ma stipu njihovu nervozu, to nama valja, mogu samo jos koji iz toga primit.... nego sta je sa anijem, jeli se avizao?AlemC85 je napisao/la:pobili se na klupi Čelika Salčinović i predstavnik kluba Paškalj, zato je kasnilo drugo poluvrijeme, a igrači Čelika nervozni..
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sta se zajebaju vise,,,otresiiii smogovce
1-1 Bit ce ovo tesko okrenuti
1-1 sranje!
- Crni gavran
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Polufinale
Velež-Sarajevo
Zrinjski -Široki

@Rodjo, halali jbg

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
e jbg uvijek useremo... 

hajmo taj jos jedan gol **** misa, pa operisani smo od pobjeda na domacem terenu! nemogu da vjerujem da toliko patimo u vrapcicima a u gostima ekstra igramo! haj dajte taj jedan gol za raju, bog zna da dugo cekamo taj neki pozitivni rezultat da se malo euforije stvori i da se borimo za nesto osim opstanka....
Steta prava sto je kisa tolika dole i ona otezava sigurno igru.
Ali nadati se da cemo postici taj gol.
Celik ce sigurno sad aigrati na kontre i pojacati odbranu i nas pustiti da trcimo sto je i logicno.
Ali nadati se da cemo postici taj gol.
Celik ce sigurno sad aigrati na kontre i pojacati odbranu i nas pustiti da trcimo sto je i logicno.
Sace ga zavalit Zvonic glavom iz kornera
- Crni gavran
- Kontakt:
podhum je napisao/la:Sace ga zavalit Zvonic glavom iz kornera

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
a i to nam je problem, bas nemamo igraca koji bi mogao zabit iz kornera ili centarsuta glavom, svi sitni, gdje nedovedosmo onog rascica ljetos kao sto smo posli? sada bi zlata vrijedan bio....podhum je napisao/la:Sace ga zavalit Zvonic glavom iz kornera
-
- Kontakt:
nemogu da vjerujeeem, sevkoooo sta promasiii. 

To vam je to. Steta. Ali bilo je tesko ocekivati poslje Velezovih igara kuci. Sve u svemu nema se sta reci. Dvije podijednake ekipe malo ipak nezgodan rezultat iz prve utakmice. Ovo se moglo i ocekivati.
Sretno Celiku a mi idemo dalje

Nista,,idemo dalje,,,svakako ni mi ni Celik nemamo sta trazit u polufinalu,,yebi ga
- Crni gavran
- Kontakt:
E nek ste nas otresli, bas mi je dragopodhum je napisao/la:Sta se zajebaju vise,,,otresiiii smogovce

[youtube][/youtube]
Halalite mi rođeni, nisam htio da provoiram, ali morao sam malo da izribam ovog vaseg @Podhuma, lik je zbilja nevjerovatan

Vama vise srece drugi put

-
- Kontakt:
Ma idemo mi jarane u qurac krasni ,gdje i jesmo zadnjih 20 godina ,uvjek se ide a uvjek tapkamo u mjestuAdma je napisao/la:To vam je to. Steta. Ali bilo je tesko ocekivati poslje Velezovih igara kuci. Sve u svemu nema se sta reci. Dvije podijednake ekipe malo ipak nezgodan rezultat iz prve utakmice. Ovo se moglo i ocekivati.
Hajde mazgo,,ta svakako necete dalje,,na guzove se provucete ali dalje nema.Crni gavran je napisao/la:E nek ste nas otresli, bas mi je dragopodhum je napisao/la:Sta se zajebaju vise,,,otresiiii smogovce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Halalite mi rođeni, nisam htio da provoiram, ali morao sam malo da izribam ovog vaseg @Podhuma, lik je zbilja nevjerovatan![]()
Vama vise srece drugi put
- Crni gavran
- Kontakt:
Vi zasigurno nemate sta trazitipodhum je napisao/la:Nista,,idemo dalje,,,svakako ni mi ni Celik nemamo sta trazit u polufinalu,,yebi ga

yebem im hljeb i njihovu igru, hoce li nam ikad radost priustiti
,a bio sam ubjedjen da ih prolazimo 100%
Sjeban sam skroz

Sjeban sam skroz

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nikome ovdje nije jasno da mi nemamo kvalitetnog defanzivnog veznog, i nemamo kvalitetnog centarofa. A bez toga se ekipa ne može gradi, tako da nema se tu šta dalje pričati...rodjak je napisao/la:yebem im hljeb i njihovu igru, hoce li nam ikad radost priustiti![]()
,a bio sam ubjedjen da ih prolazimo 100%
Sjeban sam skroz
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.