RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

harry_90
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2010, 17:59

Doce on kod vas :lol: ionako je sad bio ko kanta na polusezoni,zato ga je Sloboda pustila,dovela Karadzu,Milosevic,ima tu jos Memisevic,Crnogorac.Al jbg ako ostane u Slobodi mozda proradi na proljece.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 feb 2010, 19:46

Halo uprava!!!! Dosta vise igraca sa strane!!! Ne placate ih vi, nego mi. Kakav bola Kuduzovic. Neka ga u Slobodi jos. Mozda Sloboda proda jos koju tekmu kuci i, eto, bice para.
A u nasoj prvoj ljubavi, jos jedna dobra vijest, preneseno sa fkvelez.ba:

Srijeda, 03 Februar 2010 16:29

Od danas je Fudbalski klub Velež barem jednim detaljom još bliže porodici savremenih evropskih klubova. Naime, u cilju približavanja rada po evropskim standardima otvoren je internet fan - shop za prodaju sportskih rekvizita. Tako će od danas brojna armija Veležovih navijača biti u prilici da naruči određeni sportski rekvizit, te da mu se isti dostavi putem pošte na kućnu adresu.
Kupovinom rekvizita u web fan shopu kluba, na najdirektniji način pomaže te rad kluba. U ovom web fan shopu moći će te pronaći pored sportske opreme (dresovi, trenerke, šorcevi,lopte...) i druge rekvizite vezane za klub, a dio su asortimana i marketinške ponude Veleža.

Želimo istaći da narudžbe putem internet fan – shopa mogu trenutno poslati samo navijači na teritoriju Bosne i Hercegovine. Za nekoliko dana, nakon što se obave određena testiranja, opcija narudžbe biće omogućena i za cijeli svijet, kao i način plaćanja i dostave. Trenutno se u ponudi nalaze dva artikla, jer nismo željeli čekati isporuku opreme od službenog dobavljača Veleža za sezonu 2009/2010 firme NAAI, a koja će doći u narednih nekoliko dana. Jednostavno, pritisak javnosti za otvaranjem, a to svakako raduje, bio je veliki.

Ono što je također vrlo važno istaći. Cilj Veleža je povratak na one pozicije i značaj u regionu ali i šire kakav je imao prije 20-tak godina. Zbog toga, sa ponosom možemo istaći, da internet fan – shop i ovakav savremen način kupovine na području bivše Jugoslavije imaju još samo Crvena Zvezda i Partizan. Dakle, Fudbalski klub Velež je prvi i jedini koji je uveo ovu vrstu tehnologije u Bosni i Hercegovini.

Postanite i Vi dio Veležove porodice i sa ponosom odjenite Veležove boje i simbole u svakom dijelu ove planete. Biti dio kluba sa TRADICIJOM je neprocjenjiv osjećaj !!!

HEBO TE ZIVOT, WEB FAN SHOP:-) hehe...iduce godine, vazelin i kokain sa logoom kluba...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 feb 2010, 20:03

MostaracVelezovac je napisao/la:
COYB je napisao/la:Asimov ostanak puno znači za našu ekipu i sad sam potpuno siguran da Ibraka juriša na titulu.

8-) 8-) 8-)

Kao sto je rekao Meho Kodro nedavno "Ambicije su u redu, u smislu izlaska u Evropu, ali to nikako ne smije biti imperativ. Jer, koliko mi je poznato, Veležov je cilj bila stabilizacija kluba, a u tome upravo uspijeva“.

Ne treba sebi gurati u glavu da budemo sampioni ili da idemo u Evropu - na to treba jurisati ako se moze. Ali puno je bitnije stabilizirati klub i ne pumpati raji u mozak da Velez mora biti sampion - pa onda ako zavrsimo 4ti na tabeli, umjesto da to gledamo kao uspjesnu sezonu (s obzirom gdje smo bili prije 12 mjeseci) mi cemo to gledati kao katastrofu.

