FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Drotovi nas istjerali sa tribine IAKO su svi digli ruke, znaci kad su usli, nasi su prestali praviti probleme i jos su igraci dosli da smire situaciju, ali jok, oni udarili po nama ko po cetnicima. I naravno manijaci se htjeli okupit pred jugom pa da se revansiraju, ali opet 300 drotova udara sve pred sobom i protjerali nas do Grbavice...
Sto se tice igre, ne mogu da vjerujem da nismo dobili, razvalili smo ih, ne da nam se, a mozda je i do neceg drugog. Kad je pao go, osjecao sam se kao...ne znam, nesto prelijepo zaista, ali eto, sta je tu je, okrecemo se titulu. Jos jednom, velika steta...
Sto se tice igre, ne mogu da vjerujem da nismo dobili, razvalili smo ih, ne da nam se, a mozda je i do neceg drugog. Kad je pao go, osjecao sam se kao...ne znam, nesto prelijepo zaista, ali eto, sta je tu je, okrecemo se titulu. Jos jednom, velika steta...
FKŽ !
- Neandertalac
- Kontakt:
Semper@ dabogda se slagiro , samo okicama mogao mrdati ...Semper je napisao/la:Večeras smo defnitivno izgubili borbu za Evropu. Kroz prvenstvo teško da možemo biti među prve tri ekipe. Zahvaljujući lošoj transfer politici i lošim trenažnim procesom tu smo gdje jesmo.Sad će neko reći pa imamo isto bodova kao i prvi, da jeste ne zato što dobro igramo već što su i drugi loši. Došli smo u situaciju da nemamo ni jednog kreativca nijednog napadača nijedno krilo u ekipi. Armin Hodžić naš najbolji igrač nije ni do koljena Adiloviću, momak ima dobre poteze ali nema osjećaja ni za gol ni za asistenciju. Jamak izgubljen u vremenu i prostoru,Svraka zarobljen na krilu ,igrač koji zarađuje svoj novac zahvaljujući tome što može trčati ali je sada najnespremniji igrač na terenu. Naš stručnjak na klupi koji je zavaljen od Osima da vodi ove poluamatere u 75. minuti riješava utakmicu izvodeći Hodžića koji je do tada bio naš najbolji igrač. Ne znam nisam pametan ali vrlo teško možemo do tri boda u Trebinju bićr vjerovatno 0:0 osim ako ne kkupimo utakmicu ali odakle novci?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zbog čega se nisi osvrnuo na ostalih 70 minuta?Head je napisao/la:Prvih 20 minuta niste presli centar.Jamak i Svraka su vam smijesni igraci.
Hodic vam je fulio zicer..
PS: Sta je puklo sa Jamakom,vidio bacio dres kad je zamijenjen i doso ovamo pred istok i sjeo sa Alaimom prico
Zbog čega si se izd'o da pratiš Malu nevjestu?Semper je napisao/la:Večeras smo defnitivno izgubili borbu za Evropu. Kroz prvenstvo teško da možemo biti među prve tri ekipe. Zahvaljujući lošoj transfer politici i lošim trenažnim procesom tu smo gdje jesmo.Sad će neko reći pa imamo isto bodova kao i prvi, da jeste ne zato što dobro igramo već što su i drugi loši. Došli smo u situaciju da nemamo ni jednog kreativca nijednog napadača nijedno krilo u ekipi. Armin Hodžić naš najbolji igrač nije ni do koljena Adiloviću, momak ima dobre poteze ali nema osjećaja ni za gol ni za asistenciju. Jamak izgubljen u vremenu i prostoru,Svraka zarobljen na krilu ,igrač koji zarađuje svoj novac zahvaljujući tome što može trčati ali je sada najnespremniji igrač na terenu. Naš stručnjak na klupi koji je zavaljen od Osima da vodi ove poluamatere u 75. minuti riješava utakmicu izvodeći Hodžića koji je do tada bio naš najbolji igrač. Ne znam nisam pametan ali vrlo teško možemo do tri boda u Trebinju bićr vjerovatno 0:0 osim ako ne kkupimo utakmicu ali odakle novci?
- corleone87
- Kontakt:
Zasto nidgje nema snimak ponistenog gola 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
E cuj ovog nismo presli centar 20 min, a oni imali 1 sansu za 90, pitari su bili spremni za prizemljenjeal kad ne znamo niko nam nije kriv...Head je napisao/la:Prvih 20 minuta niste presli centar.Jamak i Svraka su vam smijesni igraci.
Hodic vam je fulio zicer..
PS: Sta je puklo sa Jamakom,vidio bacio dres kad je zamijenjen i doso ovamo pred istok i sjeo sa Alaimom prico
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- JosipBukal
- Kontakt:
ukratko nasi poceli lomiti stolice i tamam se sve smirilo onda drotovi poceli od istoka prema zapadu udarati sve redom, nisu stedili nikoga, ko god je bio tj. stajao sa strane fasovao je penderk, jedva cekali debili sto je najgore fasovala raja ni kriva ni duzna, poslije koliko cujemo bilo je djoging do alipasine A.C.A.B...[/quote]
A onda su po ulicama ganjali i udarali djecu, ako naša uprava ne reaguje na ovo neka idu iz kluba.[/quote]
Samo objasni kakve veze Dino ima sa ovim?
[/quote]
Još od ulaska na stadion su navijači Želje provocirani od strane redara i policije a jedva se čekalo da policija krene u obračun i to poslije smirivanja tenzija .To sigurno nije slučajno za razliku od utakmice na grbavici gdje se sve činilo da se gostujući navjači dočekaju kako treba i da se smire tenzije.
A onda su po ulicama ganjali i udarali djecu, ako naša uprava ne reaguje na ovo neka idu iz kluba.[/quote]
Samo objasni kakve veze Dino ima sa ovim?

