FK Radnički Lukavac

JohnLowe
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la JohnLowe » 24 mar 2014, 10:37

staragarda je napisao/la:inace,predobra parola za Blazevica :D :D
Vidis da se negdje mozemo sloziti :lol:
inace ?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 mar 2014, 10:41

Hvala njemu za zasluge sa repkom al kakvih je on ispada imao, sta je sve izjavljivao i kome se sve nije uvlacio u dupe zbog para , ko ga ne zna zelen je.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 10:49

Al` ozbiljno zašto se ne može skloniti ona ograda ,pa da se još proširi tribina za gostujuće navijače?I zašto ste šutili kad ste palili one baklje (nisam upoznat pa me zanima) ;) LP!
Pobjeda je bolja od orgazma!

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 24 mar 2014, 11:20

Gorki je napisao/la:Al` ozbiljno zašto se ne može skloniti ona ograda ,pa da se još proširi tribina za gostujuće navijače?I zašto ste šutili kad ste palili one baklje (nisam upoznat pa me zanima) ;) LP!
Ja mislim da su baklje bile za navijaca koji je nedavno nastradao na motoru u Lukavcu.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 24 mar 2014, 12:09

Gorki je napisao/la:Al` ozbiljno zašto se ne može skloniti ona ograda ,pa da se još proširi tribina za gostujuće navijače?I zašto ste šutili kad ste palili one baklje (nisam upoznat pa me zanima) ;) LP!
Ne znam tako su ovi napravili i već skoro dvije godine je onako ograđen dio kako za gostujuće navijače na Sjeveru, tako i za domaće na Jugu, a u 25 minuti utakmice Siouxi su zapalili 25 baklji za Semira koji je skoro poginuo s motorom, a bio je član Siouxa...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 mar 2014, 13:03

Snimak utakmice Radnički - Sloboda će biti na programu TV Lukavac danas u 16.00 sati.

TV Lukavac možete pratiti u kablovskom sistemu BHB Cable TV i MOJA TV BH Telecom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 mar 2014, 13:44

U principu bi taj ograđeni dio bio dovoljan za najvatrenije, problem je juče bio što su na tu tribinu došli i obični simpatizeri. Jbg nisu ljudi znali ili nisu smjeli da dodju na zapad i istok. Dosta tuzlaka je bilo i na ostalim tribinama, podržavali ljudi svoje bez problema (barem na zapadu).
Al da je sjever bio pretrpan je činjenica. Možda se to moglo bolje organizovat ali sad je gotovo. Svakako će doći čestitka iz saveza zbog te tribine

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 mar 2014, 14:47

Parole na mjestu, kop dobar, koreografija tesko da je mogla bolje, ali bakljada jeste. Sve u svemu dobro izgleda, samo naprijed. Steta sto niste u PL
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 mar 2014, 15:02

Jel ono na koreografiji sioux drzi glavu koze ili ?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 24 mar 2014, 16:27

Na TV Lukavac upravo snimak utakmice Radnički - Sloboda ;)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 mar 2014, 16:30

terabajt je napisao/la:Jel ono na koreografiji sioux drzi glavu koze ili ?
Meščini da drži

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 24 mar 2014, 18:00

terabajt je napisao/la:Jel ono na koreografiji sioux drzi glavu koze ili ?
sioux kolje/preklo kozu,
a ovi sto laprdaju za ciru i poruku upucenu njemu, sta sioux-e boli racku sto je on nekad vodio reprezenaciju, za to mu svaka cast tad bila sad vodi rivalski klub i ko ga 'ebe, sioux-i tad nisu navijali za ciru vec za BiH kao sto i danas navijaju, vise ne vodi repku i to je to.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 24 mar 2014, 18:15

a niko neodgovori .... Cemu plagijati ??? Parola ... i pjesma " kao skoti pijemo " to je nase , cemu kopiranje nas i to bas protiv nas ???

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 24 mar 2014, 18:20

Dal' ce slucajno na netu negdje bit snimak utakmice???

