FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dzole brate nemoj se ljutit ali znas li ti koliko je zavrsilo na grbavici. Sta ces se zatvarat do 70e brate miliDzoleZeljo je napisao/la:Pa sta bi ti? Da jurisamo kao zadnji levati bez glave i repa, a vi da nam tricu onda uvalite...lafomamone je napisao/la:e to to, to vam je dobitna taktikaDrzati nulu sve do zadnjih 20 min, onda napasti...![]()
Zatvorit se, cvrto i jako igrati na svaku loptu, sa puno prekida i faulova, cekati svoju priliku, pa sta bude neka bude...
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@bagrcavi i Rodeni
(Fizicki su spremniji od nas. Ne mozemo se natrcavati sa njima. Moramo ih umrtviti prvo poluvrijeme, mozda jos tamo do 70 min, ako se oni ne otvore ranije i tek onda krenuti na sve ili nista...
Budemo li mi napadali kao protiv Sirokog, primit cemo bezvezni gol i sve ce nam se srusiti odmah na startu jos cemo biti naguzeni opet.
@corleone87 - Jesmo pokusali, u tome je stvar, samo sto ti protivnik nije dozvoljao da pravis adekvatan napad. E to ti je ono, kada ti dode adekvatna konkurencija, pa vidis da tvoja igra nije dobra, a cinila se dobro u prijasnjim susretima, samo te niko nije znao kazniti do kraja.

Budemo li mi napadali kao protiv Sirokog, primit cemo bezvezni gol i sve ce nam se srusiti odmah na startu jos cemo biti naguzeni opet.
@corleone87 - Jesmo pokusali, u tome je stvar, samo sto ti protivnik nije dozvoljao da pravis adekvatan napad. E to ti je ono, kada ti dode adekvatna konkurencija, pa vidis da tvoja igra nije dobra, a cinila se dobro u prijasnjim susretima, samo te niko nije znao kazniti do kraja.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 25 mar 2014, 13:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- corleone87
- Kontakt:
Bas smo se slomili napadajuci protiv Sirokog..DzoleZeljo je napisao/la:@bagrcavi i Rodeni(Fizicki su spremniji od nas. Ne mozemo se natrcavati sa njima. Moramo ih umrtviti prvo poluvrijeme, mozda tamo do 70 min, i tek onda krenuti na sve ili nista...
Budemo li mi napadali kao protiv Sirokog, primit cemo bezvezni gol i sve ce nam se srusiti odmah...

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Na utakmici 23. kola BHT Premijer lige BiH sa radom je krenuo Željo.TV, online TV FK Željezničar, koji će se do kraja sezone 2013/2014. emitovati u testnoj fazi.
Željo.TV, namijenjen svim navijačima FK Željezničar i ljubiteljima bosanskohercegovačkog fudbala, emituje povremeni programski sadržaj sa Stadiona Grbavica.
Fudbalski klub Željezničar putem Željo.TV omogućio je svim navijačima našeg Kluba koji nisu u prilici prisustvovati utakmicama na Stadionu Grbavica da budu uz svoj omiljeni Klub pripremajući sljedeći programski sadržaj:
- direktne prijenose utakmica BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine,
- direktne prijenose utakmica Kupa Bosne i Hercegovine,
- direktne prijenose odabranih treninga FK Željezničar,
- direktne prijenose konferencija za medije FK Željezničar i
- reprizni program svih sadržaja na zahtjev.
Online kanal Željo.TV će prenositi sve susrete sa Stadiona Grbavica shodno rasporedu svih domaćih utakmica Kluba.
Na našem online TV kanalu dio sadržaja, kao što su živi prijenosi treninga i konferencija za medije, će biti dostupan i za gledaoce iz Bosne i Hercegovine i regiona. Cjelokupan sadržaj programa će biti dostupan samo za gledaoce izvan regiona jer autorska prava za prijenos u regionu do kraja tekuće sezone ima naš partner TV Arena Sport.
Željo.TV će se do kraja sezone 2013/2014. emitovati u testnoj fazi.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ako nisu spremni kako ces ocekivati od njih da krenu od 70e minute. Bar moje misljenje da se trebate od pocetka nadigravat jer nije Zeljo losa ekipa. Sretno vam sutra i jednim i drugimDzoleZeljo je napisao/la:@bagrcavi i Rodeni(Fizicki su spremniji od nas. Ne mozemo se natrcavati sa njima. Moramo ih umrtviti prvo poluvrijeme, mozda tamo do 70 min, i tek onda krenuti na sve ili nista...
Budemo li mi napadali kao protiv Sirokog, primit cemo bezvezni gol i sve ce nam se srusiti odmah...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Bravo svaka čast,potez hvale vrijedan.samozeljo1987 je napisao/la:Na utakmici 23. kola BHT Premijer lige BiH sa radom je krenuo Željo.TV, online TV FK Željezničar, koji će se do kraja sezone 2013/2014. emitovati u testnoj fazi.
Željo.TV, namijenjen svim navijačima FK Željezničar i ljubiteljima bosanskohercegovačkog fudbala, emituje povremeni programski sadržaj sa Stadiona Grbavica.
Fudbalski klub Željezničar putem Željo.TV omogućio je svim navijačima našeg Kluba koji nisu u prilici prisustvovati utakmicama na Stadionu Grbavica da budu uz svoj omiljeni Klub pripremajući sljedeći programski sadržaj:
- direktne prijenose utakmica BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine,
- direktne prijenose utakmica Kupa Bosne i Hercegovine,
- direktne prijenose odabranih treninga FK Željezničar,
- direktne prijenose konferencija za medije FK Željezničar i
- reprizni program svih sadržaja na zahtjev.
Online kanal Željo.TV će prenositi sve susrete sa Stadiona Grbavica shodno rasporedu svih domaćih utakmica Kluba.
Na našem online TV kanalu dio sadržaja, kao što su živi prijenosi treninga i konferencija za medije, će biti dostupan i za gledaoce iz Bosne i Hercegovine i regiona. Cjelokupan sadržaj programa će biti dostupan samo za gledaoce izvan regiona jer autorska prava za prijenos u regionu do kraja tekuće sezone ima naš partner TV Arena Sport.
Željo.TV će se do kraja sezone 2013/2014. emitovati u testnoj fazi.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dakle, kako sam svatio, ZELJO TV ce se emitovati u testoj fazi na Areni Sport do kraja ove godine?
Svaka cast za ovaj potez...

