FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedino sam iznenadjen kako je Kerla odigrao,popravio se pravo..
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Ma Kerla skroz nestabilan igrac. Ovu je odigrao fino, sljedecih osam nece valjat ku.rcu. Svraka ako nastavi ovako cugat i pusit istjerat ga iz tim nek ide u kafanu. Ostatak tima se borio lavovski ..k3lla je napisao/la:Jedino sam iznenadjen kako je Kerla odigrao,popravio se pravo..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Citam postove reko bi covjek odigrali aman zaman... Nit ste bili losiji niti bolji i plus ste trebali crveni dobiti kad je Velkoski sam pred golmana izasao.
Leotar 3 boda, pa Čelik... Idemo dalje moze se odbraniti titula.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Titula ce se odbraniti.
Po meni i nije neki hendikep sto smo ispali iz kupa, valja se boriti sa limitranim timom za titulu i jos da smo prosli ganjali bi se sa Sirokim ili Zrinjskim jos 2 utakmice totalno bespotrebno.
Po meni i nije neki hendikep sto smo ispali iz kupa, valja se boriti sa limitranim timom za titulu i jos da smo prosli ganjali bi se sa Sirokim ili Zrinjskim jos 2 utakmice totalno bespotrebno.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Hajde makar nismo prekinuli niz u kupu..to mi je neka utjeha.Ja bih radije zrtvovao kupa za prvenstvo..jer sa ovim kadrom nismo mogli na dva fronta.Okrenimo se Leotaru ..u TrebiNju MORAMO pobjediti!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
sad znam kako ti je 7 godinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Citam postove reko bi covjek odigrali aman zaman... Nit ste bili losiji niti bolji i plus ste trebali crveni dobiti kad je Velkoski sam pred golmana izasao.

svrati do panere pocasti se haha
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ne moze s ovim sastavom igrati na dva fronta nema sanse, ali opet smo veceras vrlo lako mogli proci. Da smo iskoristili one prilike u prvom poluvremenu bi vodili 2:0. Nemamo napadaca, niko nema dati gol, Hodzic zabija kad igramo s ovim sprdekana timovim cim igramo s malo jacim ekipama tipa Siroki, Sarajevo on ne moze meda na kasiku.asunsao je napisao/la:Titula ce se odbraniti.
Probati uzeti titulu, a onda ove neke "igrace" otjerati. Svraka, Jamak ako ne misle da se spreme da igraju 90 minuta ko sat nek idu brate dragi. Papire im dati i Allahimanet.
- pintol_TM87
- Kontakt:
pa sta je ovo niko nije gledao utakmicu, te los zola te selimovic te svraka, pa sta vam je ljudiiii..joey je napisao/la:Ali Selimovic sto je los bio.... bruka
dovedite mi pljuvaci dostojne zamjene pa nesto pricajte..
laku noc
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta reci nakon ovoga? Iskreno, u neku ruku sam zadovljan, u neku nisam.
Prvenstveno, pitarima cestitke za prolazak dalje.
Igraci? Igrali su onako bas kako sam zamisljao nasu taktiku par dana prije derbija i kakvu sam ovdje opisivao, samo me malo zabrinulo zasto nismo tempo igre ubrzali u 70 min, ali vjerovatno je teren ucinio svoje kao i fizicki pad. Ja veceras iskreno, nisam nista vidio od Sarajeva specijalno, osim da znaju drzati loptu u svom posjedu. Dakle, totalni opozit od one utakmice sa Grbavice. Ali dobro? Neka samo se rijesili ovoga kupa, i to smo uspijeli uraditi na najbolji moguci nacin. Tj, da ne izgubimo utakmicu.
Sretno njima u nastavku, mada tesko ce skinuti Sirokog.
Sada cemo se fino moci koncentrisati na prvenstvno pa sta bude, neka bude. Ova nasa ekipa igra toplo/hladno, tako da je do kraja ne treba uopste otpisivati. I kada igra hladno, zna zicer stvoriti, tako da je sve moguce do kraja...
Danas, kao i mnoge prijasnje utakmice, ali evo krenut cu od zanja tri derbija, dakle, Kosevo 0:0, Grbavica 1:1(kup), Kosevo 0:0(kup), iskren da bude, debelo smo platiti promasaje. Ipak, pokazalo se da ovim igracima nije dovoljno da ih neko naguzi da bi svatili poentu svega, vec ovdje nedostaje dosta kvaliteta u zavrsnici. Moze ovo u nasoj ligi prolaziti, ali negdje vani, zapravo, dalje od Sirokog ne moze..
Tako da po ovom pitanju moramo nesto da radimo pod hitno, jer sami sebi postajemo najveci dusmani ako stvaramo a ujedno u promasujemo zicere.
Navijaci? Navijanje je super bilo, s obzirom na broj. Ono sto se desilo, zapravo se nije trebalo desiti, jer opet se ispostavilo da pojedini ne svataju da unistavaju svoje, a ne tude. Ali eto, takav smo mi valjda narod, u genima nam da budemo ratoborni, pa nista ne mozes uciniti po tom pitanju. Oni nama na Grbavici stolice, mi opet sebi na gradskom stadionu stolice.
Jbg, cudna neka razmislanja?
Sudenje? Sudija je jos jednom pokazo da se radi o pravom derbi sudiji koji sudi na vrhunskom nivou.
Nista, okrecemo se Leotaru. Igraci su ostavili srce na terenu, tako da sada mogu hladne glave u nastavak prvenstva.
FORZAAA ZELJOOO...
Prvenstveno, pitarima cestitke za prolazak dalje.