Još od ulaska na stadion su navijači Želje provocirani od strane redara i policije a jedva se čekalo da policija krene u obračun i to poslije smirivanja tenzija .To sigurno nije slučajno za razliku od utakmice na grbavici gdje se sve činilo da se gostujući navjači dočekaju kako treba i da se smire tenzije.
Bio je link buraz par str nazad,potrazi..Ali ofsajd cisti vjeruj mi..Jbg..corleone87 je napisao/la:Zasto nidgje nema snimak ponistenog gola

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ofsajd k'o kuća. ali druge šanse bole.corleone87 je napisao/la:Zasto nidgje nema snimak ponistenog gola
Ma to je neka osveta za one proteste, to mi je jedino iole logično objašnjenje iako nisam bio na utakmici.TeaM87 je napisao/la:Drotovi nas istjerali sa tribine IAKO su svi digli ruke, znaci kad su usli, nasi su prestali praviti probleme i jos su igraci dosli da smire situaciju, ali jok, oni udarili po nama ko po cetnicima. I naravno manijaci se htjeli okupit pred jugom pa da se revansiraju, ali opet 300 drotova udara sve pred sobom i protjerali nas do Grbavice...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
" onclick="window.open(this.href);return false;corleone87 je napisao/la:Zasto nidgje nema snimak ponistenog gola
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ovo se mora negdje vratiti, al mora, protiv Bjeljine, Slavije i Sarajeva profulali smo sve, **** dvije razlicite ekipe izlgeda igrale protiv Sirokog i Sarajeva, il smo mi razacorali protiv Sirokog, ili je Siroki fakat najbolji.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
- JosipBukal
- Kontakt:
pošto ih je udba i osnovala to je toceze je napisao/la:Ma to je neka osveta za one proteste, to mi je jedino iole logično objašnjenje iako nisam bio na utakmici.TeaM87 je napisao/la:Drotovi nas istjerali sa tribine IAKO su svi digli ruke, znaci kad su usli, nasi su prestali praviti probleme i jos su igraci dosli da smire situaciju, ali jok, oni udarili po nama ko po cetnicima. I naravno manijaci se htjeli okupit pred jugom pa da se revansiraju, ali opet 300 drotova udara sve pred sobom i protjerali nas do Grbavice...
Koja stoka su ovi specijalci, pa nije ni cudo sto ih je na stotine zavrsilo na urgentnom kad su protesti bili. A ubrzo bi mogli novi pa cemo da vidimo kad bude izjednacen omjer snaga sa logistikom.
-
- Kontakt:
Džaba gledaš .. ofsajd 100%, Selimović od upućivanja lopte u 16terac stoji u ofsajdu i nemiče nikakobordograd je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;corleone87 je napisao/la:Zasto nidgje nema snimak ponistenog gola
Jbg,

Znaći zbog toga? Ja mislio zato što divljaci čupaju stolice i ruše ogradu zbog ofsajda čistog k'o suza.. Da se razumijemo apsolutno ne opravdavam ovo policijsko nasilje, lično sam vidio i povukao momka kojeg je stoka udarala na benzinskoj pumpi ispod podvožnjaka ondje, ali ovaj JosipBukal i spominjanje udbe u svakom drugom postu su se više svakom normalnom popela na k*** !JosipBukal je napisao/la:pošto ih je udba i osnovala to je to
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 26 mar 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Kakva brutalnost na ovom klipu
Strasno..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Medo sta ste vi radilt na Grbavici, pa jesu li vas udarali??bordograd je napisao/la:Znaći zbog toga? Ja mislio zato što divljaci čupaju stolice i ruše ogradu zbog ofsajda čistog k'o suza..JosipBukal je napisao/la:pošto ih je udba i osnovala to je to
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
e taman su ti zadnji ostali oni koji su čupali stolice.bordograd je napisao/la:Znaći zbog toga? Ja mislio zato što divljaci čupaju stolice i ruše ogradu zbog ofsajda čistog k'o suza.. Da se razumijemo apsolutno ne opravdavam ovo policijsko nasilje, lično sam vidio i povukao momka kojeg je stoka udarala na benzinskoj pumpi ispod podvožnjaka ondje, ali ovaj JosipBukal i spominjanje udbe u svakom drugom postu su se više svakom normalnom popela na k*** !JosipBukal je napisao/la:pošto ih je udba i osnovala to je to
-
- Kontakt:
Joj sto nemogu ove price,dorotovi su isti prema svakome,kad se sjetim kako su sibali zene,slucajne prolaznike na Kosevu mrak mi na oci padne! Ima klip kad uhvate kod naseg stadiona momka i isutaju ga na podu njih 3 hladno punim u glavu,i ovdje spominju nas diraju vas nece,ko neke curice,HZ nisu dobijale od drotova batine u Tuzli itd to je enka fina policija bila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.