begipasha je napisao/la:
Da daju više došlo bi više što je logično.
jel to neko došao pa vraćen, ili htio kupiti kartu pa nije mogao?
karte su bile iste za cijeli sjever zbog zabrane, tampon zona je bila cijelo jedno slovo, a naš dio nije bio bogzna kako krcat. znači da vas je htjelo doći više, došlo bi više.
sjever prima oko 5500 cuj u zdenki bilo 3000, pa cak i da vas je bilo 2 po stolici sansi nema da vas je 3000 bilo
u najboljem slucaju 2000, ovaj put vas nismo ogranicili prostorom moglo vas je doci koliko ste htjeli, ali ste vi odlucili da je zabavnije igrati se huligana otimati djeci salove i ganjati se po grbavici nego pomoci svom klubu da dodje do pobjede
uglavnom zadovoljan sam x , niz je nastavljen mi se okrecemo prvenstvu i nadam se malo sreci... jer je cudo koliko smo pehova imali....
begipasha je napisao/la:
Da daju više došlo bi više što je logično.
jel to neko došao pa vraćen, ili htio kupiti kartu pa nije mogao?
karte su bile iste za cijeli sjever zbog zabrane, tampon zona je bila cijelo jedno slovo, a naš dio nije bio bogzna kako krcat. znači da vas je htjelo doći više, došlo bi više.
Pa nije ni njih bilo da bude krcato, komotno su stajali kao nikad do sad, sta pricaju, kakvo davanje karata, ko je dosao gledao je komotno kao nikad do sad. Ne kazem da ranijih godina nije bilo problema, al sada nije. Sto se tice zabrana oba puta nas je bilo vise nego njih, i onda kada se kao nikako nije moglo uci i sada kada su pozivali direktori oba kluba navijace bez obiljezja da dodju. + Sto smo mi onda morali na zapad.
Sto se tice utakmice nakon Sirokog i onakve blamaze, protiv Galaktikosa smo dobro djelovali, e sad jesu li oni ipak nasa dimenzija ne znam, znam da sam opet dobio neku nadu da cemo pobjediti sve do kraja.
jug-onostalgicar je napisao/la:sjever prima oko 5500 cuj u zdenki bilo 3000, pa cak i da vas je bilo 2 po stolici sansi nema da vas je 3000 bilo
u najboljem slucaju 2000, ovaj put vas nismo ogranicili prostorom moglo vas je doci koliko ste htjeli, ali ste vi odlucili da je zabavnije igrati se huligana otimati djeci salove i ganjati se po grbavici nego pomoci svom klubu da dodje do pobjede
uglavnom zadovoljan sam x , niz je nastavljen mi se okrecemo prvenstvu i nadam se malo sreci... jer je cudo koliko smo pehova imali....
5.500 je bio kapacitet stolica kad su postavljene i ni tad nisu bile po cijelom sjeveru. jasno je da se tu može nagurati mnogo, mnogo više ljudi na dijelu gdje su stolice uništene i na dijelu gdje ih nije ni bilo. ali također je jasno da je na ovaj zadnji derbi moglo doći mnogo više da je htjelo.
jug-onostalgicar je napisao/la:moze se nagurati ali roknut cifru iz glave cuj 3000.... malo je smijesna ta cifra
nek odvade malo priznat cu im 2000 iako je i to nerealno
Ali kako ti nije jasno da je par puta u proslosti klub Zeljeznicar javno rekao da se navijacima daje 3000 karata i svi stanemo u slovo O i zdenku. Pomremo svi od nehumanosti ali stanemo, pola utakmice ni ne vidim
jug-onostalgicar je napisao/la:moze se nagurati ali roknut cifru iz glave cuj 3000.... malo je smijesna ta cifra
Ali kako ti nije jasno da je par puta u proslosti klub Zeljeznicar javno rekao da se navijacima daje 3000 karata i svi stanemo u slovo O i zdenku. Pomremo svi od nehumanosti ali stanemo, pola utakmice ni ne vidim
2500 je pusteno ulaznica za navijace fcs.
Ma nije nikad toliko dato karata za navijace sarajeva za sjevernu tribinu. Onda kad ste bojkotovali 3000 karata 1500 za sjever, 1500 za istok i zbog istoka se bojkotovalo, mada realno i ono je puno za sjever, iako kad se pomjeri ono jedno slovo kao zadnji derbi 1500 nije puno. E sad da li navijaci Sarajeva kupe ulaznicu za Zeljin dio sjevera pa udju u zdenku ne znam. http://www.radio.sarajevo.ba/novost/35839" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto link kad ste bojkotovali derbi, kakvih 3000 na sjeveru pa to je pola sjevera
Bilo nas je vise nego vas na Grbavici[/quote][/quote]
Nikad u zivotu, nas je bilo gotovo ko sto nas uvijek bude a to ti dodje oko 3000 [/quote]
Mozda neki ne znaju, ali softver koji je prebrojao koliko je koja ekipa pretrcala u derbiju na Grbavici, takodjer se koristi za brojanje gledalaca na stadionu.
Iz pouzdanih izvora znam da vas je na sjeveru bilo minimum 8.500, a kad se saberu sve tribine oko 18.000.[/quote]
Inače ih na sjeveru bude minimalno 12000 al je padala kiša
Nema ovdje ni hiljadu i pol, ljudi ma jok. Nikad ispod 2500 nije bilo, sad mi je tek jasno zasto ne razumijete kada se zalimo na uslove na Grbavici jer vi mislite da nas ondje ima oko 1000
Armala je napisao/la:Nema ovdje ni hiljadu i pol, ljudi ma jok. Nikad ispod 2500 nije bilo, sad mi je tek jasno zasto ne razumijete kada se zalimo na uslove na Grbavici jer vi mislite da nas ondje ima oko 1000
" onclick="window.open(this.href);return false;
snimano nokiom 3310 ovo je 1500 ljudi da si mi ti ziv i zdrav
Armala je napisao/la:Nema ovdje ni hiljadu i pol, ljudi ma jok. Nikad ispod 2500 nije bilo, sad mi je tek jasno zasto ne razumijete kada se zalimo na uslove na Grbavici jer vi mislite da nas ondje ima oko 1000
" onclick="window.open(this.href);return false;
snimano nokiom 3310 ovo je 1500 ljudi da si mi ti ziv i zdrav
Nek i ovo cujem. Mozda i manje Pa samo u zdenku se moze nagurati preko 1000 navijaca