FK Radnički Lukavac

Asina
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Asina » 25 mar 2014, 20:34

I da,zaboravio sam reći,stvarno mi nije jasno na što je Sloboda dala toliki novac ???Pa ljudi moji u onoj ekipi ,preplaćinih zvijezda ni jedan ne vrijedi više od prosjeka Federalne lige ,znači negdje 500-600 KM maksimalno.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 mar 2014, 20:49

Asina je napisao/la:I da,zaboravio sam reći,stvarno mi nije jasno na što je Sloboda dala toliki novac ???Pa ljudi moji u onoj ekipi ,preplaćinih zvijezda ni jedan ne vrijedi više od prosjeka Federalne lige ,znači negdje 500-600 KM maksimalno.
Ako ti nije jasno trebao si pogledati statistiku, ona nikad ne laže:
4 utakmice - 4 pobjede - gol razlika 12-0

Od toga 2 gostovanja koja su vjerovatno ponajteža u ovom rangu, vama i Čapljini

Npr. vaši momci koji su plaćeni tim parama koje si naveo imaju omjer
4 utakmice - 1 pobjeda 2 poraza 1 nerješena - gol razlika 8-4

Šta tu nije jasno, na šta je novac bačen ?

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 25 mar 2014, 21:06

Asina je napisao/la:I da,zaboravio sam reći,stvarno mi nije jasno na što je Sloboda dala toliki novac ???Pa ljudi moji u onoj ekipi ,preplaćinih zvijezda ni jedan ne vrijedi više od prosjeka Federalne lige ,znači negdje 500-600 KM maksimalno.
ma kakav novac! To su polovnjaci koji ni na klupi Sarajeva nisu imali mjesta kolika njima plata moze da bude? Druga je prica da ti iskesiras igraca od 50 milja pa vise,onda mozes reci da je novac ulozen

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 25 mar 2014, 21:18

Koliko ja znam u Slobodi ima dosta igrača sa primanjima od nekih 1500 KM,plus ono što su dobili na ruke???

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 mar 2014, 00:06

Asina je napisao/la:Generalno derbi je samo po pitanju navijača i velikog broja publike ispunio očekivanja.Sramotno je da 22 igrača 90 minuta nabijaju loptu sa jednog kraja na drugi kraj terena,bez i jednog duplog pasa,lijepog poteza ,nekog proigravanja,a možda je taj pogodak jedino što se imalo i vidjeti na tekmi (uz onaj slobodnjak Aljukića).Mislim da je Sloboda imala više sportske sreće,obzirom da je Jogunčić uprskao tri izgledne prilike,u kojima je morao bolje reagovati.Generalno Radnički je bio jako motivisan (uostalom kao kao i Sloboda koja je spremnija),ali definitivno fizički nisu baš sjajno spremni i pas igra im je očajna (ne znam šta rade na treningu).Mešić ,iako kvalitet i veliki znalac,na žalost igra igru za sebe,bez kvalitetnog razigravanja saigrača u situaciji kada uspije zadržati loptu,već u igrački poznim godinama i manje više nespreman ,pokušava solirati,pri čemu gubi i ono malo svježine !!! Što se tiče Ćire ,nisam za one transparente iako je (oni stariji se toga dobro sjećaju) u svojoj "Kockastoj eri" dobro zabiberio našoj repki otimanjem igrača koji nisu bili ni u među 22 igrača u Hravatskoj,čisto "da komšiji crkne krava",a ono Tuđmanovsko dupeuvlačenje stvarno ne bih komentarisao,iako smo mi dobro popušili njegove fore u vrijeme vođenja naše repke.Neka se u ovom tekstu niko ne uvrijedi,pokušao sam biti realan ,a nisam navijač Slobode ni Radničkog.Veliki pozdrav
Ni ti ne bi ništa bolje igrao da si imao pripreme po onakvom pomoćnom terenu, i ostalim terenima koji su i malo bolji na Općini Lukavac, što se tiče fizičke spreme dobro je to sad kakvi smo bili na početku sezone dok nas je trenirao Crnkić i dovodio svoje igrače sve majstore fudbala...

