NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ali nek ljudi kupuju, sasvim u redu. Krajina, Krajišnik i Podgrmeč da su tu.. Pa mi bi dobili sve bodove tu. Igrali bi sigurno za nas, ne bi bilo potrebe ni davati im pare jer bi nam sami dali bodove. Priča mi se mrzimo i to, tu smo kad trebamo jedni drugima, dosta smo puta pomogli ovim klubovima, a i oni nama. Tako da i oni će dobiti sve bodove sa svog kantona, neke neće kupiti, neke hoće, ali kako god dobiće bodove. Ali u slučaju da mi pobijedimo u subotu, vjerujte da do kraja kupujemo sve i jednu. Nećemo do kraja prosuti bodove, možda jednu izgubimo, ali imaćemo pravo, jer bježali bi 6 bodova. Ako odigramo neriješeno, ponovo će se kupovati utakmice. E sad, ako izgubimo, ostajemo prvi, ali isti broj bodova, onda šta će biti, ne znam. Biće teško sigurno. Zato treba ići na pobjedu i ne razmišljati ništa hoće li oni kupovati, jer pobjedom rješavamo sve.
-
- Kontakt:
Kao prvo Krajina, Krajišnik i Podgrmeč bi nama dali k umjesto 3 boda. Ti očigledno ne znaš, kako smo mi prije dobivali bodove od njih. Sigurno pratiš Jedinstvo unazad par godina... Prvi primjer je prošla polusezona u Cazinu kad smo igrali protiv Podgrmeča, pa kad su nas htjeli pojesti...
Malo realnosti nama Bišćanima ne bi škodilo, pogotovo vama koji si prepirete s Tuzlacima, oko kupovine tekmi, namještanja sudija i svega ostalog. Ako već prozivate stavite svoje ime, i imenujte onoga koga prozivate. Lako je pisati nebuloze pod nikom i upletati u to Jedinstvo, SN i Bihać. Ovo nije vezano za tvoj post, nego za sve korisnike ovoga ružnog foruma.
Malo realnosti nama Bišćanima ne bi škodilo, pogotovo vama koji si prepirete s Tuzlacima, oko kupovine tekmi, namještanja sudija i svega ostalog. Ako već prozivate stavite svoje ime, i imenujte onoga koga prozivate. Lako je pisati nebuloze pod nikom i upletati u to Jedinstvo, SN i Bihać. Ovo nije vezano za tvoj post, nego za sve korisnike ovoga ružnog foruma.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kod nas na kantonu dobit bodove>,,pa etoLukavac je pokazao da je tako...u Srebreniku nisam vjerovao da se moze popravit situacija ali eto popraivla se bice sigurno lakse odigrati gore mada mi smo mislim bolja ekipa i da bi to trebali dobiti jer bi bili noseni nasom publikom gore , ai domaicni sigurno bi vise voljeli da mi dobijemo tu tekmu...Banovici su nam eto duzni al ni tu ne sumnjam u pobjedu u normalnim uslovima bez da je ko kome duzan..u Gracanici kao i ranije morat cemo poginut kao u Lukavcu da osovjimo bodove i teze je nama tamo otici nego recimo vama ..pa evo teze je na forumu nama komunicirat sa vecinom njihovih naivjaca nbego sto vi komunicirate a da negovorimo na staidonu i terenu kako ce to da bude ..vi mora da budete sretni sto je Sloboda u takvoj situaicji. jer da nismo sa ovog kantona ili d aoni nisu lakse bi mi to i kupili ako vec pricate o kupovini, a bogami i dobili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bio sam ja protiv Podgrmeča i vidio kako su oni igrali, ginuli su da nas dobiju. Ali vjeruj, da sad igramo, da nam trebaju bodovi, da bi ih dobili lako. Nemoj biti budala i pričati da ne bi. SIGURNO bi nam dali. Ove utakmice kad nikom ne treba, naravno da će se tu nadmetati, jer nas vide kao nekog rivala. Ali ebeš to.
-
- Kontakt:
najaci im je ovaj sto kaze mi doveli bruku dobrih igracaPa3ot je napisao/la:Vi iz Tuzle se trebate brinuti zbog igre Slobode. Eto iskreno vas pitam , vas koji pratite sve utakmice , jeste li zadovoljni sa igrom Slobode? Ne mozete temeljiti vas optimizam na tome sto ste dali 6 golova Troglavu. Ja nisam nikako zadovoljan utakmicom Jedinstva protiv Mladosti koju smo pobjedili 3:0. Uzasni smo bili i svjestan sam da ako se ponovi onakva igra da necemo nista napraviti u Tuzli. Ali sam zadovoljan sa igrom protiv Igmana gdje smo odigrali 2:2 i znam da mozemo igrati dobro i znam da smo kvalitetni. Budite malo realni

