HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 mar 2014, 17:01

lenta crvena je napisao/la:Vidi ovih paćenika što gledaju pravopis. Ti si Neretvanska pastrmko najveći paćenik od svih. Svaka druga ti je Zrinjski ili Ultrasi. Dobro te neko izmaltretiro, vjerovatno su ti to ratne traume.
Metnem vam ga ženskom rodu i u gornju i u donju rupu.

Ja se sjećam kada su se stolice stavljale da su rekli da je dole 6000 stolica zajedno sa onima u loži a u loži je 950 komada.
Zasto se nerviras decko moj rumeni. Zasto u svakom postu spominjes rat. Ali kad me vec vuces bilo je obrnuto. Ja tebi necu dirati zenski rod seljacino jer mozda imas djevojcicu od dvi-tri godine u njemu. Vidi se da si mostarsko dijete i po vokabularu i po razmisljanju kad tako reagujes na zayebanciju
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 25 mar 2014, 17:13

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
lenta crvena je napisao/la:Vidi ovih paćenika što gledaju pravopis. Ti si Neretvanska pastrmko najveći paćenik od svih. Svaka druga ti je Zrinjski ili Ultrasi. Dobro te neko izmaltretiro, vjerovatno su ti to ratne traume.

Ja se sjećam kada su se stolice stavljale da su rekli da je dole 6000 stolica zajedno sa onima u loži a u loži je 950 komada.
Zasto se nerviras decko moj rumeni. Zasto u svakom postu spominjes rat. Ali kad me vec vuces bilo je obrnuto. Ja tebi necu dirati zenski rod seljacino jer mozda imas djevojcicu od dvi-tri godine u njemu. Vidi se da si mostarsko dijete i po vokabularu i po razmisljanju kad tako reagujes na zayebanciju
Dzaba ti njima pricas moj pastrmka,jer po njihovom poimanju pravi mostarac je jedino ako je Rvat,sve su to mali marini topici :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 mar 2014, 17:56

konjicanin01 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Dzaba ti njima pricas moj pastrmka,jer po njihovom poimanju pravi mostarac je jedino ako je Rvat,sve su to mali marini topici REČE KONJIČANIN PODVELEŠCU.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 25 mar 2014, 18:00

Hoce u vas goriti ako bude Zrinjskom pobjeda trebala u Vrapcicima za titulu! :lol:

ionako se volite!
Znaći mostarci navijaju za Velez a za Zrinjski "neki" drugi ?! :?
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 25 mar 2014, 18:05

Bola ne izazivajte ovu ribu dovest cemo nam svoje djavole pa ce nam masvi batje jkuma u zdapi :lol:
Podvelesci niste nam zanimljivi do zadnjeg kola kad cemo vas silovat' na livadi..
lenta crvena je napisao/la: Oni imaju stadion kapaciteta 4000 mjesta kojega nisu uspjeli da napune nikada.
Kruze glasine da je prije koji dan na tom istom stadionu bilo oko 1 000 nazocnih, par cobana a ostalo su bile ovce i ostala zivina, sto je najveca posjeta na tom stadionu od njegove izgradnje..

@ajkula pogresno, Mostarci za Zrinju, podvelesci za vehlez
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 25 mar 2014, 18:17

Kod njih su Mostarci Mišo Marić i Markovina na koje oni svršavaju a Marin Topić im nije Mostarac. Još kada nam to Konjičanin kaže onda sve bude još jasnije.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 mar 2014, 18:27

Sutra Mladost VO.Znam da su mnogi već u mislima u polufinalu kupa BiH ali ja mislim da se mora ozbiljno shvatiti ova utakmica inače može biti problema.
Prvo, sutra zbog ozljeda neće biti Brkovića,Đurića, Peze a pravo nastupa nemaju Aleksić.Zlatić,Mamić.Ali bez obzira na ovo imamo dovoljno igrača da sastavimo ekipu koja će ovo riješiti na rutinu ali pod uvjetom da se protivnik shvati ozbiljno.
Mladost još nije izgubila utakmicu u gostima ovog proljeća a igrali su sa Borcem,Veležom i direktnim konkurentom za opstanak Rudarom.Ne želim ni pomisliti šta se može dogoditi ako nam nedaj bože zabiju prvi gol i povedu.Mislim da se oni još nisu predali i neće se predati dok ih ne ohladimo barem jednim golom.Znam da će neki reći "ta će mladost" ali ako ih ne shvatimo ozbiljno i ako ne zabijemo koji gol bez veze ćemo se uvaliti u problema i bespotrebno se trošiti pred važnu utakmicu u nedjelju sa Slavijom.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 25 mar 2014, 18:36

Sutra besplatan ulaz na kup-utakmicu sa Mladosti,pa mozda i riblja čorba iz Neretve navrati :lol: :lol:
Doktor baluna...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 mar 2014, 18:38

CroCop je napisao/la:Mostarci za Zrinju, podvelesci za vehlez

Ne humoriziraj sine...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 mar 2014, 18:38

lenta crvena je napisao/la:Kod njih su Mostarci Mišo Marić i Markovina na koje oni svršavaju a Marin Topić im nije Mostarac. Još kada nam to Konjičanin kaže onda sve bude još jasnije.
Ma pustite njih i njihove šupljake.Svak ima pravo na svoje mišljenje ali ga neće meni nametati naročito ne na ovoj temi.Najžešći su mi ovi "mostarci" na baterije a ništa što je mostarsko im ne valja ako se nalazi na "zapadnoj" strani.Ali dosta "o njima", ja na njihovu temu ne idem jer se ne može normalno komunicirati (čast izuzecima) i zato ih treba ignorirati bez obzira na provokacije.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 25 mar 2014, 20:25

Ne piju samo zeljini fudbaleri! :D

slika

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 25 mar 2014, 20:27

zivinaajkula je napisao/la:Ne piju samo zeljini fudbaleri! :D

slika
Ovo je večer poslije Borca pa im je bilo "dozvoljeno" da se malo opuste :D pa se ne ljuti niko,bitno je da ne piju prije utakmica.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 25 mar 2014, 20:28

Ne piju ko ni naši! :lol: :lol: :lol:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 25 mar 2014, 21:14

slika
Vidi Belog legende,pravi momak i ljudina

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 mar 2014, 21:23

Beli svira harmoniku ko veliki :D
1946

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 25 mar 2014, 21:37

sutra je ulaz slobodan,treba ih shvatit ozbiljno jer jedna lopta uvijek moze zalutati i stvoriti paniku a i nebi se valjalo previse umoriti jer u nedjelju je teska utakmica u istocnom sarajevu.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 mar 2014, 22:50

marioo8888 je napisao/la:

slika
Ovo je večer poslije Borca pa im je bilo "dozvoljeno" da se malo opuste :D pa se ne ljuti niko,bitno je da ne piju prije utakmica.
Pa neka se momci vesele, nije zabranjeno ako je u granicama normale

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 26 mar 2014, 15:46

Aleksandar Vasić je pucao, lopta dodirnula Radeljića, te završila u mreži domaćih.

auu, bice ovo zanimljivo :D
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 26 mar 2014, 15:51

tarikhordas je napisao/la:Aleksandar Vasić je pucao, lopta dodirnula Radeljića, te završila u mreži domaćih.

Hahah,,sigurno su ga na doJnji go primili

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 26 mar 2014, 17:32

podhum je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Aleksandar Vasić je pucao, lopta dodirnula Radeljića, te završila u mreži domaćih.

Hahah,,sigurno su ga na doJnji go primili
al zato utrpasmo 5 u gorJnji, kakvi golovi crnova, kakav gol basare!!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.