FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 26 mar 2014, 23:15

Ima na Izvor. ba video u kojem se vidi sve od početka do kraja.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 26 mar 2014, 23:16

TeaM87 je napisao/la:
RobertoBaggio je napisao/la:Mi smo počeli da razvaljujemo po tribini nakon poništenog gola, a onda su uletili specijalci. U jednom trenutku raja se i smirila, došli igrači da pokušaju nešto pomoći, raja ih pozdravlja, ali specijalci su nastavili izbacivati raju sa stadiona. Malo ispred su neki pokušali razvaliti one kućice za prodaju karata. (Koliko znam, niko nije dirao one ljude što su pržili ćevape. :D ) Ispred stadiona sam vidio momka sa krvavom glavom, prišla je raja da mu pomogne, prišli su i policajci, odveli su momka, a onda su specijalci izašli iz stadiona. Išli za nama prema dole. Raja je imala manevar malo da trči, onda sakupi kamenja, pa gađa sa distance i psuje, pa onda opet malo trči. Većinom je to mlađa raja, ali bilo je tu svega, jer i oni koji nisu htjeli da učestvuju nisu mogli nigdje skrenuti pa su i oni morali trčati. Ja sam ispao iz gomile negdje na Ciglanama, bio sam u zadnjem redu kad su nas tu stigli specijalci, ali niko me ništa nije dirao. Neki je naš nedaleko odatle pokušavao da se s nekakvom motkom tuče protiv specijalca. Nisam uspio vidjeti šta je s njim dalje bilo.

Eto, malo iz prve ruke.
da se nadovezem

Na jugu smo svi stali, vodja se dere da ne idemo nigdje i da ne razvaljujemo, mi to poslusamo i poceli navijat: sampioni, dosli i igraci, kad opalise drotovi po nama ko po kerovima. Kasnije su nas ganjali do mosta suade, pa i po vilsonovom su patrorirali. Okej, mi smo ( ne ja licno, ali mi ) razvaljivali po stadionu i izbacili su nas zbog toga sa stadiona, ali ne vidim razlog zasto su nas udarali ko stoku sve do Vilsonovog.
Sve je trebalo tu na stadionu i završiti. Bezveze je razvaljivati, raja je počela to u huji da radi, ali vrlo brzo se čulo da je stvarno bio ofsajd, smirilo se, mnogo je raje htjelo ostati s igračima, ali nisu nam dali. Specijalci očigledno nisu stvoreni da smiruju i misle, nego da udaraju... Poslije na ulici je moglo svega biti, bez potrebe.
FK Željezničar 1921

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 mar 2014, 23:18

Bice protesta jos sve ce se ovo dvostruko vratiti, kod ans policija sluzi samo za udaranje nizasto drugo. Krade se na sve strane, puca se po gradu svaki dan.... da ne nabrajam dalje a tu ih nigdje.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 26 mar 2014, 23:19

KrajPrice je napisao/la:Svraka , zolotic , bucan OUT!!!

Ovi igraci ne mogu hodati vise od 15 minuta!!!
Koju su ti utakmicu gledao ? Snimak protiv Sirokog sto posto..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 23:19

KrajPrice je napisao/la:Svraka , zolotic , bucan OUT!!!

Ovi igraci ne mogu hodati vise od 15 minuta!!!
zola se vraća nakon vrlo teške povrede. i bez utakmica se ne može vratiti kako treba, džaba je sve. njega se mora istrpiti, jer je naše dijete i jer ima potencijal za prodaju :mrgreen: a već danas je mnogo bolji nego u prethodnim.

svraki je mrsko, boli ga ****, ali je i zavaljen je na poziciji s kojom nema ništa i na kojoj ništa ne može napraviti. pa bar da je desno krilo. ali lijevo krilo koje apsolutno ne može ubaciti ili ošutati lijevom nogom - a inače nije tip igrača koji može preći čovjeka. to je do postavke i do povreda.

bučan je također zavaljen od pauze na poziciji s kojom nema ništa i koju nikad nije igrao - ali danas je po meni dobro odigrao i jedan je od zaslužnijih što nismo primili gol i što su oni veći dio utakmice bili bezopasni. a stizao je uletiti i naprijed.

