Idimidodjimi je napisao/la:Hoces da ti kazem kako se to uspjesno rijesava?filip13 je napisao/la: bolesno,baš bolesno,budala neće da obriše slike mog djeteta,svastika moja je u pitanju,jer eto ona voli to dijete,ja je zamolio nekoliko puta,žena mi je u bolnici pa nema net da je ona zamoli da obriše slike jer ja neću da su slike na netu i kraj priče
poslaću na pp ko želi prijaviti,može?
Odes do svastike kuci i onda sjedes kraj nje kada je na kompu. Pa onda uhvatis cvrsto za usta, onako da joj se usne skupe ko supak i na fin nacin je zamolis da odmah izbrise slike. Sve vrijeme drzis tako rukom. Ako nece, samo malo protreses joj glavu, da malko zaboli i onda ponovis fino na fin nacin pitanje.
Dok bude brisala, ti joj drzis usta tako jednom rukom i jednom rukom je pridrzavas za vrat.
Tamam da ti je ne znam sta, a kamoli glupa sestra od zene. To sto radi zasluzila je da joj se da do znanja da se ne zayebava sa slikama tvog tek rodjenog dijeteta po netu.
Kasnije nek se ljuti materi svojoj koliko hoce.
Probaj pa javi rezultate. Mada, siguran sam u 100%-tni uspjeh.
probao bih vjeruj mi ali živi 700 km daleko od mene,i pazi,radi to a dijete još uvijek u bolnici,17 dana već je od rođenja,ona voli to dijete pa zato objavljuje slike,aman zaman,objavljuje na fb kako voli mamu,sestru,žena od 35 godina takve stvari objavljuje,kao da neko ne zna da ona voli mamu pa mora to objaviti