FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo nek se radi 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
svaki put me nafuraju ovakvi prilozi sa priprema a onda ponovo kad se nastavi prvenstvo, sve isto... samo kad se sjetim kad ih je mesa vodio u tunis meni se cini i onaj ludi hotic u njemacku, pa nista
iskreno se nadam, i nekako vjerujem da ce ova sezona ipak ostati u dobrom sjecanju...

iskreno se nadam, i nekako vjerujem da ce ova sezona ipak ostati u dobrom sjecanju...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da bi malo izasao iz crnila sjeti se sta je i kako je bilo kad ih je Amar nekad vodio na pripreme ..zlaya_tm87 je napisao/la:svaki put me nafuraju ovakvi prilozi sa priprema a onda ponovo kad se nastavi prvenstvo, sve isto... samo kad se sjetim kad ih je mesa vodio u tunis meni se cini i onaj ludi hotic u njemacku, pa nista![]()

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Jel ovo lifa teksta?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Učešće na turniruSeyo_TM je napisao/la:Jel ovo lifa teksta?
Uposlenici hotela učinili su sve da se igrači i treneri osjećaju kao kod kuće. Ovdje je Željezničar došao na preporuku trenera Sarajeva Mehmeda Janjoša i Almira Turkovića, s obzirom da se bordo tim nekoliko godina pripremao u Puli.
Domaćini su čak ponudili našoj ekipi učešće na turniru, uz dodatna besplatna dva dana boravka, dok je prvobitno planirani Šibenik otpao. Tako će Željo umjesto do petka, u Puli ostati do ponedjeljka.
Šimić kao kapiten
Predrag Šimić je na utakmicama protiv Ližnjana i Mladosti nosio kapitensku traku po jedno poluvrijeme, kada na terenu nisu bili Ibrahim Šehić i Samir Bekrić. Iskusni prvotimac već je počeo smišljati priče za unuke, u kojima će se sa sjetom prisjećati zlatnih vremena u kojima je bio kapiten Želje. Čast je nositi kapitensku traku Željezničara, pa makar se radilo i o prijateljskim utakmicama - kaže Šimić.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Zahvaljujem...
Navodno se Sime vraca danas u Sa...mahalska je info, pa je treba provjerit...
Navodno se Sime vraca danas u Sa...mahalska je info, pa je treba provjerit...
e Braćo moja kada se ja sjetim gostovanja Želje u Livnu kada je Troglav bio u Premier Ligi...ja sćene ulazim na stadion u Željinom dresu PONOSAN...sav se najezim kada se sjetim toga...lijepa vremena
..tada smo i ŠAMPIONI bili sjecam se gubili smo 3:0 i stignemo na 3:3 nije nam bila bitna tekma jer smo vec osigurali 1. mjesto...ali volio bi da je Troglav pobjedio osto bi u Premier Ligi i opet bi Željo dolazio u moje Livno 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ne treba zivjeti u proslosti, vec se okrenuti buducnostiHamo je napisao/la:e Braćo moja kada se ja sjetim gostovanja Želje u Livnu kada je Troglav bio u Premier Ligi...ja sćene ulazim na stadion u Željinom dresu PONOSAN...sav se najezim kada se sjetim toga...lijepa vremena..tada smo i ŠAMPIONI bili sjecam se gubili smo 3:0 i stignemo na 3:3 nije nam bila bitna tekma jer smo vec osigurali 1. mjesto...ali volio bi da je Troglav pobjedio osto bi u Premier Ligi i opet bi Željo dolazio u moje Livno

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
ne treba zivjeti u proslosti, vec se okrenuti buducnosti
svi bi da je nekih ranijih vremena, pocevsi od drzave pa do fudbala, al' ne moze
kad smo kod troglalva, znam da su uzeli pitare 3:1 jedne sezone i svi smo oplakali tada xD. kakva je sada situacija u tom klubu, u kojoj su ligi uopste? imal kakve sanse da se vrate, pa da ponovo gledas LjuŽe
[/quote]
Na hadisonu ih uzeli,sjecam se ja klinac bio mozda 6-7 osnovne
BIla furka ne do Bog da je bio Cetveroglav, sta bi onda bilo,pitari plakali od sramote, nisu dolazili po 7 dana u skolu, nekakav troglavi virus bio zavladao
Neg sta je sa siteom fkzeljznicar.com ? Imal kakvih novosti,dokle je shta je, kako je, kad ce ?
Sto je zanimljivo svaki put kada neko pita kad ce,odgovor je uvijek: "uskoro", "jos malo", "za par dana", imal sta konkretno

Na hadisonu ih uzeli,sjecam se ja klinac bio mozda 6-7 osnovne

Neg sta je sa siteom fkzeljznicar.com ? Imal kakvih novosti,dokle je shta je, kako je, kad ce ?
Sto je zanimljivo svaki put kada neko pita kad ce,odgovor je uvijek: "uskoro", "jos malo", "za par dana", imal sta konkretno

... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ta utakmica je jedna od dvije koje se Zelji pomogle da se dokopa prvog mjesta kojeg nismo ispustali do kraja sezone. Robert Regvar je tada zabio sva tri gola za Troglav a nedugo nakon tog kola, mozda cak i sljedecu na Kosevu se igrao derbi kad smo mi dobili 3:0 i zabetonirali prvu poziciju.zlaya_tm87 je napisao/la:kad smo kod troglalva, znam da su uzeli pitare 3:1 jedne sezone i svi smo oplakali tada xD.
Ali, nazalost, ta dobra vremena su daleko iza nas.
AMAR OSIM
- kosewsko hill
- Kontakt:
ne treba živjeti u prošlosti ali se ta prošlost mora uzeti u obzir kao pouka...Iskreno da kažem, proteklih godina kad smo gostovali, i to bilo kome, nisam očekivao ništa posebno a kamoli neke pobjede...ove sezone je situacija za 180 stepeni drugačija i ja sam pun optimizma, pogotovo za sljedeću sezonu...zato sabura i dajmo ljudima koji su sad u klubu kao i igračima povjerenje koje je neophodno za uspjeh a NE PRITISAK!zlaya_tm87 je napisao/la:ne treba zivjeti u proslosti, vec se okrenuti buducnostiHamo je napisao/la:e Braćo moja kada se ja sjetim gostovanja Želje u Livnu kada je Troglav bio u Premier Ligi...ja sćene ulazim na stadion u Željinom dresu PONOSAN...sav se najezim kada se sjetim toga...lijepa vremena..tada smo i ŠAMPIONI bili sjecam se gubili smo 3:0 i stignemo na 3:3 nije nam bila bitna tekma jer smo vec osigurali 1. mjesto...ali volio bi da je Troglav pobjedio osto bi u Premier Ligi i opet bi Željo dolazio u moje Livno
svi bi da je nekih ranijih vremena, pocevsi od drzave pa do fudbala, al' ne moze
kad smo kod troglalva, znam da su uzeli pitare 3:1 jedne sezone i svi smo oplakali tada xD. kakva je sada situacija u tom klubu, u kojoj su ligi uopste? imal kakve sanse da se vrate, pa da ponovo gledas LjuŽe
Hvala Bogu pa na ovom forumu ima pile, stole,bistrik,seyo...inače bi bio cirkus...zato slabije i pišem
Željo - My first love!!!
Pored Regvara bioje i onaj Denis Mudrnic, igrao je za Troglav ,pa je poslije dosao kod nas?Jao kad sesjetim sta je tada igraca bilo majko mila?A od svih njih najbolje smo prodali Silica u SB?Stole iz Bora je napisao/la:Ta utakmica je jedna od dvije koje se Zelji pomogle da se dokopa prvog mjesta kojeg nismo ispustali do kraja sezone. Robert Regvar je tada zabio sva tri gola za Troglav a nedugo nakon tog kola, mozda cak i sljedecu na Kosevu se igrao derbi kad smo mi dobili 3:0 i zabetonirali prvu poziciju.zlaya_tm87 je napisao/la:kad smo kod troglalva, znam da su uzeli pitare 3:1 jedne sezone i svi smo oplakali tada xD.
Ali, nazalost, ta dobra vremena su daleko iza nas.
ma Troglav propada proslu sezonu ispo u 2. ligu Federacije valjda se tako
zove...a sta mi je najmrze Troglav u bivsoj drzavi je uvijek bio dobar drugoligas kada je Listica(Široki Brijeg) bila u tamo nekim vukojebinama u stvari neznam ni jeli se smio takmicit radi ustasluka to jest dali je uopste postojao za vrijeme ex YU...a sada ta ista Listica (Široki Brijeg)najbolje stojeci klub u BiH(finansijski)sramotaaaaaaaa 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja Troglav samo pamtim po njihovom tadasnjem golmanu,kada su gostovali na Grbavici (2-0,al smo se namucili,jer tad je sve ispod trice bilo za nas natezanje),i nakon sto su podjelili strane,golman im je krenuo prema sjeveru,raja sa sjevera pocinje pjevati "golmane,golmane...",a on sav sretan dize ruku i pozdravlja raju,a kada sjever zagrmi "napusi se....." on se stidljivo okrenu i poce namjestati kopacke,dobacivanje tokom tog prvog poluvremena sa sjevera ne treba dalje objasnjavati,uglavnom bilo je na nivou,ali ne ovom danasnjem koji vlada na sjeveru!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samir_tm87
- Kontakt:
sta ste se to usutili , ccc....
ajmo ko ce prvi donijet rezultat protiv karlovca:
1-seyo
2-pille
3-bistrikboy
x-niko od navedenih
ja tipujem na hamu , trica 
1-seyo
2-pille
3-bistrikboy
x-niko od navedenih

- TheManiacs
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:sta ste se to usutili , ccc....
1-seyo
2-pille
3-bistrikboy
x-niko od navedenih
ja tipujem na hamu , trica

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- cinclatorTM
- Kontakt:
cinclatorTM je napisao/la:pille ko hljeb

________
pa nismo radioamateri

EDIT:
KARLOVAC – ŠIBENIK 0:4 (0:1)
Žminj, igralište Žminja
Sudac: Mauro Tomišić – Pazin
Strijelci: Dajić 20', Alispahić 66', Budiša 87', Ademi 89'
Ovo je bilo jucer...
http://hnk-sibenik.hr/detalj.asp?dID=154
- cinclatorTM
- Kontakt:
Gorke pilule se gutaju....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.