FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 26 mar 2014, 22:29

Drotovi nas istjerali sa tribine IAKO su svi digli ruke, znaci kad su usli, nasi su prestali praviti probleme i jos su igraci dosli da smire situaciju, ali jok, oni udarili po nama ko po cetnicima. I naravno manijaci se htjeli okupit pred jugom pa da se revansiraju, ali opet 300 drotova udara sve pred sobom i protjerali nas do Grbavice...

Sto se tice igre, ne mogu da vjerujem da nismo dobili, razvalili smo ih, ne da nam se, a mozda je i do neceg drugog. Kad je pao go, osjecao sam se kao...ne znam, nesto prelijepo zaista, ali eto, sta je tu je, okrecemo se titulu. Jos jednom, velika steta...
FKŽ !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 mar 2014, 22:30

Semper je napisao/la:Večeras smo defnitivno izgubili borbu za Evropu. Kroz prvenstvo teško da možemo biti među prve tri ekipe. Zahvaljujući lošoj transfer politici i lošim trenažnim procesom tu smo gdje jesmo.Sad će neko reći pa imamo isto bodova kao i prvi, da jeste ne zato što dobro igramo već što su i drugi loši. Došli smo u situaciju da nemamo ni jednog kreativca nijednog napadača nijedno krilo u ekipi. Armin Hodžić naš najbolji igrač nije ni do koljena Adiloviću, momak ima dobre poteze ali nema osjećaja ni za gol ni za asistenciju. Jamak izgubljen u vremenu i prostoru,Svraka zarobljen na krilu ,igrač koji zarađuje svoj novac zahvaljujući tome što može trčati ali je sada najnespremniji igrač na terenu. Naš stručnjak na klupi koji je zavaljen od Osima da vodi ove poluamatere u 75. minuti riješava utakmicu izvodeći Hodžića koji je do tada bio naš najbolji igrač. Ne znam nisam pametan ali vrlo teško možemo do tri boda u Trebinju bićr vjerovatno 0:0 osim ako ne kkupimo utakmicu ali odakle novci?
Semper@ dabogda se slagiro , samo okicama mogao mrdati ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 mar 2014, 22:32

Head je napisao/la:Prvih 20 minuta niste presli centar.Jamak i Svraka su vam smijesni igraci.
Hodic vam je fulio zicer..

PS: Sta je puklo sa Jamakom,vidio bacio dres kad je zamijenjen i doso ovamo pred istok i sjeo sa Alaimom prico :mrgreen:
Zbog čega se nisi osvrnuo na ostalih 70 minuta?
Semper je napisao/la:Večeras smo defnitivno izgubili borbu za Evropu. Kroz prvenstvo teško da možemo biti među prve tri ekipe. Zahvaljujući lošoj transfer politici i lošim trenažnim procesom tu smo gdje jesmo.Sad će neko reći pa imamo isto bodova kao i prvi, da jeste ne zato što dobro igramo već što su i drugi loši. Došli smo u situaciju da nemamo ni jednog kreativca nijednog napadača nijedno krilo u ekipi. Armin Hodžić naš najbolji igrač nije ni do koljena Adiloviću, momak ima dobre poteze ali nema osjećaja ni za gol ni za asistenciju. Jamak izgubljen u vremenu i prostoru,Svraka zarobljen na krilu ,igrač koji zarađuje svoj novac zahvaljujući tome što može trčati ali je sada najnespremniji igrač na terenu. Naš stručnjak na klupi koji je zavaljen od Osima da vodi ove poluamatere u 75. minuti riješava utakmicu izvodeći Hodžića koji je do tada bio naš najbolji igrač. Ne znam nisam pametan ali vrlo teško možemo do tri boda u Trebinju bićr vjerovatno 0:0 osim ako ne kkupimo utakmicu ali odakle novci?
Zbog čega si se izd'o da pratiš Malu nevjestu?

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 mar 2014, 22:32

Zasto nidgje nema snimak ponistenog gola :?:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 26 mar 2014, 22:32

Head je napisao/la:Prvih 20 minuta niste presli centar.Jamak i Svraka su vam smijesni igraci.
Hodic vam je fulio zicer..

PS: Sta je puklo sa Jamakom,vidio bacio dres kad je zamijenjen i doso ovamo pred istok i sjeo sa Alaimom prico :mrgreen:
E cuj ovog nismo presli centar 20 min, a oni imali 1 sansu za 90, pitari su bili spremni za prizemljenjeal kad ne znamo niko nam nije kriv...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 mar 2014, 22:33

ukratko nasi poceli lomiti stolice i tamam se sve smirilo onda drotovi poceli od istoka prema zapadu udarati sve redom, nisu stedili nikoga, ko god je bio tj. stajao sa strane fasovao je penderk, jedva cekali debili sto je najgore fasovala raja ni kriva ni duzna, poslije koliko cujemo bilo je djoging do alipasine A.C.A.B...[/quote]

A onda su po ulicama ganjali i udarali djecu, ako naša uprava ne reaguje na ovo neka idu iz kluba.[/quote]

Samo objasni kakve veze Dino ima sa ovim? :shock:[/quote]

Još od ulaska na stadion su navijači Želje provocirani od strane redara i policije a jedva se čekalo da policija krene u obračun i to poslije smirivanja tenzija .To sigurno nije slučajno za razliku od utakmice na grbavici gdje se sve činilo da se gostujući navjači dočekaju kako treba i da se smire tenzije.