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 18:32

RUDARSKA2 je napisao/la:a niko neodgovori .... Cemu plagijati ??? Parola ... i pjesma " kao skoti pijemo " to je nase , cemu kopiranje nas i to bas protiv nas ???
Oni brate smiju sve i nije plagijat,a mi ne smijemo ništa :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 24 mar 2014, 18:56

Gorki je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:a niko neodgovori .... Cemu plagijati ??? Parola ... i pjesma " kao skoti pijemo " to je nase , cemu kopiranje nas i to bas protiv nas ???
vas kad covjek slusa/cita na ovim forumima reklo bi se da ste vi izmislili sve sto ima veze sa tribinama

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 24 mar 2014, 19:47

kecher II je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
vas kad covjek slusa/cita na ovim forumima reklo bi se da ste vi izmislili sve sto ima veze sa tribinama
Ma opjevali su pjesme od HZ i to na tekmi protiv Sarajeva,al eto popuju sad,prave se pametni

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 24 mar 2014, 20:26

Prošle sezone u ovoj ligi 36 bodova na kraju je donosilo opstanak u ligi, tako da mislim da mi možemo do kraja i do 42 boda i sigurno ispasti nećemo nek i izgubimo sve utakmice u gostima do kraja, kod kuće riješiti Bratstvo, Budućnost, Rudar, Branitelj, Gradinu i dosta za nas, a možda uzmemo koji bod kod Orašja, Iskre, Podgrmeča i lagano se pripremati za narednu sezonu, a ko zna možda i naredne sezone u Prvoj ligi igramo općinski derbi sa Prokosovićima ako oni izbore ulazak :)

kanisterr
Kontakt:

Post Postao/la kanisterr » 24 mar 2014, 20:47

harry_90 je napisao/la:I jos napravili fukare lukavac...hahahhaa i sa ovim se obrukase...da je to ikad vidjeno na tribini fukara pa bih razumio,jbg oduzeli ljudi..aa ovako sami ga napravili,dali pare i na kraju zapalili koliko sam uspio vidjet il grijesim :lol: :lol: abd da je ovo zadnja tekma sa njima !
Ko je glasniji i više puta napiše taj je upravu?
Jesi čuo za izvjesnog "šabana" iz LK koji navija za slobodu ide na tekme itd itd?? Ako dolaziš na tribinu zadnjih par sezona sigurno si čuo. Taj "šaban" je u vrijeme kada je pratio tekme, napravio taj trans za sebe, i za par momaka iz LK koji su navijali za Slobodu... i taj transparent je oduzet od tog "šabana" Tako da ste se samo obrukali vi, i brukate se i dalje po "navijačkim facebook stranicama" jer tamo od 100 komentara na sioux slikama 99 je vaše i ima uvijek jedan "to braćo - RZ".
Toliko...

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 25 mar 2014, 20:29

Generalno derbi je samo po pitanju navijača i velikog broja publike ispunio očekivanja.Sramotno je da 22 igrača 90 minuta nabijaju loptu sa jednog kraja na drugi kraj terena,bez i jednog duplog pasa,lijepog poteza ,nekog proigravanja,a možda je taj pogodak jedino što se imalo i vidjeti na tekmi (uz onaj slobodnjak Aljukića).Mislim da je Sloboda imala više sportske sreće,obzirom da je Jogunčić uprskao tri izgledne prilike,u kojima je morao bolje reagovati.Generalno Radnički je bio jako motivisan (uostalom kao kao i Sloboda koja je spremnija),ali definitivno fizički nisu baš sjajno spremni i pas igra im je očajna (ne znam šta rade na treningu).Mešić ,iako kvalitet i veliki znalac,na žalost igra igru za sebe,bez kvalitetnog razigravanja saigrača u situaciji kada uspije zadržati loptu,već u igrački poznim godinama i manje više nespreman ,pokušava solirati,pri čemu gubi i ono malo svježine !!! Što se tiče Ćire ,nisam za one transparente iako je (oni stariji se toga dobro sjećaju) u svojoj "Kockastoj eri" dobro zabiberio našoj repki otimanjem igrača koji nisu bili ni u među 22 igrača u Hravatskoj,čisto "da komšiji crkne krava",a ono Tuđmanovsko dupeuvlačenje stvarno ne bih komentarisao,iako smo mi dobro popušili njegove fore u vrijeme vođenja naše repke.Neka se u ovom tekstu niko ne uvrijedi,pokušao sam biti realan ,a nisam navijač Slobode ni Radničkog.Veliki pozdrav
Zadnja izmjena: Asina, dana/u 25 mar 2014, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.