FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Istini za volju koliko god se pravili u klubu da Coca ne nedostaje boga mi fali i to pravo...Ne vjerujem da mozemo dovesti podjednako kvalitetnog ali treba probati bar priblizno...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovo je pripremna utakmica kao i sve ove koje smo dobili. Da smo dobili 4:0 bilo bi da smo glavni favoriti za titulu i zbog toga mi je u neku ruku draze biti ovako porazen nego biti lazno u visinama. U pet dana smo igrali 4 tekme i putovali iz Sombora u Pulu a Karlovac je jucer protiv Sibenika odigrao u promjenjivom sastavu cuvavsi jace snage za tekmu protiv nas. Na ovim tekmama se vidi ko moze a ko otpada i samo glavu gore.
- samir_tm87
- Kontakt:
za nesto malo manje od pola sata ocekuje se velika navala pitara , fukarcica , robijasa i sta ja vec znam koga , pa vas molim da ne odgovarate na provokacije koje ce oni uputiti na osnovu toga sto smo izgubili 4:0.
-
- Kontakt:
ljudi imaju i svojih problema a i pametnijih stvari od pristajanja na muku zeljeznicaru.samir_tm87 je napisao/la:za nesto malo manje od pola sata ocekuje se velika navala pitara , fukarcica , robijasa i sta ja vec znam koga , pa vas molim da ne odgovarate na provokacije koje ce oni uputiti na osnovu toga sto smo izgubili 4:0.
Zadnja izmjena: DeepPurple, dana/u 04 feb 2010, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Valja....
Ko pisno pitara stisno...tri...cetrii....SAD

Ko pisno pitara stisno...tri...cetrii....SAD

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- samir_tm87
- Kontakt:
DeepPurple je napisao/la:ljudi imaju i svojih problema a i pametnijih stvari od pristajanja na muku zeljeznicaru.samir_tm87 je napisao/la:za nesto malo manje od pola sata ocekuje se velika navala pitara , fukarcica , robijasa i sta ja vec znam koga , pa vas molim da ne odgovarate na provokacije koje ce oni uputiti na osnovu toga sto smo izgubili 4:0.
vec smo imali ovakvi problema pa su neki likovi i banovani zato suti i pusti nas da radimo kkako mi znamo

organizovano , organizovano i samo organizovano
seyo sada pocinjemo tri cetriiii sad!!!
ma daj ljudi,opusteno..to su samo pripremne utakmice...kao da j rezultat bitan 

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
kume realno stisno si pitara za jajaradebl je napisao/la:ma daj ljudi,opusteno..to su samo pripremne utakmice...kao da j rezultat bitan
Sve i da se može osmisliti razlog zbog kojeg bi se za nas čuvali, to nije istina. Svih 11 igrača koji su nastupili za Karlovac jučer protiv Šibenika, je nastupilo i u domaćoj prvenstvenoj pobjedi nad Hajdukom(9 istih je počelo obje utakmice). Napravili su i 7 izmjena jučer, dok je Šibenik napravio 10. Nimalo "promjenjiv" sastav.bomber je napisao/la:Ovo je pripremna utakmica kao i sve ove koje smo dobili. Da smo dobili 4:0 bilo bi da smo glavni favoriti za titulu i zbog toga mi je u neku ruku draze biti ovako porazen nego biti lazno u visinama. U pet dana smo igrali 4 tekme i putovali iz Sombora u Pulu a Karlovac je jucer protiv Sibenika odigrao u promjenjivom sastavu cuvavsi jace snage za tekmu protiv nas. Na ovim tekmama se vidi ko moze a ko otpada i samo glavu gore.
Nadam se damo da nas nisu mlatnuli s tim promjenjivim sastavom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
S kim igramo slijedecu pripremnu?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
nisam mislio tako, pitar je zamjenica za orginalnu rijec iz te igreCuspajz je napisao/la:kume realno stisno si pitara za jajaradebl je napisao/la:ma daj ljudi,opusteno..to su samo pripremne utakmice...kao da j rezultat bitan

Fazon je sto smo mi jucer kao postedili neke "prvotimce"....Željovac je napisao/la:Sve i da se može osmisliti razlog zbog kojeg bi se za nas čuvali, to nije istina. Svih 11 igrača koji su nastupili za Karlovac jučer protiv Šibenika, je nastupilo i u domaćoj prvenstvenoj pobjedi nad Hajdukom(9 istih je počelo obje utakmice). Napravili su i 7 izmjena jučer, dok je Šibenik napravio 10. Nimalo "promjenjiv" sastav.bomber je napisao/la:Ovo je pripremna utakmica kao i sve ove koje smo dobili. Da smo dobili 4:0 bilo bi da smo glavni favoriti za titulu i zbog toga mi je u neku ruku draze biti ovako porazen nego biti lazno u visinama. U pet dana smo igrali 4 tekme i putovali iz Sombora u Pulu a Karlovac je jucer protiv Sibenika odigrao u promjenjivom sastavu cuvavsi jace snage za tekmu protiv nas. Na ovim tekmama se vidi ko moze a ko otpada i samo glavu gore.
Nadam se damo da nas nisu mlatnuli s tim promjenjivim sastavom.
Stisno se 

