zar je zaista potrebno pisati o uspjesima Ćire Blaževića ?Tkanton je napisao/la:Hajd navedi jednu utakmicu gdje je Ciro u tim bitnim utakmicama pobijedio, ja ti mogu nabrojat 10 gdje je bio nabijen u takvim tekmama

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
zar je zaista potrebno pisati o uspjesima Ćire Blaževića ?Tkanton je napisao/la:Hajd navedi jednu utakmicu gdje je Ciro u tim bitnim utakmicama pobijedio, ja ti mogu nabrojat 10 gdje je bio nabijen u takvim tekmama
Sta bolan ti pricas ? Pa jesil ti svjestan koje gluposti pises, cuj gdje je Ciro u tim bitnim utakmicama pobijedio, nisi gledo kvalifikacije reprezentacije i kad je osvojio 3 mjesto sa Hrvatskom a da ne govorim kakve je uspjehe imao sa Dinamom, daj ba dijete ne pisi bezveze.Tkanton je napisao/la: Hajd navedi jednu utakmicu gdje je Ciro u tim bitnim utakmicama pobijedio, ja ti mogu nabrojat 10 gdje je bio nabijen u takvim tekmama
nemaš predstavu koliko je akustična tribinaInatSilanBosanski je napisao/la:Ne pricamo o nekim desetinama hiljada navijaca, nego 3ooo na sjeveru koji ce orit, ali nije neka brojka da se trese zemlja od njih.
Vjerujem ja druze, ali onako za argumente sam se javio.Lijepo bi bilo da napunite citav stadion.I imate trenera kao odlicnog motivatora sto je najvaznijeChinaglia je napisao/la:nemaš predstavu koliko je akustična tribinaInatSilanBosanski je napisao/la:Ne pricamo o nekim desetinama hiljada navijaca, nego 3ooo na sjeveru koji ce orit, ali nije neka brojka da se trese zemlja od njih.
Da objasnim o cemu se radi ovde, uskoro spot i kratkometrazni film, tema je Sloboda.SaltCityAttack je napisao/la:nego ovako se nase FUkare spremaju za ulazak u PL , jer ipak kako na terenu tako i na tribinama jedino tamo imamo konkurenciju
[youtube][/youtube]
ide to brzo...stolice su istovarene ispred TEHNOGRADA.....postavljanje krece trasu,aBdSlobodas je napisao/la:Nema se sta ocekivati stadion ce biti pun ... meni samo nije jasno kad ce se postavljati ove stolice jer ne ide to tako brzo kako se misli nema sanse da se do utakmice postavi 1k stolica![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.