FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dimitrijevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dimitrijevic » 27 mar 2014, 00:42

Tarapana1 je napisao/la:Gledam snimak na AS1,polahko se utisci slijezu. Ara je morao pogoditi ovu sansu,teze fuliti nego pogoditi,al ne zamjeram nikom. Kerla ima pohvale za vecerasnji nastup. Kerla,Stanic,Zeljkovic,Tomic,Fico pa eto i Ara mogu dobiti dobre ocjene. Svraka,Bucan,Jamak,Zola nit smrdi nit mirise. Vernes je jedini igrac koji me zabrinjava u zadnje vrijeme,totalno indisponiran momak,ne prati igru. OGROMNA zamjerka, koja nas kosta i Europi je to sto nas protivnici na duple pasove izbace,bez ikakvih akcija,znaci jednostavni dupli pasovi :evil: Idemo dalje,jos jace i bolje.
P.S. o kakvom bacanju dresa od strane Jamaka se goovori,jel istina to ?

I ja sam procitao ovdje od nekoga,pa da vidim sta je i kako je...na utakmici s juga se nije vidjelo ni psovanje DIni jer ga je izvadio iz igre :(
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 27 mar 2014, 00:48

Bolja utakmica je bila na Grbavici, sigurno, ali ni ovo nije loše. Iako je odvratnih i prečestih 0:0, ovo je možda i najbolji derbi od tih koji su završili bez golova.

Pitari su kontali da će nas razvaliti i na Grbavici i na Koševu, a na kraju su visili u zadnjim minutama revanša. Nisu nas uspjeli pobijediti, ali eto, izbacili su nas. Koliko god oni galamili ovih mjeseci, razlika između ove dvije ekipe je vrlo mala.

Sviđa mi se šta je Amar govorio nakon utakmice:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-tre ... ice/127684" onclick="window.open(this.href);return false;

I pored ispadanja iz kupa od "bučnih komšija", vjerujem da ćemo iz svega ovoga izaći sa boljom atmosferom u klubu i oko njega. Sva tri naša glavna konkurenta su u polufinalu kupa, a nama ostaje samo prvenstvo. Možemo mi i dalje do titule, ako uspijemo u ovome što govori Amar.
FK Željezničar 1921

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 mar 2014, 00:54

dimitrijevic je napisao/la:
Tarapana1 je napisao/la: P.S. o kakvom bacanju dresa od strane Jamaka se goovori,jel istina to ?

I ja sam procitao ovdje od nekoga,pa da vidim sta je i kako je...na utakmici s juga se nije vidjelo ni psovanje DIni jer ga je izvadio iz igre :(
neko mi rece da je bacio prema klupi kad je izasao al eto nemoj mi vjerovati 100% :D

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 27 mar 2014, 00:58

Kakav Jamak i kakav dres kakve gluposti pisete. Borili su se momci. Zolotic mi je vcrs mashAllah ličio na sebe polako nadolazi i treba ga istrpiti brzo će on aBd. Zeljkovic nezz al ono je naše najbolje pojačanje u dosta vremena stvarno i igra i bori se koda se rodio na grbavici. Kerla vcrs isto tako nezz kojeg je onog njihovog 'otresao' al bukvalno lik je ko stijena, Stana standardno borben ko i Tomić, Jamak je pokušavao i mislim da onaj čovjek treba nekoliko puta u utakmici oprobati šut jer mu isti nije nimalo loš.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 27 mar 2014, 01:03

Iako je off topic ali moram napisati: Poslije utakmice ulazimo na ciglanama u o pegaru da nesto jedemo, ulazi onaj oklopni(neznam vise kako da ih na zovem) i iz cista mira nas izvlaci vani ko kave zivotinje u ubija hljeb u nama, njih vise, majku im neiskaljenu. ACAB

