FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 23:30

Pun sjever,moguće je! :twisted:
Pobjeda je bolja od orgazma!

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 24 mar 2014, 23:32

Žalosno je ako ne bude barem 10 000 :) sjever treba biti cijeli ispunjen, da ni jarac više ne stane :lol:
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 24 mar 2014, 23:34

ma ima da nude pun stadion 8.500 garantovano :!: Toliko je kapacitet.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2014, 23:35

harry_90 je napisao/la:Sad Jedinstvo..volio bih neku frljoku u 90+ da se izjedu od muke.. :mrgreen:

znaci 1:0 ..hmm moze Mehidic nije problem..
to u 90 minutibi bi takav gol ispalo da smo kupili tekmu sigurno ..ali enbi brate necu da me srce drma do te minute jewisl normalan..daj to u prvom poluvremenu dat jedan pa poslije lahko :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 24 mar 2014, 23:38

HerLutwoII je napisao/la:ma ima da nude pun stadion 8.500 garantovano :!: Toliko je kapacitet.
Ma ima brate istok (mislim da je istok), gdje je stajanje, strana bez tribine. Ne mora svako biti na tribini :D Neka podrže i sa brda iznad stadiona :D
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2014, 23:38

apach1986 je napisao/la:Žalosno je ako ne bude barem 10 000 :) sjever treba biti cijeli ispunjen, da ni jarac više ne stane :lol:
tesko da ce bit 10000 druze...o kojoj ligi pricamo...na sarajevskom derbiju ne bude ta cifra....treba bit realan i rec da je sve preko 7 000 beton betona..a za jarca se mora mjesto nac jer mu je uredno kupljena karta koju je naravno pojeo po ulazku na tribinu :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 24 mar 2014, 23:38

harry_90 je napisao/la:Sta ovaj novinar pise na ss.ba o psojeti na stadionima federacije..kakav kantonalni derbi sa radnickim? meni je kantonalni derbi sa Buducnosti ili Zvijezdom..
daj ba care popusti, svega ti.. eto tebi je derbi a mogu glavu na panj nisi vidio ni Banju Ilidzu ni gradski stadion u Banovicima. Ne znam sta je to, prkost,tvrdoglavost,bezobrazluk il koji rac pa se mora vazda gurat kontra (doduse nisi jedini).. naravno da je derbi, naravno da je jedna od najbitnijih utakmica pogotovo danas kad smo u istom rangu 1 fbih (a bila je i ranije to ti mogu i mnogo stariji od tebe potvrdit). I vise su se na qrac popeli ovi sa pecanjima i prozivkama na racun drugih gradova... pa jbt pokazi klasu i kulturu grada i na primjeru konkretno pokazi kako dolikuje Tuzli a ne spustat se na nivo kloca s prepirkama a opravdanje je 'i on je mene'

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 23:39

Pored nas Tuzlaka i čaršije,očekujem da dođe simpatizera i iz komšiluka npr.Srebrenik,Kalesija,Živinice i sl.,Lukavčani i Krajišnici će biti na A tribini.Još da vrijeme posluži 8-)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 23:42

Poštujemo tim Jedinstva, ali oni nemaju šta tražiti na Tušnju, bodovi ostaju u Tuzli!

slika

U nedjeljnom derbiju protiv Radničkog u Lukavcu, Haris Redžepi je postigao jedini pogodak na susretu, koji je Slobodi donio veoma vrijedna tri boda u borbi za ulazak u Premijer ligu BiH.
Junak iz Lukavca, kako su Redžepija nazvali navijači Slobode, do sada je postigao četiri gola u ''crveno-crnom'' dresu ali za naš portal ističe kako ovaj ima neku posebnu draž.

''Igrali smo zaista dobro protiv jako kvalitetnog protivnika. Mislim da je gol došao kao nagrada za sav uloženi trud i borbu tokom čitave utakmice, ne mene, nego cijele ekipe. Raduje me dodatno da sam baš ja postigao taj pobjedonsoni pogodak koji ima dodatnu težinu jer je bio za veoma važnu pobjedu u lokalnom derbiju a i sjajna uvertira za derbi protiv Jedinstva u subotu na Tušnju''.

