NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

zlajci
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la zlajci » 24 mar 2014, 15:36

TehnickiDirektor je napisao/la:Upravo sam razgovarao s Marjanom oko prijenosa utakmice na FACE TV.

Bilo je sve dogovoreno, da bi prije nekoliko dana vlasnika televizije Senada Hadžifejizovića, nazvao čelnik tuzlanske slobode Almir Husić i rekao da oni su odličili tražiti veću naknadu od čak 25 000KM samo za prijenos. Face TV mora platite dnevnice + prevoz za opremu i nazada u Sarajevo, tako da to iziđe blizu 30 000KM, što je stvarno previše za utakmicu 1.lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Iako sve domaće utakmice Slobode prenosti RTV TK, dogovor je bio da navedena lokalna televizija preuzme signal taj dan od FACE TV, jer bi se utakmica snimala u HD tehnici, kao i utakmice reprezentacije BiH. Kako ističe i gospodin Hadžifejzović kroz razgovor s čelnicima Slobode dalo se naslutiti da oni jednostavno ne žele uživo prijenos utakmice, što izaziva razne sumnje u poštenje utakmice od strane domaćina.
Svi forumaši znaju koliko sma korektan, ali moram reći da ispadate ko pravi glupani. ;)

Neki dan sam napisao i molim vas pročitajte:
Vjerujem da se već pričalo, FK Sloboda je sklopio ugovor sa RTV TK o prenosu domaih utakmica u proljetnom dijelu 2013/14. RTV TK je dostupan na MOJA TV i svako tko ne bude mogao biti na tekmi neće ostati uskraćen prenosa.

Kada je u pitanju FACE TV treba da znate da sve što su najavljivali iz ove televizije je bilo krajnje neozbiljno jer su oni na osnovu usmene garancije Mirnesa Ajanovića (sjetit će se onog intervjua sa Senadom) kontali da je to završena stvar. Koliko je FACE TV ispala neozbiljna će vam reći detalj da su prvo kontaktirali udruženje Prijatelja radi poslovne suradnje. Od nas su usmjereni na UO FK Sloboda koji se tek tada uope upoznao sa njihovom željom da prenose tekmu. Naravno, naša uprava je imala svoje uslove, ali zaista nisam upoznat sa dešavanjima nakon prethodno objašnjenih.

Mežutim, ponavljam...imat će te priliku gledati tekmu na RTV TK putem MOJA TV. ;)
Zaista moram pitati jedno prosto hipotetičko pitanje:
Jesu li pojedini forumaši iz Bihaća blago poluretardirane osobe ili se samo prave budale? :mrgreen:

Jer drugačije ne mogu objasniti činjenicu da je info mjesec stara da će biti tekma na RTV TK, a svaki dan neki novi se pojavi i priča ove gluposti u vezi FACE TV :roll:
tuzlanska Sloboda

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 24 mar 2014, 15:59

Stranica FACE TV
slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 mar 2014, 16:27

i za evropske tekme ima Vugdalic i OBN tako da ne beri brigu..i to je pokriveno hehehe

ko nema paket MojaTV ima vjerovatno BH Telecom internet i paket MojaWebTv...pokrivenost ko sa tekmama PL BiH, ako ne i veca i ovaj sumnja u regularnost...razumijem, panika i strah su veliki :D

a ovi sa Face su zanimljivi, sto bi mi njima placali da prenose nasu tekmu kad imamo svoju TV..plati i Bujrum :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 24 mar 2014, 17:52

Taj vas potparol ocigledno da citavo vrijeme pokusava da opravda "moguci neuspjeh" Jedinstva, pa vam zamazuje oci da Sloboda ima mutne radnje. Pratio sam onaj tex.prenos protiv Troglava, i covjek kako je javljao izgledalo je kao da su pomocnici na centru i da ne spustaju ruku da su vasi u ofsajdu, kada na SS napisase da je bilo losija intervencija vaseg golmana on to demantuje (poslije na snimku se vidi da su ljudi bili u pravu). Javlja da su 2 gola ponistena a na snimku samo jedan ( i izgleda opravdano). Ocigledno da nesto nije u redu s njim, jer ako ima zelju i ako je dobar s Marjanom, dajte vi pare za prenos i mirna Bosna. Eto mu sanse da pokaze te mutne radnje koje radi Sloboda.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 mar 2014, 18:26

TehnickiDirektor je napisao/la:Stranica FACE TV
slika
Ti druže ako si PR našeg konkurenta onda si za nas pravo pojačanje. 8-)
Da si u stanju bio pročitati moj post koji i nije previše dug shvatio bi da nema potrebe da mi postavljaš ovaj print screen jer vjerujem da sam bio jasan; FACE TV se ponijela neozbiljno (upravo taj lik koji je na slici) jer su najavili tekmu bez ikakvih konsultacija za organizatorom utakmice. Mislim,, ono fakat... ;)

Što je najgore od svega, tekma će biti na TV, na kanalu koji je btw na open broadcast networku i moći će je pratit svaki stanovnik ove države.
Ajde djecu na ovom forumu (s obje strane) i mogu shvatiti, ali od PR očekujem barem malu dozu ozbiljnosti. Kao što neko reće, kao da na sve moguće načine tražite alibi za subotnji poraz. Nidje veze!
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 18:40

