FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Derbi za prolaznu ocjenu. Selimović više nije za Želje, čim se nađe adekvatna zamjena može otići, Svraka tu i tamo nešto kao pokušao ostali solidni, viidi se da Tomić zna da igra i da želi i da se bori i nadam se da će izboriti reprezetativni status. Klupa katastrofa dva igrača koja nisu u stanju da igraju(Kvesa Benjo), dvojica koji su zajedno odigrali 5-6 utakmica(Bajić E. Sadiković) tako da ne možeš ni očekivati neke joker izmjene. Dino svaka čast izvukao si iz ekipe maximum mislim da ni Osim bolje ne bi postavio ekipu. doc.dr. Armin Hodžić!
Idemo dalje u Trebinje po tri bobe i odmoriti par igrača za ostatak sezone.
VOLIM TE ŽELJO!
Idemo dalje u Trebinje po tri bobe i odmoriti par igrača za ostatak sezone.
VOLIM TE ŽELJO!
Gdje piše da su to pristalice Željezničara?Rafael30 je napisao/la:Kakvi su neredi???
Nakon večerašnje utakmice saznajemo da su se na južnoj tribini sukobili pristalice Željezničara sa policijom, a sukob je nastavljen i van stadiona. Prema prvim informacijama ima povrijeđenih, saobraćaj u pravcu grada je zaustavljen a dva auta su nastradala!. Ubrzo ćemo vas obavijestiti o čemu se zapravo dešava. (sport24.ba)
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
Nisam htio prvi da pisem,al moj dojam za malezijskog diva je da je goli qurac. Sami smo sebe izbacili.
Doduse,imali smo peh sto smo igrali prvu utakmicu kad su oni bili najodmorniji,samo smo zato i ispali.
Idemo dalje.
Doduse,imali smo peh sto smo igrali prvu utakmicu kad su oni bili najodmorniji,samo smo zato i ispali.
Idemo dalje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- KosevskoHill
- Kontakt:
Ma drotovi ko kerovi uletili na tribinu, počeli udarat, ja jedva lika izvukao i dobio po ruci pendrek.. baš bespotrebno, bili smo isfrustrirani poništenim golom ali koji kur... oni imaju ulijetat na tribinuRafael30 je napisao/la:Kakvi su neredi???
Nakon večerašnje utakmice saznajemo da su se na južnoj tribini sukobili pristalice Željezničara sa policijom, a sukob je nastavljen i van stadiona. Prema prvim informacijama ima povrijeđenih, saobraćaj u pravcu grada je zaustavljen a dva auta su nastradala!. Ubrzo ćemo vas obavijestiti o čemu se zapravo dešava. (sport24.ba)

P.S. Jamak, Svraka, Selimović po meni više nemaju šta raditi u Želji, počeli smo nazadovati...
Zadnja izmjena: KosevskoHill, dana/u 26 mar 2014, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
E ovdjegio10 je napisao/la:Gdje piše da su to pristalice Željezničara?Rafael30 je napisao/la:Kakvi su neredi???

pa koliko smo samo zicera fulili u zadnje 3-4 utakmice
raduje me odlicna igra Zole
nadam se da ce se vratiti u staru formu.
ne pretjerujte s kritikama...

