paja_patak je napisao/la:za stolom svabo plan kazne kuje
balkancu dzeki ne daju da psuje
oho mu se ako za ovo reis sazna
zabrana ulaska u dzemat bice mu kazna

Kazu Dzeko gostuje u sljedecoj emisiji 60min

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
paja_patak je napisao/la:za stolom svabo plan kazne kuje
zabrana ulaska u dzemat bice mu kazna
DA gostujeAdmir_Sa je napisao/la:paja_patak je napisao/la:za stolom svabo plan kazne kuje
zabrana ulaska u dzemat bice mu kazna![]()
Kazu Dzeko gostuje u sljedecoj emisiji 60min![]()
![]()
![]()
A ja fakat ne mogu da vjerujem koliko si ti dosadan i uporan........i ne vjerujem da samo pojedinci isto to misle , nego velika vecina.........cak si bolji kad bulaznis o Arsenalu kao najboljoj ekipi na svijetu svih vremenaljubav je napisao/la:Ne mogu vjerovat da pojedinci ovdje opravdavaju psovanje na drzavnoj televiziji.
Sta da imate djecu i sjede djeca pred TV, gledaju sa babukom utakmicu.
Na sred utakmice igrac izvadi muskost, a vasa, maloljetna kci to mora gledati.
jel te to kraljica elizabeta nasavjetovala kojoj se sin princonja kurvao u sesnaestljubav je napisao/la:Ne mogu vjerovat da pojedinci ovdje opravdavaju psovanje na drzavnoj televiziji.
A_d_0 je napisao/la:sta ces kad ga nerazumiju. ko da ostali igraci nepsuju samo ih ti ne razumijes u tom je caka._dreamer_ je napisao/la:da yebe nekom mater slobodno??? koji si ti lik, da se ne izrazavam drugacije...A_d_0 je napisao/la:serite samo serite sad nevalja ni dzeko? haj sto nevalja ibisevic al ni dzeko nevalja![]()
. ma ja on je seljak a svi ste vi gradjani. kako bi ste se vi osjecali da zabijete GOLCINU i da vasa odbrana invalidska primi gol u zadnjoj minuti. a onaj spominje hasagica
. DZEKO MAJSTORE SAMO NAPRIJED U VELIKI KLUB I TAMO **** NEKOM MATER SLOBODNO NAJJACI SI!
sta tebi dodje rejs? ja ha sluso tebe ha njeg isti racku !!!dzeko je ambasador UNICEF-a, valjda znas koliko je to priznanje, a ujedno i obaveza... tako da... ukoliko dzeko ne moze da se nosi s tim stvarima, onda mu svakako treba oduzeti epitet mirnog i skomnog momka... a to sto danas 90% fudbalera psuju ko kocijasi, to je samo odraz njihove kulture i obrazovanja, a dzeki zelim da se daleko izdigne iznad toga, jer objektivno to i moze...
joj ciki moćnastični sta nam radisljubav je napisao/la:Ne mogu vjerovat da pojedinci ovdje opravdavaju psovanje na drzavnoj televiziji.
dzeko se bori kao lav??? dzeko je klasa od igraca u napadu, ali se rijetko kad vrati na svoju polovicu da pomogne suigracima... (izuzimajuci kornere, slobodnjake itd.)SemPer_fi je napisao/la:sta tebi dodje rejs? ja ha sluso tebe ha njeg isti racku !!!dzeko je ambasador UNICEF-a, valjda znas koliko je to priznanje, a ujedno i obaveza... tako da... ukoliko dzeko ne moze da se nosi s tim stvarima, onda mu svakako treba oduzeti epitet mirnog i skomnog momka... a to sto danas 90% fudbalera psuju ko kocijasi, to je samo odraz njihove kulture i obrazovanja, a dzeki zelim da se daleko izdigne iznad toga, jer objektivno to i moze...
Okanite se momka opsovao je faul i svima mater u pi*kuja da sam na njegovom mjestu ubio bih nekog .... pa covjek se bori kao lav a idioti nemogu sacuvati rezultat..
Pa niti jedna državna televizija ne prenosi direktno ove utakmice koliko znam a pogotovo ne scene iz svlačionice. Znači, nije do Edina nego do televizije koja to objavljujeljubav je napisao/la:Ne mogu vjerovat da pojedinci ovdje opravdavaju psovanje na drzavnoj televiziji.
da djeko se bori kao lav pa sta bi on trebao igarti zadnjeg veznog po tebi?_dreamer_ je napisao/la:dzeko se bori kao lav??? dzeko je klasa od igraca u napadu, ali se rijetko kad vrati na svoju polovicu da pomogne suigracima... (izuzimajuci kornere, slobodnjake itd.)SemPer_fi je napisao/la:sta tebi dodje rejs? ja ha sluso tebe ha njeg isti racku !!!dzeko je ambasador UNICEF-a, valjda znas koliko je to priznanje, a ujedno i obaveza... tako da... ukoliko dzeko ne moze da se nosi s tim stvarima, onda mu svakako treba oduzeti epitet mirnog i skomnog momka... a to sto danas 90% fudbalera psuju ko kocijasi, to je samo odraz njihove kulture i obrazovanja, a dzeki zelim da se daleko izdigne iznad toga, jer objektivno to i moze...
Okanite se momka opsovao je faul i svima mater u pi*kuja da sam na njegovom mjestu ubio bih nekog .... pa covjek se bori kao lav a idioti nemogu sacuvati rezultat..
I hajd ti meni pametnjakovicu objasni ko to njemu daje za pravo da psuje svim saigracima mater, kad je gol primljen iz slobodnjaka, a iskljucivo je za njega odgovoran golman Lenz... ili uopste nisi gledao tekmu pa nemas pojma o cemu pricas...
harishp je napisao/la:Nek on zadrzi epitet dobrog strelca i igraca a tu titulu ambasodora UNICEFA moze da uruci nekome drugome.
fudbal nije humanitarna organizacija ili bonton klub.A pogotovo fair play ili lijepo ponasanje.
Zasto e pa zato sto krovne kuce fudbala podrzavaju bas ono sto je daleko od toga.
Slucaj Henryja i ociglednu kradju su otpostovali,slucaj Togoa i suspenzija te repke i jos puno toga.
Meni ce Dzeko uvijek biti dobar momak dok se odaziva u repku,i daje od sebe maksimum.
Kome ne pase nek uzme u knjizari knjigu ''Bontona i lijepog ponasanja'' ako nista drugo dobro ce mu doci kad kisa zapada moze na glavu staviti da mu pundja ostane suha.
Jel mu bila mehka stolicaseha je napisao/la:Ljudi Dzeko pr'no ! Hajmo sad debatu organizovat na tu temu
ljubav,, kakvu kaznu sad predlazesseha je napisao/la:Ljudi Dzeko pr'no ! Hajmo sad debatu organizovat na tu temu
jel na drzavnoj televiziji??CRNI_SA je napisao/la:ljubav,, kakvu kaznu sad predlazesseha je napisao/la:Ljudi Dzeko pr'no ! Hajmo sad debatu organizovat na tu temu
Mora da @ljubav utvrdi da li je bio Zvonimir ili TihomirCRNI_SA je napisao/la:ljubav,, kakvu kaznu sad predlazesseha je napisao/la:Ljudi Dzeko pr'no ! Hajmo sad debatu organizovat na tu temu
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google [Bot], Google Adsense [Bot], meecko, MostarskiSin, nerkolfc, Proximic i 53 gosta.