GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 26 mar 2014, 23:33

Pa taj Anton je nedavno izjavio kako Mourinho "nikad ništa nije zasluženo osvojio".Toliko o njemu.Da ne pišem kako se sve ovdje blamira iz posta u post.Ne treba se uopće obazirat na njegova piskaranja.

ZZD:
slika
Ovako prijatelji dragi izgleda Maksimir u polufinalu kupa. Od istoka je napravljen koncentracijski logor, na kojem privatna vojska Zdravka Mamića ne dozvoljava navijačima da se okupe iako je stadion potpuno prazan. Još je bolja informacija da je ovo uslikao čovjek iz lože za koju je pred stadionom platio 15 kuna. Na stadionu nema 500 ljudi.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2014, 10:14

Lillard je napisao/la:@anton definitivno mislim da trolas jer toliki idiot ne mozes biti. ali imam vremena pa cu pokusat...
Siguran sam da te kod Mamića smeta njegovo ponašanje. Zato je neprihvatljivo da se ti služiš njegovim metodama i nekoga vrijeđaš i ponašaš se kao on. Ja tebe nigdje nisam uvrijedio niti da si debil niti retard, pa onda istu stvar očekujem od tebe. Zar se ne možemo kulturno raspravljati? Nije problem, mogu i ja poćet vrijeđat samo nas to neće dovesti do nikuda.

Kultura ok?
Blaszczykowski je napisao/la:ma to antiši dosadno pa trola da ubije vrijeme. :)
Inaće bilo bi lijepo dobiti tvoj odgovor a ne tuđi. ;)

Lillard je napisao/la:Ovo dvoje moze pod jedno. Svatko normalan vidi da je Mamic alfa i omega hrvatskog nogometa. On je postavio Sukera, on je prije toga syebao Stimca u pokusaju za preuzimanje vlasti, on je poslije tog Stimca stavio na mjesto izbornika. On drzi Lokomotivu u HNL-u i time krsi regularnost prvenstva i samim time ima 12 bodova prednosti u odnosu na ostale ekipe koje se natjecu. Nemali broj puta smo bili svjedoci da kada zagusti netko od sudaca je tu da potpomogne. Recimo ove sezone se dogodilo jednom ili dvaput, nisam siguran, u pocetku sezone...
Jedino što me ovdje smeta je tvoja opaska na suce. Oko toga ću se ograditi i želim vjerovati da to nije tako. Želio sam samo da se kaže otvoreno na što se misli pod tim utjecajem, širenje mreže itd. Od ovih problema koje si naveo za mene je najveći i jedini problem Lokomotiva i tome definitivno treba stati na kraj. Što se tiće HNS-a, tu ne želim kritizirati jer je repka na SP, a o HNL-u bi se dalo diskutirati, jer ljudi su dobili sada ono što su htjeli - Ligu 10 koja im je kako kažu, najzanimljivija u proteklih par godina.

Ponovit ću, što se tiće Lokomotive, tako se ne smije dalje i taj klub iako je jako dobro što postoji u HNL-u, treba nekako "izbacit", bez obzira na posljedice po kvalitetu HNL-a.
Lillard je napisao/la:Glavni primjer Sammir. Poluigrac koji nije ni kvaliteta za reprezentaciju, a uz to je jos stranac. Znam uhvatit ces ce Eduarda, ali on je iznimka. Da, iznimka. Idemo dalje. Tko je sve od poluigraca bio u reprezentaciji..Hm, ne mogu se sad svih sjetiti, ali na pamet mi padaju Pivaric, Zelenika, Ademi... Od novijih, bilo je tu i onih starijih, ali neda mi se stvarno sada vaditi posebno svako ime.
Ovo nije baš u redu, ako smo rekli da se nabroje svi. Ajde nisi ih baš moro sve, ali si ih mogao nabrojati više. Nekada davno Mamić je i Dudua gurao u repku, nije ga se slušalo, pogriješilo se, a kasnije smo shvatili da je to bila Cicina pogreška, a da je Mamić bio u pravu.

