FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 24 mar 2014, 21:51

To se zove TRADICIJA ,ne očekujem da skontate jer vi to nemate slika .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2014, 21:55

[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2014, 21:58

[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 mar 2014, 22:02

ako ti smeta fino odes tamo ima tema radnicki lukavac pa camis i cekas da neko nesto napise :)

Nego zna li se kad ce nam ovaj novi grb staviti :?: :?:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 24 mar 2014, 22:05

Slobodas je napisao/la:ako ti smeta fino odes tamo ima tema radnicki lukavac pa camis i cekas da neko nesto napise :)

Nego zna li se kad ce nam ovaj novi grb staviti :?: :?:
Sta je bilo druze ? Zasto ja da idem na druge teme kad na temi jedinstva non stop vise tuzlaci kao sto su visili i na temi radnickog prije utakmice a bgm posle utakmice i pritom raspravljali o sarajevu, zelji, partizani itd
edit: to malo grb mijenjate a ? :lol: .. jel to tradicionalno radite ? neka treba malo dosadno jedno te isto :lol:
Zadnja izmjena: 19sioux89, dana/u 24 mar 2014, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
14/88

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 24 mar 2014, 22:07

19sioux89 je napisao/la:
redblack je napisao/la:
19sioux89 je napisao/la:Ajde ubacite nam kakvu sliku od prije 100 god da vidimo kako je izgledala ta vasa sloboda, niste dugo kako ja vidim :?
Aj ti ubaci iz siukse iz 89-te :lol: :lol: :lol:
Sta iz siukse ? ne razumijem, jeste to i jezik vas tuzlanski izmislili ?
Aj što sam se ja zajebo, al što vi zavijate ko vukovi i umesjto a govorite o, to ništa... koji je to jezik de mi reci?

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 24 mar 2014, 22:08

Tuzlaci, sretno vam protiv Jedinstva. Mi smo vam pomogli koliko smo mogli, sad je red na vas da se pokažete da li ste zaista zaslužili povratak u Premijer Ligu.. Pozdrav iz Konjica :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2014, 22:13

joksimovic je napisao/la:Meni nije samo jedno jasno.S obzirom da smo se daleko od svih eto pojačali,odradili pripreme na nivou najjačih liga,dobili najboljeg trenera ovih prostora,i sad neko može da kaže da nismo trebali dobiti jedan Radnički.
Uz svo uvažavanje ovoga kluba,po prikazanoj igri juče to je bilo samo on "nabrijanost" pred Ćirom,pred publikom koja nikad više neće onakva biti itd itd.....

Moji dragi bišćani, da li vi znate ko smo miii,da li vi znate ko je SLOBODA.Izgleda da još ne znate.Mislim da biste trebali to da znate.Mi ako budemo igrali sa drugim timom ,mi ćemo uć u Premijer ligu ,jer smo jaaaki,jer smo se u svim segmentima pojačali,i došli na nivo jednog najjačeg našeg Premijerligaša,a naša najveća snaga je Ćiro,koji je u stanju i današnji Troglav dići iz pepela,a ne naas.
Prema tome na Tušnju ćemo vam sve pokazati,i nadam se za svagda vam začepiti usta, u vezi konstantnog- kao namiještanja kojeg spominjete.
Dobro nam došli!

Too Joksimovicu vratio si se nama :)..sala na stranu ali mi je milo procitat kad ti ovako napises nesto iskreno govorim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2014, 22:16

19sioux89 je napisao/la:Ajde ubacite nam kakvu sliku od prije 100 god da vidimo kako je izgledala ta vasa sloboda, niste dugo kako ja vidim :?
ubacili smo mi vama juce sliku...a tona nigdje :D :D ...NEPROCJENJIVO 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 24 mar 2014, 22:17

redblack je napisao/la:
19sioux89 je napisao/la:Pa glumimo vukove... a sto vi jedan drugom pusite gore u onoj sumi u nedelju na poluvremenu ?
Te fazone prosipaj svojim suseljanima
I ti svoje mozes na njivama crvenim.. poćeral se sta ? :lol:
14/88

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2014, 22:17

Interista je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Interista je napisao/la:Bice to zanimljiv mec samo da sudjenje bude fer i korektno da ne bude odluka koje ce se ispitivati kasnije volio bih da uzivamo u fudbalu i neka bolji pobjedi.
bas danas nakratko razgovarao s jednim igracem Mladosti. kaze da su ih sudije sakatile u Bihacu a da protiv vas nikakvih problema necemo imati 8-) jos frajer govori da ce biti minimalno dva gola razlike za Slobodu :D jbg treba im vjerovati. a sudije jedino mogu nas zakinuti jer nam niste ni do koljena
A ti isti igraci Mladosti pricaju da ste vi tarabe da vam je igra 0 i dasmo mi bolji :lol:

i prema tome dolaizmo do onoga sot sam ja vec rekao da gdje god neko dodje kako bi bio bolje prihvacen uvjek ima drugaciju pricu...recimo i njihov trener je tako izjavio da zalsuzujemo da idemo u PL...ma jarane ebo to kao da nekom nesto znaci to sto neko misli ko je bolji..na terenu te vije ekipe ce pokazat ko je bolji..ja znam da smo mi imali ovu ekipu u pocetku sezone da mi das sigurno neib imali problema z aulazak u PL..ali eto neki su imali srece jer smo imali Karica za trenera i za 13 igraca losiju ekipu od ove sadasnje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2014, 22:21

Claus je napisao/la:Nisam se javljao poslije herojske pobjede u Lukavcu, čisto zbog toga što sam čekao da prođe najezda shizofreničara.slika

Ništa, evo jedan kratak rezime dosadašnjeg toka sezone u stilu stručnjaka koji se vole prosipati na našoj temi.

