Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Everton F.C.
Bravoooooo. Super bitna pobjeda, što bodovno, što zbog samopouzdanja. Delofeou paklen fudbaler.
Napast četvrto mjesto, a ukoliko se izgubi bitka, i peto je super.
Napast četvrto mjesto, a ukoliko se izgubi bitka, i peto je super.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Maa kako god...sta Arsenal,ovaj-onaj rade,nije me/nas briga...mi samo iz utakmice u utakmicu sa ovakvim stavom i igrom da idemo...nista vise i netrebamo. 11.maja nakon tekme sa Hull Cityem cemo vidjeti gdje smo-do tad ...samo ovako i gazi sa nulom.
Drago mi je da smo se sa gostovanja sa "clean sheet"-om vratili...a sad Fulham, da i tu sta uberemo,ha
??
COYB
Drago mi je da smo se sa gostovanja sa "clean sheet"-om vratili...a sad Fulham, da i tu sta uberemo,ha

COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
Koji bi vjetar u leđa dobili kad bi mlatnuli Fulham kao Njuku danas. 

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
maa nebi to bio vjetar vec tri bobe
...sest poena za sad/24 poena preostalo za ubrati.
(u tekmama:)
eigth to go/two down
COYB

(u tekmama:)
eigth to go/two down

COYB
Arsenalu sada stiže City koji se večeras prošetao Old Traffordom. Kad bi ih oni dobili a mi Fulhama već kolo poslije bi smo mogli biti četvrti kada stiže Arsenal na Goodison. I bez one utakmice koju kaskamo.Goodison je napisao/la:22 March 2014: 15:00 Everton v Swansea Goodison Park
25 March 2014: 19:45 Newcastle v Everton St. James' Park
30 March 2014: 13:30 Fulham v Everton Craven Cottage
6 April 2014 : 13:30 Everton v Arsenal Goodison Park
12 April 2014: 15:00 Sunderland v Everton Stadium of Light
20 April 2014: 16:10 Everton v Man Utd Goodison Park
26 April 2014: 12:45 Southampton v Everton St. Mary's Stadium
3 May 2014: 15:00 Everton v Man City Goodison Park
11 May 2014: 15:00 Hull v Everton The KC Stadium
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
bit ce zanimljivo do kraja sigurno, a kako napad briljira u zadnje dvije-Arsenal nije daleko

imate velike sanse za top 4,vece nego Arsenal ne znam sto ali sam uvjeren da ce te ih uzeti na Gudisonu 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Želim vam puno sreće u borbi za LŠ.Texi je napisao/la: Posle naredna 2 gostovanja (Newcastle i Fulham) znaće se više. U istom periodu Arsenal čeka Swansea i City, u slučaju da se ne oporave od današnjeg trpanja i prospu bodove a Everton pobedi Newcastle sve je moguće. Posle ova 2 meče Everton čeka Arsenal, a podsećam da ima trenutno 8 bodova manje i meč manje.
U narednih 7 dana znaće se više, četvrti, peti ili šesti. Ništa nije nemoguće u ovoj ludoj sezoni.

