Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Trazi se od Saveza da se igra ponedeljkom na Kosevu.Zeljo ne dopusta Olimpiku da igra na grbavici.
- bistrikboy
- Kontakt:
Zato sto duguje lovu za tekme koje su igrane u protekloj polusezoni...herbion je napisao/la:Trazi se od Saveza da se igra ponedeljkom na Kosevu.Zeljo ne dopusta Olimpiku da igra na grbavici.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sve obaveze Olimpika su placene prije nove godine.
- bistrikboy
- Kontakt:
Onda se neko zaebao u racunici za 8 milja...herbion je napisao/la:Sve obaveze Olimpika su placene prije nove godine.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nije da Zeljo neda, nego Olimpik nece......Zeljo se kao stariji prvoligas nekorektno ponasao........od zatvarnja vode pred same utakmice Olimpika......do sakrivanja zastavica za sudije....i tako glupih sitnih podmetanja........a Olimpik kao organizator i domacin se suocavao sa problemima zbog ovih gestova ljudi iz Zelje............stvar koja sigurno ne ide na cast Zelji..............i ne pitajte me za izvor informacija....100 % su tacne da se ovo desavalo Olimpiku u protekloj polusezoni............toliko....
Pa fino na kosevo i nek igraju tamo, kad smo mogli mi ne vidim razlog sto i olimpik ne bi mogao tamo igrati, mozda cak izganjaju da ne placaju nista...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ja sam skroz protiv ovogaherbion je napisao/la:Trazi se od Saveza da se igra ponedeljkom na Kosevu.Zeljo ne dopusta Olimpiku da igra na grbavici.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Zasto ima pravo da igra na kosevu isto kao i bilo ko drugi iz ovog grada, igrao je i Zeljo sezonu na kosevu....cak sta vise tu se fks ne pita nista...
moze igrat ko hoce, samo pare daj..........a sto se tice travnjaka,ako se redovno odrzava nista mu se nece desiti....................jedan koncert ga unisti vise nego citava sezona
Moje Pile igrali smo mi neprestano na Koševu od 68. do 76. I titulu smo gore osvojili 72. pa šta nam fali. Koševo je gradski stadion, ko god nema gdje iz razno raznih razloga, igra gore. Igrali smo i kad se sjever pravio i mnogo puta u raznim prilikama.pile87 je napisao/la:Zasto ima pravo da igra na kosevu isto kao i bilo ko drugi iz ovog grada, igrao je i Zeljo sezonu na kosevu....cak sta vise tu se fks ne pita nista...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
moj odgovor NE i tačka
šta sad svi koji nemaju stadion trebaju reći hajmo na koševo igrati
uvijek bio protiv toga i uvijek ću biti

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, Olimpik je klub iz Sarajeva, a Kosevo je gradski stadion grada Sarajeva, a ne privatno vlasnistvo FK Sarajeva. Istina?
...Život za Široki...
Pa to ti i pokusavam reci fks ne moze nikome zabraniti da koristi satadion a i zasto bi ljudi polazu jednako pravo kao i vi, zato i kazem mozda oni i izganjaju besplatno da koristeMirza_Hordas je napisao/la:moj odgovor NE i tačkašta sad svi koji nemaju stadion trebaju reći hajmo na koševo igrati
ma dobro to sto si ti protiv toga..............ali rijec je o tome da oni imaju isto pravo igrat gore il bilo ko .............znaci skupimo ti i ja 5-10 milja i igramo kad hoces....znaci Sarajevo nema excluzivno pravo za igranje na KosevuMirza_Hordas je napisao/la:moj odgovor NE i tačkašta sad svi koji nemaju stadion trebaju reći hajmo na koševo igrati
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
znam da FKS ne može nikome zabraniti ali daleko im kuća bila od koševapile87 je napisao/la: Pa to ti i pokusavam reci fks ne moze nikome zabraniti da koristi satadion a i zasto bi ljudi polazu jednako pravo kao i vi, zato i kazem mozda oni i izganjaju besplatno da koriste

Zamislite slike domacih utakmica Olimpika na Kosevu
Na Kosevu 5 hiljada ljudi koda je prazan stadion,a zamisli samo Olimpikovih 100 "navijaca".
To ce biti najtregicnija atmosfera na prostorima bivse Yu...sablasno totalno..

Na Kosevu 5 hiljada ljudi koda je prazan stadion,a zamisli samo Olimpikovih 100 "navijaca".

Olimpik veoma dobro djeluje u ovim pripremnim utakmicama...moglo bi nesto biti od njih

mB!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Zeljo odnio 3 gostujuca boda protiv Olimpika sa svog stadiona-A- je napisao/la:Zamislite slike domacih utakmica Olimpika na Kosevu![]()

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Tragikomedija.Korado je napisao/la:Joj upravu si fakat, zamisli te tuge na Koševu samo stotinjak "navijača"-A- je napisao/la:Zamislite slike domacih utakmica Olimpika na Kosevu![]()

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nek bježe samo sa grbavice, unistisli su stadion a nisu ga placali. Zna se da Grbavica pripada Željezničaru i mi smo im napravili gest, a oni ne bi placali, pa ne moze to tako.
P.S. Kad smo igrali protiv njih na Grbavici ja nisam ni jednog njihovog navijaca vidio.
P.S. Kad smo igrali protiv njih na Grbavici ja nisam ni jednog njihovog navijaca vidio.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.