Ne znam što to točno znači guranje igrača u repku. Mislim da se sada niko ne može buniti što se Mamić borio, za Čorluku, Modrića i Duda, pa i Kranjčara, Kovačića, Vrsaljka. Smetalo bi me recimo kada bi Duje Čop zaigrao za repku, no ne vidim da je takav slučaj. Protiv Belgije u gostima igrao je Radošević, te nije bilo igrača iz Dinamovog pomlatka. Radošević tada sigurno nije zaslužio poziv u repku, pa se od toga baš i nije dizala hajka. Koga je sada zadnje zvao Niko u repku? Maleša, pa po ćem on zaslužuje poziv u repku? Odgovor je jer igra u dobroj formi? Ste sigurni da je to odgovor?

I onda dolazimo do Sammira.

Ja bih rekao da GLAVNI primjer nije Sammir, već da je on JEDINI PRIMJER KOJI SMETA TAKAKAV PUK, taj koji mrzi Mamića.

O tome se pisalo milijardu stranica i sve je rečeno pa ja neću dužiti. Ako nećemo biti licemjeri, jerdini pravi razlog zašto on nije trebao biti pozvan u repku je boja kože i to je to. O kvaliteti se ne treba raspravljati jer se zna da je on dugo godina bio najbolji igrač HNL-a pa bi to trebalo značiti da bi i trebao biti u repki. Ako sada može maleš, pa neko djete iz Udinesea, čak i Pašalić itd. onda je po tome i Sammir mogao. A ti ne budi licemjer i reci, nisam ga htio zato kaj je Brazilac, ali sam bar malo licemjer zbog Eduarda.
Lillard je napisao/la:Kovacic, Jedvaj, Halilovic... Samo su neki od primjera. Evo gledaj sada na ljeto kada odu Fernandes, Soudani pa ces vidjeti kako Zdravko posluje.
Što se mora nije teško. Došla su takva vremena kada se igrači prodaju sve mlađi i mlađi. To je cijena koju moraš platiti ako želiš živjeti na Dinamovom nivou. Sigurno da bi se ti igrači prodali skuplje ili teže da se plasiralo u LP, no Dinamo u tome nije uspio. Ljudi hoće da Dinamo igra u LP, a za to ti je potrebno oko 20-25 miliona eura (ako hoćeš tamo biti konstantan), a od ćega da se ti nvci nabave, ako ne od prodaje igrača u ovoj Hrvatskoj? Pitanje je samo dal se postigla dobra cijena, dal je klub još uvijek ostao konkurentan i da li se sa tim novcima nešto napravilo i "osigurala" budučnost. Na sva ova pitanja možemo pozitivno odgovoriti.

Što se tiće prodaje ova dva navedena igrača, ne možemo mu za to prigovoriti, kad znamo kakve se plaće potražuju, koliko ih treba platiti i činjenicu da oni vide da igraju u HNL, a možda ih traže njima atraktivniji klubovi. U tom slučaju Dinamu su ruke svezane. Sad još nisam čuo da su oni prodani. Ajmo pretpostaviti da će Dinamo kupiti Fernandesa. Taj transfer bi bio toliko velik, kao kad je Real kupio C.Ronalda, ako gledamo iz perspektive HNL-a, ali ljudi toga nisu svjesni. Znači odšteta bi bila 2,5 milja i plaća negdje oko milijun. Pa sad ti sa njim potpiši ako znaš da ti plasnam u LP nije osiguran.
- rezultatsko blamiranje po Europi.Treba li ista vise reci?
Uff, itekako treba!

Ako gledamo jednu stranu medalje, reći ćemo da je Dinamo u protekle 3 sezone u Europskim skupinama osvojio mizerna 2 boda i to je za svaku osudu (uz katastrofalnu gol razliku). No ako pogledamo to malo dublje i pokušamo to prikazati na realan način uočit ćemo slijedeće.

U LP Dinamo je igrao protiv: Reala, Ajaxa, Lyona, PSG-a, Porta, D.Kijeva. Svi ti klubovi su predodređeni ne samo da pobjede Dinamo nego da ga siluju - ovdje govorimo o realnosti, a ne o tome kako se svake godine neki pimpek tipa Bate ili Apoel izgmižu i onda nestanu sa radara. Sa tim protivnicima Dinamo može biti zadovoljan ako ne izgubi sa više 2 gola razlike, a prtotv većine od gore navedenih klubova, sa 3 gola razlike.