A to se ne smije desiti.
UPRAVO- Kodrinho pametno zbori, nadam se da ljudi iz uprave razmisljaju slicno ili makar priblizno.. klub se gradi duzi period a ne preko jedne sezone.. Ovo sto sada se radi treba da budu jaki temelji za buducnost, nesto sto ce trajati duze od jedne sezone!!!
Zadnja izmjena: nem73, dana/u 03 feb 2010, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 feb 2010, 20:05

drama potez, najaci smo sada .. :D

sto jes jes - ako iko ima potrebu za online shop-om onda smo to mi,

naravno zbog velikog broja navijaca sirom planete.. 8-)

ima nas mostaraca vise od kineza.. :D :P
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 feb 2010, 20:46

Jok, eto necete svi pogledati ;)

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 03 feb 2010, 22:54

Imamo uigraniju i bolju ekipu nego prve polusezone.

Drago mi je što su ostali Džafić, Osmanagić i Majkić. EUROPE HERE WE COME.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 03 feb 2010, 23:11

Titula je naša, tu nema dvojbe. Borba između nas i Sarajeva za titulu. Borac je prodao previše igrača, ali ima se para za neke stvari. Ostali nisu vrijedni spomena, slabo su se pojačali, a oni bolji igrači su otišli. Jbg, to je cijena naše lige. U nas je većina ostala, s tim da smo se pojačali sa par kvalitetnih igrača, te smo zadržali kostur ekipe, ali najzvučnije pojačanje je odlazak Kadrića.

Ništa protiv njega, ali ne zna igrati i to je to .

I još jedna stvar koja mene brine. Ako odemo u Evropu a hoćemo aBd, onda nam odoše igrači koji su nam bili najvažniji. Nadam se da neće biti ona stara fora da se nema para, te da nećemo konkurisati i za titulu u sljedećim sezonoma. Velež pripada u vrh gdje mu je i mjesto. Žalosno je ovo, gdje smo sve bili prošlih sezona, ali jbg, sada smo jači nego ikad . (Naravno poslje rata).

Velež Mostar.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 feb 2010, 23:20

Ne zaboravljas li mozda Široki tu medju tim ''nevrijednih spomena'' kako kazes, kao kluba koji je zadrzao okosnicu svoje momcadi (i to vec niz godina, da se razumijemo, sto je unikat u ovoj ligi) kao najbolje u ligi, koja je osvojila prvo mjestu u jesenskom dijelu i jos doveo igrace koji slove za pojacanja?
Cast Velezu, ali da ce se bas ove sezone boriti za titulu, cisto sumnjam. Ne treba skakati pred rudo i ici iz ekstrema u ekstrem (borba za opstanak - borba za titulu) unutar kratkog razdoblja, vjerujem da bi iste sekunde potpisali da izbore europska natjecanja, a i to samo po sebi jako puno pitanja i obveza povlaci.
...Život za Široki...

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 03 feb 2010, 23:37

Nemislim da cemo biti prvaci, ali da cemo pomrsiti racune nekim sto su vec pomalo navikli izlaziti u EU silom ili milom hocemo itekako ;)
Slazem se sa Kodrom a na isti nacin misli i uprava, nista preko noci ali ako se ovako nastavi bice pravo zanimljivo slijedeci sezona.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 feb 2010, 00:39

TNT je napisao/la:Nemislim da cemo biti prvaci, ali da cemo pomrsiti racune nekim sto su vec pomalo navikli izlaziti u EU silom ili milom hocemo itekako ;)
Slazem se sa Kodrom a na isti nacin misli i uprava, nista preko noci ali ako se ovako nastavi bice pravo zanimljivo slijedeci sezona.
Ma bitno je drzati hladnu glavu. Bojim se samo da raja ne poleti naglo i ne pocne stvarati pritisak i Ibrakovicu i upravi i igracima radi ovih silnih prica o tituli. Pametnije je 3 godine uzastopno biti 3ci nego jednom jurisat da budes prvi i da sprzis svu lovu.

