FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
jeste ****, sto je prasetina morala biti masna a piva tako slatka...
E ja bi za pocetak mozda u holandiju, kazu da oni od mladog talenta izbruse tako da postane igrac bez talenta. a poslije samo je nebo granica mancester, celzi, razmislio i i o barsi.
Ma meni ti ustvari treba samo jedna dobra sezona za jedno 1000000evrica i ja zavrsavam svoju karijeru
E ja bi za pocetak mozda u holandiju, kazu da oni od mladog talenta izbruse tako da postane igrac bez talenta. a poslije samo je nebo granica mancester, celzi, razmislio i i o barsi.
Ma meni ti ustvari treba samo jedna dobra sezona za jedno 1000000evrica i ja zavrsavam svoju karijeru
subzero81 je napisao/la:jeste ****, sto je prasetina morala biti masna a piva tako slatka...
Ma meni ti ustvari treba samo jedna dobra sezona za jedno 1000000evrica i ja zavrsavam svoju sezonu
e hebiga, ti odma pa u Holandiju, pa tamo su legalni ovi blaži narkotici, jel treba da nam namontiraju neku aferu oko toga ili crvenih fenjera, lijepo ti polako odavde da počneš, pa onda da napreduješ, ima da te Radmilo Šipovac i Budimir Stanković, poznati lovci na talente olako prodaju u bijeli svijet, a i brate smanji te nule sa eurima, vidiš da su momka koji daje golove iz kornera prodali za 40 posto nekog budućeg transfera koji će vjerovatno biti u nekoj robnoj razmijeni, tj za Bikija ima da dođu tri neka mlađa igrača , pa ti vidi šta ćemo mi da dobijem, bar 60 kila igrača i to svježe, bez kosti, a šta misliš kako bi ga tek prodali da zna da daje normalne golove

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
i to sto kazes, ali sta cu kad pucam na veliko.
Ma uostalom ja cu to da prepustim tebi, mogu ja i u uzbekistan, kad je mogao rivaldo sto ne bi mogao i ja. ti dogovori gdje a mene samo interesuje stanje na banci.
Ma uostalom ja cu to da prepustim tebi, mogu ja i u uzbekistan, kad je mogao rivaldo sto ne bi mogao i ja. ti dogovori gdje a mene samo interesuje stanje na banci.
Pa ti si gori od Klibera...subzero81 je napisao/la:i to sto kazes, ali sta cu kad pucam na veliko.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Bilbija nije normalan,prvo pa musko!
Svaka mu cast,vanserijski golgeter,steta sto ode,al sta bi sad...

