FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 04 feb 2010, 17:46

Istini za volju koliko god se pravili u klubu da Coca ne nedostaje boga mi fali i to pravo...Ne vjerujem da mozemo dovesti podjednako kvalitetnog ali treba probati bar priblizno...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 04 feb 2010, 18:06

Ovo je pripremna utakmica kao i sve ove koje smo dobili. Da smo dobili 4:0 bilo bi da smo glavni favoriti za titulu i zbog toga mi je u neku ruku draze biti ovako porazen nego biti lazno u visinama. U pet dana smo igrali 4 tekme i putovali iz Sombora u Pulu a Karlovac je jucer protiv Sibenika odigrao u promjenjivom sastavu cuvavsi jace snage za tekmu protiv nas. Na ovim tekmama se vidi ko moze a ko otpada i samo glavu gore.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 feb 2010, 18:18

za nesto malo manje od pola sata ocekuje se velika navala pitara , fukarcica , robijasa i sta ja vec znam koga , pa vas molim da ne odgovarate na provokacije koje ce oni uputiti na osnovu toga sto smo izgubili 4:0.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 04 feb 2010, 18:22

samir_tm87 je napisao/la:za nesto malo manje od pola sata ocekuje se velika navala pitara , fukarcica , robijasa i sta ja vec znam koga , pa vas molim da ne odgovarate na provokacije koje ce oni uputiti na osnovu toga sto smo izgubili 4:0.
ljudi imaju i svojih problema a i pametnijih stvari od pristajanja na muku zeljeznicaru.
Zadnja izmjena: DeepPurple, dana/u 04 feb 2010, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 18:22

Valja....
Ko pisno pitara stisno...tri...cetrii....SAD
:mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 feb 2010, 18:26

DeepPurple je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:za nesto malo manje od pola sata ocekuje se velika navala pitara , fukarcica , robijasa i sta ja vec znam koga , pa vas molim da ne odgovarate na provokacije koje ce oni uputiti na osnovu toga sto smo izgubili 4:0.
ljudi imaju i svojih problema a i pametnijih stvari od pristajanja na muku zeljeznicaru.

vec smo imali ovakvi problema pa su neki likovi i banovani zato suti i pusti nas da radimo kkako mi znamo :D
organizovano , organizovano i samo organizovano

seyo sada pocinjemo tri cetriiii sad!!!

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 04 feb 2010, 18:27

ma daj ljudi,opusteno..to su samo pripremne utakmice...kao da j rezultat bitan ;)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 04 feb 2010, 18:29

radebl je napisao/la:ma daj ljudi,opusteno..to su samo pripremne utakmice...kao da j rezultat bitan ;)
kume realno stisno si pitara za jaja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 feb 2010, 18:34

bomber je napisao/la:Ovo je pripremna utakmica kao i sve ove koje smo dobili. Da smo dobili 4:0 bilo bi da smo glavni favoriti za titulu i zbog toga mi je u neku ruku draze biti ovako porazen nego biti lazno u visinama. U pet dana smo igrali 4 tekme i putovali iz Sombora u Pulu a Karlovac je jucer protiv Sibenika odigrao u promjenjivom sastavu cuvavsi jace snage za tekmu protiv nas. Na ovim tekmama se vidi ko moze a ko otpada i samo glavu gore.
Sve i da se može osmisliti razlog zbog kojeg bi se za nas čuvali, to nije istina. Svih 11 igrača koji su nastupili za Karlovac jučer protiv Šibenika, je nastupilo i u domaćoj prvenstvenoj pobjedi nad Hajdukom(9 istih je počelo obje utakmice). Napravili su i 7 izmjena jučer, dok je Šibenik napravio 10. Nimalo "promjenjiv" sastav.
Nadam se damo da nas nisu mlatnuli s tim promjenjivim sastavom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 04 feb 2010, 18:38

S kim igramo slijedecu pripremnu?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 18:39

Cuspajz je napisao/la:
radebl je napisao/la:ma daj ljudi,opusteno..to su samo pripremne utakmice...kao da j rezultat bitan ;)
kume realno stisno si pitara za jaja
nisam mislio tako, pitar je zamjenica za orginalnu rijec iz te igre ;)
Željovac je napisao/la:
bomber je napisao/la:Ovo je pripremna utakmica kao i sve ove koje smo dobili. Da smo dobili 4:0 bilo bi da smo glavni favoriti za titulu i zbog toga mi je u neku ruku draze biti ovako porazen nego biti lazno u visinama. U pet dana smo igrali 4 tekme i putovali iz Sombora u Pulu a Karlovac je jucer protiv Sibenika odigrao u promjenjivom sastavu cuvavsi jace snage za tekmu protiv nas. Na ovim tekmama se vidi ko moze a ko otpada i samo glavu gore.
Sve i da se može osmisliti razlog zbog kojeg bi se za nas čuvali, to nije istina. Svih 11 igrača koji su nastupili za Karlovac jučer protiv Šibenika, je nastupilo i u domaćoj prvenstvenoj pobjedi nad Hajdukom(9 istih je počelo obje utakmice). Napravili su i 7 izmjena jučer, dok je Šibenik napravio 10. Nimalo "promjenjiv" sastav.
Nadam se damo da nas nisu mlatnuli s tim promjenjivim sastavom.
Fazon je sto smo mi jucer kao postedili neke "prvotimce"....

