Sabinho je napisao/la:Ovako, sinoc sam pogledao reprizu za svaki slucaj rek'o da me nisu oci prevarile kad sam gledao uzivo, i mogu reci da je igra jako losa i da sa istom ne mozemo do naslova a tesko i u Kupu naletimo li na Siroki. Malo hrabrija ekipa od Veleze bi juce 100% uzela bod ako ne i sva tri. Pogotovo mi nije jasan Jajalo, covjek igra na momente i ocito nije najobiljnije shvatio ovaj angazman.
Polako ova tekma nije nikakvo mjerilo iz vise razloga,opusteno samo ono nije ni 10 posto nasih mogucnosti
Celik, Obarska, Velez.
Dosta losih izdanja u ovako malo utakmica.
Realno, Siroki je za klasu bolji od svih ostalih u ligi pa i nas.
Cudo se treba desiti da Siroki ne uzme titulu.
Lollll, za Srijedu su nam dodijelili sudiju Ognjen Valjića, fakina iz Banjaluke koji nas nemože organski. Koji nam je tražio da uklonimo transparent Armija BiH na utakmici protiv Leotara i koji nas je zakino gdje god je mogao!
hz033 je napisao/la:Lollll, za Srijedu su nam dodijelili sudiju Ognjen Valjića, fakina iz Banjaluke koji nas nemože organski. Koji nam je tražio da uklonimo transparent Armija BiH na utakmici protiv Leotara i koji nas je zakino gdje god je mogao!
`bem ti savez i g ovna.
Joj nemojte o sudijama prije svake utakmice molim vas.
Ispada da nam niti jedan sudija ne valja.
Prodjimo se toga.
Sabinho je napisao/la:Ovako, sinoc sam pogledao reprizu za svaki slucaj rek'o da me nisu oci prevarile kad sam gledao uzivo, i mogu reci da je igra jako losa i da sa istom ne mozemo do naslova a tesko i u Kupu naletimo li na Siroki. Malo hrabrija ekipa od Veleze bi juce 100% uzela bod ako ne i sva tri. Pogotovo mi nije jasan Jajalo, covjek igra na momente i ocito nije najobiljnije shvatio ovaj angazman.
Polako ova tekma nije nikakvo mjerilo iz vise razloga,opusteno samo ono nije ni 10 posto nasih mogucnosti
Celik, Obarska, Velez.
Dosta losih izdanja u ovako malo utakmica.
Realno, Siroki je za klasu bolji od svih ostalih u ligi pa i nas.
Cudo se treba desiti da Siroki ne uzme titulu.
Fakat evo vec drugi put daju smijesne podatke za broj gledaoca.
U sustini, najmanje je bitno sta ce napisati, svi mi znamo koliko je bilo ljudi i na Kosevu i na Grbavici, ali indikativno je da se uvijek znacajno smanjuje broj ljudi kad je Kosevo u pitanju.
Garantujem zivotom da je protiv Olimpica bilo preko 7000 a juce preko 6000 ljudi.
A po onome sto sam na tv-u gledao, tesko jako tesko da je na Grbavici bilo 4000.
hz033 je napisao/la:Lollll, za Srijedu su nam dodijelili sudiju Ognjen Valjića, fakina iz Banjaluke koji nas nemože organski. Koji nam je tražio da uklonimo transparent Armija BiH na utakmici protiv Leotara i koji nas je zakino gdje god je mogao!
`bem ti savez i g ovna.
Joj nemojte o sudijama prije svake utakmice molim vas.
Ispada da nam niti jedan sudija ne valja.
Prodjimo se toga.
Evo brate pročitaj koje je g.ovno
http://www.s" onclick="window.open(this.href);return false; p o r t.ba/fudbal/ognjen-valjic-suspenzije-i-armija-rbih/
Čuj napominju da su podaci tačni preuzeto od Nogometnog saveza.blago nama kad smo slijepci **** ti više nakaradu i ,sve kad smo čoravi tako nam i treba.Pa više je bilo na Grbavici kako vam je to promaklo smetljari fuj svaki dan mi se sve više gadite.
pisac je napisao/la:Fakat evo vec drugi put daju smijesne podatke za broj gledaoca.
U sustini, najmanje je bitno sta ce napisati, svi mi znamo koliko je bilo ljudi i na Kosevu i na Grbavici, ali indikativno je da se uvijek znacajno smanjuje broj ljudi kad je Kosevo u pitanju.
Garantujem zivotom da je protiv Olimpica bilo preko 7000 a juce preko 6000 ljudi.
A po onome sto sam na tv-u gledao, tesko jako tesko da je na Grbavici bilo 4000.
Onaj na Areni kaže: "mali broj 2000 do 2500 gledalaca na Grbavici baš šteta za ovakvu utakmicu" i oni sa **** avazom pumpaju dva dana 5000 da bi nas na kraju poravnali po 4000 sramota i od saveza i od portala ne valja vam info ako ste pristrasni nemojte biti slijepi, kako vas Boga više nije strah.
Neka kona,neka...zato ćemo ih u derbiju pripaziti prvo poluvrijeme onako laganini a u drugom će Jarni vjerovatno malo pojačati pa ćemo ih sa 30% snage razvalčiti po terenu
sjever je napisao/la:Neka kona,neka...zato ćemo ih u derbiju pripaziti prvo poluvrijeme onako laganini a u drugom će Jarni vjerovatno malo pojačati pa ćemo ih sa 30% snage razvalčiti po terenu
Treba ih pustiti da se istrce prvih 20 minuta Nas teren je veci,ima da krepaju nakon 10 minuta
HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta ovo na naslovnoj pise 4000 gledalaca na Koševu.
Bilo je, brat bratu, 6000.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.