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 mar 2014, 01:14

Sarajevo 0:0 Zeljeznicar - Prvenstvo - Kosevo 30.10.2013

Jamak
slika

Hodzic
slika

Selimovic
slika

Zeljeznicar 1:1 Sarajevo - Kup - Grbavica 12.03.2014

Tomic
slika

Jamak
slika

Stanic
slika

Sarajevo 0:0 Zeljeznicar - Kup (Uzvratna) - Kosevo 26.03.2014

Tomic
slika

Stanic
slika

Hodzic
slika

Selimovic
slika

EDIT: Ovo je upravo ono o cemu pricam. Dakle, govorim ovdje samo u derbi tekmama. Zadnja tri derbija, po tri zicera... :?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 mar 2014, 01:16

bob je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:
Tarapana1 je napisao/la: P.S. o kakvom bacanju dresa od strane Jamaka se goovori,jel istina to ?

neko mi rece da je bacio prema klupi kad je izasao al eto nemoj mi vjerovati 100% :D
Ja koliko sam uspio sa zapada vidjeti, covjek je skinuo dres jer je bio dzol mokar, i isti je bacio na klupu. Ne vidim nikakav razlog da se dize hajka kakva. Ja sam se sledio kao picic na tribini, a sta bi on sada trebao, sjediti mokar u mokrom dresu na klupi? :?

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 mar 2014, 01:19

DzoleZeljo je napisao/la:
Ja koliko sam uspio sa zapada vidjeti, covjek je skinuo dres jer je bio dzol mokar, i isti je bacio na klupu. Ne vidim nikakav razlog da se dize hajka kakva. Ja sam se sledio kao picic na tribini, a sta bi on sada trebao, sjediti mokar u mokrom dresu na klupi? :?
vjerovatno je to to, nisam ja to ni primjetio a kamoli vidio nego cuo na klupu bacio a beze prica oko toga tj. nidje veze...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 mar 2014, 01:19

DzoleZeljo je napisao/la:Sarajevo 0:0 Zeljeznicar - Prvenstvo - Kosevo 30.10.2013

Jamak
slika

Hodzic
slika

Selimovic
slika

Zeljeznicar 1:1 Sarajevo - Kup - Grbavica 12.03.2014

Tomic
slika

Jamak
slika

Stanic
slika

Sarajevo 0:0 Zeljeznicar - Kup (Uzvratna) - Kosevo 26.03.2014

Tomic
slika

Stanic
slika

Hodzic
slika

Selimovic
slika

EDIT: Ovo je upravo ono o cemu pricam. Dakle, govorim ovdje samo u derbi tekmama. Zadnja tri derbija, po tri zicera... :?

Selimovic ih sam ima 3
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 mar 2014, 01:32

Meni je samo krivo sto evo prema prilozenom materijalu, imas priliku da nekoga ne da samo unistis, vec i silujes usput, ali jednostavno ne znas dovrsiti posao.

Najbore od svega, sto nam se apsolutno ista stvar, desava na drugim tekmama. Negdje pogodimo iz pete sanse, a negdje ne pogodimo nikako pa budemo naguzeni kao proslo kolo...Sreca pa ovi ostali nemaju kvaliteta kao Siroki da te odmah naguzi. Kada ti ne znas, znam ja...

A to mi najbolje znamo na euro sceni..

EDIT: Nego ovaj derbi u prvenstvu bi vala trebali igrati u bijelim dresovima, a neka oni igraju u crnim. Mozda nam budu sretni, ko zna... :)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 mar 2014, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 27 mar 2014, 01:42

Nisam gledo u živo, tek sad evo, jes mi muka. Šta je s Vernesom, nosio nas u početku sezone, frajer izgubljen? Uzet ove levate u prvenstvu pod moranje, kako guzovače ljudi sve rade to je čudo jedno, sve ciganluk nakav. Da su nas uzeli ko oni hercegovci sa 3 komada nebi mi sekunde smetalo, a ovako uffff.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 mar 2014, 01:55

ma ne znam sta bi reko, svaka cast momcima na obje utakmice, ali jednostavno nas nije htjelo njih jeste i to je to...Imam osjecaj da ce ispast vec u polufinalu ad a cemo mi titulu uzeti sjetite se 100tog derbija i onog 1-2 na grb njihova sreca uglavnom kratko traje
=\_1921_/=

