FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 26 mar 2014, 21:01

Oprosti nam Eldine svo pljuvanje koje je bilo upućeno prema tebi. Želim ti da izgradiš karijeru kao Džeko, jer ovdje izgleda ko bude najviše popljuvan on najviše i uspije.
Yebem ti taktiku i centaršuteve a Hodžić centralni
Ja te volim, volim Željo..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 mar 2014, 21:02

Svraka mrs iz Zelje odma.A Dino nek napusti klupu jaci smo bez njega.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 mar 2014, 21:02

Cist ofsajd kao suza ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 mar 2014, 21:05

Joj Hodzica :shock: :(
Kao da nije znao gdje je gol, pa namjerno gadjao metar lijevo :roll:

I na kraju, yebem ti nas mentalitet- ode cijela nadoknada na prigovaranje, kao da ce to nesto promjeniti... Sami smo sebi uzeli jos jedan, dva ubacaja prd njihov gol... :roll:

Znao sam da nismo favoriti za prolaz, ali sada, nakon svega, imam gorak ukus u ustima :(
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 26 mar 2014, 21:05

Steta za Zelju, bolja ekipa ispada, sta promasi Hodzic, ccc.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Rios

Post Postao/la Rios » 26 mar 2014, 21:05

Prvo o utakmici..Derbi moze dobiti prolaznu ocjenu,slabiji je od onog na Grbavici,ali se igralo fino i veceras..
Sto se nas tice imali smo 2 zicera-Selimovic i Hodzic te dvije vrlo dobre sanse-Tomic i Stanic..Steta..Ukupan dojam je da smo bili bolji veceras,ali kad se ocekivao najveci pritisak ( zadnjih 10 min ) pokazalo se da nemamo snage..Zadovoljan sam borbenoscu koju smo pokazali,zadovoljan sam sa svima osim Selimovica i Svrake..Nazalost igrati moraju jer zamjena nemamo.. :|
Sad se okrenuti ligi,pokusati do titule,mada ce biti jako tesko..Evropa je imperativ..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 mar 2014, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 26 mar 2014, 21:06

Kraj price
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 mar 2014, 21:06

Malo treba ohladiti glavu a ne impulsivno pisati i tražiti neke odlaske nakon sasvim solidne partije u kojoj je samo trebalo malo više sreće.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 26 mar 2014, 21:07

FCUM je napisao/la:Kraj price
Dobro.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 26 mar 2014, 21:07

iskreno , katastrofa pa nisu dodali 2 pasa da valja :) , igrat sa jednim napadacem citavu utakmicu :S nema logike ... strah me da ostanemo bez evrope opste ako vako nastavimo ..bucan katastrofa , nesto mase samo rukama ... Armin samo solidno odigro ali sam ne moze ... :twisted: :evil: :twisted: :evil: :evil:

ljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la ljoze1987 » 26 mar 2014, 21:08

Kako neko ima obraza pljuvat po Dini, covjek je veceras izvukao maximum maximuma iz ove ekipe.Kad se sve zbroji sta se desavalo posljednjih dana, dobro je da su i dva pasa odigrali kako treba, a Zeljo je izdominirao drugo poluvrijeme.Hrabro su igrali i borili se i nisu izgubili od objektivno jace i spremnije ekipe, uprkos svim problemima s kojim se borimo.Kapa dole na igri i zalaganju igracima! Pitari nisu vrijedni komentarisanja.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 mar 2014, 21:10

Svaka čast momci. Jesmo ispali, al' s mudima što se kaže. Pite i njihovi miliJoni, smiješno. Sa zdravom ekipom bi ih odučili od fudbala. Dino??? Frajer veze nema, za pomoćnika je dobar, kao glavni trener jedino za Gradine. Svraka, goni se u k....!!!

blu

Post Postao/la blu » 26 mar 2014, 21:11

Ma ovo sarajevo je rinaka od ekipe steta sto se ovo veceras nije dobilo al glave gore jos jednom smo im pokazali da se ova nasa djeca mogu nositi sa tanovim milionima
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 26 mar 2014, 21:12

Neka mi neko odgovori da li je ovaj Bajić dotakao loptu od kada je ušao u igru? Ako je on nada Želje i ako postane dobar igrač, ja ču pojesti loptu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 mar 2014, 21:14

Mislim da nema ekipe u Evropi koja može profuliti više zicera od ove ekipe Željezničara :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 26 mar 2014, 21:14

Ispali smo iz kupa zbog fulanja nevjerovatnih sansi u obje tekme... realno, i nismo mogli vise sa ovom ekipom... izmjene by Dino nevjerovatne... Vernes i Svraka mrtvi totalno, al njih se ne mijenja... Ara se trudio, fulio je mrtvu sansu, ali momak se borio... Vernes i Svraka ni u jedan duel posteno nisu usli... igraci koji su usli nisu se sastavili sa loptom, a ganjas rezultat... jos uvijek se pitam gdje je Brkovic??? momak je bio extra na pripremama, sad ga nema ni na klupi... mislim i da mu kartu naplacuju na Grbavici da gleda utakmicu... U neku ruku dobro je sto smo ispali, ne moze ova ekipa na dva fronta, jer klupe nemamo nikako... mozda neka utjeha je sto nismo izgubili i nastavili niz u kupu za jos neko vrijeme i po tome smo sigurno rekorderi... Dobra ce stvar biti ako Leotar se ne bude igrao zbog ovih dugova, da se malo ekipa osvjezi i proba nesto u prvenstvu, pa makar i evropu izborit, jer realno za titulu moraju se poklopit neke stvari, mada ja licno mislim da nemamo velike sanse, daj Boze da se pokaze drugacije...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 26 mar 2014, 21:15

Yebo te trener ovakav p.ckasti! Vadi jedinog spica a ganja rezultat. I najboljeg igraca. Pa mali Hodzic se protiv cetvorice borio cijelo vrijeme i on njega vadi. Budi frajer izvedi stopera uvedi drugog napadaca GANJAS REZULTAT ALOOO!!!
Jadni su nasi treneri
Glory Glory Man United!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 mar 2014, 21:16

Sta Sadikovic radi u Zelji pa ono je sramota sta pruza iz utakmice u utakmicu. Sta ara profula pa ono je za vjerovali ili ne mislim da nije bilo ni 2 m. Bolji smo bili steta za one prilike u prvom i arinu u drugom.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 26 mar 2014, 21:17

Kakvi su neredi???
Nakon večerašnje utakmice saznajemo da su se na južnoj tribini sukobili pristalice Željezničara sa policijom, a sukob je nastavljen i van stadiona. Prema prvim informacijama ima povrijeđenih, saobraćaj u pravcu grada je zaustavljen a dva auta su nastradala!. Ubrzo ćemo vas obavijestiti o čemu se zapravo dešava. (sport24.ba)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 mar 2014, 21:17

Boze pomozi;

Leotar
Celik
Olimpik
Mladost
Velez
Sarajevo
Rudar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 67 gostiju.