I think I'm a pussy one.
Bilo bi odlicno za engleski fudbal da Everton ide u LP, a ne Arsh*tnal.
Sretno lads!
Sretno lads!
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Kako ne bi bilo dobro.
Everton u LP? Zasto ne... Igraju lijepo i konstantni su.
Bilo bi odlicno gledati 2 tima iz Liverpula u LP. Atmosfere ne bi manjkalo...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Da, atmosfera na Goodison je 1000x bolja od Emirates.BigAndy je napisao/la:Kako ne bi bilo dobro.
"At Manchester City [where Dortmund excelled in a 1-1 draw last month] it was a little better, but at Arsenal last year, we could not believe you could watch football so quietly. We don't want that." - Stari Guardian clanak.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Kako vazna pobjeda uff. Na pocetku sezone kad su se sastali Everton i Newcastle trener Njukasa rece da ce na kraju sezone njegova ekipa zavrsiti ispred Evertona. Ali prosto je nevjerovatno kad sve sagledas koji baksuz je Everton. Kad je United isao ko voz kroz ligu Lpoola ima ili nema isto tako i sa Totenhemom a vidi sad? Uniteda nema medju prve 4 a ova 2 spomenuta se vrte tu oko mjesta koja vode u ligu prvaka, Lpool cak sto vise moze i do titule ako im se neke stvari poklope. Uglavnom sve je moguce sto se tog 4-tog mjesta tice i fakat se nadam da ce pripasti Evertonu iz prvenstveno 2 razloga. Broj 1 sto je Everton to fakat zasluzio i sto bi to doprinjelo ekonomskoj moci kluba sto naravno doprinosi i povecanju kvalitete engleske premijer lige, i broj 2 sto Arsenal ima brdo para na raspolaganju a nece da potrose nego se nadaju da ce uspjet nesto sa nekim "sitnim" ulaganjima naravno izuzetak Ozil kojeg su po mom misljenju morali dovesti jer su navijaci pobjesnili.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sretno u trci za LP, ljepota bi bila gledati dva tima sa Merseysidea u elitnom klupskom takmičenju 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ne znam sta bi rekao, nakon odlaska Moyesa mislio sam da ce Martinezu trebati jedna sezona prilagodbe, a ono Everton se bori sa LP nisam to na pocetku mogao ni zamisliti....
COYB
COYB
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Svu sreću želim Evertonu u nastavku sezone,da se LP sljedeće sezone zaigra na obadvije strane Stanley Parka.
Moram priznati da sam iznenađen nakon ponovnog dizanja mada je prethodno spuštanje bilo uzrokovano brojnim povredama.Arsenal se je zatresao,a nadam se da ćete ga do kraja sezone srušiti na 5 mjesto.
Nadam se da će se Martinez pokazati još jednom u samoj završnici,ovo je njegov period.
Moram priznati da sam iznenađen nakon ponovnog dizanja mada je prethodno spuštanje bilo uzrokovano brojnim povredama.Arsenal se je zatresao,a nadam se da ćete ga do kraja sezone srušiti na 5 mjesto.
Nadam se da će se Martinez pokazati još jednom u samoj završnici,ovo je njegov period.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Ne znam koliko ce biti dobro za eng fudbal kada bi isao everton u LP. Na kraju sezone napusta ih lukaku, delofeu i barry. Moze se ocekivat mozda i prodaja nekog igraca. Pitanje je dal ce Martinez pronaci odgovarajuce zamjene za te igrace. Nemojte pogresno shvatit, sto se mene tice rado bih Everton gledao u LP, najprije zbog Martineza.
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
- RodgersBOSS
- Kontakt:
S druge strane LP bi garantovala ostanak nekih jako kvalitetnih igrača:Colemana,Bainesa,Barkleya,a tu su još i Howard,Barry(koji sigurno ostaje),Mirallas(smrad
),McCarthy,Jagielka...ovoj kičmi treba dodati par kvalitetnih igrača u svaku zonu.
Probati zadržati igrače sa posudbi-Deulofeou(neće imati zagarantovano mjesto u Barci,a još jedna sezona pogotovo u klubu koji igra LP ne bi bila loša opcija za njega),a treba pogledati i šta Mourinho planira sa Lukakuom možda se otvori mogućnost za kupovinu.Zadržati sve korisne igrače jer je ekipa i ovako dosta tanka,a uz par dobrih pojačanja ne vidim da će osramotiti engleski fudbal ništa više niti manje nego Arsenal.
Dodao bih još da je izuzetno važno trpati protivnike do kraja jer bi gol razlika(-4 u odnosu na Arsenal) mogla biti presudna.Hrabro i žestoko!