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 mar 2014, 02:00

SirAmar je napisao/la:Nisam gledo u živo, tek sad evo, jes mi muka. Šta je s Vernesom, nosio nas u početku sezone, frajer izgubljen? Uzet ove levate u prvenstvu pod moranje, kako guzovače ljudi sve rade to je čudo jedno, sve ciganluk nakav. Da su nas uzeli ko oni hercegovci sa 3 komada nebi mi sekunde smetalo, a ovako uffff.
eto vi ste prošli godina kad ste osvajali titule sve ste nas derali po 3-0 ,razbijali ste nas :oops:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 mar 2014, 02:21

slika
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 mar 2014, 02:26

Zašto nisi savladao osnove Painta?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 mar 2014, 07:48

[youtube][/youtube]
Ja te volim, volim Željo..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 mar 2014, 08:54

DzoleZeljo je napisao/la:Meni je samo krivo sto evo prema prilozenom materijalu, imas priliku da nekoga ne da samo unistis, vec i silujes usput, ali jednostavno ne znas dovrsiti posao.

Najbore od svega, sto nam se apsolutno ista stvar, desava na drugim tekmama. Negdje pogodimo iz pete sanse, a negdje ne pogodimo nikako pa budemo naguzeni kao proslo kolo...Sreca pa ovi ostali nemaju kvaliteta kao Siroki da te odmah naguzi. Kada ti ne znas, znam ja...

A to mi najbolje znamo na euro sceni..

EDIT: Nego ovaj derbi u prvenstvu bi vala trebali igrati u bijelim dresovima, a neka oni igraju u crnim. Mozda nam budu sretni, ko zna... :)
Vi ste haman zaboravili Siroki, to je vasa realnost kako rece i sam DIno DJurbuzovic, ovo u derbijima se i ne racuna jer svaki je igrac nabrijan do maximuma i daje sve od sebe pa i u takvim uslovim u 1. poluvremenu branili ste se sa svih 11 igraca i Sarajevo nije dalo gola i normalno da ce u drugom poluvremenu stat na loptu jer ima povoljan rezlutat i sto je vama dalo kao neku prividnu situaciju da mozete nesto ucinit, sve prilike sto su bile su nikakve to ne pogadjaju ni mnogo bolji igraci u svijetu a kamoli ovi nasi travarosi

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 27 mar 2014, 09:19

Čestitam ekipi Sarajeva na prolazu i 100 x čestitam našem Želji i svakom igraču koji se oznojio sinoć i u onoj prvoj utakmici i koji se znoji i bori kroz svaki trening i svaku utakmicu.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 mar 2014, 09:28

Mislim da vam je reakcija na vašu igru malo više ishitrenija, nego sto je cinjenicno stanje,slicna onoj vasoj reakciji kad je sudija ponistio cist ofsajd.Znaci nista specijalno.Ekipa koja ima negativan rezultat, i kojoj treba gol za prolaz ,prvi put centar prolazi u 40 minuti(šut ili dodavanje Bandovicu).
U drugom poluvremenu Sarajevo se povlaci i rutinski privodi utakmicu kraju.Zeljo ima 1000 % šansu Hodzic maši gol glavom sa 2-3 metra.Ono sto treba naglasiti da to nije plod izigrane akcije vaše ekipe, vec amaterska greska odbrane Sarajeva.Imate jos par udaraca iz daljine,blokiranih udaraca koji u nasoj ligi ima koliko hocete.Kao sto rekoh Sarajevo odigralo utakmicu rutinski, i tako privelo utakmicu kraju drzeci loptu u svom posjedu,te u svakom trenutku imalo kontrolu nad svojom igrom.Sudija po meni trebao svirati faul nad Bilbijom ,koji je sam krenu prema golmanu Zelje,sto bi automatski bio i crveni karton.Bucan i pored zutog kartona,nekoliko puta laktom bez lopte udara igrace Sarajeva.
Sve u svemu jedna prosjecna fudbalska prestava,gdje vaznost derbija nije dozvolila da gledamo ljepsi fudbal.
Na kraju svi zadovoljni, vi igrom svoje ekipe ,mi rutinskim prolazom u polufinale. ;)
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 mar 2014, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 mar 2014, 09:29

Moja zelja je bila samo hrabro i u kost, hvala momcima na terenu sto su mi to ispunili. Ovi promašaji ce se abd vratiti kao pogodci kad nam bude najviše trebalo.
Idemo dalje po novu titulu!

A. C. A. B.

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.