FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sajoni
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sajoni » 04 feb 2010, 14:31

losmi je napisao/la:Ne mogu da verujem da ste stvarno navijali za barcelonu,pa partizan je nas(iz nase drzave) a jos se igrao i basket,kolko god da volim barcelonu a mnogo je volim,iako ne navijam za nase klubove,kad bi igrali barcelona,crvena zvezda(nju vise volim od partizana) navijao bih za crvenu zvezdu!
pa kad bi igrala barca-zelja za koga biste vi navijali!?!

i barcelona nije ocstecena,10 minuta su sudije pregledale snimak i na njemu se jasno videlo da barca nije ostecena
Druže ne radi se tu o državama ili nekim nacionalističkim pogledima.Navijanje za neki klub je jednostavno stvar osjećanja.Meni je inače jedno od glupljih pitanja što navijaš za taj i taj klub.Od kud ja znam što navijam?Navijam što valjda taj klub ima stil neki koji ih razlikuje od drugih.Lično simpatišem nekoliko klubova Barca,Sarajevo,Milan, Borussia Dortmund i Nottingham Forest.E sad što Partizan nije u ovoj grupi koju ja gotivim to je druga stavr. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 feb 2010, 14:36

jedini tim za koji bi navijao protiv barce je celik. pa cak bi za njih navijao i protiv zelje i sarajeva. nema tu nista mrznje, nego srce radi svoje. iako neznam jer to se nikad nece desiti. i naravno da sam anvijao za barcu protiv partizana.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 feb 2010, 17:11

pa evo npr da igra Barce protiv Zelje, i sad se treba odluciti...
neznam stvarno, vjerovatno bi navijao za oba kluba, odnosno ne bi navijao niti za jedan, vec bi uzivao gledati tekmu...
mozda ne bi skako kad bi timovi dali golove, a moze bi skako (mislim da oba tima daju gol, ja bi skako)...
sigurno da sam sinoc navijo za Barcu, jer Partizan nesto previse ne simpatisem, osim kad igraju protiv Zvezde...
npr, da su sinoc igrali Barca Bosna, umjesto Barca Partizan, ne bi navijo nizakog...
a mozda i bi za slabi klub..kazem mozda, jer igra Barcelona...
al kad bi se moro oduciti za jedan tim, Barca ili Zeljo, Bosna il bilo koji drugi tim, mozda bi odabir bio slabiji tim...neznam...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 feb 2010, 17:41

Ne mogu da vjerujem sta pises ... :o

Stani, jeli ti zivis u Sarajevu? Navijas li za Zelju ili ga samo simpatises? Ne znas za koga bi navijao na utakmici Barca-Zeljo?

Kad bi se sastali nekad u Evropi, sto je nemoguce, definitivno bih 1000% bio na strani kluba za koji zivim od malena a to je Zeljo! Ne bih nista previse ocekivao od utakmice ali opet sve bi islo na stranu Zelje!
Vjerovatno bih nekad pokusao doci do nekih od igraca Barse ali to je nesto sasvim drugo.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 feb 2010, 17:44

partizan da je zadnji klub na svijetu nebi navijao za njega o razlozima nebi ovdje ovo je sportski portal . Atletic barca su mi najdrazi klubovi strani ali da igraju protiv zelje u to nema nikakve dileme da bi navijao za zelju u procentima 60-40% :D ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 feb 2010, 17:47

i nije mi jasno zbog kojih bi ja samo razloga navijao za partizan. bas me zanima za kog bi grobari navijali kad bi igrali zeljo/velez/sarajevo/sloboda/ celik protiv nekog stranog tima. isti navijaci zu navijali za portugal protiv nas.

i opet, naravno da bih navijao za bosnu/celik protiv barce. neznam, mozda bih simpatisao vise i zelju, sarajeva ili veleza, ali ko zna nikad to dozivit necu.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 feb 2010, 18:25

Stole iz Bora je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta pises ... :o

Stani, jeli ti zivis u Sarajevu? Navijas li za Zelju ili ga samo simpatises? Ne znas za koga bi navijao na utakmici Barca-Zeljo?

Kad bi se sastali nekad u Evropi, sto je nemoguce, definitivno bih 1000% bio na strani kluba za koji zivim od malena a to je Zeljo! Ne bih nista previse ocekivao od utakmice ali opet sve bi islo na stranu Zelje!
Vjerovatno bih nekad pokusao doci do nekih od igraca Barse ali to je nesto sasvim drugo.
ma dobro pogresno sam se izrazio...vjerovatno bi bilo
51%-49% za Zelju...
ma neznam, teska odluka, volim previse Barcu...a volim i Zelju...
ma neznam sta da kazem...bezveze cu se samo glupirati...xD
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 feb 2010, 18:44

paja_patak je napisao/la:ja sam uvijek protiv barcelone!
to je tvoj problem.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 feb 2010, 18:49

ignore ljudi please bar navijace barce molim :roll:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 04 feb 2010, 19:15

losmi je napisao/la:Ne mogu da verujem da ste stvarno navijali za barcelonu,pa partizan je nas(iz nase drzave) a jos se igrao i basket,kolko god da volim barcelonu a mnogo je volim,iako ne navijam za nase klubove,kad bi igrali barcelona,crvena zvezda(nju vise volim od partizana) navijao bih za crvenu zvezdu!
pa kad bi igrala barca-zelja za koga biste vi navijali!?!

