Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma Konte skoro prekuc'o Italiju a i ova ekipa. Treba se nešto radit u Evropi. Barem ove godineRooney88 je napisao/la:
Od Evropa lige Juve tesko da moze imati koristi. Osim naravno ako su tacne one price o 25 milki gubitka zbog ispadanja iz LP pa se gleda bilo koji dinar da se ugrabi iako sumnjam da Liga Evrope moze finansijski zasititi apetite Juventusa. Na ljeto zadrzite Vidala i Pogbu te im dodate recimo dva igraca, Francuz iz Sociedada bi bio recimo idealan posto ne znam koje pozicije vi ocekujete da se popunjavaju i onda napadnete i CL, ne vidim razlog zasto ne. Ako nista dosta navijaca Uniteda ce navijati za Juve u iduceoj sezoni, mi ionako necemo biti tu.Carli je napisao/la:Ma Konte skoro prekuc'o Italiju a i ova ekipa. Treba se nešto radit u Evropi. Barem ove godineRooney88 je napisao/la:
Nemoj njega hljeba ti, gotivim Juve i nebih vam nikakvo zlo.Carli je napisao/la: Bila je neka priča oko Nanija, možda svrati u Torino![]()
Ne znam Weyne, al i vama bi dobro dosli ti igraci, usput samo da ti kazem, da od evropa lige mozda nema puno u $, trofej svaki dobro dodje, a moram da ti kazem, da smo mi haman u trecem sesiru LŠ, a za osvajanje EL koeficijent je odlican, a nama ce to itekako dobro dociRooney88 je napisao/la:Od Evropa lige Juve tesko da moze imati koristi. Osim naravno ako su tacne one price o 25 milki gubitka zbog ispadanja iz LP pa se gleda bilo koji dinar da se ugrabi iako sumnjam da Liga Evrope moze finansijski zasititi apetite Juventusa. Na ljeto zadrzite Vidala i Pogbu te im dodate recimo dva igraca, Francuz iz Sociedada bi bio recimo idealan posto ne znam koje pozicije vi ocekujete da se popunjavaju i onda napadnete i CL, ne vidim razlog zasto ne. Ako nista dosta navijaca Uniteda ce navijati za Juve u iduceoj sezoni, mi ionako necemo biti tu.Carli je napisao/la:Ma Konte skoro prekuc'o Italiju a i ova ekipa. Treba se nešto radit u Evropi. Barem ove godineRooney88 je napisao/la:
Zuliani.Buffon
Caceres
Bonucci
Chiellini
Lichtsteiner
Vidal
Pirlo
Pogba
Asamoah
Tevez
Llorente
To je meni jasno ko dan. Čovjek želi da osigura naslov prvaka što prije, kako bi se mogao posvetiti Evropa Ligi. Nervira me jer nemamo klupu za takve stvari, ali je sasvim logično da mu je Scudetto prioritet.IlCapitano je napisao/la:
Da budem iskren, nisam očekivao da će baš najjači sastav izvesti večeras. Što znači da će vjerovatno opet u Lyonu biti rotacija, nadam se ne kobnih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.