Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pusti se ti izmisljanja, da ti nije nesto Probisvijet u roduZodiac je napisao/la:Pusti se tih djecijih fazona,kakav strah i pizdarije ,ako ste bolji uzmite 3b ,ko god je to uradio na Tusnju ispracen je aplauzom![]()
Strah
Mnogo si smijesan, probaj poslati aplikaciju na Comedy CentralZodiac je napisao/la:Ako lazu vasi sugradjani lazem i ja vas care
..znam brate,ali mislim ove sa forumafukaratz je napisao/la:nemoj sve krajisnike ipak ima dosta raje iz Kladuse, Buzima a narocito Cazina koji studiraju u Tuzli i hvala Bogu simpatisu pravi kluba druga stvar su biscani, pisao sam ranije a evo opet. biscani=gamad :ugeek:
i ja mislim da je protiv Liersea.....cc 6000....pada to u subotu hladnoChinaglia je napisao/la:koji je najveći poslijeratni rekod posjete na Tušnju? protiv Liersea, a?
šta ima za te bilborde i plakate, što ste pisali da su već bili u pripremi ?staragarda je napisao/la:i ja mislim da je protiv Liersea.....cc 6000....pada to u subotu hladnoChinaglia je napisao/la:koji je najveći poslijeratni rekod posjete na Tušnju? protiv Liersea, a?
Coraco je napisao/la: šta ima za te bilborde i plakate, što ste pisali da su već bili u pripremi ?
Ja imam akreditaciju protiv Akureyria, dodavo lopteChinaglia je napisao/la:rekao bih ja da je bilo i više protiv Liersea, bio je i istok tadajebote, pa sjećam se da je bilo puno protiv onih Islanđana, Akureyri, tako nešto
kad pobacaše lopte na istok
![]()
joj tad je bila špica na istoku, u zidu izbijena cigla, a velike one cigle i tu se provlačimo i ulazimo na tribinutj. mi koji nismo platili kartu
P.S. ako neko ima slike protiv Liersea i Akureyria, bilo bi zgodno da postavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.