pa dobro navijaci su pravili euforiju i pricali da cemo sve gaziti po 3-4 razlike a svako ko i malo realno gleda znalo se da ce tesko biti uigrati 7-8 novi igraca i da to fercera sve kako treba .al ja sam zadovoljan i mislim da se vidi napredak u FKS ,prosli smo u kupu, u prvenstvu djelimo prvo mjesto ,igraci su nam dosta dobro spremni .a za neku dominaciju treba sistemskog rada par godina a doce i to aBd mislim da smo na dobrom putu .bagrcavi je napisao/la:Šta bi? Pripreme u Turskoj, pojačanja iz cvajte, iz Čelzijahilmo je napisao/la:Pa i protiv vas smo bili medijski napuhana ekipa.....pa sta bi.
Tu smo mi negdje kvalitetom.pa se provukoste protiv najlošijeg Želje u zadnjih 5 godina. Gdje je ta dominacija? "Deranje guzova" i slične najave?
Ja sam rekao da i Zrinjski i Široki imaju kvalitetniju i bolju igru. Vi nemate igre. Ako Stojčev nešto izvede onda OK, ili ako mudalo krene naprijed.
Kup BiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Kup BiH 2013./2014.
Ali smo i takvi medijski napuhani bolji od uskoro bivseg sampiona BiH sto se vidi po tabeli lige i zavrsnici kupa....ukoliko ne vjerujes meni pogledaj danasnju naslovnicu Avazabagrcavi je napisao/la:To je najrealnije. I Zrinjski i Široki igraju puno kvalitetnije od vas. Bio sam na tri derbija ove sezone, a i na tekmama sa obje hercegovačke ekipe i vi ste samo medijski napuhana ekipa što se vidi na vašoj igri.

E to je to. Pošteno i sasvim realno razmišljanje.bordobijeli je napisao/la:pa dobro navijaci su pravili euforiju i pricali da cemo sve gaziti po 3-4 razlike a svako ko i malo realno gleda znalo se da ce tesko biti uigrati 7-8 novi igraca i da to fercera sve kako treba .al ja sam zadovoljan i mislim da se vidi napredak u FKS ,prosli smo u kupu, u prvenstvu djelimo prvo mjesto ,igraci su nam dosta dobro spremni .a za neku dominaciju treba sistemskog rada par godina a doce i to aBd mislim da smo na dobrom putu .
DRUG NEBI TI PUNCA
zeljo nije najlosiji sad u zadnjih 5 godina...nego sada vise taj isti zeljo nema para za kupovinu utakmica u Bijeljini i "otpadaka" iz Srbije, nego sad zbog tog nedostatka gura svoju djecu i drzi drugima pridike kako kupuju te iste otpatke....pa kupovao bi ih i zeljo, ali nema cime, pa samo i iskljucivo iz tog razloga je i promjenio preko noci strategiju koja se zove "guramo nasu djecu"....nesto slicno kao danas NK sutra FK....bagrcavi je napisao/la:Šta bi? Pripreme u Turskoj, pojačanja iz cvajte, iz Čelzijahilmo je napisao/la:Pa i protiv vas smo bili medijski napuhana ekipa.....pa sta bi.
Tu smo mi negdje kvalitetom.pa se provukoste protiv najlošijeg Želje u zadnjih 5 godina. Gdje je ta dominacija? "Deranje guzova" i slične najave?
Ja sam rekao da i Zrinjski i Široki imaju kvalitetniju i bolju igru. Vi nemate igre. Ako Stojčev nešto izvede onda OK, ili ako mudalo krene naprijed.