Tada dolazimo do ove zadnje godine, gdje je atmosfera oko kluba bila katastrofalna, kao i situacija u Dinamu nakon nesretnog ispadanja od Beća. Ne želim sada opravdavati Dinamove nastupe u EL, jer smatram da se moglo malo bolje, nego samo reći zašto je to bilo tako.

Moral ekipe u tom natjecanju nakon beča, bio je ispod svake razine, mjenjali su se treneri, u biti opći kaos i u skupini sa Ludgorecom, črnomercom i PSV-om, nije Dinamo taj koji se zblamirao, već PSV, ali to je teško nekima prihvatiti. Taj Ludogorets je kasnije izbacio Lazio, onaj Beć se skupo prodao u LP i to samo govori da je Hrvatska javnost jako podcijenila mogućnosti Dinamovih protivnika.

Nadalje iz sezone u sezonu, prema mogućnosti momčadi, oćekuje se napredak, koji je ove sezone u EL izostao i sigurno se može tvrditi da je Dinamo ove sezone u Europi podbacio. To se treba popraviti i te kritike dže vodu. Svako malo neki klub u Europi odigra ispod svojih oćekivanja, kao recimo Juve koji je ispao u skupini, ali život ide dalje. poanta je da se takve stvari događaju, a neki će reći u Dinamu možda malo prečesto. Ponovi li Dinamo u Europi i slijedeće sezone ovakvu igru, e onda se svi smijemo zapitati što tu ne valja i kako promijeniti stvari, a ja ću zasad ostat pribran i pričekati da se to dogodi prije nego sasujem kamenje.

Ono što mene smeta je to što ljudi ne prihvaćaju moguću realnost, da je Dinamo jedna od najslabijih momčadi u povjesti LP-a, pa su takvi rezultati naša realnost, kao što u borbi u EL, protiv jednako jakih i jačih protivnika, Dinamo može izgoriti. Zašto je bitna ta atmosfera oko kluba. Pa plasiranje u EL ove godine doživljen je kao poraz. U takvom okruženju katastrofa je najnormalnija stvar. Da se recimo ove godine plasman u EL doživio kao onaj davni protiv Ajaxa, siguran sam da bi rezultati Dinama u Europi bili bolji, čisto iz razloga što bi se takav podvig doživio kao uspjeh a ne kao neuspjeh.

Bit će očito još trolanja :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 27 mar 2014, 10:35

Anto nema smisla da se ponavljamo ako se slažem sa čovjekom, a samo da bih udovoljio tvom egu. :) Ponavljanje istog = trolanje. Samo ću reči da mi je jasno da tebi kao navijaču Buyerna neke stvari ne ulaze u glavu. :)

Sammir nije jedini primjer, već samo najeklatantniji primjer. Imaš Pivarića, Zeleniku, Halilovića, Badelja i Vrsaljka kad su bili totalno van forme, od ranije mi pada na pamet Drpić, pa pokušaji guranja Etta, Chaga, Ibaneza, Brozovića, Čopa... Mamić obilato koristi svoj utjecaj da proda igrače kroz reprezentaciju, sigurno više nego itko drugi, i logično je da mu to mnogi zamjeraju. Paralela sa Elfom ti je promašena, jer BVB nema ni približno jak utjecaj na DFB kao Mamić na HNS, a ni sam Elf nije izuzet od anomalija tipa "ozljede" igrača Buyerna. Znači Buyern = Mamić = bljuv.

Što se tiče blamiranja po Europi, ne znam kako netko može opravdavati ove debakle u zadnje 3 sezone. Pazi ovo, Dinamo je u LP bio najgori klub u 2 sezone uzastopno (jednom zajedno sa onim Nordsjellandom), a ove sezone je uz Standard najgori klub EL. Lako mu je ući u skupinu kad je doma razjebao svaku ozbiljniju konkurenciju, a u kvalifikacijama je uvijek bilo li-la sa iole ozbiljnijim protivnikom (Malmo, Ludogorets, Austria), pa kako padne grah. Zar su Plzen, Bate, Steaua, Basel, Salzburg toliko ispred Dinama da se mogu dostojno boriti i sa velikanima, dok Dinamo treba dočekati revijalnu utakmicu u LP da bi došao do boda?
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 27 mar 2014, 13:46

