FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ima još 7 kola u prvenstvu i nadam se 4 utakmice u kupu .svaka je bitna naravno najbitnija sad ona protiv borca i tako i ovih narednih 10 .sreca je pa imamo dosta sirok izbor igraca koji mogu uletiti u sastav a da igra ne trpi .nadam se da ce i Bilbija ,Puric ,Travancic dati svoj doprinos svaki igrac nam je potreban .
Nije loše. Mada mislim da bi bilo bolje kad bismo drugu utakmicu igrali na Koševu, ali šta je, tu je. Čelik je najslabija ekipa od ove četiri ekipe koje su prošle i priželjkivao sam njih, ali je sigurno bolje da ovi fašisti ne igraju jedni protiv drugih zbog te tzv. ''kuhinje'' i talova ko će kome ''pustiti'' u Kupu, a ko kome u Ligi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kao prvo čestitke momcima na prolazu u kupu, ali ništa čudno jer ipak sam unaprijed znao i najavljivao prolaz. Ipak nam kiša pokvari posjetu, ali opet je bilo solidno raje s tim kakvi su bili vremenski uvijeti. Valjić nas je sinoć pokrao i uništio sa onim faulom na Bilbiji. Treba ga hitno suspendovati jer je ono vidio kao i mi na tribinama, ali nije smio svirati džubre pokvareno. Vidim Zrinjski naredni protivnik u kupu što se mene tiče MOŽE komotno.
btw.
Da li se zna na koliko je Duljević potpisao ako je potpisao? I da li je predugovor u pitanju ili ugovor?
SAMO SARAJEVO
btw.
Da li se zna na koliko je Duljević potpisao ako je potpisao? I da li je predugovor u pitanju ili ugovor?
SAMO SARAJEVO

SRETAN BROJ - 1725
High je napisao/la:Nije loše. Mada mislim da bi bilo bolje kad bismo drugu utakmicu igrali na Koševu, ali šta je, tu je. Čelik je najslabija ekipa od ove četiri ekipe koje su prošle i priželjkivao sam njih, ali je sigurno bolje da ovi fašisti ne igraju jedni protiv drugih zbog te tzv. ''kuhinje'' i talova ko će kome ''pustiti'' u Kupu, a ko kome u Ligi.
kad se budu branili sa 11 igraca pitat cu te jel slab
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zar svake godine morate traziti neke suplje price. Nastimano, pustio, dogovorio, u talu i ostala sranja. Do kad vise jbt ?High je napisao/la:Nije loše. Mada mislim da bi bilo bolje kad bismo drugu utakmicu igrali na Koševu, ali šta je, tu je. Čelik je najslabija ekipa od ove četiri ekipe koje su prošle i priželjkivao sam njih, ali je sigurno bolje da ovi fašisti ne igraju jedni protiv drugih zbog te tzv. ''kuhinje'' i talova ko će kome ''pustiti'' u Kupu, a ko kome u Ligi.
Nismo mi baš svake godine igrali završne utakmice Kupa BiH, pogotovo u posljednje vrijeme. Ne palamudi bezveze.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Niste vi igrali nista, ali svake godine vodite teorije zavjere nije bitno ko igra. Ne moze Zeljo osvojiti duplu krunu, mora neko iz Sirokog. Pa kad Zeljo osvoji titulu iduce sezone mora pustiti kup Sirokom i tako u krug. Sad ste vi dosli do polufinala ocekujem opet neke teorije zavjere ? Ko sad mora, i ko ce koga pustiti u ligi, a vi posteni, jedini ?High je napisao/la:Nismo mi baš svake godine igrali završne utakmice Kupa BiH, pogotovo u posljednje vrijeme. Ne palamudi bezveze.
Nikad mi nismo rekli da smo pošteni. Štaviše, kupujemo sve.
Znaci tako ovi sa ss.ba racunaju koliko je neko bio ofsajdu

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pustite ove iz Bergama nek palamude i dalje.
Nego izgleda da je i Hebibovic od ljeta nas igrac
Nego izgleda da je i Hebibovic od ljeta nas igrac

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Metlari iz Bergama, oplako

a u cemu je fazon to za metlare, vidio sam sliku neku na fb-u al nisam upratio u cemu je fazonArmala je napisao/la:Metlari iz Bergama, oplako![]()
habib
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahaha cime se oni pucaju bog sami znaArmala je napisao/la:Metlari iz Bergama, oplako![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Head je napisao/la:
Znaci boba falila.

Sinoc masa Zeljinih navijaca pise po fb da se kod gledanja jel offside ne gleda glava

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bas me interesuje koliko smo sinoc inkasirali od TV prava, bez obzira na te dogovore BH Telecoma i Arenasporta sigurno je neka fina kinta legla na klupski racun. Jos kad onaj spiker cita sponzore, pa nije ni cudo sto dobro financijski stojimo.
- Evolution87
- Kontakt:
ma nije bio ofsajdHead je napisao/la:
Znaci boba falila.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Reputacija: šmekeri provjereno dobri hakeri vole pozirati u fantomci svima poznati indijanciArmala je napisao/la:
Gdje je slika od kortea juče ? više raje na toj slici nego vas u korteu

Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Kad već pitaš:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fera, Tatamata1946, TETRAPAK i 14 gostiju.