2 - 3 dana će rasti, 3 - 4 dana stajati i onda će malo po malo nestajati. Imaš jednom herpes imaćeš ga cijeli život. Čim ti oslabi imuni sistem on će iskočiti, jednostavno još nema lijeka da se potpuno izbaci iz organizma.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Možda nisi upoznat ali reprezentacija naša je nastala prije promjene zastave. I glavna boja dresa je bila bijela zbog tadašnje zastave s ljiljanima. I ne znam što uopšte raspravljamo o tome, sve je jasno ko dan.Cautinho je napisao/la:Nisam ja ništa tražio,govorio sam samo da bijele boje na našoj zastavi nema,tj. ima je samo u onim zvijezdama na dijagonalni.Ono što je problem je što sam ja imao na umu drugu zastavu.Onu koja stoji uz sve službeno kad je u pitanju BiH.Ne tu "narodnu".ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa trazio si bijelu boju, ako ovo nije nesto najprepoznatljivije i najlogicnije uz BiH, ne znam sta jest i ne znam kako bi ti drugacije objasnio.
Cautinho je napisao/la:Pa kao da ima veze neka boja zastave sa bojom dresa.U dosta reprezentacija je tako,ali nije nikakvo pravilo.
Gdje si kod nas vidio bijelu boju na zastavi?Imamo i žutu na zastavi,pa nemamo takav dres.Jesmo jednom imali neke žute linije,ali ništa više.
pogledaš na piku kakav je prodavac, kakvi su utisci, dogovoriš se fino i nema problema. Ja nisam nikad imao problema ali ne kupujem od svakog, pošiljka ti dođe za 2-3 radna dana. Ako naručuješ preko e baya još je pouzdanije, od pravih prodavaca.Cautinho je napisao/la:Evo jednog pravog pitanja,pošto uvijek govorite da postavljam glupa pitanja.
Situacija je sljedeća.
Trebao bih nešto kupiti,što bi trebalo doći poštom,nešto na sistemu pika,samo se ne radi preko toga.
Dakle,kako svi prodavači žele,ja prvo moram novac uplatiti u poštu ili banku,pa onda očekivati stvar koju sam kupio.
Mislim da su prevare po tom pitanju vrlo moguće,ja uplatim novac i čekam tu stvar godinama.Ako ikada i dođe.
Kako se ne mogu toliko oslanjati na poštenje ljudi,šta mogu uraditi kad tako kupujem stvari a da moj novac ostane zaštićen?
Poštaru platiti ? Jesi ti to ozbiljan ?Cautinho je napisao/la:Jesam rekao da nema veze s pikom.Samo je taj sistem,dogovorim kupovinu,ja uplatim pare i to bi mi trebalo dođi poštom.Ali saznao sam kako ću,jedino da kažem da ću platiti poštaru kad mi donese.Ako ne pristane na to,onda znam da mulja.
Mi cekamo.Cautinho je napisao/la:Nemam pojma ni sta ni gdje,ali sigurno da cu javiti kako je proslo.
Ne znam za njeg, al meni poštar donese čestitku da ja prošetam do pošte i tamo platim i preuzmem robu.LenBias je napisao/la:pa to sto kamiondzija opisuje je placanje pouzecem, ne znam sta se toliko pojedini cude
kakve su cijene tih servisa, ja sam dobivao stvari preko pošte. Platio poštarinu mizernih 2 km iz Sarajeva do Tuzle.madridist je napisao/la:Ma stvari sa pik-a se obično šalju nekim od expres servisa i ne idu preko pošte.
Otprilike oko 10-12km po cijeloj BiH.hoshafka je napisao/la:kakve su cijene tih servisa, ja sam dobivao stvari preko pošte. Platio poštarinu mizernih 2 km iz Sarajeva do Tuzle.madridist je napisao/la:Ma stvari sa pik-a se obično šalju nekim od expres servisa i ne idu preko pošte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.