O Wengeru.Evolution87 je napisao/la:Dobio sam da napisem esej na temu ''vodja'' i ne trebam da pisem generalno, vec da se opredijelim na neki dio. E sad sta bi mi najbolje bilo i o cemu bi najvise mogao pisati?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Moraš imati 21 god.QUARTERBACK je napisao/la:ajmo na onaj kruzer ko burza, ocm ja bi iso, pito sam ga na pp sta treba za to al nikad mi nije odgovorio, valjda prezauzet yebavanjem amerikanki na spring breaku.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Claus je napisao/la:O Wengeru.Evolution87 je napisao/la:Dobio sam da napisem esej na temu ''vodja'' i ne trebam da pisem generalno, vec da se opredijelim na neki dio. E sad sta bi mi najbolje bilo i o cemu bi najvise mogao pisati?![]()
e furaššššššBosniacum Lilium je napisao/la:Moraš imati 21 god.QUARTERBACK je napisao/la:ajmo na onaj kruzer ko burza, ocm ja bi iso, pito sam ga na pp sta treba za to al nikad mi nije odgovorio, valjda prezauzet yebavanjem amerikanki na spring breaku.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj usranog dana 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@dove
Bgm, tako je bilo kad sam se ja raspitivao poslije srednje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Onaj osjećaj kad ti roditelji saznaju da pušiš. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sve poriči.alacious je napisao/la:Onaj osjećaj kad ti roditelji saznaju da pušiš.
a jbg za nadati se da su sta promjenili i pomjerili tu granicu ka dole.Bosniacum Lilium je napisao/la:@dove
To pice rade.QUARTERBACK je napisao/la:Sve poriči.alacious je napisao/la:Onaj osjećaj kad ti roditelji saznaju da pušiš.![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisu te valjda sa onim tvojim drugom uhvatili u sobi?alacious je napisao/la:Onaj osjećaj kad ti roditelji saznaju da pušiš.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sad ja picka jel?Kawhi je napisao/la:To pice rade.QUARTERBACK je napisao/la:Sve poriči.alacious je napisao/la:Onaj osjećaj kad ti roditelji saznaju da pušiš.![]()
Meni stara nalazila samo upaljače po sobi, ja govorio rodjakovi, nisu moji reko stara tebe mi.
Ma lagano brate, reci cu joj da pusim kad budem bio neovisan o njoj, ili jedino da se ova ovisnost o njenoj lovi neplanirano produzi, onda bi joj rekao yebajiga.
Moji znaju s pušim i znaju da mi ne mogu zabraniti.QUARTERBACK je napisao/la: Sad ja picka jel?![]()
Meni stara nalazila samo upaljače po sobi, ja govorio rodjakovi, nisu moji reko stara tebe mi.![]()
Ma lagano brate, reci cu joj da pusim kad budem bio neovisan o njoj, ili jedino da se ova ovisnost o njenoj lovi neplanirano produzi, onda bi joj rekao yebajiga.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa i ja da kažem staroj da pušim ne bi mi mogla zabraniti, ali zato bi mi mogla umanjiti lovu za jedno 136% što automatski znači da cigara nema. 
Neće te pustit da se grebeš.Moji meni to nikad ne bi uradili 
Nikad nisam skontao što ljudi puše.
Otkrite mi tajnu života
Otkrite mi tajnu života
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato što su slabići 

Znači običneDonnie Darko je napisao/la:Zato što su slabići

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Okoo sebe pravim divlji zapad
Zašto Bože, zašto
Zašto Bože, zašto
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kraaj je svijeta, nestat' ce planetaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.