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 26 mar 2014, 08:55

ako malo bolje pogledas u pocetnoj ekipi su salihovic mehanovic efendic omic jahic mehidic, do proslog kola tu je bio i mujka... od novih "pojacanja" tu smo uboli samo sa golmanom hadzice, moranjkicem i redzepijem... ovo ostalo sve su promasajii.. znamo mi to da smo se zajebali, samo eto jbg ako nista imamo siroku klupu, al jbg opet npr jusufbasic i husic su uzeli vise para na ruke i obestecenje za jusufbasica u hiljadama nego sto su minuta odigrali na terenu... ali eto duga je sezona vidicemo sta ce biti, ali ajde nek sjede na klupi nikad se ne zna kad ce zatrebati, ali na kraju sezone slijedi cistka... pozdrav, sve najbolje u narednom dijelu sezone ;) ps moras priznati teren je bio prelos po onom se i nije moglo igrati, ali eto kolko tolko smo kontrolirali igru i uspjeli zabiti taj jedan go i po meni zasluzeno pobijediti, hvala Bogu sto je sve bilo cisto i bez namjestanja, cak su to i ovi iz bihaca gore sto su bili na utakmici potvrdili i drago im je iako su bili pripremili velike premije da im dadnu na ruke ako uspiju otkinuti bodove :)))) ali hvala Bogu redzeeepiii :) i izvinite za ogradu znate i sami da je vec bila kriva i zahrdzala u onom trenutku dobro nisu svi dijelovi popucali...i samo jos jedna stvar, ne znam ko je iznio onu vijest da su tusevi pokidani od strane nasih igraca, stvarno ciste nebuloze mislim da nije bilo potrebe da se ta laz siri jer stvarno nije bilo nikakve potrebe, ne vidim razlog da bi se pokidalo to ? plus pobijedili sve normala i hajmo sad kidat tuseve.. ? :S :S to je van svake pameti... pozz momci uzivajte ;)
1919 <3

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 26 mar 2014, 18:40

RUDARSKA2 je napisao/la:a niko neodgovori .... Cemu plagijati ??? Parola ... i pjesma " kao skoti pijemo " to je nase , cemu kopiranje nas i to bas protiv nas ???
Eto to sto ste glasni poslije tekme ne mora da znacida ste i upavu.

Na tekmi ste se niste trosili zato sad zatrpavate net svojim komentarima, bolje ste navijali prosle sezone nego ove gdje vas je bilo vise, al eto nisu vam simpatizeri puno pomogli u navijanju valjda ste zato slabo i navijali ...nego parola ko parola "kakav takav" je samo isto....vi ste u svojoj spominjali grad i paradu mi trenera i klub ....sta mislis da mi nismo razmisljali o tome kad smo je pravili ....a to za kao skoti pijemo ti dokazi da je vasa mi nikad vise necemo na jug stat...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 mar 2014, 18:51

ocekujes pjevanje vodja ni megafon nije mogao unjeti, a vas krelac mikrofon i razglas :lol: sasvim dovoljno da vidis kako si ogranicen, al nebitno nama je prava utakmica sad u subotu pa ces vidjeti sta je navijanje 8-) a sad adio
Sloboda Tuzla

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 26 mar 2014, 18:56

fukaratz je napisao/la:ocekujes pjevanje vodja ni megafon nije mogao unjeti, a vas krelac mikrofon i razglas :lol: sasvim dovoljno da vidis kako si ogranicen, al nebitno nama je prava utakmica sad u subotu pa ces vidjeti sta je navijanje 8-) a sad adio
niije valjda da neces da priznas da ste to mogli bolje odradit da nije simpatizera bilo
dobro

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2014, 19:04

Sto se tice navijanja fukare su prekucani vise puta ,mislim da bi bio veliki apsurd razgovarati o tome ko je bolji ,,,prema tome vozdra ;) a najsmijesniji su mi komentari za parolu koja je navodno namjenjena Ciri,,,koji debili pa majko moja

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 mar 2014, 19:08

sodaacm je napisao/la:Sto se tice navijanja fukare su prekucani vise puta ,mislim da bi bio veliki apsurd razgovarati o tome ko je bolji ,,,prema tome vozdra ;) a najsmijesniji su mi komentari za parolu koja je navodno namjenjena Ciri,,,koji debili pa majko moja

ko je bio domaćin?Fukare ili siouxi..
Pobjeda je bolja od orgazma!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2014, 19:19

druze moj nema dalje rasprave,,,PREKUCANI STE i vozdra ajde sad u PL da vas i drugi karaju, papci,,, najdraze mi je sto smo ispali gospoda kao domacini za razliku od vas bez ijednog incidenta a bilo je provokacija mnogo ispred josika ,,,ponosan sam na to...kad "seljak " pokaze "carsijaneru" ko smo i sta smo...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 mar 2014, 19:21

panini je napisao/la:...i samo jos jedna stvar, ne znam ko je iznio onu vijest da su tusevi pokidani od strane nasih igraca, stvarno ciste nebuloze mislim da nije bilo potrebe da se ta laz siri jer stvarno nije bilo nikakve potrebe, ne vidim razlog da bi se pokidalo to ? plus pobijedili sve normala i hajmo sad kidat tuseve.. ? :S :S to je van svake pameti... pozz momci uzivajte ;)
"Kapiten" je pokidao tuševe još prije početka utakmice ;)

