jooj Tarabta mogo je ovo ustopati i lagano u gol poslati :/
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
vjeruj druze da nam je vecini tako,ovakve pobjede samo celavci mogu iskoristiti da zamazuju oci nekim navijacima jer vecini to vise ne mogu...ovo se vec na ljeto moze prekinuti ako se ulozi u pojacanja ali vecina nas je skepticna kad je to upitanju.Titova-Juga je napisao/la:Honda![]()
Ko ono reče, treba mu dati vremena. Pa čovjek bježi od lopte, 10-ku mu na leđa "silom" stavili, čovjek se ponaša ko stoper.
Još nešto, ovakve pobjede me više ne čine sretnim, postao sam h. kao špricer i na poraze i na pobjede jer sam svjestan da nam slijedi minimalno 3 godine patnje i to ako uopće budemo imali plan, a ako ne, ne gine nam sudbina Liverpoola koji je godinama bio kanta za napucavanje sve do ove sezone.
Hattrick123 je napisao/la:
vjeruj druze da nam je vecini tako,ovakve pobjede samo celavci mogu iskoristiti da zamazuju oci nekim navijacima jer vecini to vise ne mogu...ovo se vec na ljeto moze prekinuti ako se ulozi u pojacanja ali vecina nas je skepticna kad je to upitanju.
Boga mi, nisam se nadao. A stvarno ne znas sta je cudnije, to sto smo pobijedili ili sto nismo primili gol?muha milanez je napisao/la:Jel moguce da cemo dobit ovo tesko gostovanje i to bez primljenog gola?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.