Probati zadržati igrače sa posudbi-Deulofeou(neće imati zagarantovano mjesto u Barci,a još jedna sezona pogotovo u klubu koji igra LP ne bi bila loša opcija za njega),a treba pogledati i šta Mourinho planira sa Lukakuom možda se otvori mogućnost za kupovinu.Zadržati sve korisne igrače jer je ekipa i ovako dosta tanka,a uz par dobrih pojačanja ne vidim da će osramotiti engleski fudbal ništa više niti manje nego Arsenal.
Dodao bih još da je izuzetno važno trpati protivnike do kraja jer bi gol razlika(-4 u odnosu na Arsenal) mogla biti presudna.Hrabro i žestoko!
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Barry ostaje, potpisuje ugovor. Siguran sam.
Iz Barcelone su izrazili želju da i sljedeće sezone Delofeu ostane na posudbi jer dobija dovoljnu minutažu i osjeti se njegov napredak.
Lukaku je već problem, velika odšteta a ni Chelsea ne zna šta će sa njim.
Iz Barcelone su izrazili želju da i sljedeće sezone Delofeu ostane na posudbi jer dobija dovoljnu minutažu i osjeti se njegov napredak.
Lukaku je već problem, velika odšteta a ni Chelsea ne zna šta će sa njim.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Cuj, otprilike sve sto ste gore naveli je vise manje tu...najvise bih se slozio sa RodgersBoss-om (hmmm, tesko je sloziti se oko SVOJEGA tima sa najvecim rivalima, ali kad su tako slatkorijecivi, heh, zasto i ne
-naravno ja bih dodao Suarez smrad
/a zna se zasto-bas oko tog istoga Mirallasa
)...jer to je vise manje i moje misljenje oko tima, tj, neka moja predvidjanja.
Barry ostaje na kraju!
Deulofeu 70%-30% takodjer
A Lukaku
...nevjerujem, ali u jednom od potsova i napisah zasto ne.
Uglavnom...LP bi secer/med na kraju...jer ipak nezaboravimo da je ovo Martinezu PRVA sezona...i kad je dobio mjesto u klubu i u intervju za to mjesto izjavio Bill Kenwrightu "Vodim Vas u Ch.League!" ja sam smatrao , "maa daj , daj...dobio si mjesto menadzera i onako i ovako, neka budemo 6-7 i ok, samo da se neborimo za opstanak...!!???" Kad ono!!!
mi u trci za 4.mjesto-mjesto koje vodi u Ch.League...
Maa o tome nista vise...do kraja sezone.
(i da: nezaboravimo da ce sada na ovoj temi biti masa malih crvenih komsija i navijaca penzionera iz Londona da nas podrze i navijaju za nas i to sve u nadi da cemo pokazati zube 03.maja onako kako znamo kad nam tim iz plavoga dijela Manchestera dodje...a za informaciju,tu se uvjek, ali UVJEK lose provedu-pa i u onoj sezoni kad su uzeli titulu!!)
Aferim
I da i mi vas volimo (totenham i arsenal su kljucne rijeci i shifre tajne "nase ljubavi"
)
COYB

Barry ostaje na kraju!
Deulofeu 70%-30% takodjer
A Lukaku

Uglavnom...LP bi secer/med na kraju...jer ipak nezaboravimo da je ovo Martinezu PRVA sezona...i kad je dobio mjesto u klubu i u intervju za to mjesto izjavio Bill Kenwrightu "Vodim Vas u Ch.League!" ja sam smatrao , "maa daj , daj...dobio si mjesto menadzera i onako i ovako, neka budemo 6-7 i ok, samo da se neborimo za opstanak...!!???" Kad ono!!!

Maa o tome nista vise...do kraja sezone.
(i da: nezaboravimo da ce sada na ovoj temi biti masa malih crvenih komsija i navijaca penzionera iz Londona da nas podrze i navijaju za nas i to sve u nadi da cemo pokazati zube 03.maja onako kako znamo kad nam tim iz plavoga dijela Manchestera dodje...a za informaciju,tu se uvjek, ali UVJEK lose provedu-pa i u onoj sezoni kad su uzeli titulu!!)
Aferim
I da i mi vas volimo (totenham i arsenal su kljucne rijeci i shifre tajne "nase ljubavi"

COYB
Ne radi se isključivo o interesu, ima nešto i do odličnog fudbala koji igra Everton ove sezone, do menadžera, do Lukakua a na kraju krajeva i do boje dresova. 

I think I'm a pussy one.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.