Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
lol
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma što kaže momak iznad, Nova Tv postala kao OBN, previše sranja, glupih kofol ljubavnih serija, nije to više ona ista nova tv. Ali recimo, kada su najavljivali prije 10-ak dana novu epizodu, našao sam stream Nove Tv na netu, i prikazali su staru epizodu, ne kontam kakav im je plan.sonik24 je napisao/la:e nama su ukinuli novu teve, jednu od najboljih televiziji u ex-Yu, tako da ne znamTitova-Juga je napisao/la:Zna li neko zašto na "nova tv" puštaju stare epizode serije "lud, zbunjen, normalan", a piše kako se radi o sedmoj sezoni, dakle novoj
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Nemam ni ja Novu TV, ali vjerovatno pustaju epizode od sezone koja se zadnja emitovala kod nas, odnosno na FTV. Razlog tome je sto su oni poceli emitovati LZN, tek kada je kod nas zavrsena prva sezona, pa im je sada nova, ona koju smo mi vec gledali.Titova-Juga je napisao/la:Zna li neko zašto na "nova tv" puštaju stare epizode serije "lud, zbunjen, normalan", a piše kako se radi o sedmoj sezoni, dakle novoj
Jucer sam vidio kod kolegice na mobiteu neku aplikaciju gdje imas ikonice svjetski poznatih brendova i ti ih trebas prepoznati i upisati naziv tog brenda. Na prvom levelu su ovi najpoznatiji, a onda na sljedecim sve manje poznati. Zna li neko mozda kako se ta aplikacija zove i da li ima verzija za PC?
zna li iko da li se mogu prijaviti na konkurs za cin policajca u kantonu sarajevo ? nekoliko ljudi mi je reklo da mogu samo konkurisati kada bude konkurs u HNK, jer zivim na podrucju tog kantona 
Imali netko ko zna sa Excelom,osnove neke oko grafova,stvarno je lagano,ali ne znam nikako.
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Logo Quizsuhakrpa je napisao/la: Jucer sam vidio kod kolegice na mobiteu neku aplikaciju gdje imas ikonice svjetski poznatih brendova i ti ih trebas prepoznati i upisati naziv tog brenda. Na prvom levelu su ovi najpoznatiji, a onda na sljedecim sve manje poznati. Zna li neko mozda kako se ta aplikacija zove i da li ima verzija za PC?
ne znam ima li za računar, proguglaj
Ima tako i sa grbovima fudbalskih klubova, ali nikako ne mogu da ga nađem u app store, zna li neko tačno kako se zove?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima ovo za PC http://www.logologoquiz.com/" onclick="window.open(this.href);return false;truts je napisao/la:Logo Quizsuhakrpa je napisao/la: Jucer sam vidio kod kolegice na mobiteu neku aplikaciju gdje imas ikonice svjetski poznatih brendova i ti ih trebas prepoznati i upisati naziv tog brenda. Na prvom levelu su ovi najpoznatiji, a onda na sljedecim sve manje poznati. Zna li neko mozda kako se ta aplikacija zove i da li ima verzija za PC?
ne znam ima li za računar, proguglaj
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Igro sam neki Logo Kviz na laptopu, ali mislim da ima samo za Windows 8. Igrao sam ga redovno par sedmica za vrijeme predavanja, naucio sam bio haman logo svake banke u svemiru.
Sad ne bi ni jedan tezi logo pogodio
Sad ne bi ni jedan tezi logo pogodio
jasmin10 je napisao/la:zna li iko da li se mogu prijaviti na konkurs za cin policajca u kantonu sarajevo ? nekoliko ljudi mi je reklo da mogu samo konkurisati kada bude konkurs u HNK, jer zivim na podrucju tog kantona
logično da se možeš prijaviti za taj posao samo na području opštine u kojoj i živiš
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kupim dvoje identicne bokserice, samo razlicite boje. Jedne kad obudem sve ekstra, a druge konstantno upadaju u pakas 
Donnie Darko je napisao/la:Kupim dvoje identicne bokserice, samo razlicite boje. Jedne kad obudem sve ekstra, a druge konstantno upadaju u pakas
Jedne furaj kao box druge kao tange
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kolektivna.Cautinho je napisao/la:Kakva vam je dubioza?
You're still with me in my dreams
Yoooooooour seeeex is oooooon fireeeeeeeee
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Please forgive meeeeDex je napisao/la:Yoooooooour seeeex is oooooon fireeeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.