Sto se tice derbija ne brinem se ja, uvijek je bilo derbi navijaca na obje strane.Sigurno da pjesmom sa juga mozemo pomoci igracima, ko ce drugi nego mi?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zato imas trenera i Upravu kluba koji to treba da sankcionišu.Trener bi trebao da zna, šta mu igrači rade u slobodno vrijeme. Ako je istina( a jest) da hodaju po kafanama i " raznose se" onda to nije ni problem provjeriti. Ovako oni prolaze bez sankcija, mi razglabamo kakvi su i ništa.....SarajlijaTM je napisao/la:@teatar - a jel ti ponizenje kad se 2 igraca raznesu alkoholom pred derbi, pa onda u 60toj hodaju po terenu?
Da ne navodim imena
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
jel moze da malo pojasnis,npr ja imam ovaj full paket moja tv,i derby sa grbavice prenosen je na onom kanalu sto se samo ponekad pojavi gdje moras ukucati onu sifru,eh hoce li i sada tako biti ili ce pustiti tekmu i na onom kanalu premijer liga,ono kad udjes na net preko moja tv,pa ukucas user i pasword od adsl-a ?jahija je napisao/la:Ima prenos na moja tv, i moja web tv u današnjem oslobođenju ima najava toga.AsharaK je napisao/la:Nije zar da neće bit prijenosa?
Što reče Tkanton nebi otišao na tekmu po ovakvom vremenu da oni meni plate kartu i kilo pečenja šta da gledam prosječan nogomet nepada mi napamet i da je neki nogomet nebi otišao nepadaa mi napamet da se mrznem i prehlađujem za ništa.
B. Colic je popusio zabranu igranja za derbi zato sto je glup, i on umjesto da se izgubi taj dan. On pijan ko letva u korteo i baca petarde. Kez od uha do uha, je.be se njemu.Amir81 je napisao/la:Zato imas trenera i Upravu kluba koji to treba da sankcionišu.Trener bi trebao da zna, šta mu igrači rade u slobodno vrijeme. Ako je istina( a jest) da hodaju po kafanama i " raznose se" onda to nije ni problem provjeriti. Ovako oni prolaze bez sankcija, mi razglabamo kakvi su i ništa.....SarajlijaTM je napisao/la:@teatar - a jel ti ponizenje kad se 2 igraca raznesu alkoholom pred derbi, pa onda u 60toj hodaju po terenu?
Da ne navodim imena
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Evo i ja citam druze i ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu. Ova utakmica sutra nema veze ko je u kakvoj formi i koji je na tabeli. Yebo vas zivot idite sutra svi na kosevo kakvi tv prenosi,zime i kiseElegant je napisao/la:Vidim da su mnogi pesimisticni po pitanju derbija, bas nam je neka kriza zavladala.
ma ne vjerujem da ce arena prenositi jer dino je rekao da ce moja tv prenositiazmeiljro je napisao/la:Bice prenos na ArenaSport1 --- maloprije slusam direktora te tv stanice , koji govori da ce prenosit po prvi put na svim arenama1 tj u srbiji hrvatskoj crnoj gori itd
Drzati nulu sve do zadnjih 20 min, onda napasti...monsen je napisao/la:Hoce li Hasanovic biti spreman za derbi ? Zola ne moze igrati od pocetka utakmicu ne znam zasto ga guraju konstantno to je neka stvar koja mi nije nikako jasna. Takoder sam misljenja da nam rezultat nije aktivan i da bi trebali poceti utakmicu s dva napadaca (Ramic), pa sta Bog da.
Opet ću tebe citirati jer se slažem u potpunosti sem što ne mislim da je kup bitan ove sezone. Sad možda i jeste jer smo u pitanje doveli prvenstvo mada ni prije 15 dana nije bilo ništa gotovo kao što su neki ovdje rezonovali. Nije bitan samo zbog toga što nemamo širok kadar, tj jer imamo puno rovitih koji nisu u formi.FKZ1921 je napisao/la:Skupice se igrači i odigrati dobro.Nema razloga za pesimizam.
Glavu gore, sutra pravac Koševa.
Jesu poskupe ulaznice, ali gledajte to ovako:
-imamo još 3-4 utakmice za gledati u Sarajevu, super važne utakmice od koji nam uveliko zavisi i sljedeća sezona,
-nakon toga slijedi nikad duža pauza u historiji nogometa.Zato je vrlo vazno ds se i mi navijači skupimo i odradimo msksimalno dobro ovo do kraja prvenstva.
e to to, to vam je dobitna taktikaDrzati nulu sve do zadnjih 20 min, onda napasti...
Pa sta bi ti? Da jurisamo kao zadnji levati bez glave i repa, a vi da nam tricu onda uvalite...lafomamone je napisao/la:e to to, to vam je dobitna taktikaDrzati nulu sve do zadnjih 20 min, onda napasti...
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 24 gosta.