samocelik je napisao/la:Priželjkujem finale sa vama

Fine ti želje , nisi ti ni lud

.
Šalu na stranu , ako hoćemo osvojiti kup trebat će dobiti dvije jake ekipe bilo u polufinalu ili finalu isto ti dođe.Siguran sam da u dvije tekme to možemo uraditi i kontra Širokog,Sarajeva ili Čelika ali siguran sam i da će sitnice odlučivati.Ali korak po korak,prvo sutra da vidimo žrijeb pa ćemo onda dalje razmišljati a sada se treba okrenuti nedjelji i Slaviji.
Nisam zbog posla danas bio na tekmi pa sam čekao ove informativne emisije na javnim emiterima da vidim negdje golove i vidi čuda.Imamo izvješća sa Otoke i iz Vrapčića u svim dnevnicima na FTV i BHTV pa čak nakon prijenosa sarajevskog derbija na "Mojoj TV" sada i snimak na BHTV ali sa stadiona pod BB nema izvješća,nema ništa

.Kakvo iznenađenje

, i stvarno se pitam dokle ide bezobrazluk ovih tzv. državnih i entitetskih tv kanala.Po čemu se razlikovala ova utakmica pod BB od ove ostale tri da nije zaslužila da se sa nje napravi obični izvještaj od minute ili dvije.Sramota , a pitaju se zašto im se ne plaća pretplata
Ako netko zna gdje ima pogledati golove sa današnje tekme neka napiše.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI