AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Onda će oni primit' 3-4 komada. 

-
destro, totti i ninja se veceras upisuju u strijelce. I can feel it down in my plums 

To se dešava jednom u 10 godina.

-
destro iz ofsajda - pippo poslije pippa
sad jos capitano i ninja da ovjere pobjedu

sad jos capitano i ninja da ovjere pobjedu

Iako sam navijač Arsenala al ovog Destra poslije Di Natalea i Tottija najviše gotivimu Seria A pojma nemam zašto,još od Siene čini mi se 

Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 25 mar 2014, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Šta reći nakon prvog pol.? Solidna igra Rome, zasluženo vodstvo, nakon nekoliko odličnih osbrana golmana Torina. Zabismo iz ofsajda, sad ne svira kad je sve gotovo, a protiv Lazia,Atalante... kad smo se borili za titulu 1mm ofsajd nam je sviro'. Slavljenik (TOTT) je morao bolje pucati nakon onog sjajnog DDR-ovog propuštanja lopte. Dobro Castan zatvara pozadi i nadoknađuje izostanak Benatie. Moramo još 1 zabiti i riješiti pitanje pobjednika. Protiv napolija prije par kola i Cerci i Imobile bili rezerve, ubacio ih trener u 2.pol. tek, a protiv nas ih odmah gurno' u vatru, bezobrazluk 

Florenzi i 2:1, šta je prije toga promašio Torino, nevjerovatno.
Bas ne umijemo igrati protiv bunkera,na ljeto podhitno dovesti Lukakua.
embrace the chaos
-
nisam vidio ovoliko slavlje jos od okakinog gola petom sieni u posljednjoj minuti utakmice za pobjedu
inace, mnogo smo losi, kao i uvijek na postavljenu odbranu. jbg, ni barca ne bi probila ovaj 8-2 bunker bez da messi prodje kroz 5 igraca. immobile odlican, jos uvijek sam skeptican kada je on u pitanju ali ovo veceras mi se svidjelo i rado bih gi vidio u dresu rome (iako je to nemoguce). doduse, toloi ga je pustio kao da se radi o nekom levatu iz nize lige ali nema veze . . . cestitam ti rafael, zavrsices na gif-u.
grazie roma, idemo dalje.

grazie roma, idemo dalje.
Zabi ga EvilGeniusov miljenik
Bio me obuzeo srklet zadnjih 15-ak min.,ali eto malo sreće da i nas pomiluje. Šta reći Torino super organizovano pozadi odigro' i donekle produktivno prema naprijed. Imali su sjajnih šansi, ali su uspjeli za 90min. uputiti samo 1 udarac u okvir gola i iz tog jednog i zabiti. Toloi krivac za gol, ali za prvu utak. u seriji a sasvim solidan, uspio je i 2 puta opasno zaprijetiti dalekometnim šutevima.
Gervinho dvije asistencije

Gervinho dvije asistencije

sad se našla sreca nama naklanjati
al ajd dobro je, da se hejteri skroz ne upale
i opet totti najgori, poslje adema naravno koji je opet odigrao preko neke stvari

al ajd dobro je, da se hejteri skroz ne upale
i opet totti najgori, poslje adema naravno koji je opet odigrao preko neke stvari

nema potpisa
-
nego staAlen1987 je napisao/la:EvilGeniusov miljenik

iskreno se nadam da ce kastan i maikon biti na spisku brazila za SP, stvarno momci baš dobro igraju ove sezone i nepravda bi bila da SP gledaju na tv-u
ko bi onda od naših trebao igrati an SP
pjanic, nindza, ddr, gervinho (igrao bi i kevin da se nije povrijedio)sigurno
kastan, maikon, florenci, destro možda
pa i nije tako loše
ko bi onda od naših trebao igrati an SP
pjanic, nindza, ddr, gervinho (igrao bi i kevin da se nije povrijedio)sigurno
kastan, maikon, florenci, destro možda

pa i nije tako loše
nema potpisa
- 10DelPiero
- Kontakt:
Maicon je doktor za sve bekove i steta da mu mjesto uzima nekakav Dani Alves il' ko bi vec trebao igrat na toj strani mada iskreno kada sam ga gledao ove sezone nekako mi je djelovao nezainteresovano u pojedinim momentima a to sebi ne smije dopustit.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sjebala su nas nerijeseni ove sezone 7 xeva a par ih je za redom bilo nakon strašnog starta ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
castan je odlican ove sezone, veceras je spasio par situacija i jednostavno izdominirao i cercija i immobilea. definitivno zasluzuje to svjetsko ali nekako cisto sumnjam da ce biti pozvan jer ispred njega su sigurno thiago silva, david luiz i dante, a vjerujem da ce 4. stoper biti neko iz domace lige tipa dede, rever, doria, a mozda i 'nas' marquinhos dobije sansu. za maicona ne bi trebao biti problem jer jedina konkurencija mu je rafinha iz bayerna ali mislim da maicon igra puno bolju sezonu i da ce to na kraju i biti nagradjeno pozivom na SP. predobar je da bi bio izignorisan i ako je selektor brazila odgledao makar dvije utakmice rome mogao je vidjeti da skoro svaka akcija ide preko njega. florenzi je velika dilema, iako je po mnogima (a slozio bih se) takticki najzreliji i najzahvalniji talijanski igrac jos od perrotte, medjutim, montolivo je ipak prandellijev miljenik i uvijek ce imati prednost nad alessandrom, nazalost. destro ako ovako nastavi moze biti putnik za brazil ali ne bi bilo nikakvo iznenadjenje da ostane bez poziva.
-
http://stadiodellaroma.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
52500 gledalaca + mogucnost prosirenja na 60000 za finale LP. stadion je bez atletske staze, sa dosta visim/strmijim tribinama nego olimpico i po svemu sudeci nosice sponzorsko ime, a predvidjeno je da bude gotov do 2016/2017. sam stadion ce kostati 300 miliona €, dok ce cijeli projekat kostati puno puno vise. moram priznati da izgleda spektakularno i nije ni slican onom dizajnu koji se vrtio po netu do prije par dana - izgleda puno bolje. tu su jos roma village za fanove + novi trening centar sponsored by nike, dok ce trigoria sluziti za omladinske skole i slicne projekte. bome bome . . . obavezno provjerite ovu stranicu gore jer tu imate video prezentaciju kao i 30ak zanimljivih slika.

u medjuvremenu: PJANIC, SI AL RINNOVO. FIRMERÀ FINO AL 2018! 3, 5 miliona godisnje + bonusi i otkupna klauzula od 35 miliona €. ako je vjerovati talijanskim medijima miralem zeli ostati i igrati LP sa romom.
52500 gledalaca + mogucnost prosirenja na 60000 za finale LP. stadion je bez atletske staze, sa dosta visim/strmijim tribinama nego olimpico i po svemu sudeci nosice sponzorsko ime, a predvidjeno je da bude gotov do 2016/2017. sam stadion ce kostati 300 miliona €, dok ce cijeli projekat kostati puno puno vise. moram priznati da izgleda spektakularno i nije ni slican onom dizajnu koji se vrtio po netu do prije par dana - izgleda puno bolje. tu su jos roma village za fanove + novi trening centar sponsored by nike, dok ce trigoria sluziti za omladinske skole i slicne projekte. bome bome . . . obavezno provjerite ovu stranicu gore jer tu imate video prezentaciju kao i 30ak zanimljivih slika.

u medjuvremenu: PJANIC, SI AL RINNOVO. FIRMERÀ FINO AL 2018! 3, 5 miliona godisnje + bonusi i otkupna klauzula od 35 miliona €. ako je vjerovati talijanskim medijima miralem zeli ostati i igrati LP sa romom.
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.