ali ti ne znas sta pricasGangEvil je napisao/la: zeljo nije najlosiji sad u zadnjih 5 godina...nego sada vise taj isti zeljo nema para za kupovinu utakmica u Bijeljini i "otpadaka" iz Srbije, nego sad zbog tog nedostatka gura svoju djecu i drzi drugima pridike kako kupuju te iste otpatke....pa kupovao bi ih i zeljo, ali nema cime, pa samo i iskljucivo iz tog razloga je i promjenio preko noci strategiju koja se zove "guramo nasu djecu"....nesto slicno kao danas NK sutra FK.......a o tome kako nemamo igre se najbolje vidjelo na sugavici gdje je zeljo u drugom poluvremenu bio satjeran u misiju rupu i izbijao lopte u aut samo sto dalje od svog gola...zato na kraju utakmice i jesu zamoljeni od strane oficijelnog spikera da izadju iz sesanesterca jer je utakmica odavno zavrsila
pa sam si sad potvrio da je ovo najlosiji Zeljo u zadnjih 5 godina, nema para, nema igraca,forsiraju se djeca, plus povrede Kvesica, Colica, i nedovoljno oporavljenog Zolotica.
na polusezoni Zeljo ostao bez najboljeg strijelca, a vama legli milioni... i opet molite Boga da izbjegnete Siroki.
dosli vam Stojcev, Bilbija, Velkoski, Delac,Jajalo, Jarni...........

i ti uporedjujes sa ovakvim Zeljom, pa jel te stid?

vas (pitare) ostali zajbavaju zbog najavljivanja setnje kroz ligu, a ne zbog toga ko je bolji ili gori...
jer istina je da je Husref mogao isto ovo sa proslogodisnjom ekipom(rezultatski), znaci prolaz u kupu i dioba prvog mjesta.
-
- Kontakt:
Forsiraju se djeca:)))
Piša se po stadionu... Kombinacija groblja i pišanja po tribinama ne može ništa dobro donijeti. Nije čudo da su i repku u Zenicu preselili

DRUG NEBI TI PUNCA
Za raliku od tvog, ovo jeste realno razmišljanje. Ti nisi u stanju da budeš realan zbog prevelike mržnje prema Sarajevu. Da si realan i pošten, kao što nisi, ne bi se libio da priznaš da ste sinoć totalno izdominirani u prvom poluvremenu. Sve vrijeme smo vršili pritisak i imali loptu u svom posjedu. O onom rušenju Bilbije od strane Bućana, koji je bio zadnji igrač ne treba ni pričati.bagrcavi je napisao/la:E to je to. Pošteno i sasvim realno razmišljanje.bordobijeli je napisao/la:pa dobro navijaci su pravili euforiju i pricali da cemo sve gaziti po 3-4 razlike a svako ko i malo realno gleda znalo se da ce tesko biti uigrati 7-8 novi igraca i da to fercera sve kako treba .al ja sam zadovoljan i mislim da se vidi napredak u FKS ,prosli smo u kupu, u prvenstvu djelimo prvo mjesto ,igraci su nam dosta dobro spremni .a za neku dominaciju treba sistemskog rada par godina a doce i to aBd mislim da smo na dobrom putu .
U drugom poluvremenu smo bili za ne prepoznati, ali vi opet niste bili u stanju da uvežete tri pasa kako treba.
Na Grbavici je vama pripalo prvo, nama drugo poluvrijeme. Sinoć nama prvo, a drugo je bilo anti-fudbal.
U ove nase dvije utakmice niko nikog nije izdominirao, svima je pripalo po jedno poluvrijeme u dvije utakmice. Da je Zeljeznicar prosao ne bi bilo nezasluzeno ali isto tako mislim da smo i mi prosli sasvim zasluzeno. Svi smo imali svoje prilike neke smo iskoristili neke nismo i to je to. Ovo o setnji i kantanju je @bordobijeli sasvim dobro objasnio.
@bagrcavi
slika
To pokazuje samo nasu kulturu i uvijete na stadionima.
@bagrcavi
slika

To pokazuje samo nasu kulturu i uvijete na stadionima.
Oj ovog GangEvila, treba Želju suditi šta je uradio dijetetu 