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/devas ... oboda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 mar 2014, 19:23

sodaacm je napisao/la:Sto se tice navijanja fukare su prekucani vise puta ,mislim da bi bio veliki apsurd razgovarati o tome ko je bolji ,,,prema tome vozdra ;) a najsmijesniji su mi komentari za parolu koja je navodno namjenjena Ciri,,,koji debili pa majko moja
vi to bolji? ahahahah jest ali sa afganistanom ... sva sreca vam pa se parole nisu mogle praviti ali bila je jedna idelana spremna za vas ..vjerovatno cete je zaobici jer necemo vise igrati u istom rangu barem se nadam :).

mene interesuje zasto se vi uvjek rasirite onako pa jos najmanje dva covjeka mogu stati tu.. sto da izgleda ljepse ili da izgleda vise ?..da i razglas i pjesme na ponavljanje i ono tipa "niko kao radnicki soda" to i treba da vam grmi ...da i dobra vam je ova pjesma sto je cesto pjevate ...ali porediti se sa fukarama je smjesno..pa fukare vam dodju u grad bez policijske pratnje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 mar 2014, 19:30

ej moj Dado hajd sto smo dosli bez policiske pratnje nego smo i hodali po gradu ko da je nas :lol: pili u parkicu ispred one robne kuce mislim da je VF, pa nam dosadilo otisli malo u Turski Lukavac pa tamo roljali :lol: volio bi vidjeti kako se oni krecu kroz Tuzlu 8-)
Sloboda Tuzla

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2014, 19:32

evo ga jos jedan se javlja na forumu radnjicki i meni ovde soli o komplexu prema tz.... strasno , neznma kako i sta dalje ,,,debili jedni razlika izmedju lukavca i ostalih manjih sredina u TK sto u lukavcu nemate muda praviti sranja i prsit se ovde kao u drugim pomenutnim sredinama,,,, a mrznja prema u tz je mnogo starija od tebe samog vjeruj mi ,,,,pitaj malo starije tz zbog cega i kako ,,, i gdje ste se kupali do prije 10 ak godina,,,osobno ne mrzim tz uopste i za divno cudi pazi ovo ,,,cak je puno vise gotivim nego sarajevo,,,i ostale sredine al ko ljudi ste dno dna ,,barem velika vecina sto sam ih upoznao,,,sve dok mu valjas dobar cim imas kontra misljenje odmah seljak...zanimljivo...samo bih volio da vidim te tvoje parametre za istu.,,,

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 26 mar 2014, 19:33

SaltCityAttack je napisao/la:
vi to bolji? ahahahah jest ali sa afganistanom ... sva sreca vam pa se parole nisu mogle praviti ali bila je jedna idelana spremna za vas ..vjerovatno cete je zaobici jer necemo vise igrati u istom rangu barem se nadam :).

mene interesuje zasto se vi uvjek rasirite onako pa jos najmanje dva covjeka mogu stati tu.. sto da izgleda ljepse ili da izgleda vise ?..da i razglas i pjesme na ponavljanje i ono tipa "niko kao radnicki soda" to i treba da vam grmi ...da i dobra vam je ova pjesma sto je cesto pjevate ...ali porediti se sa fukarama je smjesno..pa fukare vam dodju u grad bez policijske pratnje
na koliko si tekmi bio slobode i radnickog kako su u istom rangu, a i oci te varaju da se rasirili po jugu ...bar sad na ovoj tekmi nije bilo....i covjek ti pise o navijanju ti bacas neke tvrdnje da ste dosli bez pratnje..

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2014, 19:36

rasirili se? hahahhaha koji debilizam majko moja,,,,

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 26 mar 2014, 19:38

fukaratz je napisao/la:ej moj Dado hajd sto smo dosli bez policiske pratnje nego smo i hodali po gradu ko da je nas :lol: pili u parkicu ispred one robne kuce mislim da je VF, pa nam dosadilo otisli malo u Turski Lukavac pa tamo roljali :lol: volio bi vidjeti kako se oni krecu kroz Tuzlu 8-)
bili ispred VFa pa otisli do turkog lukavca samo da bi i dole pili, nelogicno i zvuci nevjerovatno al cestitke :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 mar 2014, 19:41

vala ja nemam nikakve probleme niti komplekse ..ja imam jako dobre prijatelje u Lukavcu, familiju i td , ali ja govorim sa navijacke strane ne mozete se vi tu porediti u bilo kojem smislu ..Sto bi dosli u Lukavac i pravili neka sranja ?.. jendom je bilo to kad ste nas napucali pa kad se krijo Meckic u svlacionicama i dobro znamo sta se sve tad dole izdesavalo..sto to nekom treba naravno ebes to ..samo kazem vidim ovo da su vam pjesme uglavnom naponavljanje i one su uvjek dobro izvucene napravi buku, pa onda i ozvucenje...ja izrazito postujem SIouxe ne znam sta drugi moji drugovi misle ali tako isto kazem pokazat ce vrijeme kad mi ako bog da napustimo ovu ligu gdje ce biti SIouxi..nadam se da ce biti uz svoj klub a ne ponovo doci na Tusanj bodriti sarsajevske plave .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.