Rios

Post Postao/la Rios » 26 mar 2014, 22:33

corleone87 je napisao/la:Zasto nidgje nema snimak ponistenog gola :?:
Bio je link buraz par str nazad,potrazi..Ali ofsajd cisti vjeruj mi..Jbg.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 22:34

ofsajd k'o kuća. ali druge šanse bole.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 mar 2014, 22:34

TeaM87 je napisao/la:Drotovi nas istjerali sa tribine IAKO su svi digli ruke, znaci kad su usli, nasi su prestali praviti probleme i jos su igraci dosli da smire situaciju, ali jok, oni udarili po nama ko po cetnicima. I naravno manijaci se htjeli okupit pred jugom pa da se revansiraju, ali opet 300 drotova udara sve pred sobom i protjerali nas do Grbavice...

Sto se tice igre, ne mogu da vjerujem da nismo dobili, razvalili smo ih, ne da nam se, a mozda je i do neceg drugog. Kad je pao go, osjecao sam se kao...ne znam, nesto prelijepo zaista, ali eto, sta je tu je, okrecemo se titulu. Jos jednom, velika steta...
Ma to je neka osveta za one proteste, to mi je jedino iole logično objašnjenje iako nisam bio na utakmici.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 26 mar 2014, 22:35

" onclick="window.open(this.href);return false;
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 mar 2014, 22:36

Ovo se mora negdje vratiti, al mora, protiv Bjeljine, Slavije i Sarajeva profulali smo sve, **** dvije razlicite ekipe izlgeda igrale protiv Sirokog i Sarajeva, il smo mi razacorali protiv Sirokog, ili je Siroki fakat najbolji.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 26 mar 2014, 22:36

[youtube][/youtube]

...
FK Željezničar 1921

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 mar 2014, 22:37

ceze je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Drotovi nas istjerali sa tribine IAKO su svi digli ruke, znaci kad su usli, nasi su prestali praviti probleme i jos su igraci dosli da smire situaciju, ali jok, oni udarili po nama ko po cetnicima. I naravno manijaci se htjeli okupit pred jugom pa da se revansiraju, ali opet 300 drotova udara sve pred sobom i protjerali nas do Grbavice...

Ma to je neka osveta za one proteste, to mi je jedino iole logično objašnjenje iako nisam bio na utakmici.
pošto ih je udba i osnovala to je to

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 mar 2014, 22:39

Koja stoka su ovi specijalci, pa nije ni cudo sto ih je na stotine zavrsilo na urgentnom kad su protesti bili. A ubrzo bi mogli novi pa cemo da vidimo kad bude izjednacen omjer snaga sa logistikom.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 26 mar 2014, 22:40

bordograd je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Džaba gledaš .. ofsajd 100%, Selimović od upućivanja lopte u 16terac stoji u ofsajdu i nemiče nikako
Jbg, :?

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 26 mar 2014, 22:41

JosipBukal je napisao/la:pošto ih je udba i osnovala to je to
Znaći zbog toga? Ja mislio zato što divljaci čupaju stolice i ruše ogradu zbog ofsajda čistog k'o suza.. Da se razumijemo apsolutno ne opravdavam ovo policijsko nasilje, lično sam vidio i povukao momka kojeg je stoka udarala na benzinskoj pumpi ispod podvožnjaka ondje, ali ovaj JosipBukal i spominjanje udbe u svakom drugom postu su se više svakom normalnom popela na k*** !
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 26 mar 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Rios

Post Postao/la Rios » 26 mar 2014, 22:41

Kakva brutalnost na ovom klipu :o :o Strasno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 26 mar 2014, 22:43

bordograd je napisao/la:
Znaći zbog toga? Ja mislio zato što divljaci čupaju stolice i ruše ogradu zbog ofsajda čistog k'o suza..
Medo sta ste vi radilt na Grbavici, pa jesu li vas udarali??
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 22:44

bordograd je napisao/la:
Znaći zbog toga? Ja mislio zato što divljaci čupaju stolice i ruše ogradu zbog ofsajda čistog k'o suza.. Da se razumijemo apsolutno ne opravdavam ovo policijsko nasilje, lično sam vidio i povukao momka kojeg je stoka udarala na benzinskoj pumpi ispod podvožnjaka ondje, ali ovaj JosipBukal i spominjanje udbe u svakom drugom postu su se više svakom normalnom popela na k*** !
e taman su ti zadnji ostali oni koji su čupali stolice.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 26 mar 2014, 22:46

Joj sto nemogu ove price,dorotovi su isti prema svakome,kad se sjetim kako su sibali zene,slucajne prolaznike na Kosevu mrak mi na oci padne! Ima klip kad uhvate kod naseg stadiona momka i isutaju ga na podu njih 3 hladno punim u glavu,i ovdje spominju nas diraju vas nece,ko neke curice,HZ nisu dobijale od drotova batine u Tuzli itd to je enka fina policija bila

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.