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 19:18

Stisno se :mrgreen:

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 04 feb 2010, 19:31

Ne znam sto se raspravljate uopste, ovo su pripreme i oscilacije u igri su zagarantovane, da ne znam s kojom ekipom igrate mozete i pobjediti i izgubiti! Mi smo za vrijeme Hotica imali pripreme kakve je malo koja ekipa sa balkana mogla zamisliti, i dok smo mi pripreme imali u njemackoj sarajevo je iste te pripreme radilo u Odzaku i od istoimenego petoligasa izgubili u najjacem sastavu... Ovo nema veze sa stvarnim stanjem, i snagom ekipe, i nije jednostavno odigrati svaki dan utakmicu na visokom nivou, uvijek umor dodje po svoje pa je tako dosao red i na nase igrace...Pozitivno je to sto su igraci dosli fizicki spremni na pripreme i sto vec u nogama imaju niz utakmica, a igrat ce jos minimalno 5-6 u to sam siguran, tako da bi ja bio zadovoljan sa svim porazima na pripremama a da se ekipa dobro poslozi i da u ligi pobjedjuje i kod kuce i na strani...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 feb 2010, 19:42

Odgovarate na postove ovo seljaka Junuza koji je garant iz neke vukojebine iz istocne Bosne pa se nekako došlepao do grada , pa se malo opismenio,a onda upoznao sve čari interneta pa navalio ko lud da ovake gluposti piskara.

evo šta je krkan prije samo 4 mjeseca pisao i sve ce vam biti jasno o kakvom se mentalnom sklopu radi:

Slavija super ekipa i samo naprijed, veliki favoriti protiv nk zeljeznicara i to obavezno opravdati na terenu i da jos jedom dokazete da zasluzeno nosite epitet drugog najboljeg sarajevskog kluba...pozzzz

zakljucak : ignorisati džibera po svaku cijenu.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 04 feb 2010, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 19:43

Prvo poluvrijeme su igrale prve ekipe, drugo je Amar skoro sve izmjenjao a ovaj nije...
Recimo da me utjesila ova info...al opet gorka pilula...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 feb 2010, 19:45

Seyo_TM je napisao/la:Prvo poluvrijeme su igrale prve ekipe, drugo je Amar skoro sve izmjenjao a ovaj nije...
4 komada je puno kako god,al' da sam sad se uspanicio,nisam,kad dignu Celik bice opet delirijum medju forumasima i najava titula,yeben je ovaj nas mentalitet....

hoticu dovedi nam one dijasporce da im 13 uvalimo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 19:51

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Prvo poluvrijeme su igrale prve ekipe, drugo je Amar skoro sve izmjenjao a ovaj nije...
4 komada je puno kako god,al' da sam sad se uspanicio,nisam,kad dignu Celik bice opet delirijum medju forumasima i najava titula,yeben je ovaj nas mentalitet....

ma yebo paniku...nego mi smo ekipa koja prima malo i daje malo, pa kad primis 4 moras se pitat jel napreduju ili nazaduju...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 feb 2010, 19:57

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:

ma yebo paniku...nego mi smo ekipa koja prima malo i daje malo, pa kad primis 4 moras se pitat jel napreduju ili nazaduju...
Ma vidio si i sam kako mi igramo,kad pobjedimo bude to 1 razlike kad izgubimo također,to se nece promjeniti jer za to nema podloge,nek' probaju uzeti sve u dolini i ako otkines koji bod vani dobro i jest',u kupu neka kopaju nogama i rukama da udju u finale a onda zna se,euforija - država Željo,i Europa onda na ljeto,na neki drugi scenarij ne smijem ni pomisliti!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 feb 2010, 19:59

ovo je dobar znak...kad ekipa gubi na pripremama,onda ce pobjeđivati u prvenstvenim,a bogami i u kupu :D
i obratno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 feb 2010, 20:04

drop je napisao/la:ovo je dobar znak...kad ekipa gubi na pripremama,onda ce pobjeđivati u prvenstvenim,a bogami i u kupu :D
i obratno.
Kaze jedan nas igrac da smo u prvom bili bolji,kasnije se mjenjale pozicije igracima,usli i novi,i primili 3 komada!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 32 gosta.