Troglav - Sloboda 0-6 (Troglav slab, djeca im igraju, k'o da je njima problem uvaliti šesticu u Livnu)
Sloboda - Mladost 4-0 (Sloboda golove davala iz prekida, nije stvarala mnogo šansi iz igre; nisu impresionirali, jer je, zaboga, pala "samo" četvorka, trebali su nejači uvaliti 8 golova 8-) )
Čapljina - Sloboda 0-1 (Ovdje su Bišćani imali neke svoje SF teorije, bazirane na pokretima igrača i sl., ne bih u to da ulazim jer očito nismo na istom levelu. Sumnjiva je bira i Ćirina posjeta HDZ-ovcima Tuzle, neki krugovi smatraju da je tu lobi učinio svoje. Ko će ga znati?!)
Radnički - Sloboda 0-1 (Bilo je nekoliko Tuzlaka u redovima domaćih koji su se utalili s Vojvodom i tankirali utakmicu, tako da je negdje par minuta pred kraj, gotovo u nadoknadi (igrala se 78. minuta) Slobodi ipak poklonjena pobjeda nakon što je naše rukovodstvo došlo s koferom punim dolara. Ybg, čekalo se pred kraj kako ne bi bilo previše ofirno).

Omjer: 4-0-0
Gol-razlika: 12-0

Zaključak: Moglo je i bolje :!:

Nakon Jedinstva očekujem ponovo navalu na topicu, razlozi se već znaju. Šuška se da o ciframa od 50 milja, podmićenim sudijama, ali teorije se još uvijek razrađuju. Uglavnom, poslat će Bišćani izaslanika kad bude formiran zvanični stav povodom novonastupajućeg poraza u Tuzli i opraštanja od Premijer lige.

svaka cast majstore na ovom postu nema dalje ..mislim oni su rekli da je namjerno igrac Radnickog pogrijesio..a vidjeli smo onu akciju lik posoa glaovm izbiti loptu i lopta s eodbila od zemlju dosla do nasih igraca koji su postigli gol..ondje ja neviidm d aje on nesto posebno mogao i bolje reagovat ..mozd ajeste ali vidi se d aje lik posao da izbije loptu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 mar 2014, 22:23

incara je napisao/la:Tuzlaci, sretno vam protiv Jedinstva. Mi smo vam pomogli koliko smo mogli, sad je red na vas da se pokažete da li ste zaista zaslužili povratak u Premijer Ligu.. Pozdrav iz Konjica :)
Sportski pozdrav za prijateljski Konjic ,nadamo se da ce Igman prije zadnjeg kola obezbjediti ostanak ili Sloboda titulu 8-) pa da odnesete 3 b iz Tz ako zatreba u inat hejterima ,da im malo poremetimo krvnu sliku slika

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2014, 22:24

Sad Jedinstvo..volio bih neku frljoku u 90+ da se izjedu od muke.. :mrgreen:

znaci 1:0 ..hmm moze Mehidic nije problem..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 24 mar 2014, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 mar 2014, 22:28

Ajde samo nastavite, narednom poslije ovog posta ide hlađenje, za provokacije vrijeđanje spam i sl.

Pa onda ne šaljite na pm zašto ban, i Tuzlaci i Lukavčani.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2014, 23:14

Sta ovaj novinar pise na ss.ba o psojeti na stadionima federacije..kakav kantonalni derbi sa radnickim? meni je kantonalni derbi sa Buducnosti ili Zvijezdom..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 23:17

Mah petardom da ih počastimo u grotlu Tušnja :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 mar 2014, 23:22

bice to ba tezak mec osim ako nas ne bude 8-10.000 ..ako pun sjever zagrmi to i bi :D

jedan rani go bi nam odlicno valjao..mislim da je vrijeme da Mandzukic zabije :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2014, 23:27

Chinaglia je napisao/la:al' kad Kuduz zabi Liersu, odbi mu se lopta od glavu :lol: a i golman njihov zajeba :D a tek revanš, s društvom se igram napolju, počela tekma, ja s drugom ispod balkona i zovemo njegovog oca da pitamo za rezultat, on slušao na tranzistoru :D kaže vodimo 0-1, tek počela tekma, Mikica zabio, ako se ne varam :D na kraju nas odvališe 5-1, al' jebga .. bila su to lijepa vremena kojih se rado sjetim, daj Bože opet evropskih tekmi na čelu s predsjednikom Husićem 8-)

ova sadašnja vremena i drugu ligu želim da zaboravim, nadam se da ćemo što prije pobjeći odavde ..

ja ali mi profulali penal mogli otici na 0-2 i onda im sudija poklonio njima penal i td i za 5 minuta su nas razbili..mogli smo ono proci ali neiskustvo ****
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 mar 2014, 23:30

SaltCityAttack je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:al' kad Kuduz zabi Liersu, odbi mu se lopta od glavu :lol: a i golman njihov zajeba :D a tek revanš, s društvom se igram napolju, počela tekma, ja s drugom ispod balkona i zovemo njegovog oca da pitamo za rezultat, on slušao na tranzistoru :D kaže vodimo 0-1, tek počela tekma, Mikica zabio, ako se ne varam :D na kraju nas odvališe 5-1, al' jebga .. bila su to lijepa vremena kojih se rado sjetim, daj Bože opet evropskih tekmi na čelu s predsjednikom Husićem 8-)

ova sadašnja vremena i drugu ligu želim da zaboravim, nadam se da ćemo što prije pobjeći odavde ..

ja ali mi profulali penal mogli otici na 0-2 i onda im sudija poklonio njima penal i td i za 5 minuta su nas razbili..mogli smo ono proci ali neiskustvo ****
dobra furka carsijom je tada bila,korteo,ludnica...ponovilo se pa makar opet ispali :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.