Bice na ljeto,,,idemo dalje*p!p!t@* je napisao/la:Nikome ovdje nije jasno da mi nemamo kvalitetnog defanzivnog veznog, i nemamo kvalitetnog centarofa. A bez toga se ekipa ne može gradi, tako da nema se tu šta dalje pričati...rodjak je napisao/la:yebem im hljeb i njihovu igru, hoce li nam ikad radost priustiti![]()
,a bio sam ubjedjen da ih prolazimo 100%
Sjeban sam skroz
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma biće racku od ovce i na njemu zvonce. Vazda ista priča sa nama, dosadni smo sami sebi. Kad su god trebali dobit neku tekmu, kad se raja napali, oni iznenade, ko god da je trener bio, kakva god da je ekipa bila. Dosta vas je više, ofirni ste!!!!!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Neces ni ti ni je radi ovoga prestati navijat za Velez,,imamo njih i ponosimo se s njima
Useru i te kako,ali sta sad?
Nova sezona i nova nadanja,,a ako useru opet ima nova sezona
Ta tako nam je ima 20 godina,,,
IDEMO DALJE.
Useru i te kako,ali sta sad?
Nova sezona i nova nadanja,,a ako useru opet ima nova sezona
Ta tako nam je ima 20 godina,,,
IDEMO DALJE.
Jos jedna propala sezona... 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Nećemo naravno, ali hoću reći, ne trebamo se zavaravati i očekivati nešto sve dok se to NEŠTO, taj neki ISKORAK napokon ne desi. A do tada hladne glave pratiti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
EH bas tako,dokle bola vise raji da narusavaju zdravlje jbte ,kad useremo prvenstvo vazda neko jebno cupanje kroz kup,.a nismo u stanju kroz sezonu uvezati dvije pobjede.Titova-Juga je napisao/la:Ma biće racku od ovce i na njemu zvonce. Vazda ista priča sa nama, dosadni smo sami sebi. Kad su god trebali dobit neku tekmu, kad se raja napali, oni iznenade, ko god da je trener bio, kakva god da je ekipa bila. Dosta vas je više, ofirni ste!!!!!!!!
Mi ne bi bili Mostarci kad bi hladne glave pratili,,zato i ovakve reakcije nakon sto nam se mrtvi celik provuce ovako
Ma dobro nije da smo iznenađeni. Svatko ko je gledao Velež ove sezone znao je da rezultat od 0:0 nije povoljan za nas.
Ne možemo se mi stalno oslanjati na to da nećemo gol primiti, a jedan ćemo nekako uvaljati. Mislim, možemo, ali tako se u principu ništa ne osvaja, jedino obezbijediš opstanak na vrijeme. Desi se da i nama neko uvalja, a mi jednostavno nsimo sposbni dva dati.
Meni zapravo od svega najviše je išla na živce priča o tome kako smo fokusirani na kup. pa jebm mu kako ćeš bolan biti fokusiran na kup kad si tek u četvrtfinalu a sve najbolje ekipe ostale. Oni koji se sjećaju dva osvajanja kupa Maršala Tita, znaju da je i pored sjajnih timova uvijek trebalo i brdo sreće da dođeš do kupa. pa ono prvi put dobismo na penale Partizana, pa drugi put nam izvukoše OFK Beograd kući 8 u polufinalu), hoću reći, oslanjati se na kup kao opciju je glupo. Kup igraš, i ako se sve poklopi onda negdje u polufinalu kažeš , e idemo sad punom snagom. Prvenstvo je osnova postojanja svakog fudbalskog tima.
Al dobro, diplim bezveze.........
Idemo dalje, šteta je što je prvenmstvo nama postalo potpuno nezanimljivo, daj bože da se po dvjesta ljudi skupi na utakmicama.
Ne možemo se mi stalno oslanjati na to da nećemo gol primiti, a jedan ćemo nekako uvaljati. Mislim, možemo, ali tako se u principu ništa ne osvaja, jedino obezbijediš opstanak na vrijeme. Desi se da i nama neko uvalja, a mi jednostavno nsimo sposbni dva dati.
Meni zapravo od svega najviše je išla na živce priča o tome kako smo fokusirani na kup. pa jebm mu kako ćeš bolan biti fokusiran na kup kad si tek u četvrtfinalu a sve najbolje ekipe ostale. Oni koji se sjećaju dva osvajanja kupa Maršala Tita, znaju da je i pored sjajnih timova uvijek trebalo i brdo sreće da dođeš do kupa. pa ono prvi put dobismo na penale Partizana, pa drugi put nam izvukoše OFK Beograd kući 8 u polufinalu), hoću reći, oslanjati se na kup kao opciju je glupo. Kup igraš, i ako se sve poklopi onda negdje u polufinalu kažeš , e idemo sad punom snagom. Prvenstvo je osnova postojanja svakog fudbalskog tima.
Al dobro, diplim bezveze.........
Idemo dalje, šteta je što je prvenmstvo nama postalo potpuno nezanimljivo, daj bože da se po dvjesta ljudi skupi na utakmicama.
Niste mi jasni. Nismo doveli napadaca, pojacali smo vezni red i bas ti igraci su imali problema sa povredama. Sto se odbrane tice samo smo Skaljica doveli i to je to.
Sve u svemu treba biti realan da smo se stabilizovali u sredini a za nesto vise treba malo i boljih igraca i malo vise srece.
