Lillard je napisao/la:@anton definitivno mislim da trolas jer toliki idiot ne mozes biti. ali imam vremena pa cu pokusat...
Siguran sam da te kod Mamića smeta njegovo ponašanje. Zato je neprihvatljivo da se ti služiš njegovim metodama i nekoga vrijeđaš i ponašaš se kao on. Ja tebe nigdje nisam uvrijedio niti da si debil niti retard, pa onda istu stvar očekujem od tebe. Zar se ne možemo kulturno raspravljati? Nije problem, mogu i ja poćet vrijeđat samo nas to neće dovesti do nikuda.
Kultura ok?
Blaszczykowski je napisao/la:ma to antiši dosadno pa trola da ubije vrijeme.

Inaće bilo bi lijepo dobiti tvoj odgovor a ne tuđi.
Lillard je napisao/la:Ovo dvoje moze pod jedno. Svatko normalan vidi da je Mamic alfa i omega hrvatskog nogometa. On je postavio Sukera, on je prije toga syebao Stimca u pokusaju za preuzimanje vlasti, on je poslije tog Stimca stavio na mjesto izbornika. On drzi Lokomotivu u HNL-u i time krsi regularnost prvenstva i samim time ima 12 bodova prednosti u odnosu na ostale ekipe koje se natjecu. Nemali broj puta smo bili svjedoci da kada zagusti netko od sudaca je tu da potpomogne. Recimo ove sezone se dogodilo jednom ili dvaput, nisam siguran, u pocetku sezone...
Jedino što me ovdje smeta je tvoja opaska na suce. Oko toga ću se ograditi i želim vjerovati da to nije tako. Želio sam samo da se kaže otvoreno na što se misli pod tim utjecajem, širenje mreže itd. Od ovih problema koje si naveo za mene je najveći i jedini problem Lokomotiva i tome definitivno treba stati na kraj. Što se tiće HNS-a, tu ne želim kritizirati jer je repka na SP, a o HNL-u bi se dalo diskutirati, jer ljudi su dobili sada ono što su htjeli - Ligu 10 koja im je kako kažu, najzanimljivija u proteklih par godina.
Ponovit ću, što se tiće Lokomotive, tako se ne smije dalje i taj klub iako je jako dobro što postoji u HNL-u, treba nekako "izbacit", bez obzira na posljedice po kvalitetu HNL-a.
Lillard je napisao/la:Glavni primjer Sammir. Poluigrac koji nije ni kvaliteta za reprezentaciju, a uz to je jos stranac. Znam uhvatit ces ce Eduarda, ali on je iznimka. Da, iznimka. Idemo dalje. Tko je sve od poluigraca bio u reprezentaciji..Hm, ne mogu se sad svih sjetiti, ali na pamet mi padaju Pivaric, Zelenika, Ademi... Od novijih, bilo je tu i onih starijih, ali neda mi se stvarno sada vaditi posebno svako ime.
Ovo nije baš u redu, ako smo rekli da se nabroje svi. Ajde nisi ih baš moro sve, ali si ih mogao nabrojati više. Nekada davno Mamić je i Dudua gurao u repku, nije ga se slušalo, pogriješilo se, a kasnije smo shvatili da je to bila Cicina pogreška, a da je Mamić bio u pravu.
Ne znam što to točno znači guranje igrača u repku. Mislim da se sada niko ne može buniti što se Mamić borio, za Čorluku, Modrića i Duda, pa i Kranjčara, Kovačića, Vrsaljka. Smetalo bi me recimo kada bi Duje Čop zaigrao za repku, no ne vidim da je takav slučaj. Protiv Belgije u gostima igrao je Radošević, te nije bilo igrača iz Dinamovog pomlatka. Radošević tada sigurno nije zaslužio poziv u repku, pa se od toga baš i nije dizala hajka. Koga je sada zadnje zvao Niko u repku? Maleša, pa po ćem on zaslužuje poziv u repku? Odgovor je jer igra u dobroj formi? Ste sigurni da je to odgovor?
I onda dolazimo do Sammira.
Ja bih rekao da GLAVNI primjer nije Sammir, već da je on JEDINI PRIMJER KOJI SMETA TAKAKAV PUK, taj koji mrzi Mamića.
O tome se pisalo milijardu stranica i sve je rečeno pa ja neću dužiti. Ako nećemo biti licemjeri, jerdini pravi razlog zašto on nije trebao biti pozvan u repku je boja kože i to je to. O kvaliteti se ne treba raspravljati jer se zna da je on dugo godina bio najbolji igrač HNL-a pa bi to trebalo značiti da bi i trebao biti u repki. Ako sada može maleš, pa neko djete iz Udinesea, čak i Pašalić itd. onda je po tome i Sammir mogao. A ti ne budi licemjer i reci, nisam ga htio zato kaj je Brazilac, ali sam bar malo licemjer zbog Eduarda.
Lillard je napisao/la:Kovacic, Jedvaj, Halilovic... Samo su neki od primjera. Evo gledaj sada na ljeto kada odu Fernandes, Soudani pa ces vidjeti kako Zdravko posluje.