i barcelona nije ocstecena,10 minuta su sudije pregledale snimak i na njemu se jasno videlo da barca nije ostecena
jarane stvarno neznam odakle si nit me nesto pretjerano zanima ali zar ti nevidis da je ovo SPORTSPORT.BA a ne .RS,daj malo realnosti molim..........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 feb 2010, 20:14

paja_patak je napisao/la:Partizan je institiucija za vjestacku Barcelonu, prodaju najbolje igrace svake godine i ponovo ih razvaljuju :mrgreen:
ako je jedan poen razlike razvaljivanje, onda svaka cast Partizanu...

a dobro kad Barca razvali reala 30 razlike, a Partizan Barcu, bar nam je neka utjeha da smo reala dobili...hehehehehehehheheehhehehehehhehehe

majstore saberi se....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 04 feb 2010, 20:53

ne znam zasto se diskutuje o kosarci na temi FC Barcelona 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 feb 2010, 20:54

paja_patak je napisao/la:Partizan je institiucija za vjestacku Barcelonu, prodaju najbolje igrace svake godine i ponovo ih razvaljuju :mrgreen:
zato u blaugrani ce biti 30 razlike za barcu cuj vjestacka :lol: nemoj da ti je krivo sto englescica nema ni na mapu u kosi ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 feb 2010, 21:05

a pogledaj te ovo Barcin fudbalski tim je najbolji na svijetu, Barcin kosarkaski tim je isto tako najbolji na svijetu, Barcin rukometni tim je vjerovatno ako ne najbolji, onda medju najboljim na svijetu, e sad neznam za futsal klub i ostale pogone Barce, al vjerovatno su i oni medju najboljim... :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 feb 2010, 21:06

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a pogledaj te ovo Barcin fudbalski tim je najbolji na svijetu, Barcin kosarkaski tim je isto tako najbolji na svijetu, Barcin rukometni tim je vjerovatno ako ne najbolji, onda medju najboljim na svijetu, e sad neznam za futsal klub i ostale pogone Barce, al vjerovatno su i oni medju najboljim... :D
hokey :lol: rukometni je najveci klub ,uglavnom svaki loptaski sport kao i sama spanija 8-)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 04 feb 2010, 21:08

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a pogledaj te ovo Barcin fudbalski tim je najbolji na svijetu, Barcin kosarkaski tim je isto tako najbolji na svijetu, Barcin rukometni tim je vjerovatno ako ne najbolji, onda medju najboljim na svijetu, e sad neznam za futsal klub i ostale pogone Barce, al vjerovatno su i oni medju najboljim... :D
Da smo u kosarci najbolji na svijetu nismo sigurno jer nas zeza NBA liga hehehehehe...U Evropi ove godine sigurno smo najbolji! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 04 feb 2010, 21:12

CRNI_SA je napisao/la:
zato u blaugrani ce biti 30 razlike za barcu cuj vjestacka :lol: nemoj da ti je krivo sto englescica nema ni na mapu u kosi ;)
Ako je iko kroz svoju istoriju bio izvjestacen onda je to Partizan.Toliko ste igraca dovodili koji usopste nisu htjeli da igraju za vas,al morali su jer jenaredio neki general tamo.Pa samo kad se sjetim situacije oko Dejana Savičevića. Čovjek odbio Partizan i potpisao za Zvezdu 1988.godine i odmah ga generali poslase da odsluži vojni rok.Eto toliko o vještačenju klubova! ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 feb 2010, 21:26

JameS 23 je napisao/la:ne znam zasto se diskutuje o kosarci na temi FC Barcelona 8-)
Zato sto se sve to vodi ko Barcelona...recimo i na kosarkaskom dresu stoji FCB ,ne KKB ili nesto tako...

Vjerovatno je zbog toga :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 feb 2010, 21:32

Sajoni je napisao/la:
Da smo u kosarci najbolji na svijetu nismo sigurno jer nas zeza NBA liga hehehehehe...U Evropi ove godine sigurno smo najbolji! ;)
nba liga se ne broji. oni su svjet za sebe.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 feb 2010, 21:38

CRNI_SA je napisao/la:
Do tada ce Partizan vec da bude u cetvrtfinalu sa omjerom 5-0 i normalno je da ce Barca dobiti 20-25 razlike u nekoj potpuno nevaznoj tekmi za Duletovu cetu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.