Vidis da se negdje mozemo slozitistaragarda je napisao/la:inace,predobra parola za Blazevica![]()
![]()

Vidis da se negdje mozemo slozitistaragarda je napisao/la:inace,predobra parola za Blazevica![]()
![]()
Ja mislim da su baklje bile za navijaca koji je nedavno nastradao na motoru u Lukavcu.Gorki je napisao/la:Al` ozbiljno zašto se ne može skloniti ona ograda ,pa da se još proširi tribina za gostujuće navijače?I zašto ste šutili kad ste palili one baklje (nisam upoznat pa me zanima)LP!
Ne znam tako su ovi napravili i već skoro dvije godine je onako ograđen dio kako za gostujuće navijače na Sjeveru, tako i za domaće na Jugu, a u 25 minuti utakmice Siouxi su zapalili 25 baklji za Semira koji je skoro poginuo s motorom, a bio je član Siouxa...Gorki je napisao/la:Al` ozbiljno zašto se ne može skloniti ona ograda ,pa da se još proširi tribina za gostujuće navijače?I zašto ste šutili kad ste palili one baklje (nisam upoznat pa me zanima)LP!
U principu bi taj ograđeni dio bio dovoljan za najvatrenije, problem je juče bio što su na tu tribinu došli i obični simpatizeri. Jbg nisu ljudi znali ili nisu smjeli da dodju na zapad i istok. Dosta tuzlaka je bilo i na ostalim tribinama, podržavali ljudi svoje bez problema (barem na zapadu).Gorki je napisao/la:Al` ozbiljno zašto se ne može skloniti ona ograda ,pa da se još proširi tribina za gostujuće navijače?I zašto ste šutili kad ste palili one baklje (nisam upoznat pa me zanima)LP!
Meščini da držiterabajt je napisao/la:Jel ono na koreografiji sioux drzi glavu koze ili ?
sioux kolje/preklo kozu,terabajt je napisao/la:Jel ono na koreografiji sioux drzi glavu koze ili ?
Oni brate smiju sve i nije plagijat,a mi ne smijemo ništaRUDARSKA2 je napisao/la:a niko neodgovori .... Cemu plagijati ??? Parola ... i pjesma " kao skoti pijemo " to je nase , cemu kopiranje nas i to bas protiv nas ???
vas kad covjek slusa/cita na ovim forumima reklo bi se da ste vi izmislili sve sto ima veze sa tribinamaGorki je napisao/la:Oni brate smiju sve i nije plagijat,a mi ne smijemo ništaRUDARSKA2 je napisao/la:a niko neodgovori .... Cemu plagijati ??? Parola ... i pjesma " kao skoti pijemo " to je nase , cemu kopiranje nas i to bas protiv nas ???
Ma opjevali su pjesme od HZ i to na tekmi protiv Sarajeva,al eto popuju sad,prave se pametnikecher II je napisao/la:vas kad covjek slusa/cita na ovim forumima reklo bi se da ste vi izmislili sve sto ima veze sa tribinamaGorki je napisao/la:Oni brate smiju sve i nije plagijat,a mi ne smijemo ništaRUDARSKA2 je napisao/la:a niko neodgovori .... Cemu plagijati ??? Parola ... i pjesma " kao skoti pijemo " to je nase , cemu kopiranje nas i to bas protiv nas ???
Ko je glasniji i više puta napiše taj je upravu?harry_90 je napisao/la:I jos napravili fukare lukavac...hahahhaa i sa ovim se obrukase...da je to ikad vidjeno na tribini fukara pa bih razumio,jbg oduzeli ljudi..aa ovako sami ga napravili,dali pare i na kraju zapalili koliko sam uspio vidjet il grijesim![]()
abd da je ovo zadnja tekma sa njima !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.