Pokrenut Željo.TV – online TV FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/pokrenut-zeljo- ... icar/8366/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/pokrenut-zeljo- ... icar/8366/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Nisi dobro shvatio. Svi će moći gledati sve, izuzev raje u regionu koja neće moći gledati samo direktne prenose tekmi u ovoj sezoni jer prava za region ima Arena SportDzoleZeljo je napisao/la:Dakle, kako sam svatio, ZELJO TV ce se emitovati u testoj fazi na Areni Sport do kraja ove godine?
ma jok..DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, kako sam svatio, ZELJO TV ce se emitovati u testoj fazi na Areni Sport do kraja ove godine?
nego prava na utakmice nemaju jer ima arena..ne mozes ti raditi stream svoj a arena ti placa ovamo za prijenos
al dobra stvar sigurno..vi ste treći nakon Širokog i Veleža koji će pokušati s ovim (s tim da Velež više nema)...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ovi naši naše rukovodstvo trče za ovim pitarima ko neka siročad idu na njihove presice, a oni ih mrze očima ih vidjet ne mogu kao da su oni njima oteli igrače i pravili smicalice, plaćaju razne tekstove po inim novinama, izmišljaju korupcije i lupaju po medijima, onaj ibrak autor knjige napadački fudbal, a protiv slavije je igrao odbrambeni nije pokazao praktično teoriju mora da je prepisao knjigu od nekog i selimović dino poznat kao debil koji voli mlatit praznu slamu, nekad imam utisak da su naše rukovodstvo kao neka siročad djeca potrčke, trče za njima umjesto da oni gledaju u nas i trče za nama nije mi jasno čemu popuštanje, kao da ih oni vode i uče o menadžmentu.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma treba ubaciti kadeta Hadžiahmetovića da dodaje lopte Ari..Mali je fizički i psihički spreman i jak,a zna dodati loptu kad treba..
Pa sta bi ti? Da jurisamo kao zadnji levati bez glave i repa, a vi da nam tricu onda uvalite...
Zatvorit se, cvrto i jako igrati na svaku loptu, sa puno prekida i faulova, biti blizu njihovih igraca, maksimalno lomiti Stojceva i Jajala, tj da se moraju na prvu rijesavati lope, pokusati izbaciti loptu na Hodzica ili Ramica da slomi onu njihovu peticu (Barci, ja mislim) ,pa sta bude neka bude...[/quote]
Pitanje je ima li zeljo toliko snage za sve te tvoje zamisli ? :O

Zatvorit se, cvrto i jako igrati na svaku loptu, sa puno prekida i faulova, biti blizu njihovih igraca, maksimalno lomiti Stojceva i Jajala, tj da se moraju na prvu rijesavati lope, pokusati izbaciti loptu na Hodzica ili Ramica da slomi onu njihovu peticu (Barci, ja mislim) ,pa sta bude neka bude...[/quote]
Pitanje je ima li zeljo toliko snage za sve te tvoje zamisli ? :O
Mene Sarajevo nije ocaramo nicim u ovom djelu sezonu,sigurno da imaju najbolji tim,ali sve je to u 5deka,da smo spremni svi,rekao bi tad da idemo fino po prolaz,ovako borbeno i jako,kao sto kaze momak iznad,zatvorit Jajal i Stojceva,to je njihova udarna snaga,oni tako pokusavaju igrat,stavit 3igraca koja mogu trcat,dobro bi bilo da Hasanovic igra,jer def.je dobar i ima snage,pored njega neka igaju Svraka i Tomic ,Bucan neka igra na krilu sa Selimom i Ara gore,ne mozemo mi sa dva napadaca krenut,onda je sredina suplja,i ovako su nespremni ili povrijedjeni igraju(citaj Tomic).
Edit: Hocel iko pitat na ovom pressu sta je sa Dedicem,uvijek ista pitanja,kako ce biti,Dino isto odgovara,Svraka dosadio i bogu i narodu,moze neko drugi doci na press,recimo Satnic,Tomic ?
Edit: Hocel iko pitat na ovom pressu sta je sa Dedicem,uvijek ista pitanja,kako ce biti,Dino isto odgovara,Svraka dosadio i bogu i narodu,moze neko drugi doci na press,recimo Satnic,Tomic ?
Zeljeznicar! 1921 !
- diplomatija
- Kontakt:
Kazu proucice fatihu prije pocetka utakmice, mislim da su trebali reci da ce igraci zeljeznicara prouciti fatihu za najstrarijeg navijaca sarajeva..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A u cemu je razlika izmedju njega i diplomatije ovog?bagrcavi je napisao/la:bravo papčino
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- diplomatija
- Kontakt:
Hvala bogu da ce ivica uciti, krivo ti sto se nece njemu uciti:)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko ce sta uciti i kako ce ispostovati minutu sutnje je njegova licna stvar, ni moja ni tvoja ni nicija drugo.diplomatija je napisao/la:Hvala bogu da ce ivica uciti, krivo ti sto se nece njemu uciti:)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, Pablo11 i 60 gostiju.