-
- Kontakt:
najaci im je ovaj sto kaze mi doveli bruku dobrih igracaultrahell24 je napisao/la:Pa3ot je napisao/la:Vi iz Tuzle se trebate brinuti zbog igre Slobode. Eto iskreno vas pitam , vas koji pratite sve utakmice , jeste li zadovoljni sa igrom Slobode? Ne mozete temeljiti vas optimizam na tome sto ste dali 6 golova Troglavu. Ja nisam nikako zadovoljan utakmicom Jedinstva protiv Mladosti koju smo pobjedili 3:0. Uzasni smo bili i svjestan sam da ako se ponovi onakva igra da necemo nista napraviti u Tuzli. Ali sam zadovoljan sa igrom protiv Igmana gdje smo odigrali 2:2 i znam da mozemo igrati dobro i znam da smo kvalitetni. Budite malo realni

kod nas igraju polovnjaci sa tribina,a kod vas majstori nogometnog zanata,ili....

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ultrahell24 je napisao/la:najaci im je ovaj sto kaze mi doveli bruku dobrih igracaPa3ot je napisao/la:Vi iz Tuzle se trebate brinuti zbog igre Slobode. Eto iskreno vas pitam , vas koji pratite sve utakmice , jeste li zadovoljni sa igrom Slobode? Ne mozete temeljiti vas optimizam na tome sto ste dali 6 golova Troglavu. Ja nisam nikako zadovoljan utakmicom Jedinstva protiv Mladosti koju smo pobjedili 3:0. Uzasni smo bili i svjestan sam da ako se ponovi onakva igra da necemo nista napraviti u Tuzli. Ali sam zadovoljan sa igrom protiv Igmana gdje smo odigrali 2:2 i znam da mozemo igrati dobro i znam da smo kvalitetni. Budite malo realniHuseinbasic i ovaj Krpic smijesni kod nas bili,najvece pojacanje im je Ciro,a ekipa im je srednja zalost,pa Redzepi koji nema mjesta u Zelji ni na tribinama dole je Mesi
ne mora da znaci ljudi se nisu snasli kod vas i to je to..Kapic je igrao u Olmpicu odlicno i Jusufbasic u Velezu a evo kod nas nisu dosli do nekog izrazaja ...Krpic se vala do sad pokazao dosta dobro a da ne pricamo o Redzepiju...samo ti svoje care ali recimo Jusufbasic je u ovoj ligi bio najbolji stirjelac nekad, Huseinbasic je igrao ovu ligu dosta dobro tako da su provjereni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
A ključna riječ je OVU LIGU. Žao mi samo što moram kvarit temu ljudima radi tamo nekog papučaraSaltCityAttack je napisao/la:ultrahell24 je napisao/la:najaci im je ovaj sto kaze mi doveli bruku dobrih igracaPa3ot je napisao/la:Vi iz Tuzle se trebate brinuti zbog igre Slobode. Eto iskreno vas pitam , vas koji pratite sve utakmice , jeste li zadovoljni sa igrom Slobode? Ne mozete temeljiti vas optimizam na tome sto ste dali 6 golova Troglavu. Ja nisam nikako zadovoljan utakmicom Jedinstva protiv Mladosti koju smo pobjedili 3:0. Uzasni smo bili i svjestan sam da ako se ponovi onakva igra da necemo nista napraviti u Tuzli. Ali sam zadovoljan sa igrom protiv Igmana gdje smo odigrali 2:2 i znam da mozemo igrati dobro i znam da smo kvalitetni. Budite malo realniHuseinbasic i ovaj Krpic smijesni kod nas bili,najvece pojacanje im je Ciro,a ekipa im je srednja zalost,pa Redzepi koji nema mjesta u Zelji ni na tribinama dole je Mesi
ne mora da znaci ljudi se nisu snasli kod vas i to je to..Kapic je igrao u Olmpicu odlicno i Jusufbasic u Velezu a evo kod nas nisu dosli do nekog izrazaja ...Krpic se vala do sad pokazao dosta dobro a da ne pricamo o Redzepiju...samo ti svoje care ali recimo Jusufbasic je u ovoj ligi bio najbolji stirjelac nekad, Huseinbasic je igrao ovu ligu dosta dobro tako da su provjereni

075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma na Redzepiju se vidi da zna igrati i da je Mesi za ovu ligu ..moze sigurno igrati i PL...a za Krpica ko je njima kriv sto su imali trenera genijalca koji ga je koristio kao krilo
Brzi ima 20 godina i igrao je vec u Sarajevu, Slobodi.. igrao evropu, PL, ovu sabaniju...dosta dobro za momka od 20 god

Brzi ima 20 godina i igrao je vec u Sarajevu, Slobodi.. igrao evropu, PL, ovu sabaniju...dosta dobro za momka od 20 god
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Neka bude fer i korektno,i neka pobjedi....aa-aa- Jedinstvo
. Šalim se,biće teško ali svakako treba skupo prodati kožu. Realno ove dvije ekipe su u pet deka.

