O Wengeru.Evolution87 je napisao/la:Dobio sam da napisem esej na temu ''vodja'' i ne trebam da pisem generalno, vec da se opredijelim na neki dio. E sad sta bi mi najbolje bilo i o cemu bi najvise mogao pisati?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
O Wengeru.Evolution87 je napisao/la:Dobio sam da napisem esej na temu ''vodja'' i ne trebam da pisem generalno, vec da se opredijelim na neki dio. E sad sta bi mi najbolje bilo i o cemu bi najvise mogao pisati?

Moraš imati 21 god.QUARTERBACK je napisao/la:ajmo na onaj kruzer ko burza, ocm ja bi iso, pito sam ga na pp sta treba za to al nikad mi nije odgovorio, valjda prezauzet yebavanjem amerikanki na spring breaku.
Claus je napisao/la:O Wengeru.Evolution87 je napisao/la:Dobio sam da napisem esej na temu ''vodja'' i ne trebam da pisem generalno, vec da se opredijelim na neki dio. E sad sta bi mi najbolje bilo i o cemu bi najvise mogao pisati?

e furaššššššBosniacum Lilium je napisao/la:Moraš imati 21 god.QUARTERBACK je napisao/la:ajmo na onaj kruzer ko burza, ocm ja bi iso, pito sam ga na pp sta treba za to al nikad mi nije odgovorio, valjda prezauzet yebavanjem amerikanki na spring breaku.

yebem ga ja kakvo je to glupo pravilo
  yebem ga ja kakvo je to glupo pravilo  

Sve poriči.alacious je napisao/la:Onaj osjećaj kad ti roditelji saznaju da pušiš.

a jbg za nadati se da su sta promjenili i pomjerili tu granicu ka dole.Bosniacum Lilium je napisao/la:@dove
Bgm, tako je bilo kad sam se ja raspitivao poslije srednje

To pice rade.QUARTERBACK je napisao/la:Sve poriči.alacious je napisao/la:Onaj osjećaj kad ti roditelji saznaju da pušiš.
Nisu te valjda sa onim tvojim drugom uhvatili u sobi?alacious je napisao/la:Onaj osjećaj kad ti roditelji saznaju da pušiš.

Sad ja picka jel?Kawhi je napisao/la:To pice rade.QUARTERBACK je napisao/la:Sve poriči.alacious je napisao/la:Onaj osjećaj kad ti roditelji saznaju da pušiš.

Moji znaju s pušim i znaju da mi ne mogu zabraniti.QUARTERBACK je napisao/la: Sad ja picka jel?
Meni stara nalazila samo upaljače po sobi, ja govorio rodjakovi, nisu moji reko stara tebe mi.
Ma lagano brate, reci cu joj da pusim kad budem bio neovisan o njoj, ili jedino da se ova ovisnost o njenoj lovi neplanirano produzi, onda bi joj rekao yebajiga.

Znači običneDonnie Darko je napisao/la:Zato što su slabići

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.