imali ovdje moderatora ? i licis mi na ove autonomase iz kladuse, tacno mi ogadi sve...fukaratz je napisao/la:nemoj sve krajisnike ipak ima dosta raje iz Kladuse, Buzima a narocito Cazina koji studiraju u Tuzli i hvala Bogu simpatisu pravi kluba druga stvar su biscani, pisao sam ranije a evo opet. biscani=gamad :ugeek:
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
..negdje pročitah da bi trebalo do Jedinstva biti postavljeno 1000 stolice,eh sad
Pobjeda je bolja od orgazma!
al' kad Kuduz zabi Liersu, odbi mu se lopta od glavu
a i golman njihov zajeba
a tek revanš, s društvom se igram napolju, počela tekma, ja s drugom ispod balkona i zovemo njegovog oca da pitamo za rezultat, on slušao na tranzistoru
kaže vodimo 0-1, tek počela tekma, Mikica zabio, ako se ne varam
na kraju nas odvališe 5-1, al' jebga .. bila su to lijepa vremena kojih se rado sjetim, daj Bože opet evropskih tekmi na čelu s predsjednikom Husićem 
ova sadašnja vremena i drugu ligu želim da zaboravim, nadam se da ćemo što prije pobjeći odavde ..

ova sadašnja vremena i drugu ligu želim da zaboravim, nadam se da ćemo što prije pobjeći odavde ..
Admir Joldic zabio, 2. 3. minut bio, i poluvrijeme zavrsi 0-1, reko nema sanse da nam daju 3 gola, ja na moru bio, trazim na HRT-u na teletekstu utakmicu jedva skonta pisalo FREEDOMChinaglia je napisao/la:al' kad Kuduz zabi Liersu, odbi mu se lopta od glavua i golman njihov zajeba
a tek revanš, s društvom se igram napolju, počela tekma, ja s drugom ispod balkona i zovemo njegovog oca da pitamo za rezultat, on slušao na tranzistoru
kaže vodimo 0-1, tek počela tekma, Mikica zabio, ako se ne varam
na kraju nas odvališe 5-1, al' jebga .. bila su to lijepa vremena kojih se rado sjetim, daj Bože opet evropskih tekmi na čelu s predsjednikom Husićem

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- TzBulevar87
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tražite moderatora?
Tu sam. Prijavite postove koje smatrate neprimjerenima, pobrisat ću. Neću cijeli dan ovdje biti i gledati tko što piše i tko krši pravila foruma.
Tu sam. Prijavite postove koje smatrate neprimjerenima, pobrisat ću. Neću cijeli dan ovdje biti i gledati tko što piše i tko krši pravila foruma.
Hayley <3
da, šteta za Mikicu, njega su povreda sjebale, on je imao problema sa stopalom ako se ne varam
nikako mi nije jasno, imali smo uvijek dobrih igrača, jaku ekipu na papiru, a nikad neki rezultat nismo napravili
Alen, Sića, Buco, Karić, Omer Joldić, Tare, Kasap, Kuduz, Vojvoda, sve odlični igrači, sigurno sam dosta njih i izostavio
eto, ona ekipa izbori plasman u evropu, al' nas zakinuše i poslaše gamad iz ŠB 
žao mi je Tareta i Kasapa, mogli su mnogo više nego što su napravili

Alen, Sića, Buco, Karić, Omer Joldić, Tare, Kasap, Kuduz, Vojvoda, sve odlični igrači, sigurno sam dosta njih i izostavio

žao mi je Tareta i Kasapa, mogli su mnogo više nego što su napravili

Kakanj i Gracanica ,preteska gostovanja ,ali tekmu po tekmu ,za sada ide gut 

Sarajevo ima 2 titule a Zeljo 1 ,drasticna razlika 

-
- Kontakt:
da je vise kao ovih iz Bihaca svima bi bolje bilo,nazivati ih gamadi je smijesno i zalosnofukaratz je napisao/la:nemoj sve krajisnike ipak ima dosta raje iz Kladuse, Buzima a narocito Cazina koji studiraju u Tuzli i hvala Bogu simpatisu pravi kluba druga stvar su biscani, pisao sam ranije a evo opet. biscani=gamad :ugeek:
majstore, imaš tamo post, nađi i pročitaj, biti će ti jasno, a imaš i post od @Clausa čini mi se, odlično je objasnio, prema tome, stvarno nemam namjeru ponovo pisati isto
.. i nemaš potreba da me citiraš za jedan post, a pišeš nešto deseto
jednostavno mi se obrati i odgovoriti ću ti 

-
- Kontakt:
Pricam o Slobodi i ovom liku sto je rekao,da je Sarajevo nizerazredan klub kao Sloboda,i da su u istom rangu,a neznam po cemu se ta dva kluba mogu porediti realno ovako!Zodiac je napisao/la:Sarajevo ima 2 titule a Zeljo 1 ,drasticna razlika
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
imate temu chat pa se druzite kad se toliko volite, posto nas ne volite mi necemo na chat
a imali bi i mi poneku titulu u Jugi vjerovatno al jbg vazda smo bili bliski beogradskim klubovima ko i sad, vidis s kim prijateljske igramo

a imali bi i mi poneku titulu u Jugi vjerovatno al jbg vazda smo bili bliski beogradskim klubovima ko i sad, vidis s kim prijateljske igramo

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
i kome aplauze dajemoultrasstyle_tz je napisao/la: a imali bi i mi poneku titulu u Jugi vjerovatno al jbg vazda smo bili bliski beogradskim klubovima ko i sad, vidis s kim prijateljske igramo

Pobjeda je bolja od orgazma!
pozdravljamo svoje brateGorki je napisao/la:i kome aplauze dajemoultrasstyle_tz je napisao/la: a imali bi i mi poneku titulu u Jugi vjerovatno al jbg vazda smo bili bliski beogradskim klubovima ko i sad, vidis s kim prijateljske igramo

Raspravlja se o utakmici protiv Liersa i koliko je bilo navijača, i ovaj k'o padobranac ulijeće da se komentariše neki post od prije 10 stranica. Idi bolan na privatne poruke pa se i potuci sa njim ako možeš kako.
Rudar je imao malo bolji domaći raspored od nas za jesenji dio, a sad za proljetni dio nama kući prijeti jedino Jedinstvo i možda GOŠK, a njima kući prijeti Jedinstvo i Sloboda te Gradina i GOŠK koliko se oni mogu shvatiti kao veće prijetnje.
Rudar je imao malo bolji domaći raspored od nas za jesenji dio, a sad za proljetni dio nama kući prijeti jedino Jedinstvo i možda GOŠK, a njima kući prijeti Jedinstvo i Sloboda te Gradina i GOŠK koliko se oni mogu shvatiti kao veće prijetnje.
- nesvrstani
- Kontakt:
mislim da je rekord protiv partizana 7-8000 naravno lierse od zvanicnih, ovo je ipak bila prijateljska pa se moglo nagurati vise svijetastaragarda je napisao/la:i ja mislim da je protiv Liersea.....cc 6000....pada to u subotu hladnoChinaglia je napisao/la:koji je najveći poslijeratni rekod posjete na Tušnju? protiv Liersea, a?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
- Kontakt:
mi je barem imamo....Bihac96 je napisao/la:Ma pusti ljude nek uzivaju u staroj slavi19sioux89 je napisao/la:Ajde ubacite nam kakvu sliku od prije 100 god da vidimo kako je izgledala ta vasa sloboda, niste dugo kako ja vidim
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.