U subotu u Tuzlu dolazi lider na tabeli Prve lige Federacije BiH, ekipa bihaćkog Jedinstva. Haris Redžepi vjeruje kako će njegov tim slaviti i tako zauzeti prvo mjesto na tabeli i dodatno se približiti ulasku u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, što je cilj svih u klubu.

''Kada je susret u subotu u pitanju iskreno očekujem da tako kažem da svi do jednoga ''poginemo'' na terenu za pobjedu. Ukoliko budemo pravi i odigramo onako kako najbolje znamo pobjeda neće doći u pitanje. Respektujemo ekipu Jedinstva ali mišljenja sam da oni nemaju šta tražiti u ovom duelu na Tušnju. Uz naš pravi pristup i uz armiju navijača koja je uz nas bodovi ostaju u Tuzli a mi preuzimamo lidersku poziciju na tabeli koju svi željno isčekujemo''.

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Karlovca, Travnika i Novog Pazara, na Tušanj ej stigao kao posljednje ali nimalo manje vrijedno pojačanje. Već nakon nekoliko treninga pokazao je da će biti jedan od ključnih igrača Slobode, a i sam Ćiro Blaževi je to potvrdio. Redžepi ističe za naš portal kako je sjajno sarađivati sa Ćirom Blaževićem i kako su ga saigrači sjajno prihvatili, te da je atmosfera u svlačionici fenomenalna.

''Iskreno prezadovoljan sam uslovima u Slobodi. Zaista sve je na vrhunskom nivou. U klubu su me svi odlično prihvatili od predsjednika do saigrača. Čast je sarađivati sa Ćirom Blaževićm i mogu reći da je on sigurno najbolji trener sa kojim sam radio do sada. Iskreno svaki dan naučite nešto novo od njega, a atmosfera i njegov sam pristup treninzima i utakmicama su ono što dodatno diže moral svih nas pojedinačno ali i ekipe u cjelini. Taj njegov pristup se odrazio i na atmosferu u svlačionici koja je zaista vrhunska. Moram istaći i da sam zadovoljan životom u Tuzli. Grad je jako lijep a navijači su me odlično prihvatili što je svakako motiv više za što bolje partije u nastavku sezone'' izjavio je za ****.ba, Haris Redžepi.

sc sport .ba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 mar 2014, 23:48

brazzo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sta ovaj novinar pise na ss.ba o psojeti na stadionima federacije..kakav kantonalni derbi sa radnickim? meni je kantonalni derbi sa Buducnosti ili Zvijezdom..
daj ba care popusti, svega ti.. eto tebi je derbi a mogu glavu na panj nisi vidio ni Banju Ilidzu ni gradski stadion u Banovicima. Ne znam sta je to, prkost,tvrdoglavost,bezobrazluk il koji rac pa se mora vazda gurat kontra (doduse nisi jedini).. naravno da je derbi, naravno da je jedna od najbitnijih utakmica pogotovo danas kad smo u istom rangu 1 fbih (a bila je i ranije to ti mogu i mnogo stariji od tebe potvrdit). I vise su se na qrac popeli ovi sa pecanjima i prozivkama na racun drugih gradova... pa jbt pokazi klasu i kulturu grada i na primjeru konkretno pokazi kako dolikuje Tuzli a ne spustat se na nivo kloca s prepirkama a opravdanje je 'i on je mene'

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tribine su pokazale u nedelju da je to ipak derbi, kantonalni, ovaj je drugaciji od ostalih kantonalnih jer pored derbija na terenu imas derbi i na tribinama (bez uvrede za Banovice, Gradacac, Srebrenik, Gracanicu).
Cinjenica je da su trenutno na kantonu ozbiljne navijacke grupe samo Fukare i Siuxi, i drago mi je sto su konacno Siuxi postali navijacka grupa, nisu vise samo grupa simpatizera.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 23:50

klasik je napisao/la: Cinjenica je da su trenutno na kantonu ozbiljne navijacke grupe samo Fukare i Siuxi, i drago mi je sto su konacno Siuxi postali navijacka grupa, a ne grupa simpatizera.

Dokle god im se ulicama šetaju hordaši i manijaci sa istim transparentima,ništa to nije ozbiljno,osim kad igraju protiv nas pa se nafuraju do iznemoglosti ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 mar 2014, 23:52

Ma trenutno Tuzla, Lukavac i Gracanica pored Gradacca zasluzuju PL ekipu..