Sabur.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 feb 2010, 07:07

Mostarac Velezovac, bravo. Da budem iskren, i da ne izadjemo u Europu, zadovoljan sam extra. Kako Kodro kaze, a i svi ono koji vole ovaj klub, napredak je ocigledan, tj: klub je dozivio evidentnu stabilizaciju, kako organizacijski tako i sa popratnim sadrzajima. Treba napomenuti i da nam djeca konacno imaju uslove za kvalitetan rad, radili su na Vlasicu dosta ozbiljno a niz nekih drugih stvari. Slozio bi se i sa Fidelisom ( koji mi je jednom vec ovde povukao zivac i ubacivao mi rijeci u usta, haha, ali ipak pozdrav za njega ). Zato mislim da i ne treba vrsiti pritisak na Ibraku i ekipu. Znam da ce nas dosta ici na Pirotu, i kad odemo, mislim da ce nam mnoge stvari biti jasnije. Ne kazem da cemo izgubiti, ali da cemo vidjeti sve "drazi" premier lige BiH, to hocemo sigurno. Napominjem da su nam komsije na toj Piroti u jesenjem dijelu ostali bez Dragicevica( lom noge, naravno, nekaznjen )...
Najbitnije je da je konacno napravljen organizacijski prsten rodjenih, od sjevernog do juznog sarafa ove nase crvene planete ;) Te da su napravljeni temelji, da svaki kvalitetan igrac u BiH, prvo pokuca na vrata Veleza...
Citavih ovih godina, tu privilegiju ima Siroki, a mislim da je zasluzeno i to znao kapitalizirati...

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 04 feb 2010, 12:59

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne zaboravljas li mozda Široki tu medju tim ''nevrijednih spomena'' kako kazes, kao kluba koji je zadrzao okosnicu svoje momcadi (i to vec niz godina, da se razumijemo, sto je unikat u ovoj ligi) kao najbolje u ligi, koja je osvojila prvo mjestu u jesenskom dijelu i jos doveo igrace koji slove za pojacanja?
Cast Velezu, ali da ce se bas ove sezone boriti za titulu, cisto sumnjam. Ne treba skakati pred rudo i ici iz ekstrema u ekstrem (borba za opstanak - borba za titulu) unutar kratkog razdoblja, vjerujem da bi iste sekunde potpisali da izbore europska natjecanja, a i to samo po sebi jako puno pitanja i obveza povlaci.

Greške se dešavaju, da , njih sam zaboravio.

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 04 feb 2010, 16:55

Zna li iko koliko su danas igrali Rodjeni tu prijateljsku u 13h ??

XXTT
Kontakt:

Post Postao/la XXTT » 04 feb 2010, 17:47

zna li ko sastav prve ekipe danasnje utakmice????JELI IGRAO TOSUNOVIC

hari_lela
Kontakt:

Post Postao/la hari_lela » 04 feb 2010, 18:35

Znal li tko od vas dali ce biti prijateljska utakmica 20.02.2010 Gradina Srebrenik - Velez Mostar :?:
Plave boje jos me nose
Volim plavo to je sve
Eh da mi nije te GRADINE
sta bih jadan ja bez nje !!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 04 feb 2010, 19:56

Dobar nepredak za velez otvaranjem ovog sajta...samo naprijed rođeni ;)
mB!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 04 feb 2010, 20:03

Vidi se da se napokon radi kako i treba. Samo hrabro momci.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 04 feb 2010, 20:24

ajde dobro je- neka se lagano uigravaju..
poraz nije dobar ni kada je prijateljska u pitanju al jbg sta je tu je..
samo da masinerija proradi kada to bude najpotrebnije..
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 05 feb 2010, 10:09

XXTT je napisao/la:zna li ko sastav prve ekipe danasnje utakmice????JELI IGRAO TOSUNOVIC
Tosunovic ulazi sa klupe. Ibraka igra 4 2 3 1. Radi improvizaciju sa Kajtom kao lijevim bocnim. I nije jos ni priblizno zadovoljan igrom, kako ocekuje. Izgleda da je protivnik, za onaj jedan slobodan termin, Borac iz Cacka.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 feb 2010, 10:52

lakapo samo, uigrat ce ibraka to do pocetka sezone.. ne trebamo sumnjati u njegov rad i ambicije.. ;)
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.