Sve u svemu treba biti realan da smo se stabilizovali u sredini a za nesto vise treba malo i boljih igraca i malo vise srece.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne znam više, nisam pametan, ali ovo mi je više sve fuj... Sljedeće sezone ako ne bude EU, opet će biti priča, sljedeće sezone sigurno u EU, samo da ovo, samo da ono... Do kada više tako. Ako nisu u stanju da 20+ god. klub izvedu na EU scenu, obraduju svoje navijače, svi redom otkaz dajte, navijat ćemo mi za Velež i u cvajti, isti nam je ku-rac. Vazda neka sredina tablice i patnje, igraš sezonu samo da bi je odigrao.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Raja evo s tekme promuko,mokar i sjeban do bola. Ko mi napise nesto o Zvonicu i Kodri nek se rokne odmah. Feja takodje izbacuje Blagojevica najboljeg igraca utakmice a ubacuje neke mrtvace. Sevko se zajebaje i primamo gol bezveze. RAja jedina pohvala ostalo qurac. Umjesto da zavrsimo Celik na 1:0 mi se zajebajemo petama. Forza Velez do groba
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ja cu samo jednu reci,Feja je k.... od trenera u 4 utakmice nije skonto celik,i povrh toga od 30.10.2013 nemamo pobjedu na domacen terenu,sramota Feja sramota...
Ovo je bila utakmice sezone,nisi nista napravio cao,papa...
Ovo je bila utakmice sezone,nisi nista napravio cao,papa...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da je Celik ovo uspio proci, Velez je trebao vec u prvoj utakmici sve rijesiti.
Sta je tu je, glavu gore, bit ce bolje.
...Život za Široki...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sto kazes u prvoj utakmici sve prokockali. I danas bili bolji ali da ih napadnemo i zavrsimo na 1:0 mi se zajebajemo. Feja isto pogrijesio dobro sa izborom igracaŠB_Fidelis je napisao/la:Ne mogu vjerovati da je Celik ovo uspio proci, Velez je trebao vec u prvoj utakmici sve rijesiti.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Samo se nadam da nam nece otici Hebibovic i Letic, da ce se sacuvati kostur ekipe.
Kodro treba u penziju a Zvonic i Cemalovic u Lokomotivu.
Treba nam jedan dobar napadac i dobar zadnji vezni da zamijeni Kodru. Mozda Ramovic to moze ili Jankovic.
Ekipa se nestvara preko noci, najgore bi bilo da nam odu ova dvojica ili jos neko poput Sefke i onda sve iz pocetka.
Ubijedjen sam ako ostane kostur ove ekipe uz par dobrih pojacanja mozemo imati super ekipu na jesen.
Glavu gore Rodjeni bilo je i gorih situacija.
Forza Velez
Kodro treba u penziju a Zvonic i Cemalovic u Lokomotivu.
Treba nam jedan dobar napadac i dobar zadnji vezni da zamijeni Kodru. Mozda Ramovic to moze ili Jankovic.
Ekipa se nestvara preko noci, najgore bi bilo da nam odu ova dvojica ili jos neko poput Sefke i onda sve iz pocetka.
Ubijedjen sam ako ostane kostur ove ekipe uz par dobrih pojacanja mozemo imati super ekipu na jesen.

Glavu gore Rodjeni bilo je i gorih situacija.
Forza Velez
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nemoj tako o njima, sada će doći dežurni branitelj NAŠE DJECE da nas uvjerava koliko talenta leži u Zvoniću i koliko je ekipa bezvezna u sredini bez Muje na zadnjem veznom.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Kodro i Zvonic igrali zadnjeg veznog, znaci sigurno 100% dvojica najlosijih igraca u ligi ma 100%, mi nemozemo uspjet dok su nam u klubu Kodro,Zvonic,Kazazic,Cemalovic sve glupan do glupana.... Zbog nasih igraca (iz Velezove skole) uvijek i kiksamo utakmice otisli svi u pm, daboga svi noge polomili i vise nikad ne zaigrali! DEBILINeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sto kazes u prvoj utakmici sve prokockali. I danas bili bolji ali da ih napadnemo i zavrsimo na 1:0 mi se zajebajemo. Feja isto pogrijesio dobro sa izborom igracaŠB_Fidelis je napisao/la:Ne mogu vjerovati da je Celik ovo uspio proci, Velez je trebao vec u prvoj utakmici sve rijesiti.

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Pastrmka feja je najveci krivac vjeruj mi,pazi ovo bio sam pored klupe i on na poluvremenu salje jankovica,cemalovica i pejica na zagrijavanje i kad je uveo ovu prvu dvojicu on zove u 80 min. rasevica da udje,a Rasevic na klupi sjedi normalno kad mu nije ni reko da se zagrije i onda na silu pejica ubacuje,sta bola?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sto kazes u prvoj utakmici sve prokockali. I danas bili bolji ali da ih napadnemo i zavrsimo na 1:0 mi se zajebajemo. Feja isto pogrijesio dobro sa izborom igracaŠB_Fidelis je napisao/la:Ne mogu vjerovati da je Celik ovo uspio proci, Velez je trebao vec u prvoj utakmici sve rijesiti.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Amadudi slazem se brate u potpunosti
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Stigao sam tek na drugo poluvrijeme i kontam ma nema šanse da nam ga uvale na ovakvom terenu pa taman im prepustili sve konce igre u njihove ruke ali eto grdno sam se prevario. Kodro i Zvonić nastavili po starom, stvarno nema više smisla da budu u ekipi. Potez dana je izbacivanje Blagojevića iz igre koji je i nešto mogao uraditi. Išli smo pred kraj na ubačaje u njihov šesnaesterac što je totalno katastrofalan izbor gledajući konstituciju njihovih odbrambenih igrača.
Onaj Adilović, koja seljačina mati mila.
Onaj Adilović, koja seljačina mati mila.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.