-
- Kontakt:
Ne znam sto se raspravljate uopste, ovo su pripreme i oscilacije u igri su zagarantovane, da ne znam s kojom ekipom igrate mozete i pobjediti i izgubiti! Mi smo za vrijeme Hotica imali pripreme kakve je malo koja ekipa sa balkana mogla zamisliti, i dok smo mi pripreme imali u njemackoj sarajevo je iste te pripreme radilo u Odzaku i od istoimenego petoligasa izgubili u najjacem sastavu... Ovo nema veze sa stvarnim stanjem, i snagom ekipe, i nije jednostavno odigrati svaki dan utakmicu na visokom nivou, uvijek umor dodje po svoje pa je tako dosao red i na nase igrace...Pozitivno je to sto su igraci dosli fizicki spremni na pripreme i sto vec u nogama imaju niz utakmica, a igrat ce jos minimalno 5-6 u to sam siguran, tako da bi ja bio zadovoljan sa svim porazima na pripremama a da se ekipa dobro poslozi i da u ligi pobjedjuje i kod kuce i na strani...
Odgovarate na postove ovo seljaka Junuza koji je garant iz neke vukojebine iz istocne Bosne pa se nekako došlepao do grada , pa se malo opismenio,a onda upoznao sve čari interneta pa navalio ko lud da ovake gluposti piskara.
evo šta je krkan prije samo 4 mjeseca pisao i sve ce vam biti jasno o kakvom se mentalnom sklopu radi:
Slavija super ekipa i samo naprijed, veliki favoriti protiv nk zeljeznicara i to obavezno opravdati na terenu i da jos jedom dokazete da zasluzeno nosite epitet drugog najboljeg sarajevskog kluba...pozzzz
zakljucak : ignorisati džibera po svaku cijenu.
evo šta je krkan prije samo 4 mjeseca pisao i sve ce vam biti jasno o kakvom se mentalnom sklopu radi:
Slavija super ekipa i samo naprijed, veliki favoriti protiv nk zeljeznicara i to obavezno opravdati na terenu i da jos jedom dokazete da zasluzeno nosite epitet drugog najboljeg sarajevskog kluba...pozzzz
zakljucak : ignorisati džibera po svaku cijenu.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 04 feb 2010, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Prvo poluvrijeme su igrale prve ekipe, drugo je Amar skoro sve izmjenjao a ovaj nije...
Recimo da me utjesila ova info...al opet gorka pilula...
- bistrikboy
- Kontakt:
4 komada je puno kako god,al' da sam sad se uspanicio,nisam,kad dignu Celik bice opet delirijum medju forumasima i najava titula,yeben je ovaj nas mentalitet....Seyo_TM je napisao/la:Prvo poluvrijeme su igrale prve ekipe, drugo je Amar skoro sve izmjenjao a ovaj nije...
hoticu dovedi nam one dijasporce da im 13 uvalimo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma yebo paniku...nego mi smo ekipa koja prima malo i daje malo, pa kad primis 4 moras se pitat jel napreduju ili nazaduju...bistrikboy je napisao/la:4 komada je puno kako god,al' da sam sad se uspanicio,nisam,kad dignu Celik bice opet delirijum medju forumasima i najava titula,yeben je ovaj nas mentalitet....Seyo_TM je napisao/la:Prvo poluvrijeme su igrale prve ekipe, drugo je Amar skoro sve izmjenjao a ovaj nije...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma vidio si i sam kako mi igramo,kad pobjedimo bude to 1 razlike kad izgubimo također,to se nece promjeniti jer za to nema podloge,nek' probaju uzeti sve u dolini i ako otkines koji bod vani dobro i jest',u kupu neka kopaju nogama i rukama da udju u finale a onda zna se,euforija - država Željo,i Europa onda na ljeto,na neki drugi scenarij ne smijem ni pomisliti!Seyo_TM je napisao/la:ma yebo paniku...nego mi smo ekipa koja prima malo i daje malo, pa kad primis 4 moras se pitat jel napreduju ili nazaduju...bistrikboy je napisao/la:4 komada je puno kako god,al' da sam sad se uspanicio,nisam,kad dignu Celik bice opet delirijum medju forumasima i najava titula,yeben je ovaj nas mentalitet....Seyo_TM je napisao/la:Prvo poluvrijeme su igrale prve ekipe, drugo je Amar skoro sve izmjenjao a ovaj nije...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ovo je dobar znak...kad ekipa gubi na pripremama,onda ce pobjeđivati u prvenstvenim,a bogami i u kupu
i obratno.

i obratno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
Kaze jedan nas igrac da smo u prvom bili bolji,kasnije se mjenjale pozicije igracima,usli i novi,i primili 3 komada!drop je napisao/la:ovo je dobar znak...kad ekipa gubi na pripremama,onda ce pobjeđivati u prvenstvenim,a bogami i u kupu![]()
i obratno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.