Blaszczykowski je napisao/la:
Sammir nije jedini primjer, već samo najeklatantniji primjer. Imaš Pivarića, Zeleniku, Halilovića, Badelja i Vrsaljka kad su bili totalno van forme, od ranije mi pada na pamet Drpić, pa pokušaji guranja Etta, Chaga, Ibaneza, Brozovića, Čopa... Mamić obilato koristi svoj utjecaj da proda igrače kroz reprezentaciju, sigurno više nego itko drugi, i logično je da mu to mnogi zamjeraju. Paralela sa Elfom ti je promašena, jer BVB nema ni približno jak utjecaj na DFB kao Mamić na HNS, a ni sam Elf nije izuzet od anomalija tipa "ozljede" igrača Buyerna. Znači Buyern = Mamić = bljuv.
Ponovo skaces sam sebi u usta jer tvrdite da je svemoguci u HR nogometu a istovremeno nabrojis igrace koji nisu igrali u reprezentaciji. Od ovih sto si ti nabrojao pola ih nije igralo ili se ne sjecam da su igali a siguran sam da nisu uopce bili gurani vec si to napisao bezveze cisto da malo gnojis tu u ovoj temi. Ako covjek kaze da je neki igrac reprezentativni kalibar to nije guranje, guranje je kada se dogodi situacija sa Sammirom, Halilovicem ili svojevremeno sa Duduom. Halilovica nije samo Mamic gurao vec su mnogi sa ovog foruma se uzjebali da ga se pozove i opcenito nacija se uznemirila jer se pricalo da ce zaigrat za BiH. Gurani su isto ovi lijevi bocni zato sto smo na toj poziciji bili deficitarni pa je na kraju zaigrao igrac Istre, a da je i Pivaric bio umjesto njega tako svejedno jer su oba dva trabanti. Badelj i Vrsaljko su igraci koji u vrijeme Vahe su bili glavni Dinamovi igraci uz Sammira tako da su oni itekako trebali biti na sirem popisu bez guranja i tu je sve cisto.

Zanimljivo da nitko od vas gadova ne spominje Kovacica :lol:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 27 mar 2014, 14:18

Ti stvarno slabo kopčaš. Očito Maminjov analni otvor ostavlja tragove na tebi. ;) Kad sam napisao stvari koje se ljudima ne sviđaju kod Mamića samo sam naveo i guranje poluigrača u reprezentaciju. Znači nisam naveo da će on svakog igrača kojeg poželi tamo utrpati, već da će tamo utrpati neke koji to ni po čemu ne zaslužuju, te da će svojim guranjem često remetiti atmosferu (nanositi štetu) u reprezentaciji.

I zašto licemjerni insektčiću ne komentiraš Maminjovo kritiziranje pomaganja razotkrivanja sudačke bagre? Što to govori o liku iz čijeg ti anusa još samo tabani vire?

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 27 mar 2014, 14:44

Blaszczykowski je napisao/la:Znači nisam naveo da će on svakog igrača kojeg poželi tamo utrpati, već da će tamo utrpati neke koji to ni po čemu ne zaslužuju, te da će svojim guranjem često remetiti atmosferu (nanositi štetu) u reprezentaciji.
Badelj, Vrsaljko, Kovacic, Halilovic, Dudu, Sammir, Ademi itd svi od reda zasluzuju biti na sirem popisu od 30 reprezentativaca, a ovo sto si nabrajao Chago, Etto, Pivaric, Zelenika, Cop je glupost ili se zajebavas ..... bas se ne sjecam da ih se guralo.
Blaszczykowski je napisao/la: I zašto licemjerni insektčiću ne komentiraš Maminjovo kritiziranje pomaganja razotkrivanja sudačke bagre?
Inace ocekivao sam da ce taj covjek razotkriti kako je i primao novac od Dinama za posteno sudjenje ali eto izgleda da je Dinamo cist i nije upleten u necasne radnje :lol:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 27 mar 2014, 15:04