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 26 mar 2014, 23:20

Nisam vidio da li je postavljen video, ako jest izvinite 8-) ACAB!
[youtube][/youtube]
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 26 mar 2014, 23:23

nije brate moglo poslije biti svega, već je bilo svega.. radi balave dječurlije morali su svi trčati od praznih policijskih glava i mnogi su dobili koji nisu trebali.. ove šuge što započnu uvijek se fino sakriju :evil:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 mar 2014, 23:24

Buu je napisao/la:Ubili smo go.vna cetnicka, azbuku smo im iz glave izbili. Dino pick.o jedna u zadnjim minutama bacas sve u napad. **** su bili zreli za 3 gola
Bravo :)
1946

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 26 mar 2014, 23:26

Buu je napisao/la:Ubili smo go.vna cetnicka, azbuku smo im iz glave izbili. Dino pick.o jedna u zadnjim minutama bacas sve u napad. **** su bili zreli za 3 gola.
Sudija ne vidi njihov ofsajd od metar, ali vidi nas od milimetar, dinova kujica

jesi ti normalan?

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 26 mar 2014, 23:28

plavipatriota je napisao/la:nije brate moglo poslije biti svega, već je bilo svega.. radi balave dječurlije morali su svi trčati od praznih policijskih glava i mnogi su dobili koji nisu trebali.. ove šuge što započnu uvijek se fino sakriju :evil:
brate čime se ti pucaš xd
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 mar 2014, 23:29

fkzeljeznicarba je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ubili smo go.vna cetnicka, azbuku smo im iz glave izbili. Dino pick.o jedna u zadnjim minutama bacas sve u napad. **** su bili zreli za 3 gola.

jesi ti normalan?
Ma sta te boli kur.ac jesam ili nisam ? Je.bo te Biblija
NO PYRO NO PARTY

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 26 mar 2014, 23:29

[youtube][/youtube]

Evo najbolje šanse.

Utakmicu ne mogu ponovo gledati. Bili smo vrlo blizu da ovo dobijemo.
FK Željezničar 1921

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 26 mar 2014, 23:30

zubanovic89 je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:nije brate moglo poslije biti svega, već je bilo svega.. radi balave dječurlije morali su svi trčati od praznih policijskih glava i mnogi su dobili koji nisu trebali.. ove šuge što započnu uvijek se fino sakriju :evil:
brate čime se ti pucaš xd
haj ti meni reci što su na mene krenuli drotovi i specijalci bili kad sam bukvalno ŠETAO niz ulicu.. NI KRIV NI DUŽAN, inače nisam tip kojeg ispunjava huliganstvo, rušenje i paljenje. ja volim fudbal i uvijek stanem u zadnji red da gledam Želju.. zbog čega sam ja bio ugrožen i još puno momaka koji su s djevojkama hodali ulicom (NISU BILI NA UTAKMICI), a balavac koji je pokušao da izvali semafor i gura kontejner na ulicu nije uhvaćen, već sam vidio kako šprinta ko bolt :roll:

lafomamone
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la lafomamone » 26 mar 2014, 23:31

Buu je napisao/la:

jesi ti normalan?
Nadam se da su tebe bas dobro namarali

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 26 mar 2014, 23:32

nek je samo lemat raju cisti ruku, a i oni gledaju huju sa protesta da na navijace prenesu.

Sto se tice utakmice - slaba taktika, lose odradjeno.Ne znam sta je Dino zamislio, da nije mozda kont'o da se sa 0:0 ide na produzetke? Sve u svemu momci se moraju potrudit do kraja sezone, dat 120% svaku utakmicu !
Zelim da pohvalim Loncarica, bravo fićo svaka ti dala

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 mar 2014, 23:32

Stvarno nam seljaci unistavaju derbi... :(
1946

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 26 mar 2014, 23:36

Buu je napisao/la:

jesi ti normalan?

Idi lezi spavaj, ne ofiraj se ovdje. Brukaš Klub.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 26 mar 2014, 23:36

Kad ce ovaj lafmoman vise biti banovan ?? Moderacija molim vas ?! Prelistajte mu malo postove..

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 26 mar 2014, 23:39

lafomamone je napisao/la:

jesi ti normalan?
Nadam se da su tebe bas dobro namarali
Idi pjevaj svom mezimcu, ubrzo ces mu lajati
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.