A naravno tamo iz Krajine Jedinstvo..Te ekipe bi trebale sve da ulaze narednih godina

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2014, 23:54

rekao sam pred pocetak proljetnog dijela sezone da ako u prvih 5 kola uzmemo 15 bodova da nas nista nece zaustaviti...NA KORAK SMO DO TOGA...mali korak za covjecanstvo a veliki za nas 8-) 8-) ...mada tu nisam ukalkulisao da sljedece kolo poslije biscana idemo u gracanicu....i ako uzmemo biscane tek ce onda invazija da bude...u lukavcu je bilo 1000 ljudi...u gracanici ce bit 3 milje

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 24 mar 2014, 23:54

tuzlak1987 je napisao/la:Ma trenutno Tuzla, Lukavac i Gracanica pored Gradacca zasluzuju PL ekipu..

A naravno tamo iz Krajine Jedinstvo..Te ekipe bi trebale sve da ulaze narednih godina
A Gradina :O

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 mar 2014, 23:57

apach1986 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma trenutno Tuzla, Lukavac i Gracanica pored Gradacca zasluzuju PL ekipu..

Mora se malo reanimirat ekipa kao i navijaci, da malo sve ozivi. Isto tako u Banovicima, Banovici sigurno mogu biti u rangu Bratstva kad se normalno radi..

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 24 mar 2014, 23:59

tuzlak1987 je napisao/la:
apach1986 je napisao/la:

Mora se malo reanimirat ekipa kao i navijaci, da malo sve ozivi. Isto tako u Banovicima, Banovici sigurno mogu biti u rangu Bratstva kad se normalno radi..
Vjeruj da nam je više navijača bilo u Orašju i Gradačcu nego sad u Srebreniku. Žalosno ali istinito. To sigurno i Benjo može da potvrdi :(

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2014, 00:01

kakav crni lukavac i premijer liga...ne budite smijesni...ova liga im je vrh vrhova...osim Slobode i Zvijezde organizacijski i infrastrukturno mislim da jos tu moze upast jedino Gradina...banovicani su cucnuli i tesko da se mogu u skorije vrijeme vratit na staze slave

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 25 mar 2014, 00:05

staragarda je napisao/la:kakav crni lukavac i premijer liga...ne budite smijesni...ova liga im je vrh vrhova...osim Slobode i Zvijezde organizacijski i infrastrukturno mislim da jos tu moze upast jedino Gradina...banovicani su cucnuli i tesko da se mogu u skorije vrijeme vratit na staze slave
Jel se fudbal igra zbog navijaca ? Ako se igra,onda zasluzuju da igraju PL...Pa bolje da igraju oni nego Vitez,Obarska,il neznam ti ja kakvi klubovi,gdje bude po 50 ljudi na utakmicama.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 mar 2014, 00:09

staragarda je napisao/la:kakav crni lukavac i premijer liga...ne budite smijesni...ova liga im je vrh vrhova...osim Slobode i Zvijezde organizacijski i infrastrukturno mislim da jos tu moze upast jedino Gradina...banovicani su cucnuli i tesko da se mogu u skorije vrijeme vratit na staze slave
kakve nam ekipe trenutno igraju Pl u nas sa kantona zasluzuje i Fruti iz Čelića..
OFK Gradina Srebrenik

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2014, 00:10

Bihac96 je napisao/la:
Jel se fudbal igra zbog navijaca ? Ako se igra,onda zasluzuju da igraju PL...Pa bolje da igraju oni nego Vitez,Obarska,il neznam ti ja kakvi klubovi,gdje bude po 50 ljudi na utakmicama.
bas me cudi da ih neko iz bihaca brani...mislim,ono za nepovjerovat :roll: ....i ti mislis da ih je na svakoj tekmi ovoliko kao protiv Slobode...hau jes nou :lol: :lol: ...izvuci prosjek gledalaca po sezoni pa ces vidjeti tu strasnu posjetu..ako se fudbal igra zbog navijaca onda ni siroki ne treba igrat PL,jel tako..uostalom,iznjeo sam svoje misljenje...sta je problem

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.