Ja te volim, volim Željo..
Finale će igrati stari rivali.Pitari će završiti drugi i u ligi i u KUP-u iza Širokog odnosno Čelika. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
samocelik je napisao/la:Finale će igrati stari rivali.Pitari će završiti drugi i u ligi i u KUP-u iza Širokog odnosno Čelika.
nemam nista protiv,naprotiv
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
Kako je simpaticno vidjeti nekoga iz Zenice kako komentarise fudbalska desavanja, ne stoji vam to nikako
-
- Kontakt:
Što nemaaš ništa protiv pa gdje je tu tvoj Željo. Pa ne računaš valjda da nećete ni u Evropu. Ako bude kako kaže Gavran. Prvi Široki, Drugo Sarajevo, treći Zrinjski a VI?gavran je napisao/la:samocelik je napisao/la:Finale će igrati stari rivali.Pitari će završiti drugi i u ligi i u KUP-u iza Širokog odnosno Čelika.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ispred Njanjajva sigurno...meme pitar je napisao/la:Što nemaaš ništa protiv pa gdje je tu tvoj Željo. Pa ne računaš valjda da nećete ni u Evropu. Ako bude kako kaže Gavran. Prvi Široki, Drugo Sarajevo, treći Zrinjski a VI?gavran je napisao/la:samocelik je napisao/la:Finale će igrati stari rivali.Pitari će završiti drugi i u ligi i u KUP-u iza Širokog odnosno Čelika.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- firefirefirely
- Kontakt:
Simpaticno je bilo i vas gledati kako najavljujete bodove iz Zenicelafomamone je napisao/la:Kako je simpaticno vidjeti nekoga iz Zenice kako komentarise fudbalska desavanja, ne stoji vam to nikako

Opusti se Zeljo ce na kraju biti ispred Sarajeva, ja ulazem Milku na to.meme pitar je napisao/la:Što nemaaš ništa protiv pa gdje je tu tvoj Željo. Pa ne računaš valjda da nećete ni u Evropu. Ako bude kako kaže Gavran. Prvi Široki, Drugo Sarajevo, treći Zrinjski a VI?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Robijas007
- Kontakt:
bilo je zanimljivo kad ste pognutih glava napustili BP pokrij se po ušimalafomamone je napisao/la:Kako je simpaticno vidjeti nekoga iz Zenice kako komentarise fudbalska desavanja, ne stoji vam to nikako

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
lafomamone je napisao/la:Kako je simpaticno vidjeti nekoga iz Zenice kako komentarise fudbalska desavanja, ne stoji vam to nikako

Sto? To samo ti znas komentarisat? Dodji na jesen "na praksu" da se jos vise usavrsis. Tekme BIH-CYP i BIH-BEL.. mi iz Zenice cemo da pravimo hurnebes, a ti komentarisi.
Jel ikad razmatran prijedlog da se u finalu igra samo jedna utakmica? U cijeloj Europi se finale na dvije utakmice igra samo u BiH i Hrvatskoj, zemljama u kojim novinari redovno pisu kako je njihova liga najlosija u Europi. Kad vidim ovaj sistem Kupa i zamislim se. Kup nema nikakvu draz u finalu. Dobijes kuci 3-0 i sve rijeseno il izgubis na domacem terenu 1-0, 2-0. Uzvrat nikad ne jamci neizvjesnot koju bi jamcila jedna finalna utakmica. Nek domacin finala bude branitelj naslova tako da se ne moraju puno svadjati oko raspodjele domacinstva.
Naravno, finala izmedju odredjenih klubova u odredjenim gradovima bi izazvala veliku dozu zabrinutosti, al mislim da je krajnje vrijeme da se tome stane u kraj i da se obuzda medjunacionalno huliganstvo. Ovdje bi drzava imala pravu priliku da pokaze sta misli o tome.
Naravno, finala izmedju odredjenih klubova u odredjenim gradovima bi izazvala veliku dozu zabrinutosti, al mislim da je krajnje vrijeme da se tome stane u kraj i da se obuzda medjunacionalno huliganstvo. Ovdje bi drzava imala pravu priliku da pokaze sta misli o tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.