raduje me odlicna igra Zole

ne pretjerujte s kritikama...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Koliko sam ja vidio bilo je čupanja stolica i pokušaja skidanja zaštitne ograde.. pa su zato kerovi reagovaliKosevskoHill je napisao/la:Ma drotovi ko kerovi uletili na tribinu, počeli udarat, ja jedva lika izvukao i dobio po ruci pendrek.. baš bespotrebno, bili smo isfrustrirani poništenim golom ali koji kur... oni imaju ulijetat na tribinuRafael30 je napisao/la:Kakvi su neredi???
Ljudi dragi zasto bez razloga pljujete po Dini,izvlaci iz ekipe maksimum.Svi pljujete po njemu a velicate Amara koji je doslovce pobjegao sa klupe i vrelo kestenje prebacio Dini.Ma mi sa ovom ekipom i svim onim belajima koje smo imali smo super, pa galaktikosi su se provukli obadvije tekme.Toliko euforije, umisljenosti o nekom kvalitetu a u biti su taraba kao svi ostali.Momci hvala vam, ispali ste iz kupa, mozda necete biti prvi ali poslije svega ponosan sam na vas.
Zadnja izmjena: dino lj, dana/u 26 mar 2014, 21:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- KosevskoHill
- Kontakt:
Bilo je čupanja stolica i šta sad, lika u glavu udaraju, treba da pogine neko ZBOG JEB..E STOLICE ??? hajd razgulitplink je napisao/la:Koliko sam ja vidio bilo je čupanja stolica i pokušaja skidanja zaštitne ograde.. pa su zato kerovi reagovaliKosevskoHill je napisao/la:Ma drotovi ko kerovi uletili na tribinu, počeli udarat, ja jedva lika izvukao i dobio po ruci pendrek.. baš bespotrebno, bili smo isfrustrirani poništenim golom ali koji kur... oni imaju ulijetat na tribinuRafael30 je napisao/la:Kakvi su neredi???
Jbg. ruglo, steta gola... ali bio je Vernes u zaleđu, i to debelo... da je bila neka linja mozda bi i progledali....KosevskoHill je napisao/la:Ma drotovi ko kerovi uletili na tribinu, počeli udarat, ja jedva lika izvukao i dobio po ruci pendrek.. baš bespotrebno, bili smo isfrustrirani poništenim golom ali koji kur... oni imaju ulijetat na tribinuRafael30 je napisao/la:Kakvi su neredi???
Mislim da sva ova pitanja o Bajicu, Sadikovicu,Svraki itd treba uputiti licno Menađeru kluba, a zna se ko obnasa tu funkciju.Sve ove igrace je upravo on afirmirao kao mlade nade, a neke i kao reprezentativce BIH.Ovaj tim je njegovih ruku djelo, nazalost ali je tako.
Kao da ja opravdam kerove, govorim šta su radili i zašto su reogavli kerovi
- KosevskoHill
- Kontakt:
Upravo tako buraz, neka ova sezona prođe kako god, svašta nam se izdešavalo i treba ovo predeverati... sljedeću sezonu ciljana pojačanja dovesti i to je to..dino lj je napisao/la:Ljudi dragi zasto bez razloga pljujete po Dini,izvlaci iz ekipe maksimum.Svi pljujete pi njemu a velicate Amara koji je doslovce pobjegao sa klupe i vrelo kestenje prebacio Dini.Ma mi sa ovom ekipom i svim onim belajima koje smo imali smo super, pa galaktikosi su se provukli obadvije tekme.Toliko euforije, umisljenosti o nekom kvalitetu a biti su taraba kao svi ostali.Momci hvala vam, ispali ste iz kupa, mozda necete biti prvi ali poslije svega ponosan sam na vas.
E svaka cast, to je bit citave situacije kada je igracki kadar u pitanju.ljoze1987 je napisao/la:Mislim da sva ova pitanja o Bajicu, Sadikovicu,Svraki itd treba uputiti licno Menađeru kluba, a zna se ko obnasa tu funkciju.Sve ove igrace je upravo on afirmirao kao mlade nade, a neke i kao reprezentativce BIH.Ovaj tim je njegovih ruku djelo, nazalost ali je tako.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
steta, nemam nista drugo reci, vidimo se za mjesec dana
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tako je ali postaviti par pitanja i Amaru koji je htjeli mi to ili ne najodgovorniji covjek u klubu.Moze neko pricati Siljak, skupstina itd, zna se ko vuce konce barem sto se tice igrackog kadra, ko dovodi igrace, ko uređuje politiku transfera, za sve to najodgovorniji je Amar.KosevskoHill je napisao/la:Upravo tako buraz, neka ova sezona prođe kako god, svašta nam se izdešavalo i treba ovo predeverati... sljedeću sezonu ciljana pojačanja dovesti i to je to..dino lj je napisao/la:Ljudi dragi zasto bez razloga pljujete po Dini,izvlaci iz ekipe maksimum.Svi pljujete pi njemu a velicate Amara koji je doslovce pobjegao sa klupe i vrelo kestenje prebacio Dini.Ma mi sa ovom ekipom i svim onim belajima koje smo imali smo super, pa galaktikosi su se provukli obadvije tekme.Toliko euforije, umisljenosti o nekom kvalitetu a biti su taraba kao svi ostali.Momci hvala vam, ispali ste iz kupa, mozda necete biti prvi ali poslije svega ponosan sam na vas.
Treba ovu sezonu privesti kraju sto bolje, a za sljedecu ne znam sta ce biti ako nam uprava nastavi sa ovakvim radom. Kako dovesti ta pojacanja ?KosevskoHill je napisao/la:Upravo tako buraz, neka ova sezona prođe kako god, svašta nam se izdešavalo i treba ovo predeverati... sljedeću sezonu ciljana pojačanja dovesti i to je to..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nek si se ti registrovo da pljujes po amaru.ljoze1987 je napisao/la:Tako je ali postaviti par pitanja i Amaru koji je htjeli mi to ili ne najodgovorniji covjek u klubu.Moze neko pricati Siljak, skupstina itd, zna se ko vuce konce barem sto se tice igrackog kadra, ko dovodi igrace, ko uređuje politiku transfera, za sve to najodgovorniji je Amar.KosevskoHill je napisao/la:Upravo tako buraz, neka ova sezona prođe kako god, svašta nam se izdešavalo i treba ovo predeverati... sljedeću sezonu ciljana pojačanja dovesti i to je to..dino lj je napisao/la:Ljudi dragi zasto bez razloga pljujete po Dini,izvlaci iz ekipe maksimum.Svi pljujete pi njemu a velicate Amara koji je doslovce pobjegao sa klupe i vrelo kestenje prebacio Dini.Ma mi sa ovom ekipom i svim onim belajima koje smo imali smo super, pa galaktikosi su se provukli obadvije tekme.Toliko euforije, umisljenosti o nekom kvalitetu a biti su taraba kao svi ostali.Momci hvala vam, ispali ste iz kupa, mozda necete biti prvi ali poslije svega ponosan sam na vas.
Nije bilo lose, borbeno, Zola dosta bolji fali jedan napadac posto ce Ara otic i kedan veznjak i krilo kakvo brze i bit ce to dobro..veceras bili bolji ali ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Nije meni bitan sefe ni Amar ni Dino, bitno je da Zeljo ima problema i o njima se mora razgovarati.Da nisu navijaci krivi sto je kasa prazna, sto nema iole normalnog pojacanja kakvog ovakav klub, sampion zasluzuje, da sampion nema generalnog sponozora tako dugo, jesmo li mi navijaci to krivi ili neko drugi??
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, manki, SamoDaKazeem i 25 gostiju.