Igraci? Igrali su onako bas kako sam zamisljao nasu taktiku par dana prije derbija i kakvu sam ovdje opisivao, samo me malo zabrinulo zasto nismo tempo igre ubrzali u 70 min, ali vjerovatno je teren ucinio svoje kao i fizicki pad. Ja veceras iskreno, nisam nista vidio od Sarajeva specijalno, osim da znaju drzati loptu u svom posjedu. Dakle, totalni opozit od one utakmice sa Grbavice. Ali dobro? Neka samo se rijesili ovoga kupa, i to smo uspijeli uraditi na najbolji moguci nacin. Tj, da ne izgubimo utakmicu.

Sada cemo se fino moci koncentrisati na prvenstvno pa sta bude, neka bude. Ova nasa ekipa igra toplo/hladno, tako da je do kraja ne treba uopste otpisivati. I kada igra hladno, zna zicer stvoriti, tako da je sve moguce do kraja...
Danas, kao i mnoge prijasnje utakmice, ali evo krenut cu od zanja tri derbija, dakle, Kosevo 0:0, Grbavica 1:1(kup), Kosevo 0:0(kup), iskren da bude, debelo smo platiti promasaje. Ipak, pokazalo se da ovim igracima nije dovoljno da ih neko naguzi da bi svatili poentu svega, vec ovdje nedostaje dosta kvaliteta u zavrsnici. Moze ovo u nasoj ligi prolaziti, ali negdje vani, zapravo, dalje od Sirokog ne moze..

Tako da po ovom pitanju moramo nesto da radimo pod hitno, jer sami sebi postajemo najveci dusmani ako stvaramo a ujedno u promasujemo zicere.
Navijaci? Navijanje je super bilo, s obzirom na broj. Ono sto se desilo, zapravo se nije trebalo desiti, jer opet se ispostavilo da pojedini ne svataju da unistavaju svoje, a ne tude. Ali eto, takav smo mi valjda narod, u genima nam da budemo ratoborni, pa nista ne mozes uciniti po tom pitanju. Oni nama na Grbavici stolice, mi opet sebi na gradskom stadionu stolice.

Sudenje? Sudija je jos jednom pokazo da se radi o pravom derbi sudiji koji sudi na vrhunskom nivou.

