:21

CRNI_SA je napisao/la:
jel na drzavnoj televiziji??

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 feb 2010, 21:22

CRNI_SA je napisao/la:
Mora da @ljubav utvrdi da li je bio Zvonimir ili Tihomir
Nakon toga ce napraviti konsultacije sa princ Charlesom :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, fukara87, Google Adsense [Bot], kakarut, torbica i 45 gostiju.