Koliko znam i kod vas ima TV UnskoSanskogKantona,ako vam je do toga ono baaaaaaš,platite njima i neka oni odrade prenos.Vjerujem da će biti jeftinije ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2014, 18:50

znaci...prenos utakmice je na RTV TK..znaci..kantonalna tv kuca koja ima dobru pokrivenost signalom i koja se nalazi u paketu MOJA TV....ali ako je ne bude prenosila FACE TV tu nesto nije u redu...pa dobro,jestel vi stvarno tolko ograniceni il se samo pravite grbavi :shock: :shock: ...kakvih ovdje dijabola ima :? :? ...da nije tuzno bilo bi smijesno :? :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 mar 2014, 18:51

fukara1919 je napisao/la:Javlja da su 2 gola ponistena a na snimku samo jedan ( i izgleda opravdano)
Jedinstvu su i ponistena dva gola zato ne lupaj
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 24 mar 2014, 19:04

LloriS je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:Javlja da su 2 gola ponistena a na snimku samo jedan ( i izgleda opravdano)
Dal ti znas citat ? Ocigledno ne znas, zovi babu nek ti procita i objasni.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 mar 2014, 19:55

fukara1919 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Dal ti znas citat ? Ocigledno ne znas, zovi babu nek ti procita i objasni.
Po tvojoj prici znaci sumnjas u drugi gol
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 24 mar 2014, 20:00

Interista je napisao/la:Boli sto Tuzlak navija za Jedinstvo :D
Simpatise Jedinstvo,a navija i voli Sarajevo hehe,a nije ni cudo kad vidi onaj nas sjever! Zelim vam puno srece u svakom pogledu u nastavku takmicenja krajisnici,uvijek ste bili gospoda

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 24 mar 2014, 20:34

staragarda je napisao/la:znaci...prenos utakmice je na RTV TK..znaci..kantonalna tv kuca koja ima dobru pokrivenost signalom i koja se nalazi u paketu MOJA TV....ali ako je ne bude prenosila FACE TV tu nesto nije u redu...pa dobro,jestel vi stvarno tolko ograniceni il se samo pravite grbavi :shock: :shock: ...kakvih ovdje dijabola ima :? :? ...da nije tuzno bilo bi smijesno :? :?
ti si pravo kritičan :shock:
Zadnja izmjena: Rafael30, dana/u 24 mar 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 24 mar 2014, 20:36

Dal ti znas citat ? Ocigledno ne znas, zovi babu nek ti procita i objasni.[/quote] Po tvojoj prici znaci sumnjas u drugi gol[/quote]
Koji drugi go? Ja ga nisam vidio, sto sam i napisao da se ne vidi na snimku al ajde ti to dokazi jednom devetogodisnjaku.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 24 mar 2014, 21:41

Bojimo se ? Da,bojimo se,zato sto se bavite mutnim radnjama..I haj sad razgulite sa nase teme,jer smo mi biscani gamadi kako pisete na vasoj temi...Nije ni cudo sto su vas sarajlije izbacile iz PL,
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 24 mar 2014, 22:15

Znate ko je ovo ?? Ovo su lideri Prve lige FBiH, za one koji to nisu znali !!

slika

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 24 mar 2014, 22:52

A ŠTA STE ZAPELI ZA PRIJENOS JE*EM I VAS I PRIJENOS. NIKAD NIJE BIO PRIJENOS, I SADA DIGLI FRKU ŠTO NEĆE BITI NA FACE, ETO IMA NA NJIHOVOJ TELEVIZIJI AKO BAŠ ŽELITE GLEDATI, ALI MISLIM DA JE BITNIJE OTIĆI U TUZLU I PODRŽATI IGRAČE A NE KOD KUĆE SJEDITI I GOVORITI NEMAJU POJMA. PLATITE PUT I IDITE GLEDATI UŽIVO.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 24 mar 2014, 22:56

Bravo NKJ, uprskos zabrani nadam se da ce vas biti makar 100.Mislim da su se oni puno digli..moguce da cete ih spustit.

Sretno

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 24 mar 2014, 22:56

NKJ je napisao/la:A ŠTA STE ZAPELI ZA PRIJENOS JE*EM I VAS I PRIJENOS. NIKAD NIJE BIO PRIJENOS, I SADA DIGLI FRKU ŠTO NEĆE BITI NA FACE, ETO IMA NA NJIHOVOJ TELEVIZIJI AKO BAŠ ŽELITE GLEDATI, ALI MISLIM DA JE BITNIJE OTIĆI U TUZLU I PODRŽATI IGRAČE A NE KOD KUĆE SJEDITI I GOVORITI NEMAJU POJMA. PLATITE PUT I IDITE GLEDATI UŽIVO.
Potpisujem :D ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 mar 2014, 22:57

sta ti je rec klub i kad se moze i ima sponzora... golman igra za jednu firmu, ostali za drugu :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 24 mar 2014, 22:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:sta ti je rec klub i kad se moze i ima sponzora... golman igra za jednu firmu, ostali za drugu :P

Golmana moramo posebno plaćati, previše je dobar :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.