Što se mora nije teško. Došla su takva vremena kada se igrači prodaju sve mlađi i mlađi. To je cijena koju moraš platiti ako želiš živjeti na Dinamovom nivou. Sigurno da bi se ti igrači prodali skuplje ili teže da se plasiralo u LP, no Dinamo u tome nije uspio. Ljudi hoće da Dinamo igra u LP, a za to ti je potrebno oko 20-25 miliona eura (ako hoćeš tamo biti konstantan), a od ćega da se ti nvci nabave, ako ne od prodaje igrača u ovoj Hrvatskoj? Pitanje je samo dal se postigla dobra cijena, dal je klub još uvijek ostao konkurentan i da li se sa tim novcima nešto napravilo i "osigurala" budučnost. Na sva ova pitanja možemo pozitivno odgovoriti.
Što se tiće prodaje ova dva navedena igrača, ne možemo mu za to prigovoriti, kad znamo kakve se plaće potražuju, koliko ih treba platiti i činjenicu da oni vide da igraju u HNL, a možda ih traže njima atraktivniji klubovi. U tom slučaju Dinamu su ruke svezane. Sad još nisam čuo da su oni prodani. Ajmo pretpostaviti da će Dinamo kupiti Fernandesa. Taj transfer bi bio toliko velik, kao kad je Real kupio C.Ronalda, ako gledamo iz perspektive HNL-a, ali ljudi toga nisu svjesni. Znači odšteta bi bila 2,5 milja i plaća negdje oko milijun. Pa sad ti sa njim potpiši ako znaš da ti plasnam u LP nije osiguran.
- rezultatsko blamiranje po Europi.Treba li ista vise reci?
Uff, itekako treba!
Ako gledamo jednu stranu medalje, reći ćemo da je Dinamo u protekle 3 sezone u Europskim skupinama osvojio mizerna 2 boda i to je za svaku osudu (uz katastrofalnu gol razliku). No ako pogledamo to malo dublje i pokušamo to prikazati na realan način uočit ćemo slijedeće.
U LP Dinamo je igrao protiv: Reala, Ajaxa, Lyona, PSG-a, Porta, D.Kijeva. Svi ti klubovi su predodređeni ne samo da pobjede Dinamo nego da ga siluju - ovdje govorimo o realnosti, a ne o tome kako se svake godine neki pimpek tipa Bate ili Apoel izgmižu i onda nestanu sa radara. Sa tim protivnicima Dinamo može biti zadovoljan ako ne izgubi sa više 2 gola razlike, a prtotv većine od gore navedenih klubova, sa 3 gola razlike.
Tada dolazimo do ove zadnje godine, gdje je atmosfera oko kluba bila katastrofalna, kao i situacija u Dinamu nakon nesretnog ispadanja od Beća. Ne želim sada opravdavati Dinamove nastupe u EL, jer smatram da se moglo malo bolje, nego samo reći zašto je to bilo tako.
Moral ekipe u tom natjecanju nakon beča, bio je ispod svake razine, mjenjali su se treneri, u biti opći kaos i u skupini sa Ludgorecom, črnomercom i PSV-om, nije Dinamo taj koji se zblamirao, već PSV, ali to je teško nekima prihvatiti. Taj Ludogorets je kasnije izbacio Lazio, onaj Beć se skupo prodao u LP i to samo govori da je Hrvatska javnost jako podcijenila mogućnosti Dinamovih protivnika.
Nadalje iz sezone u sezonu, prema mogućnosti momčadi, oćekuje se napredak, koji je ove sezone u EL izostao i sigurno se može tvrditi da je Dinamo ove sezone u Europi podbacio. To se treba popraviti i te kritike dže vodu. Svako malo neki klub u Europi odigra ispod svojih oćekivanja, kao recimo Juve koji je ispao u skupini, ali život ide dalje. poanta je da se takve stvari događaju, a neki će reći u Dinamu možda malo prečesto. Ponovi li Dinamo u Europi i slijedeće sezone ovakvu igru, e onda se svi smijemo zapitati što tu ne valja i kako promijeniti stvari, a ja ću zasad ostat pribran i pričekati da se to dogodi prije nego sasujem kamenje.
Ono što mene smeta je to što ljudi ne prihvaćaju moguću realnost, da je Dinamo jedna od najslabijih momčadi u povjesti LP-a, pa su takvi rezultati naša realnost, kao što u borbi u EL, protiv jednako jakih i jačih protivnika, Dinamo može izgoriti. Zašto je bitna ta atmosfera oko kluba. Pa plasiranje u EL ove godine doživljen je kao poraz. U takvom okruženju katastrofa je najnormalnija stvar. Da se recimo ove godine plasman u EL doživio kao onaj davni protiv Ajaxa, siguran sam da bi rezultati Dinama u Europi bili bolji, čisto iz razloga što bi se takav podvig doživio kao uspjeh a ne kao neuspjeh.
Bit će očito još trolanja

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"