Treci put castimo
Imali negdje na netu da se vidi gol?tatamata je napisao/la:Bilbija nije normalan,prvo pa musko!Svaka mu cast,vanserijski golgeter,steta sto ode,al sta bi sad...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
dal je neko dobio kakav odgovor sa SOS?!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sad sam malo gledao raspored,posto se blizi pocetak prvenstva....u prva tri kola osvajamo 9 bodova,dobijamo kuci Laktase i Celik,i pobjedjujemo nezainteresovani Leotar u gostima kome ne trebaju bodovi,a i mnogo smo bolji....za to vrijeme Siroki i Sarajevo mogu maksimalno po 4 boda osvojiti jer gostuju po 2 puta,Slobodi i Velezu odnosno Rudaru i Slaviji....Znaci,nakon toga,u nastavak trke ulazimo sa 4 boda vise od Sirokog i 9 bodova vise od Sarajeva.Cak mozda Siroki kuci ne pobijedi neugodni Zeljeznicar,tako da ta prednost bude i veca.Nakon dva kola nam slijede dvije uzastopno kuci protiv Rudara i Travnika,gdje jos pojacavamo tu prednost i lagano uzimamo titulu.
Naravno,preduslov je da nam igraci budu zdravi i da se dobro uklope novajlije,bar ovi najkvalitetniji,Vukelja,Knezevic,Trivunovic....i naravno,da budemo svi kao jedan,igraci,navijaci,uprava,da zaboravimo na sve promasaje i pogresne odluke i svi zajedno,kao u prvom dijelu jeseni,dodjemo do titule i Evrope.
I da navijamo,bez pretjerane filozofije,pa bar mi nismo navikli ni na kakve uspjehe,nama to ne bi smio biti problem...Pogotovo ne ove godine,kad po prvi put imamo priliku napraviti nesto veliko....Nismo mi klub koji igra Evropu svake godine,pa evo sad mozda kiksnemo i ne plasiramo se,vec upravo obrnuto.Sjetimo se da smo prije godinu i po navijali za nas klub protiv Jedinstva iz Crkvine i to u prvenstvenoj utakmici.A sad nam je odjednom katastrofa ako nam ne dodje na ljeto Leverkusen,La Coruna ili Everton....
Ovdje na forumu cemo pametovati,ali na stadionu- SVI KAO JEDAN!!
PS Ima da se Gradski stadion pomjeri za 10cm poslije svake utakmice,od navijanja....nesto kao Pionir sinoc!
Naravno,preduslov je da nam igraci budu zdravi i da se dobro uklope novajlije,bar ovi najkvalitetniji,Vukelja,Knezevic,Trivunovic....i naravno,da budemo svi kao jedan,igraci,navijaci,uprava,da zaboravimo na sve promasaje i pogresne odluke i svi zajedno,kao u prvom dijelu jeseni,dodjemo do titule i Evrope.
I da navijamo,bez pretjerane filozofije,pa bar mi nismo navikli ni na kakve uspjehe,nama to ne bi smio biti problem...Pogotovo ne ove godine,kad po prvi put imamo priliku napraviti nesto veliko....Nismo mi klub koji igra Evropu svake godine,pa evo sad mozda kiksnemo i ne plasiramo se,vec upravo obrnuto.Sjetimo se da smo prije godinu i po navijali za nas klub protiv Jedinstva iz Crkvine i to u prvenstvenoj utakmici.A sad nam je odjednom katastrofa ako nam ne dodje na ljeto Leverkusen,La Coruna ili Everton....
PS Ima da se Gradski stadion pomjeri za 10cm poslije svake utakmice,od navijanja....nesto kao Pionir sinoc!
-
- Kontakt:
Never count the chickens before they hatch... sto bi rekli englezi.Schlager je napisao/la:Sad sam malo gledao raspored,posto se blizi pocetak prvenstva....u prva tri kola osvajamo 9 bodova,dobijamo kuci Laktase i Celik,i pobjedjujemo nezainteresovani Leotar u gostima kome ne trebaju bodovi,a i mnogo smo bolji....za to vrijeme Siroki i Sarajevo mogu maksimalno po 4 boda osvojiti jer gostuju po 2 puta,Slobodi i Velezu odnosno Rudaru i Slaviji....Znaci,nakon toga,u nastavak trke ulazimo sa 4 boda vise od Sirokog i 9 bodova vise od Sarajeva.Cak mozda Siroki kuci ne pobijedi Zeljeznicar,tako da ta prednost bude i veca.Nakon dva kola nam slijede dvije uzastopno kuci protiv Rudara i Travnika,gdje jos pojacavamo tu prednost i lagano uzimamo titulu.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
fakat... losa je furka predvidjati rezultate xD kad se samo sjetim rudara na grbavici

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
moj shlageru oklen optimizam,pa što mi ne bi pobjedili slaviju u gostim ako vi možete leotara,a vi ste slabiji od nas,zašto bi mi kiksali protiv želje a puno smo bolji,a vi nećete protiv laktaša koji su se dobro pojačali,nećete vi nigdje pobjeć dapače,mislim da ćemo se za titulu borit mi i sarajevo,a vi za 3. mjesto
He,he jest mi se i nasao reci ko je bolji. Koji je argument? To sto ti tako mislis?
Pogledaj malo kako ste prosli sa nama jesenas u tri utakmice sto smo igrali u prvenstvu i Kupu....
Cak smo u kupu igrali bez pet prvotimaca,a vi kompletni i ni to vas nije sprijecilo da u Banjaluci izgubite 2-0 po navici...a ni u Sirokom nas niste uspjeli pobjediti....
U prvenstvu smo vam trebali 10 golova dati kako ste jadno izgledali,dvaput presli centar i dali dva gola, a mi od 15 sansi iskoristili 3...
Pogledaj malo kako ste prosli sa nama jesenas u tri utakmice sto smo igrali u prvenstvu i Kupu....
Cak smo u kupu igrali bez pet prvotimaca,a vi kompletni i ni to vas nije sprijecilo da u Banjaluci izgubite 2-0 po navici...a ni u Sirokom nas niste uspjeli pobjediti....
U prvenstvu smo vam trebali 10 golova dati kako ste jadno izgledali,dvaput presli centar i dali dva gola, a mi od 15 sansi iskoristili 3...
Steve Urkel je napisao/la:moj shlageru oklen optimizam,pa što mi ne bi pobjedili slaviju u gostim ako vi možete leotara,a vi ste slabiji od nas,zašto bi mi kiksali protiv želje a puno smo bolji,a vi nećete protiv laktaša koji su se dobro pojačali,nećete vi nigdje pobjeć dapače,mislim da ćemo se za titulu borit mi i sarajevo,a vi za 3. mjesto
Schlager je napisao samo jedan optimističan tekst i ništa drugo, počinjemo da širimo pozitivnu atmosferu među našim pristalicama, scenario po kojem ćemo mi uzeti 9 bodova u prva tri kola je poprilično realan, to je naš cilj, a koliko bodova ćete uzeti vi, to je vaša stvar, čovjek je napisao najbolji scenario za nas, ti možeš da napišeš najbolji scenario za vas, ali na vašoj temi, jel to u redu???
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Neka optimizma. Dobar je. Ulijeva nadu. I ove predikcije koje je slager postavio prilicno stoje. Ali iz principa ne prognoziram da mi se ne obije u glavu.
- Simpatizer
- Kontakt:
Jeste, vidjeli smo kako smo slabiji od vas: 3 utakmice, 2 nase pobjede i remi! To su cinjenice, a sta ce biti na proljece ostaje da se vidi. Slazem se da je Schlagerov post optimistican, ali ne i nerealan.
Inace, danas od 15.30 igramo prvu prijateljsku sa rumunskim drugoligasem Dunareom. Trenutno su 13.
EDIT: Sporo kucam.
Inace, danas od 15.30 igramo prvu prijateljsku sa rumunskim drugoligasem Dunareom. Trenutno su 13.
EDIT: Sporo kucam.