Insect_terminator je napisao/la: Inace ocekivao sam da ce taj covjek razotkriti kako je i primao novac od Dinama za posteno sudjenje ali eto izgleda da je Dinamo cist i nije upleten u necasne radnje :lol:
Naravno da je čist. Najčišći, najhrvatskiji i najkatoličanskiji klub. 8-)

:lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 mar 2014, 16:01

2.2 milijuna za najveceg hrvatskog dragulja - bravo Zdravko slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 mar 2014, 16:07

Lillard je napisao/la:2.2 milijuna za najveceg hrvatskog dragulja - bravo Zdravko slika
Taj iznos je zbog mat pozicije. Nije da branim Mamica, ali budimo realni. Halilovic je mogao otici i besplatno, to je i Barcelona znala, ali je stari Halilovic ispao koliko toliko fer i nije htio da Dinamo ostane bez icega kao u slucaju Murica. Zbog toga je trazio od Barce da ponudi nesto Dinamu, a ovi su dali to sta su dali. Znali su i oni sami da Mamic mora pristat na bilo koju cifru.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 mar 2014, 16:17

Jasna stvar,ali neka su se začepila usta onima koji tvrde da je transfer težak preko 10m.
I to je još jednom pobijena teza o Zdravku uspješnom manadžeru.

Netko je nedavno dobro odredio kategorije,citirat ćemo:
Dakle tko "drži štangu" maminju je:
-ili **** neinformiran (ne prati nogomet ozbiljnije)
-ili glup ko ku*ac ili trola
-ili ima interes (posredno/neposredno)
I točno tim redom ih ima najviše.Neka se sami pronađu gdje su točno...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2014, 17:49

Pa i nije bas da je pobijena ta teza, jer, kao sto vec rece kolega gore, tu se dovelo u bezizlaznu situaciju.
Da je stanje normalno, vraga bi njega Mamic bez minimum minimuma 5 milijuna pustio, pa taman da mu je 13 godina i da nije ni krocio u nogomet, ali eto, potpuno nebitno, samo nek se on nastavi razvijati u skladu sa svojim potencijalom.
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 mar 2014, 19:04

Emiljano Vila, Adrian Callelo, Miroslav Slepička, Ilija Sivonjić, Pedro Morales, Guillermo Suárez,Luis Ibanez, Mirko Hrgović, Karlo Primorac, Dodo, Ivan Turina, Igor Vidaković, Dimitrios Papadopoulos, Denis Glavina, Josip Brezovec, Antun Palić, Ivan Plum, Marin Skender, Jakub Sylvestr, Fatos Beqiraj,Almir Bekić, Leonard Mesarić, Romeo Mitrović, Dino Špehar, Nikola Pokrivač, Ante Puljić, Ivan Krstanović, Goran Zakarić, Walid Atta, Mehmed Alispahić, Dino Škvorc, Filip Škvorc, Lee Addy, Petar Mišić, Said Husejinovic, Zvonko Pamić, Ante Mrmić, Bryan Carrasco, Alieu Darbo, Grzegorz Sandomierski, Rúben Lima, Bakary Saré,Pablo Migliore itd.
Evo sad je pobijena.I to bez osvrta na izlazne transfere gdje je upitno koliko se uopće na određenom igraču zaradilo.Da ne spominjem kako je upitno koliko je klub vidio tog novca...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2014, 19:39

Jebga, tesko ces naci pozitivan omjer u svijetu nogometa u nekom odnosu dolasci/odlasci, odnosno malo je takvih koji nisu gubili na akviziciji dobrog dijela igraca unazad, lupam, deset godina, ako cemo realno. Duga, jako duga je lista takvih igraca u bilo kojem klubu na svijetu, pa tako i Dinamu, ne vidim po cemu bi isti bio izuzetak, gresaka je uvijek bilo i bit ce, tko god radi taj i grijesi, onaj tko smatra suprotno po meni evidentno nikad dana u zivotu nije ozbiljno radio i za nesto bio direktno odgovoran, no shvacam one koji s tim nemaju doticaja pa im je neshvatljivo.
Mislim da je ovo vec bez potrebe neko maksimalno trazenje dlake u jajetu. Ima Mamic puno vecih grijeha, da kazem, od tih navedenih imena, a i vecih postotaka od prodaje u svoju korist, nego propale kupovine. To je posao. You just can't win them all. Sta klub od toga ima, to je vec neka druga prica, ali kao sto rekoh, usporedi s bilo kim u ligi, ta nije kao da ces ista bolju listu uspjeti dobiti drugdje.
...Život za Široki...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 27 mar 2014, 20:22

Nije stvar jel 2 mil zato što mu ugovor ističe na ljeto, bi li bilo 5 u nekim drugim okolnostima, itd. Ovdje je riječ da nije 10 ili 15 koliko se pisalo. Stvar je da je 2 i nakon što je degenerik mlađi reko da za 9 mil ne želi prodat ni Halilovićevu jednu nogu. O tom se ovdje piše, a ne da je 2 malo za igrača koji će biti slobodan za 3-4 mjeseca.

I mislim da nikad neću moć shvatit silno drkanje na trgovačke sposobnosti. Toliko divljenje na 21 mil za Modrića, po 13 za Eduarda ili Mandžukića, slično sa Ćorlukom, Lovrenom, Kovačićem...

Pa, danas je Modrić jedan od 2 najbolja igrača Reala, Mandžukić prvi strijelac Bundeslige, Kovačić, već nakon sezone i pol vrijedi 4 mil više nego što je prodan, itd. Naravno, ti su igrači, u međuvremenu i napredovali, ali se uloženi novac svima uvelike isplatio. Ne kažem da se moglo ili trebalo uzeti/tražiti više, ali nije mi jasno čemu toliko izdrkavanje i veličanje na iznose koji se sada pokazuju sasvim realnim.

Uvijek će biti kupaca za dobru robu, a u takvim uvjetima je lako nabijati cijenu.

Za mene je veća umjetnost prodat jednog Ibričića za 5 ili Rukavinu za 3, nego Modrića za 21.

Samo što je u Dinamu stvar, što se na odlaznim transferima i zasniva sama politika i djelovanje kluba, zna se iz kojih razloga, pa takve cifre dolaze do izražaja i svršava se na njih, dok je npr. u jednom Salzburgu ili Baselu prioritet sačuvat kvalitetnog igrača, da se s njime pokuša ostvariti što bolji rezultat, pa onda imamo polufinale Europske lige i 27 000 ljudi u prosjeku doma, u gradu od 170 000 stanovnika, ali...

Koji klinac to vrijedi, kada oni ne mogu prodati igrača za više od 10 mil :(
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 27 mar 2014, 20:30

pa zna se da je mamić odličan prodavač i puuuno lošiji kupac. mada treba reći i da on nije jedini koji sudjeluje u dovođenju igrača, kao i da je dinamo znao odlično kupiti (recimo mandžo ili vida). također, siamo je nabrojao i masu balavaca koji nisu bili značajno plaćeni, a po toj app-matrici kupuju svi koji mogu, ne samo dinamo.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 mar 2014, 21:19

Cleytona prebili, a bio u pijanom stanju :lol: .. Zele ga se otarasit, a bio takva zamjena za Sammira... :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 mar 2014, 00:35

bazero je napisao/la:
Uvijek će biti kupaca za dobru robu, a u takvim uvjetima je lako nabijati cijenu.

Za mene je veća umjetnost prodat jednog Ibričića za 5 ili Rukavinu za 3, nego Modrića za 21.
Ako cemo tako sa ovih prostora ima dosta dobrih igraca pa me zanima za koje su to cifre prodani Dzeko, Matic, Kolarov, Vidic, Srna, Ivanovic, Jovetic, Vucinic. Mislim da Corluka je otisao za vise od ovih navedenih a nije kvalitetan niti je ostvario karijeru u renomiranim klubovima kao ti navedeni.

Uglavnom seres da je to za popizdit i nije ti uopce neugodno :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 mar 2014, 02:08

Izracunah sad iz dosade transfere navedene osmorke i :lol: Da nema Jovetica ovih sedam bi kostalo 6 626 400£ dok je Corluka kostao 11 440 000£ :lol: . Jovetic je otisao za 7 040 000£. To je OK cifra.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2014, 12:25

Lillard je napisao/la:Cleytona prebili, a bio u pijanom stanju :lol: .. Zele ga se otarasit, a bio takva zamjena za Sammira... :mrgreen:
Jos jedno mega pojačanje velikog menadžera Zdravka.
...izjasnio se Cleyton dodavši kako je čuo za Sammira i da je odličan igrač.
"Gledajte, nismo svi isti. Netko voli provoditi svoje vrijeme s obitelji, netko s prijateljima. Netko voli ići u noćne klubove. Ali uvijek se prema poslu koji obavljate morate ponašati profesionalno

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2014, 13:05

Blaszczykowski je napisao/la:Anto nema smisla da se ponavljamo ako se slažem sa čovjekom, a samo da bih udovoljio tvom egu. :) Ponavljanje istog = trolanje. Samo ću reči da mi je jasno da tebi kao navijaču Buyerna neke stvari ne ulaze u glavu. :)
Pa nemreš se baš sa svime slagat. Sigurno imaš neku viziju svoju koju moreš pojasnit. Ja sam tebe pito al nisam od tebe dobio odgovor. Ljen si pa ti se neda, a i bojiš se :lol: :thumbup:
Blaszczykowski je napisao/la:Sammir nije jedini primjer, već samo najeklatantniji primjer. Imaš Pivarića, Zeleniku, Halilovića, Badelja i Vrsaljka kad su bili totalno van forme, od ranije mi pada na pamet Drpić, pa pokušaji guranja Etta, Chaga, Ibaneza, Brozovića, Čopa... Mamić obilato koristi svoj utjecaj da proda igrače kroz reprezentaciju, sigurno više nego itko drugi, i logično je da mu to mnogi zamjeraju.
Ajde pokušaj ostatni na zemlji. Nemoj bit ko ova ostala bagra jer ipak navijaš za BL klub. Prvo Hrvatska nema veliki kontigent igrača pa da se uvijek zovu igrači koji su u najboljoj formi. To čak i Njemačka nemre, a što je najbitnije to niko niti ne radi. Postoje neki standardni reprezentativci koji se zovu bez obzira na njihovu formu, a postoje i oni koji se zovu "bez veze" samo zato kaj nema boljih. Znaš kad je Low zvao Cacau :D

I što to po tebi znači guranje, to ne razumijem i to želim da mi objasniš i kako je to točno funkcioniralo i molio bi te da mi to objasniš na bar 3 igrača (primjera). Nije mi jasno kak možeš tvridi da Mamić neš gura i da neš pokušava gurati. Ako ja prema tvojim komentarima mogu zaključiti da je Mamić Alfa i Omega HR nogometa, to bi trebalo značiti i da on slaže prvih 11. Po toj logici zadnjeg veznog protiv Belgije nikada nije trebao igrati Radošević, već Ademi. tako isto na mjesto izbornika nije trebao doći izbornik koji ne zove nogometaša Dinama jer to onda pobija tvoju tezu.

Ne volim preuveličavanja i kada se na jednoj stavri sve generalizira i preuveličava. Recimo spomenuo si Čopa, ja ću ti samo spomenuti ono smeće od Vukušiča i **** do Kalinića koji su "morali" u repku zato što su prvi strijelci lige. Većina tih igrača Dinama koje je Mamić forsirao i dan danas kada en igraju u Dinamu zovu se u repku, pitam se zašto?
Blaszczykowski je napisao/la:Paralela sa Elfom ti je promašena, jer BVB nema ni približno jak utjecaj na DFB kao Mamić na HNS, a ni sam Elf nije izuzet od anomalija tipa "ozljede" igrača Buyerna. Znači Buyern = Mamić = bljuv.
Paralela sa elfom mi je toliko brutalno SEXUALAn da sam zdrko kad sam to reko. ;) Uvažio bi kada bi dobio pametnije odgovore ili da ako već komentiraš, točno komentiraš ono kaj sam rekao.
anton 1983 je napisao/la: I sam recimo znaš da su se u BvB-u plakali što nema više BVB igrača u repki ili ti u prvih 11, pa im je Low odgovorio da se on oslanja na one koji imaju uspjeha i iskustva na europskoj sceni, a ne onih koji samo pobjeđuju "Freiburge". Poanta je da svako svog konja, hvali,
Ako ja tebi pišem u kontekstu da svako svog konja hvali onda ja ništa nisam profulao. Što znači ako Mamić hvali nekog svog igrača i smatra da bi on imao potencijal za repku, ne radi ništa čudno ili drugačije od drugih i Bvb sam ti naveo kao primjer. Još ću ti navesti primjer jednog Lella za kojeg je Uli jednom rekao da je on potencijal za Elf i da bi ga se trebalo zvati. Nije bio pozvan jer je **** od igrača niti je tamo napravio karijeru. No to ne pobija činjenicu da ga JE ULI "FORSIRAO".