Nista, okrecemo se Leotaru. Igraci su ostavili srce na terenu, tako da sada mogu hladne glave u nastavak prvenstva.
FORZAAA ZELJOOO...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mi smo nasu najvecu sansu promasili na Grbavici (1-0 za nas i ona fula od Jamaka).
ne mogu preko k.urca reci da je dobar bio kada 2 sprinta nije napravio, i pas povezao...pintol_TM87 je napisao/la:pa sta je ovo niko nije gledao utakmicu, te los zola te selimovic te svraka, pa sta vam je ljudiiii..joey je napisao/la:Ali Selimovic sto je los bio.... bruka
laku noc
dobro su odigrali loncaric, stanic,tomic, kerla,zeljkovic i hodzic dok nije fulio ono sto je trepavicom mogo ugurati u gol sa pola metra.
bucan, svraka, zolotic i jamak osim onog suta, nista posebno nisu pokazali.
sedmi pokusaj...
Zolotic je 3-4 puta u ledja lakat dobio faul nije sviran, 60 min. je bilo nase igre. Selimovic(3x), Jamak, Tomic fulili sto se nesmije fulati, Kerla i Zeljkovic onog vaseg krmak u dzep strpali. I nismo bili bolji ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Citam postove reko bi covjek odigrali aman zaman... Nit ste bili losiji niti bolji i plus ste trebali crveni dobiti kad je Velkoski sam pred golmana izasao.
NO PYRO NO PARTY
- pintol_TM87
- Kontakt:
da su svi oni pokazali to sto ti zamisljas da su trebali ne bi igrali u zelji nego u ligi petice i ne bi bilo 0:0 nego 0:3..joey je napisao/la:ne mogu preko k.urca reci da je dobar bio kada 2 sprinta nije napravio, i pas povezao...pintol_TM87 je napisao/la:pa sta je ovo niko nije gledao utakmicu, te los zola te selimovic te svraka, pa sta vam je ljudiiii..joey je napisao/la:Ali Selimovic sto je los bio.... bruka
laku noc
dobro su odigrali loncaric, stanic,tomic, kerla,zeljkovic i hodzic dok nije fulio ono sto je trepavicom mogo ugurati u gol sa pola metra.
bucan, svraka, zolotic i jamak osim onog suta, nista posebno nisu pokazali.
valjda ce Dino skontati da Svraka ne moze igrati po lijevoj strani...
-
- Kontakt:
utiske pisem sutra,preumoran sam,kakvo izivljavanje organa reda,smijesno majke mi...ima li neko snimak bacanja dresa Jamaka ili bilo sta?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Dino postaje stvarno katastrofa. Nije bitno da li stizemo rezultat, gubimo, vodimo, prva izmjena je ulazi Sadikovic. Isto kao na igrici programiranu u tekici ko ulazi ko izlazi, sve ostalo je nebitno. Pa to nema nigdje, covjek nema nikakve vizije, ja ne znam da li se Amar misli vracati na klupu i da li ovo Amar radi, ili je ovaj Dino postao stvarno ..... ?bob je napisao/la:valjda ce Dino skontati da Svraka ne moze igrati po lijevoj strani...
+1Elegant je napisao/la:Leotar 3 boda, pa Čelik... Idemo dalje moze se odbraniti titula.
Gledam snimak na AS1,polahko se utisci slijezu. Ara je morao pogoditi ovu sansu,teze fuliti nego pogoditi,al ne zamjeram nikom. Kerla ima pohvale za vecerasnji nastup. Kerla,Stanic,Zeljkovic,Tomic,Fico pa eto i Ara mogu dobiti dobre ocjene. Svraka,Bucan,Jamak,Zola nit smrdi nit mirise. Vernes je jedini igrac koji me zabrinjava u zadnje vrijeme,totalno indisponiran momak,ne prati igru. OGROMNA zamjerka, koja nas kosta i Europi je to sto nas protivnici na duple pasove izbace,bez ikakvih akcija,znaci jednostavni dupli pasovi
Idemo dalje,jos jace i bolje.
P.S. o kakvom bacanju dresa od strane Jamaka se goovori,jel istina to ?

P.S. o kakvom bacanju dresa od strane Jamaka se goovori,jel istina to ?
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa