Schlager je napisao/la:čuj u kupu bez 5 prvotimaca,mi smo igrali kup koji nas ove godine ne zanima,jer u europu ćemo 100%,u banja luci 3-2 zq vas u zadnjim minutama,i šta hoćeš reć to nešto uvjerljivo i to u ovakvoj domaćoj ligi,nemoj pričat nešto bezveze najbolje igrače prodajete u neke pandure za 70 000
Znaci jednu ste izgubili nesretno,u zadnjim minutama,jednu ubjedljivo ali ste bili nezainteresovani,a u Sirokom nas isto niste pobjedili jer vas Kup ove godine ne zanima!
Podsjetio si me na onaj vic kad se onaj okliznuo na koru od banane i tako sedam puta
Jedino si u pravu da cete sigurno kroz ligu u Evropu,jer ste prosle godine pokazali da bez problema idete u Evropu kao sesti,iako smo mi bili peti....Dok je Mijo Jelic u savezu,ne brinem ja za vas,nije vama za Evropu presudno koji cete biti na tabeli....
Pretjeruje momak, ali je donekle i u pravu.

Široki sto je s Borcem igrao je dokazao samo da mu ne odgovara, nista vise. Prvu utakmicu je izgubio prosipavsi prednost, sasvim zasluzeno otislo na stranu Borca, momcad jos bila neuigrana. Druga je cista pobjeda iako smo realno morali zabiti pogodak po prikazanom, a u uzvratu vam je golman bio ubjedljivo najbolji igrac utakmice, Široki se ispromasivao i na kraju jos i primio pogodak. Uglavnom, i dalje zasluzeno sto se mene tice, Borcu svaka cast, medjutim, prvenstva se ne osvajaju na tim derbijima, prvenstva se dobivaju iskustvom, kvalitetom i kontinuitetom, narocito u malim utakmicama, a sad, moze misliti tko sta hoce o tome, ali Široki i recimo Sarajevo, pa odnedavno i Zrinjski su u tim utakmicama majstori.
A sto se Europe tice, boze moj, sama vasa uprava se nije zalila na takvo sto, dapace, sami su svjesni bili sto moraju ispuniti i da nece moci to ispuniti niti da ispunjavaju naravno, stoga nisu ni pravili nikakve probleme oko toga jer su bili nespremni, i to i sam znas, da ne kopam sada izjave celnika, samo se pravis lud, ali shvacam frustraciju kad se vidi sta uprava radi i ne zeli ni potruditi se.
Široki pak ispunjava sve uvjete i obveze, stoga, ne vidim razloga da se netko na to ljuti zato sto mu je isti eventualno kompleks. Mozemo i mi zanemariti druge obveze koje uvjetuju uopce igru u ovoj ligi (a ima takvih... velikana... koliko hoces), kamoli Europi, pa dovesti igrace na godinu dana da napravimo instant uspjeh (samo sto u nas bar nece potrazivati place i dugove na kraju sezone kao kod pojedinih velikana), cuj, ionako bi mogli najvise takve i platiti, zar ne. Ali ne. Stabilni i ozbiljni klubovi koji misle dugorocno ce : platiti obveze drzavi (a Široki je jedini klub u BiH koji je platio sve obveze drzavi), stvoriti za sebe uvjete (mozda je i jedini klub u regiji koji uz Partizan ima vlastiti trening kamp, odnosno sportsko-rekreacijski centar), srediti stadion, ispuniti UEFA kriterije (a Pecara ih ponajvise ispunjava), a ne neke zamisljene nase ili desete, i sigurno ce tko god to napravi definitivno i igrati. A da gore navedeni imaju realnih uvjeta za takvo sto, ne bi njih ni Barcelona izgurala iz ''zasluzenog mjesta''.
Shvati to kao obicni konstruktivan post i prijedlog, da ne bi opet bilo da nisu imali vremena, da nisu bili obavjesteni i upozoreni davno prije ovoga ili da ih netko zajebaje u zadnjem mogucem momentu. Imaju vremena i svega, pa nek se dokazu, sve je na
njima, zele li Borac koji ce biti stabilan i jak BH klub koji moze iznijeti teret europske organizacije, ili zele Borac koji ce naknadno plakati kako im ''otimaju zasluzeno'' tamo neki...
P.S. Mijo Jelic je podnio relativno davno ostavku na clana tog istog Saveza, ponajvise iz razloga neozbiljnosti, neorganiziranosti i nezainteresiranosti takvih. Kap koja je prelila casu je bila po stoti put neodrzavanje sjednice zbog manjka kvoruma, a to tako ne ide kod Jelica.

Moze on biti svasta nesto, ali je sposoban i radnik i po za ostale na celu klubova u drzavi. Onak' informativno.
Ne brinem se ni ja za nas, zasto bi, najbolja ekipa, najvece iskustvo i stabilnost.
Borcu, sretno.
...Život za Široki...