cuj sta je tu cudno, jos kudis druge kad rade isto ko tiCRNI_SA je napisao/la:barcu simpatisem odavno ,Atletico volim najvise i navijam za njih sta je tu cudnona zalost za tebe barca nije engleski klub simpatisao bi je i ti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
cuj sta je tu cudno, jos kudis druge kad rade isto ko tiCRNI_SA je napisao/la:barcu simpatisem odavno ,Atletico volim najvise i navijam za njih sta je tu cudnona zalost za tebe barca nije engleski klub simpatisao bi je i ti
toffee XXL je napisao/la:n4n3 uvjek sa svjezim informacijama o navijanju
Posto vidim da nisi upucen kako stvari stoje da ti pojasnim malo.CRNI_SA je napisao/la:da da engleziportsmauth
upucen sam ja vrlo dobro eto kada navijaci kojih na tekmama ima 15 000 nekad i mnogo manje. kada su oni najbucniji u engleskoj nek se zapitaju ovi sto im stadioni primaju po 50 000reds je napisao/la:Posto vidim da nisi upucen kako stvari stoje da ti pojasnim malo.CRNI_SA je napisao/la:da da engleziportsmauth
Englezi su napravili istrazivanja kao i oni Talijani(sto si napisao da su Atleticovi najbucniji)i dokazali da su Portsmouthovi navijaci najbucniji u Engleskoj.
Evo ga,još gori.reds je napisao/la:U Engleskoj nema velikih stadiona.
Preko 50.000 su jedino Old Traford,Emirates i stadion City-a(Cityev je 49-50).A oni i nemaju neke navijace.
Bilo kako bilo.U Engleskoj "redsi" su najbolji.
Wisla Krakow.toffee XXL je napisao/la:Grandmaster, tvoj potpis sam maloprije slusao u autu![]()
Nego koji su ovo navijaci sa tvog avatara?
Ne.Samo mi se sviđa slika sa ultra aspekta,daleko od toga da navijam za taj klub.toffee XXL je napisao/la:Oj Wisla, jel to njih simpatises?
rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Huracan-San Lorenzo 0:2
Kakvo navijanje, koja ljubav prema klubu!!!
Vrijedi pogledati.
Sta jos gori ?Grandmaster je napisao/la:Evo ga,još gori.reds je napisao/la:U Engleskoj nema velikih stadiona.
Preko 50.000 su jedino Old Traford,Emirates i stadion City-a(Cityev je 49-50).A oni i nemaju neke navijace.
Bolan kakvi redsi jesi li dobar ?reds je napisao/la:Sta jos gori ?Grandmaster je napisao/la:Evo ga,još gori.reds je napisao/la:U Engleskoj nema velikih stadiona.
Svako ima svoje mišljenje.Kao prvo,u gradovima Rostock,Gelsenkirchen,Frankfurt gotovo cijeli grad navija za jedan tim,dok je Hamburgu velika konkurencija HSV,kapacitet stadiona je manji nego u ovih klubova,jedva cekam da uđe Pauli u prvu ligu kad pomslim da derbi sa HSV-om(treba bundesligi jedan gradski derbi),kad smo vec kod toga u drugoj ligi bi mogla Hertha iduce sezone igrat svoj gradski derbi sa UnionomNeutral je napisao/la:Brate nisu oni najjači. Više idu na utakmice da se vide nego navijaju. Pogledaj malo Ultrase hansa Rostock, pa također Fraknfurta, ali po meni broj jedan svakako Dynamo Dresden. Naravno mislim na Njemačku. Schalke ima mladu ali dobru ekipu. Bayernova grupa se trudi. Valja imati jednoga vatrenog Ultrasa na MSN iz Njemačke. Također sam živio tamo, ljudi više budu na utakmici radi zabave nego da pjevaju i navijaju, ali počelo se ići na bolje u njih.
prejak klip,a pjesma jos jacaVFCB je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Huracan-San Lorenzo 0:2
Kakvo navijanje, koja ljubav prema klubu!!!
Vrijedi pogledati.
jasta nego vrijedi, ovo mi je nesto najace... tako se navija !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.