-
- Kontakt:
zlaya_tm87 je napisao/la:fakat... losa je furka predvidjati rezultate xD kad se samo sjetim rudara na grbavici![]()

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
isti sam, ali uvijek prognoziram samo pobjede, neznam zašto ali ja sam po pitanju Borca nemoguće veliki optimista, eto to zna i Schlager...crusader77 je napisao/la:Neka optimizma. Dobar je. Ulijeva nadu. I ove predikcije koje je slager postavio prilicno stoje. Ali iz principa ne prognoziram da mi se ne obije u glavu.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Bez imalo sumnje, za svoj optimizam imas i razloga. Valjda sve ispane kako treba.VB 1987 je napisao/la:isti sam, ali uvijek prognoziram samo pobjede, neznam zašto ali ja sam po pitanju Borca nemoguće veliki optimista, eto to zna i Schlager...crusader77 je napisao/la:Neka optimizma. Dobar je. Ulijeva nadu. I ove predikcije koje je slager postavio prilicno stoje. Ali iz principa ne prognoziram da mi se ne obije u glavu.
Jao jao sto smo optimisticni,polahko buraz nemoj da seokliznes negdje po tvome ispace Borac sampion vec nakon 7 kola ,lagano ba treba biti realan pa reci da nece Borac biti kao onaj od jesenas,velike su to promjene,pa mogli bi vas laktasi dobiti ko znaSchlager je napisao/la:Sad sam malo gledao raspored,posto se blizi pocetak prvenstva....u prva tri kola osvajamo 9 bodova,dobijamo kuci Laktase i Celik,i pobjedjujemo nezainteresovani Leotar u gostima kome ne trebaju bodovi,a i mnogo smo bolji....za to vrijeme Siroki i Sarajevo mogu maksimalno po 4 boda osvojiti jer gostuju po 2 puta,Slobodi i Velezu odnosno Rudaru i Slaviji....Znaci,nakon toga,u nastavak trke ulazimo sa 4 boda vise od Sirokog i 9 bodova vise od Sarajeva.Cak mozda Siroki kuci ne pobijedi neugodni Zeljeznicar,tako da ta prednost bude i veca.Nakon dva kola nam slijede dvije uzastopno kuci protiv Rudara i Travnika,gdje jos pojacavamo tu prednost i lagano uzimamo titulu.
-
- Kontakt:
čuj u kupu bez 5 prvotimaca,mi smo igrali kup koji nas ove godine ne zanima,jer u europu ćemo 100%,u banja luci 3-2 zq vas u zadnjim minutama,i šta hoćeš reć to nešto uvjerljivo i to u ovakvoj domaćoj ligi,nemoj pričat nešto bezveze najbolje igrače prodajete u neke pandure za 70 000Schlager je napisao/la:He,he jest mi se i nasao reci ko je bolji. Koji je argument? To sto ti tako mislis?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.