Jeste zadovoljni sa sudcima?
- Probisvjet
- Kontakt:
Trebali bi biti, mi manje-vise.SARS je napisao/la:Jeste zadovoljni sa sudcima?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
eto, Fukare vam spremaju lijep doček, dobro se dobrim vraća
s gospodinom, gospodski, s konjem, konjski
dođite u što većem broju i uveličajte ovaj sportski događaj koji će biti mnogo propraćen, dolaze novinari RTL-a, Nove TV, itd, iz Hrvatske zbog Ćire, Ivica Osim će biti tu, još neki ljudi iz Saveza, naš načelnik ebem mu mamu, prepun stadion, vrhunska atmosfera, sve 10
nadajmo se dobroj tekmi, borbenoj, bespoštednoj i neka pobjedi bolji
još jednom, dobrodošli

još jednom, dobrodošli

Hvala drug pocele su vec uplate navijaca za gostovanjeChinaglia je napisao/la:eto, Fukare vam spremaju lijep doček, dobro se dobrim vraćas gospodinom, gospodski, s konjem, konjski
dođite u što većem broju i uveličajte ovaj sportski događaj koji će biti mnogo propraćen, dolaze novinari RTL-a, Nove TV, itd, iz Hrvatske zbog Ćire, Ivica Osim će biti tu, još neki ljudi iz Saveza, naš načelnik ebem mu mamu, prepun stadion, vrhunska atmosfera, sve 10
nadajmo se dobroj tekmi, borbenoj, bespoštednoj i neka pobjedi bolji
![]()
još jednom, dobrodošli

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hvala na dobrodošlici. Sjećam se kad ste vi igrali kod nas, vaši navijači sa nama na okupljanju pili. Slikanje i to. Fino druženje bilo iako vas nije bilo puno.
Nadam se da će nas biti dosta, da nema zabrana bio bi siguran da će nas ići preko 3 autobusa, ali ovako ne znam.
Biće jedna fina, tvrda, teška utakmica, i za nas i za vas. 6 sudija, dosta poznatih ljudi. Ma ebo premier ligu, glavni smo
Nadam se da će nas biti dosta, da nema zabrana bio bi siguran da će nas ići preko 3 autobusa, ali ovako ne znam.
Biće jedna fina, tvrda, teška utakmica, i za nas i za vas. 6 sudija, dosta poznatih ljudi. Ma ebo premier ligu, glavni smo

Na stranu ova prepucavanja do sada malo realnosti nam svima ne bi skodilo, ovih par dana bilo bi dobro da razgovaramo ko ljudi a ne ko majmuni, ljudi smo nismo seljaci jbg, sigurno ce utakmica biti zanimljiva i neizvjesna a mislim da je uz ovu kup utakmicu Zelje i Sarajeva ova tekma broj jedan ove sedmice u BiH, pun stadion, dvije navijacke grupe, dosta poznatih ljudi, ekipe se bore za PL a ujedno je i TV prenos omogucen, zaista ce to biti jedan lijep i nadam se suncan dan u Tuzli 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Probisvjet
- Kontakt:
A gdje je sada onaj vas "tehnicki" sto laze, petlja, izmislja, vrijedja... Tesko vama kada imate takve ljude u klubu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Grijesis bg mi samo u jednom.SaltCityAttack je napisao/la:..u Gracanici kao i ranije morat cemo poginut kao u Lukavcu da osovjimo bodove i teze je nama tamo otici nego recimo vama ..pa evo teze je na forumu nama komunicirat sa vecinom njihovih naivjaca nbego sto vi komunicirate a da negovorimo na staidonu i terenu kako ce to da bude ..
Vi vasi forumasi,uprava (Ibrak pde..r dok je bio ) i ostali kada idete u Gracanicu pocnete davati izjave tipa prekucacemo,poderacemo,ponizicemo itd ..ili tippa idemo u selo da mi bla,bla,bla....i samim tim pripremite nas ,nabrijete situaciju do maximuma i kako drukcije da vas docekamo

znam da je tema jedinstva sretno i jednim i drugim u subotu nadam se remiju pa da vidimo ko ce otici poderanih gaca iz Gracanice

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
medijska pokrivenost jaca od bilo koje tekme premijer lige hahaa, sta ti je Sloboda i Ciro...RTL, Nova, HRT, Al Dzazira + portali+ prenost na TK hahaa, samo ne znam sta ce Osim koji q 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.