Zato mi je smiješno spominjanje: Pivarića, Zeleniku,Drpića, Etta, Chaga, Ibaneza, Brozovića, Čopa

Inaće Halilovića bi i ja u repci, no to je druga stvar, a i Mamić bi ga iako ne može na njemu zaraditi. Po tvome se sada Badelja i Iličevića nikako ne smije zvati u repku, kao niti Kranjčara, a kamoli Edurada...
Blaszczykowski je napisao/la:Što se tiče blamiranja po Europi, ne znam kako netko može opravdavati ove debakle u zadnje 3 sezone. Pazi ovo, Dinamo je u LP bio najgori klub u 2 sezone uzastopno (jednom zajedno sa onim Nordsjellandom), a ove sezone je uz Standard najgori klub EL.
Ne može se za sve 3. Ne može se niti opravdati Juventusovo ispadanje u skupini LP ove godine, niti silovanje Ajaxa od strane RBS-a, niti Lazievo ispadanje od Ludogoreca, niti Stuttgartovo od Rijeke, niti ispadanje svemoćnog bate Borisova koji je srušio Bayern, u 2. pretkolu LP-a, te nije niti vidio Ligu Uefe. Sve se to ne može opravdati ali se događa.

Ako ti ulaziš u skupinu LP-a u kojoj su sva 3 protivnika barem 3 puta bogatiji od tebe i barem dvije klase iznad tvog nivoa, onda je tvoja zadaća da te utakmice izgubiš, a ne da vadiš podatek o nerealnim stvarima kako je Nordystland skoro pobijedio Juve. To su slučajnosti a ne prikazi realnih stvari. LP se iz tih razloga itekako opravdati može, kao što bi se moglo opravdati da je jedan eintrach Brauschweig igrao u tim skupinama i na kraju uzeo jedan bod.
Blaszczykowski je napisao/la: Lako mu je ući u skupinu kad je doma razjebao svaku ozbiljniju konkurenciju, a u kvalifikacijama je uvijek bilo li-la sa iole ozbiljnijim protivnikom (Malmo, Ludogorets, Austria), pa kako padne grah.
Za to nije kriv Dinamo već njegova konkurencija. Dinamo je prije par godina bio u rangu sa ajdukom, samo su ajduk vodili idioti koji su gledali samo kako sebe obogatiti, a ne da uz to ajduk bude kvalitetan klub. A što se tiće ovih protivnika, takve je Dinamo sa svojim nastupima u Europi očito zaslužio, a Ludogorets je izbacivanjem Lazia pokazao koliko su jaki, kao i Austria koja je jako namučila svoje protivnike u LP s tim da Austrija igra u 10 puta jačoj i bogatijoj ligi od HNL-a.
Blaszczykowski je napisao/la: Zar su Plzen, Bate, Steaua, Basel, Salzburg toliko ispred Dinama da se mogu dostojno boriti i sa velikanima, dok Dinamo treba dočekati revijalnu utakmicu u LP da bi došao do boda?
Kao što sam reko, jedna lasta nije, KONSTANTNOST.

Kolko je Plzen jak ne znam, kao ni Bate i smatram da bi se DInamo sa tim ekipama mogao boriti, dok su RBS i Basel, spejs šatl za DInamo. Ti strinu, pa oni su spejs šatl za Ajax, a kamoli ne bi bili za Dinamo. Što se tiće Steaue, vjerujem da bi oni bili favoriti protiv Dinama, samo bi naši 2navijači" bili nerealno nezadovoljni kada Dinamo njih ne bi nabio. Problem je što Dinamo nema imalo dostojne protivnike u HNL, koji bi Dinamo natjerali da igraju na rezultat, a ne na "viktoriju".
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.